من تازه خردیم ولی وقتی اپ رو گوشی نصب کردم شارژ یکی از گوشی ها رو نشون نمیده و کار نمیکنه آیا این ایراده با ریست کردن حل میشه یکی درصد شارژ نشون میده اون یکی نه
من الان یه چند ماهی هست گرفتمش خیلی عالیه ولی یه دفعه چند هفته پیش گوش سمت چپش صداش کم شد ولی انقدر چیزی نبود اما امروز که اومدم استفاده کنم اصلا یه دفعه صداش خیلی کم شده کار هست بتونم بکنم؟
سلام خسته نباشی. من این هندزفری رو گرفتم و همه چیش عالیه فقط یک مشکل داره اینه که میکروفونش فعال نمیشه. یعنی وقتی هندزفری وصله از میکروفون خود هندزفری استفاده نمیشه و از میکروفون خود گوشیم صدا میره. گوشیمم سامسونگ a51s هست اگه میشه راهنمایی کنید ممنون
سلام.من ی دونه t13 anc دارم کیفیت صداش حرف نداره بعد از ی مدت کیفیت صداش اومد پایین خیلی ضعیف شد ولی رو گوشی دیگه وصل کردم کیفیت صداش حرف نداره . ریست هم کردم ولی باز همونه میشه راهنماییم کنین ممنونم
وقت بخیر من یه دونه t13 anc خریدم یک ماهی میشه از هفته اول به بعد هر دو تا گوشم رو خیلی اذیت میکنه ،طوری که گوشم درد میگیره بعد از استفاده نمیدونم به جنسش پلاستیکی که داره حساسیت پیدا کردم یا اینکه مدل ساختش بزرگتر هست و گوشم رو اذیت میکنه ،ممنون میشم راهنمایی کنید ،قبلا ایرپاد های کپی اپل پرو داشتم اصلا حس نمیکردم تو گوشم هست خیلی راحت بود ولی چون کیفیت صدای خوبی توی مکالمه نداشت فروختم اینو خریدم
سلام.من ی دونه t13 anc دارم کیفیت صداش حرف نداره بعد از ی مدت کیفیت صداش اومد پایین خیلی ضعیف شد ولی رو گوشی دیگه وصل کردم کیفیت صداش حرف نداره . ریست هم کردم ولی باز همونه میشه راهنماییم کنین ممنونم
قشنگ لحن مشتی باصفای کوچه بازار بود حال کردم :))
سلام متشکر از آگاهي دادنتان.
شرافت از شماست....
ممنون از لطف شما❤️
@@hosseinmonfaredسلام ایرپادی که بیس دار باشه و چراغ ال ای دیش موقع پخش موزیک خاموش نشه چه مدلی بگیرم ؟؟
خیلی ایرپاد خوبی هستش الان یه ماهه خریدم قیمتش خیلی خوبه واسه موزیک گوش کردن خیلی اوکیه میکروفناشم خیلی خوبه تو جاهای خیلی شلوقم ازیتم نکرد
سلام ببخشید من هم دارم ولی گوشم بعد از یک هفته استفاده درد میگره شما همچین مشکلی ندارید با این هنذفری؟t13 anc
سلام من anc رو خریدم حدود یک ماه میشه.حالا پنج شیش روز هست که مشکل پیدا کرده صدای هر دو طرف به شدت کم شده ریست هم کردم تاثیری نکرد.لطفا راهنمایی کنید
یه توضیح کوچیکی واسه شارژش میگید از کجا بفهمم شارژش کم شده کی بزنم جفت سری ها قرمز میشن خود کیسش چه رنگی باید بشه وقتی شارژش کم بشه؟
عالی توضیح دادید ادامه بدید مطمئنم توی یوتوب موفق میشید💎💫
مرسی از لطفت
میتونم از شما خرید کنیم
بله @@Mohammad-f2t8c
سلام t13 بخرم یا t13x؟
دمت گرم فقط برای شارژ کردن با یه آداپتور ۵ واتی بزنم مشکل نمیخوره که؟(همون شارژر a12)
نه پشتشو بخون اگه نوشته 5 ولت اوکیه
چجوری صدای بم کاهش بدم آموزش تنظیم اکولایزر میزارید
سلام من t13ancدارم قبلا وقتی یکی رو برداشتم اون یکی روی کیس بود کار نمیکرد بعد برمیداشتم کار میکرد الان یکی برمیدارم اون یکی تو کیسه ولی کار میکنه
سلام ببخشید من t13anc گرفتم الان یک سوال برام پیش اومده که از کجا بفهمم چقدر دیگه کیس ایرپاد شارژ داره خود هندزفری های نه کیسش
سلام داداش نگا یه دکمه توی کیس هست که برای ریست و اینا هست
اونو یه بار بزنی چراغ led روی کیس روشن میشه نگه نداری
دکمه یزن میفهمی
سلام من ایرپادم کیو سی وایو تی13 است من برنامه مخصوصش را نصب کردم ولی همیشه هدوفن هارا 100درصد نشان میدهد لطفاً اگر میشه من را راهنمایی کنید🤕
حتما همیشه 100 درصده دیگه
سلام من t 13 anc رو خریداری کردم ولی الان دو بلوتوثه شده یعنی هر گوشی یک بلوتوث جداگانه داره تمام راهها رو هم امتحان کردم درست نشده
مشتی
مرسی
اپش رو چطوری میشه نصب کرد
من تازه خردیم ولی وقتی اپ رو گوشی نصب کردم شارژ یکی از گوشی ها رو نشون نمیده و کار نمیکنه آیا این ایراده با ریست کردن حل میشه یکی درصد شارژ نشون میده اون یکی نه
اسم اپ چیه؟
من الان یه چند ماهی هست گرفتمش خیلی عالیه ولی یه دفعه چند هفته پیش گوش سمت چپش صداش کم شد ولی انقدر چیزی نبود اما امروز که اومدم استفاده کنم اصلا یه دفعه صداش خیلی کم شده کار هست بتونم بکنم؟
داخل اینستاگرامم هایلایت کم شدن صدا رو مشاهده کنید
چطور بفهمیم کیس کامل شارژ شده؟؟؟
یک ال ای دی داره جلو کیس دکمه ریستارت فشار بدی رنگ سفید روشن میشه اگر قرمز بود شارژ کیسش کم هست
بین این دوتا کیو سی وای و انکر R50i گیر کردم کدوم بگیرم بهتره❤
اینا مکالمشون بهتره r50 موزیکش
کیفیت کدوم بهتره؟من برام مکالمه زیاد مهم نیست کدوم رو پیشنهاد میکنی ؟
دا
T13 anc کیفیت صدای بهتری داره
ولی در کنارش صداش یکم بمه
زیر یک و نیم میلیون بهترین هندزفری برای مکالمه در مکانهای شلوغ چیه؟ صدای محیط و ماشینها رو اونور خط نشنون. Ht05 خوبه یا همین خوبه؟
من تی 13 داشتم میکروفون افتضاح ولی بعد دبیلو وان خریدم کیفیت صداش عالی عالی و با کیفیتر
سلام آقا تورو خدا کمک کن بعد از اینکه گوشی ها رو تو کیس برای شارژ میزارم یکی زودتر شارژ میشه ؟؟؟
بخاطر اینه که بعضی وقتا از یکی ایرفون ها استفاده می کنی و باتریش ضعیف میشه
برای گوشی a53 چه هندزفری بلوتوثی بخرم که کیفیت صداش مثل کیفیت صدای خود گوشیم باشه؟
ایرپاد سامسونگ فقط همین باید خرج کنی
من از همین qcy anc دارم و ازش راضی ام ولی خب قسمت شارژش
بذارم شارژ سبز نمیشه سفید میمونه
آیا کلا همینطوریه یا فقط مال منه🙄🤔
سفید یعنی شارژش کامله
برای مکالمه anc بخریم یا t13 معمولی؟
T13
ایرپاد زیر ۲ میل که anc داشته باشه و بیس قوی و کیفیت پخش موزیک و ... هم به راه باشه چه چیزی پیشنهاد میدین؟؟؟
ملوبادز کیو سی وای گزینه خوبیه
جناب فقط برای موسیقی ملوبادز بگیرم یا t13 anc ؟؟؟
منظور از صدای بم چیه میشه توضیح بدین، ممنون
فکر کنم بیس قویی تری داره
بیشتر میکوبه وضوح نسبتا کمتری داره
۷ اسفند ۱۴۰۲ هنوز زیر یک میلیونه😂😂
چطور بفهمم شارژ کیس پر شده تو دفترچه زده بالا 20 درصد سفید روشن میشه پایینش قرمز الان من چطوری بفهمم کامل پر شده تا از شارژ جدا کنم
راهی وجود نداره که متوجه بشید کیس چقدر شارژ داره
الان کدوم ANC کدوم معمولیه
اونی که ماته
براقه معمولی
سلام خسته نباشی. من این هندزفری رو گرفتم و همه چیش عالیه فقط یک مشکل داره اینه که میکروفونش فعال نمیشه. یعنی وقتی هندزفری وصله از میکروفون خود هندزفری استفاده نمیشه و از میکروفون خود گوشیم صدا میره. گوشیمم سامسونگ a51s هست
اگه میشه راهنمایی کنید ممنون
اپ شون نصب کن اوکی میشه
@@ahmad.kazemi نصب کردم داداش نشد کاری نمیشه کرد فک کنم برا سامسونگ میکروفونش اوکی نمیشه
اسم اپش چیه!؟؟؟
qcy
داداش واسه من تاخیری صدا داره موقع گیم اصلا نمیتونم بازی کنم صدا دیر میاد به هدفون لطفا راهنمایی کن
گیم مودشو فعال کن سه بار بزن گوش سمت راس درست میشه
ممکنه اگر نرم افزار نصب کرده باشید تنظیمات نرم افزارش بهم ریخته باشه
چرا برای من وصل میشن ولی از یکیش صدا نمیاد
سلام ، شاید تقلبی باشه. نمیدونم.
هی تو کیس بزار در بیار و خلاصه باهاش ور برو . تتها تو کیس بزار بزن شارژ
داداش از دیجی کالا خریدی فک کنم
👏
❤
سلام
ااین بهتره یا x1 pro
ایکس وان پرو
برای گیم ، مثل پابجی میشه صدا پا گرفت
دبلیو وان بهتره
وقت بخیر من یه دونه t13 anc خریدم یک ماهی میشه از هفته اول به بعد هر دو تا گوشم رو خیلی اذیت میکنه ،طوری که گوشم درد میگیره بعد از استفاده نمیدونم به جنسش پلاستیکی که داره حساسیت پیدا کردم یا اینکه مدل ساختش بزرگتر هست و گوشم رو اذیت میکنه ،ممنون میشم راهنمایی کنید ،قبلا ایرپاد های کپی اپل پرو داشتم اصلا حس نمیکردم تو گوشم هست خیلی راحت بود ولی چون کیفیت صدای خوبی توی مکالمه نداشت فروختم اینو خریدم
حالت ancشو غیر فعال کن
داداش منم t15خریدم همه چیش خوبه فقط صداشون حوریه گوشو بدرد میاره
شما وقتی با ایرپاد اپل راحت بودید گوشتون به ایرفون های سیلیکونی نمیسازه باید مدل هایی رو بگیرید که سیلیکونی نیست
اونطوری که فکر میکردم نبود ولی خیلی گوشم رو اذیت میکنه اصلأ باهاش راحت نیستم
داداش من توی موزیک پلیر ک اهنگ پخش میکنم همینجوریه
موزیک پلیرم رو عوض کردم درست شد
برنامه اکولایزر نصب کن یا موزیک پلیرت رو تنظیماتشو ریست کن
اسم اپلیکیشنش چیه
@@amirataie6426 qcy