Hooglanderveen DCG 20 mei 2024

• Опубликовано: 7 сен 2024
  • Hooglanderveen definitief naar nacompetitie
    Met nog één wedstrijd voor de boeg tegen SO Soest heeft Hooglanderveen zich, ondanks een 0-2 nederlaag tegen DCG, definitief geplaatst voor de nacompetitie.
    De beginfase begon nog hoopgevend voor Hooglanderveen. Rick Voortman kreeg twee goede mogelijkheden om de score te openen, maar wist het net niet te vinden. In de 5e minuut kreeg de spits van DCG een enorme kans, maar Thomas Peters zag zijn lobje gelukkig naast gaan. Naar mate de wedstrijd vorderde werd het spelbeeld er niet beter op. Hooglanderveen probeerde het wel, maar zag het vele balbezit, niet leiden tot een doelpunt. Mehmet Kaya was nog dichtbij de 1-0, maar zag zijn uitgekiende lob door de doelman van DCG over de lat getikt worden. DCG profiteerde in de slotfase van kleine foutjes in de defensie van Hooglanderveen. Noureddine Ouladbenyoussef scoorde in 81e minuut de 0-1 en Anwar Akrouh bepaalde in de 86e minuut de eindstand op 0-2.