Modelová železnice - Jízda čmeláka T669.0007

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 25 янв 2025

Комментарии • 26

• @vikititor
    @vikititor 11 лет назад +5

Řekl bych jedno z nejlepších kolejišť vůbec - krásné video - Čmelák je super - a líbí se mi i přidané zvuky.
    Super

• @janfaworski5155
    @janfaworski5155 7 лет назад

Mogę oglądać Pana filmy bez końca... Nawet sto razy !!! Pozdrowienia z Polski

• @CatalinTriff
    @CatalinTriff 10 лет назад

Nice loko, excellent sound and beautiful layout! Good job! Big like!

•  10 лет назад +1

Moc hezké kolejiště

• @mariebcfhs9491
    @mariebcfhs9491 5 лет назад

I love the running sounds, did you add them or they are produced by the locomotive's sound system?

• @laservis1
      @laservis1  5 лет назад

The sound emits a locomotive system

• @esodvojka
    @esodvojka 11 лет назад

Dobrej chci se zeptat jestli budete taky jezdit s 555

• @laservis1
    @laservis1  11 лет назад

Speciál na Vánoce zatím nechystáme, ale pokud bude čas a hlavně jestli přijde nějaký dobrý nápad, tak určitě zas něco natočíme

• @esodvojka
    @esodvojka 11 лет назад

Tak děkuji za odpověď a chystáte třeba nějaký speciál na vánoce

• @skodovka125l
    @skodovka125l 11 лет назад +1

perfektní

• @TOSCH242
    @TOSCH242 8 лет назад

super film!! pozdrawiam serdecznie:)

• @dbdrdbag
    @dbdrdbag 11 лет назад

Where can I order these trains?

• @maxvall250
    @maxvall250 11 лет назад

krasne video, mam otazku ohladom spajania suprav, aky typ spriahel pouzivate? dakujem.

• @laservis1
      @laservis1  11 лет назад

Používáme krátká spřáhla od fy ROCO.

• @maxvall250
      @maxvall250 11 лет назад

Aj som si myslel, dakujem za odpoved. Mna to teraz caka, ked chcem mat vagony blizsie k sebe musim vymenit spriahla Picco za spriahla Roco. Tak nech sa Vam dari.

• @seitersk3841
    @seitersk3841 7 лет назад

ahoj, laservis1 môžem sa spýtať či v 3:45 majú tie vagóny vážne zvuky?

• @wellhausen
    @wellhausen 10 лет назад

dobry Video a modeltrain

• @laservis1
    @laservis1  11 лет назад

Určitě uděláme video i s 555. Momentálně je lehce "chromá"- čekáme na ND ( nýtek )

• @michaellacko6568
    @michaellacko6568 7 лет назад

Pekné koľajisko aj čmeliak, chválim, pekná práca. Mal by som na vás otázku. Nedávno (Asi rok a pól ) som začal s modelovou železnicou. Mierka H0. Okrem iného mám roco čmeliaka, ozvučeného zvukom od artolu. Zvuk sám o sebe sa mi páči, ale mám jeden problém. Je nastavený tak, že jazdí moc rýchlo. Vysvetlím, prehráva sa zvuk len na treťom, štvrtom stupni, a čmeliak ide rýchlo ako bardotka na 5,6 stupni. Taký detail, len že skutočný čmeliak nejazdí moc rýchlo, určite chápete. Vidím že aj vy jazdíte pekne pomaly a pri tom pekne zaberá. Vedeli by ste mi pomôcť ? Dalo by sa to nastaviť zmenou voľajakých CV ? Ak áno, tak akých ? Vopred ďakujem za odpoveď.

• @laservis1
      @laservis1  7 лет назад

Děkujeme za pochvalu, k vašemu dotazu asi tolik... Já ve všech modelech mám zvuk od Petr Smutka (Jacek) www.jacek-modely.cz/ a jsem se všemi zvuky maximálně spokojen (zejména jedná-li se o ř. 751/754/770) a s tímto problém, jak i popisujete nemám. Dle mého názoru za to buď může nevhodně sestříhaný projekt od Artolu nebo jejich zvukový projekt není pro model Roco odladěn (možná je odladěn pro PIKO, jejich model má zase jiný motor/jiné převodové poměry a tím i jiné jízdní vlastnosti). Nejsem střihač ani sestavitel zvukových projektů do modelů a nemám s tím žádné zkušenosti, naopak Jacek je má botaté, tak se zkuste zeptat spíše jeho, ale podle mě to tak jednoduchá nebude a pár změn v CV to nezmění.
      Osobně bych doporučil zvukový projekt přehrát tím od Jacka, jeho zvuk je kvalitnější a projekt nabízí navíc spoustu dalších zajímavých funkcí, o kterých si Artol může nechat jen zdát.

• @michaellacko6568
      @michaellacko6568 7 лет назад

laservis1 Ďakujem. Moju gorilu (rada 350, nemyslím na žiadnu opicu) mám ozvučenú zvukmi od pána Smutka a sám počujem, že je to lepšie prevedené. Ale asi máte pravdu s tým, že si artol a roco si moc "nerozumejú" s piko by to asi šlo lepšie. Uvidíme, skúsim sa ešte opýtať.

• @laservis1
    @laservis1  11 лет назад

I added information under the video ;-)

• @a24mgh
    @a24mgh 11 лет назад

Nice sound running train

• @mesenskydavid
    @mesenskydavid 11 лет назад

Mate to super hosi :-)))

• @kozlikzd
    @kozlikzd 11 лет назад

Skuste natočit jízdu lokomotiv T669.0007 a T669.0035 na nějakém těžkém nákladu a s postrkem T478.1148 a T478.1010. Možná by to vypadalo hezky.

• @laservis1
      @laservis1  11 лет назад

Asi by to vypadalo dobře, ale hnací vozidla by musely mít stejné dekodéry nebo bychom museli disponovat některým z kvalitnějších PC programů, který si s tím umí poradit. To bohužel není náš případ. ....alespoň zatím