Luleå Hockey Färjestad | 7 - 0 | Två mål av Luleå | Isac Brännström & Brendan Shinnimin | SHL | NHL

• Опубликовано: 11 янв 2023
  • Luleå Hockey möter Färjestad I Luleå.
    Highlights från Period 1. Shl highlights.
    luleå färjestad. färjestad luleå karlstad
    Luleås period rak igenom. Färjestad har som alltid problem i försvarsspelet. och de har problem att göra mål på Joel Lassinantti. nhl highlights. Isac Brännström gör första målet och Brendan Shinnimin gör andra målet för Luleå. 6 - 0 till Luleå efter 7 perioder mellan LHF och fbk. Nhl highlights. det blev 7 - 0 innan fbk gjorde sitt första mål efter 144min.