Dumnezeu să te binecuvinteze cu multă sănătate,îmi este srag să te urmăresc oridecate_ori am timp,îmi place ce faci,asa m_am decis și am luat hotărârea și mi_am renovat apt.schimbând multe lucrusoare.Vă admir și vă doresc "Sărbători fericite!👍🙆🎄🎁
Frumos video :D A ales bine plinta din MDF dar alba, cand o sa spele pe jos cu mopul o sa atinga plinta si o sa se murdareasca. Pretentioasa la intretinut :D
Bine lucrat ca de obicei și îmi place sistemul cu covoraș și termostatul. Eu am pus în baie 5 m pt cu rezistență de 700 W și am lipit-o cam greu că nu stătea, are 9 ani și cu CM 11 lipită și a fost de câteva ori încinsă bine dar tine. Spor la treaba și în Anglia și sper să ne vedem în vară să îmi faceți o tocătoare de crengi și poate mai iau și niște sfaturi de tâmplărie. Baftă.!
Am instalat un kit la fel ca în prezentare. Termostatul nu mi-a placut pentru ca este un pic rudimentar chiar daca calitatea este mai mare decat pretul in sensul ca arata exact temperaturile. Macar sa fi fost Wi-fi sau compatibil Alexa. Nu era mai bine sa folositi CM 17 ?
Va salut cu respect ! Pentru gresie la exterior ( socclu, gard si alte zone expuse la noi in tara frig si ploaie ce adeziv recomandati ? Multumesc anticipat !
Frumos lucrat, asa ma gandesc sa fac si eu la mine, tot cu covorase electrice, ca nu vreau sa fiu fochist pe viata la centrala pe lemne. Totusi eu as fi folosit o gletiera de plastic la acoperirea covoraselor, mi-ar fi frica cu o gletiera de inox care stim cum se ascute de la gletuit. Ce marca de covorase electrice recomanzi? Unele bune, care sa se gaseasca pe la noi sau prin Europa.
Aș dori să opresc la dumneavoastra să vorbim un pic! Nu ne cunoaștem, sunt abonat, am trecut astăzi și am recunoscut poarta mică pe rotund! Eu sunt din Răcari DB și trec rar la soacra mea din Tinosu! Multă sănătate!
te salut ..o intrebare ....pana la momentul montare covor incalzire pardoseala ,apoi gresie .....care au fost etapele de constructie a acelei pardoseli ....multumesc
Aveți pe acest canal Simon Klaus cum am făcut izolația și sapa semiumeda în proiectul casa vecinului. Am pus izolație de 5cm extrudat și apoi sapa, era ideal dacă se punea peste izolație o folie de aluminiu apoi șapă.
Salutare....imi plac si mie acete kit-uri pentru incalzirea in pardoseala. Prefer asa ceva pentu un comfort sporit, totusi cred ca ar merge un sistem mixt de incalzire, pentru ca are un consum destul de mare doar pe electric. Bine depinde de mai multe aspecte. Oare merge sa pun in mansarda si sa pun parchet peste el ? Acolo am si incalzire cu calorifere.
Stiti cumva ce se intampla daca termostatul este pornit si se intrerupe curentul, apoi la revenirea curentului reia cum a ramas termostatul? Adica pornit? Intreb pentru ca as vrea sa pun un modul WiFi la instalare si sa ii dau drumul din telefon (pornit/oprit curent doar). Multumesc!
Cele vechi se deconectează, cele noi cu Wi-Fi se conectează atunci când are iar curent și internet, dar citiți instrucțiunile și recenziile înainte de a cumpăra!
multumesc mult pentru video! informativ si usor de inteles ca intotdeauna. Intrebare: ce recomanzi? incalzire in pardoseala electrica sau cu agent termic de la centrala?
Curentul e mai scump ca si gazul de aproape 4 ori, deci pe gaz e mai econom, doar daca pui o pompa de caldura cu COP de 4 atunci e cam la fel costul de intretinere si poti face rece si vara prin instalatie
@@simonklaus7777 problema e ca cativa ani am avut cablu incalzire , montat pe polistiren in strat de 10 cm nisip, termostat mecanic. si de fiecare data am gasit cablul ars, nu stiu de ce dar,am vazut clipul pus de dv si m am gandit ca pot sa l adaptez . multumesc. o zi buna.
Bună ziua care este suprafața maximă admisă pentru un astfel de sistem de unde se poate comanda și dacă se poate monta în pardoseală la o baie vă salută Daniel din baia Mare
E clar ca ai fost supervisor la vreo firma de cladding prin Londra,... nu neaga nimeni ca pricepi meserie dar imi inchipui ca stii deja ce se intampla cand bagi incalzire sub pardoseala fara substrat de expansiune. Imi imaginez ca in Romania stock-ul de materiale e limitat la calitate si pret.
@@simonklaus7777 Super. E clar ca esti un tip priceput si modest. Imi place ca faci job-uri de calitate si esti old school. chestia e ca nu stiu daca se merita sa iti muti cuibul in Romania si asta probabil din cauza faptului ca stau cam prost cu pretul materialelor de calitate pe acolo... la aia ma refeream.
@@garmonbozzia Vă salut și vă mulțumesc mult pentru apreciere, așa este, viata în Anglia este mult mai buna decât în România, defapt nu se poate compara, dar eu sunt român și ma întorc în România cu toate ca o sa duc lipsa la comoditatea și sprijinul care ni-l oferea statului britanic, sunt convins ca în România nu o sa ne fie ușor și ca o sa fim tăiați din nou de la rădăcină ca și acum 5 ani dar noi suntem ca lastari noi și mai facem o încercare acum nu cu propriile puteri ca și altă dată, ci cu puterea lui Dumnezeu sunt convins că Dumnezeu este cu noi așa că nimeni nu mai poate fi împotriva noastră și cu această încredere mă întorc, Doamne ajută-ne!
Detramat dedesubtul instalației,deasupra Latex. În Anglia cu adeziv se lipește membrana de detramat nu direct instalația. Probabil nu a vrut propietaru să nu mai cheltuie bani.
Am o întrebare Simon. Ppr-ul se poate baga în perete, ca să facem legătură la calorifer? As vrea sa fac lucrul asta, pentru a-mi usca un perete care trage un pic de umezeala și nu știu dacă se pretează. Menționez ca as vrea sa bag și turul și returul, dar fără acel burete termoizolant. Doar ca să-mi tina peretele cald. Se lasă vreun rost de dilatare? Mulțumesc anticipat!
Puneți cupru nu ppr, cuprul transmite cel mai bine și folosiți tub expandat ajuta la dilatație și este perforat ca să se elibereze caldura, dar el mai bine este sa luați pecx și sa faceți un perete radiant la fel ca în pardoseala asa faceți pe perete prindeți țeavă în clipsuri de perete și o acoperiți cu tencuiala și în mortar puneți 1 litru de planicret la 100kg de ciment ajuta la dilatație și nu se mai crapă tencuiala, succes!
Salut,de exemplu la o garsoniera de 23 mp,se merita oare?cam cât ar fii costul aproximativ?ținând cont ca este încadrată la interior,iar iarna fără sursa de căldură este undeva la 16 grade...e cineva pe aici care are și ar putea sa îmi spună un preț aproximativ pe luna în perioada friguroasă..
Dacă ați fost atent pe tabel spune 1m2 consumul este de 160w x 23 m2 = 3,680 KW aproape la 4 lei pe ora la putere maxima asta este valabil doar 5, 6 ore cât se încălzește pardoseala apoi consimul scade pe jumătate, apoi mai consuma doar pentru menținerea temperaturi.
@@simonklaus7777 am fost atent..dar nu știu câte ore funcționează...acele 5-6 ore..încălzește sa ajunge la o temperatura, de ex 22 grade...apoi termostatul își fsce treaba când scade temperatura, la fel ca la o centrala pe gaze nu?
@@simonklaus7777 deci 4 lei pe ora..ori 6...vine undeva la 24 de lei...apoi mai raman undeva la 18 ore..acele momente m ar fii interesat cam cât ar mai consuma...ca dacă mai consuma undeva la încă 25 de lei..vine 50 de lei pe zii..ori 30 de zile..deja se ajunge la o suma foarte mare...
Daca se lasa pornita instalatia si se lasa sa funcționeze prin termostat si nu se lasa usa deschisa da se ridica temperatura foarte repede si declanseaza singura!
Ma tot gandesc cum sa fac. Sa folosesc sistemul asta cu rezistente electrice sau cel cu tevi si apa. Avand in vedere ca nu exista gaze in zona, as merge pe electric. Sau as putea folosi tevi si apa in pardoseala cu centrala electrica. Dar centrala electrica consuma de rupe si asta, garantez. Macar o sa pun intr-o camera mica, sa vad cum se comporta peste iarna. Si o sa vad pe daca o sa pun in toata casa.
Încălzirea electrica are un randament mai bun. Un kilowat de energie se transformă în căldură. La gaze ai pierdere de aproximativ 10 %. Ideal este sa ai un incalzitor solar de apă și sa-l folosesti si pentru incalzire. Acelea mai scumpe merg iarna, iar peste noapte ai apa calda menajeră. Nu îngheață pentru ca au rezistente de protecție pentru anti-îngheț. Baftă!
Ce nu-mi place mie este că nu se știe exact cât timp funcționează acest sistem înainte de a se arde nimic nu funcționează la nesfârșit. Totuși un videoclip foarte interesant.
@@MadebyConstantin nu se arde. Te tine toată viața cu condiția să ai protecție de supra-tensiune in tablou. Temperatura poate fi fixată din termostat si nu creste mai mult de 35⁰ C in pardoseala. Ai optiune de reglaj pentru "floor" si pentru "room".
Sfat, cand mai masori continuitatea cu aparatul de masura nu mai atinge niciodata tipsurile cu pielea pt ca face continuitate prin tine si te poti înșela
nu prea te inseli pt ca prin corpul tau nu face bip, corpul are o rezistenta destul de mare, ori cand verifici cotinuitatea verifici daca rezistenta este 0
Prima greseala..nici o izolatie intre placa de beton si sitemul de incalzire. Tranferul de caldura din sistem va merge in placa de beton pentru ca adezivul nu izoleaza termic si ce ramane incalzeste incaperea. lucru care se traduce in consum foarte ridicat de electricitate pentru compensarea pierderii de caldura transferata in placa de beton.. Mai mult nu am ce sa spun momentan.
Înainte sa va dați cu părerea și să-mi spuneți ce am greșit, ar trebui sa urmăriți toate episoadele și sa vedeți și izolația de sub sapa, nu este prima instalație pe care o fac, am experienta în instalați 15 ani și ca constructor 25 de ani, va stau la dispoziție cu toate detaliile nu sunt începător.
Un om priceput!
Felicitări!
Super lucrat ca de fiecare dată!!!👍🏻👍🏻👍🏻
Big Like!!!
Felicitari d-le Simon!..si multumim pentru film,,,va doresc numai de bine si un an mai bun ...
Dumnezeu să te binecuvinteze cu multă sănătate,îmi este srag să te urmăresc oridecate_ori am timp,îmi place ce faci,asa m_am decis și am luat hotărârea și mi_am renovat apt.schimbând multe lucrusoare.Vă admir și vă doresc "Sărbători fericite!👍🙆🎄🎁
Amin! Dumnezeu sa va binecuvânteze și pe dumneavoastră și ma bucur când pot fi de ajutor, sărbători fericite!
Multumim pt.indicatii
Frumos video :D A ales bine plinta din MDF dar alba, cand o sa spele pe jos cu mopul o sa atinga plinta si o sa se murdareasca. Pretentioasa la intretinut :D
Atunci o să-și dea seama ca a făcut o alegere greșită mdf la gresie nu se pune nuciodata, dar gusturile nu se discuta!
Felicitari ....frumos.......
Salutări de la Ferma Gradina Bio!
Vă salut și sărbători fericite!
Ok felicitări
Frumos felicitari numaru 1
Bine lucrat ca de obicei și îmi place sistemul cu covoraș și termostatul. Eu am pus în baie 5 m pt cu rezistență de 700 W și am lipit-o cam greu că nu stătea, are 9 ani și cu CM 11 lipită și a fost de câteva ori încinsă bine dar tine. Spor la treaba și în Anglia și sper să ne vedem în vară să îmi faceți o tocătoare de crengi și poate mai iau și niște sfaturi de tâmplărie. Baftă.!
Mulțumesc mult, cu siguranță, vorbim.
Am instalat un kit la fel ca în prezentare. Termostatul nu mi-a placut pentru ca este un pic rudimentar chiar daca calitatea este mai mare decat pretul in sensul ca arata exact temperaturile. Macar sa fi fost Wi-fi sau compatibil Alexa.
Nu era mai bine sa folositi CM 17 ?
Va salut. Cam ce putere pe metru patrat are rezistenta?.
Sarbatori fericite va doresc
La minutul 2,27 se vede clar trebuie sa urmăriți videoclipul cu atenție!
Va salut cu respect !
Pentru gresie la exterior ( socclu, gard si alte zone expuse la noi in tara frig si ploaie ce adeziv recomandati ?
Multumesc anticipat !
Un adeziv flexibil pentru exterior sunt mai multe firme în funcție de buget.
@@simonklaus7777 multumesc
@@simonklaus7777 pai CM17 nu e adeziv flexibil de exterior?
@@silviuguseila2552 interior exterior! Dar pentru exterior se folosește CM 25 și CM 11!
Frumos lucrat, asa ma gandesc sa fac si eu la mine, tot cu covorase electrice, ca nu vreau sa fiu fochist pe viata la centrala pe lemne. Totusi eu as fi folosit o gletiera de plastic la acoperirea covoraselor, mi-ar fi frica cu o gletiera de inox care stim cum se ascute de la gletuit. Ce marca de covorase electrice recomanzi? Unele bune, care sa se gaseasca pe la noi sau prin Europa.
Aceasta marca din clip.
La mulți ani!( de la Hăbud)
La mulți ani fericiți! Ne cunoaștem? Cu cine am onoarea?
Aș dori să opresc la dumneavoastra să vorbim un pic! Nu ne cunoaștem, sunt abonat, am trecut astăzi și am recunoscut poarta mică pe rotund! Eu sunt din Răcari DB și trec rar la soacra mea din Tinosu! Multă sănătate!
@@Marinasu52 sănătate multa și dumneavoastră, lăsați aici numărul de telefon și va sun eu simongheorgheklaus@gmail.com
Like !!!
Sărbători fericite!
Sărbători fericite și la mulți ani!
Salut. Cateva detalii despre consum si suprafata incalzita cu acest sistem.
Sunt interesat de un sonsum in perioada rece.
Acestea sunt fițe! Consuma la putere maxima 1kw pe 6 m2!
@@simonklaus7777 un kw pe ora? Nu sunt atat de priceput pe domeniu. Multumesc.
te salut ..o intrebare ....pana la momentul montare covor incalzire pardoseala ,apoi gresie .....care au fost etapele de constructie a acelei pardoseli ....multumesc
Aveți pe acest canal Simon Klaus cum am făcut izolația și sapa semiumeda în proiectul casa vecinului. Am pus izolație de 5cm extrudat și apoi sapa, era ideal dacă se punea peste izolație o folie de aluminiu apoi șapă.
Mulțumesc frumos ....o sa caut
Foarte frumos lucrat,felicitari doar ca,la conductorul multifilar nu strica sa-i pui pini.Totusi este o rezistenta;-in rest SARBATORI FERICITE!
👍👍👍👍👍
Salutare....imi plac si mie acete kit-uri pentru incalzirea in pardoseala. Prefer asa ceva pentu un comfort sporit, totusi cred ca ar merge un sistem mixt de incalzire, pentru ca are un consum destul de mare doar pe electric. Bine depinde de mai multe aspecte. Oare merge sa pun in mansarda si sa pun parchet peste el ? Acolo am si incalzire cu calorifere.
Salut! Da merge dar randamentul va fi cu 15% mai mic decât la gresie, parchetul nu transmite căldură ca gresia.
@@simonklaus7777 așa este...nu m-am gândit la asta. 😁👍
Salut ai avut probleme cu gresia? Am inteles ca se sparge daca nu pui o sapa peste si apoi gresia. Din cauza dilatatii. Multumesc
Salut, nu se sparge pentru ca am folosit adeziv ci chit flexibil și se poate dilata!
SALUT NEICUȚĂ. TE URMĂRIM CU DRAG.SĂNĂTATE ȘI SPOR LA TREABA.DRĂGUȚ VLOG. PA.PA.PA.
Salut de unde ai cumpărat încălzirea electrică
De la dedeman, leroy merlin!
Stiti cumva ce se intampla daca termostatul este pornit si se intrerupe curentul, apoi la revenirea curentului reia cum a ramas termostatul? Adica pornit? Intreb pentru ca as vrea sa pun un modul WiFi la instalare si sa ii dau drumul din telefon (pornit/oprit curent doar). Multumesc!
Cele vechi se deconectează, cele noi cu Wi-Fi se conectează atunci când are iar curent și internet, dar citiți instrucțiunile și recenziile înainte de a cumpăra!
buna ziua,cu cat montați metrul patrat,m ar interesa pentru o casa de aprox. 100 de metrii patrati
Vă salut ce zona? 0729430172 Simon Klaus.
Salut am 3 întrebări:
Dc nu izolăm pardoseala?
Dc nu turnăm autonivelantă (după)?
Dc nu se păstrează aceiasi distanță între rîndurile de plasă?
Va salut! Dacă nu faceți așa după cum spune producătorul, nu veți avea randament, decizia de a respecta instrucțiunile sau nu, va aparține!
multumesc mult pentru video! informativ si usor de inteles ca intotdeauna. Intrebare: ce recomanzi? incalzire in pardoseala electrica sau cu agent termic de la centrala?
Curentul e mai scump ca si gazul de aproape 4 ori, deci pe gaz e mai econom, doar daca pui o pompa de caldura cu COP de 4 atunci e cam la fel costul de intretinere si poti face rece si vara prin instalatie
Cea mai buna și eficienta este pe apa și garanția tuburilor sunt de 50 de ani.
Numai dacă încălzește continuu.
Când apa este Rece, atunci îți bagă Rece deci Răcește camera...
Comparativ cu Electric... Puterea calorică pe gaz sau lemne, este mai Mare,plus menținerea..
@@iulianlupu735si când aprind focul ingheţ si dacă trebuie să le crăp lemnele 🙈
sall as putea adapta kitul respectiv pentru o rasadnita ???
Da! Dar ideal este sa se prindă de plasa sudata și acoperita cu pământ și nisip ca la sobe.
@@simonklaus7777 problema e ca cativa ani am avut cablu incalzire , montat pe polistiren in strat de 10 cm nisip, termostat mecanic. si de fiecare data am gasit cablul ars, nu stiu de ce dar,am vazut clipul pus de dv si m am gandit ca pot sa l adaptez . multumesc. o zi buna.
Bună ziua care este suprafața maximă admisă pentru un astfel de sistem de unde se poate comanda și dacă se poate monta în pardoseală la o baie vă salută Daniel din baia Mare
Cautati online si gasiti tiate informațiile in descriere, da se recomanda in baie!
E clar ca ai fost supervisor la vreo firma de cladding prin Londra,... nu neaga nimeni ca pricepi meserie dar imi inchipui ca stii deja ce se intampla cand bagi incalzire sub pardoseala fara substrat de expansiune. Imi imaginez ca in Romania stock-ul de materiale e limitat la calitate si pret.
Am o firma în UK Londra.
@@simonklaus7777 Super. E clar ca esti un tip priceput si modest. Imi place ca faci job-uri de calitate si esti old school. chestia e ca nu stiu daca se merita sa iti muti cuibul in Romania si asta probabil din cauza faptului ca stau cam prost cu pretul materialelor de calitate pe acolo... la aia ma refeream.
@@garmonbozzia Vă salut și vă mulțumesc mult pentru apreciere, așa este, viata în Anglia este mult mai buna decât în România, defapt nu se poate compara, dar eu sunt român și ma întorc în România cu toate ca o sa duc lipsa la comoditatea și sprijinul care ni-l oferea statului britanic, sunt convins ca în România nu o sa ne fie ușor și ca o sa fim tăiați din nou de la rădăcină ca și acum 5 ani dar noi suntem ca lastari noi și mai facem o încercare acum nu cu propriile puteri ca și altă dată, ci cu puterea lui Dumnezeu sunt convins că Dumnezeu este cu noi așa că nimeni nu mai poate fi împotriva noastră și cu această încredere mă întorc, Doamne ajută-ne!
@@simonklaus7777 Multa stima si sa va ajute Dumnezeu. Pacat ca noi romanii suntem blestemati sa fim straini prin lume.
Detramat dedesubtul instalației,deasupra Latex.
În Anglia cu adeziv se lipește membrana de detramat nu direct instalația.
Probabil nu a vrut propietaru să nu mai cheltuie bani.
Cum schimbați,senzorul de pardoseala,daca se arde. 🙄
Nu se arde.
Peste acest covoraș electric, gresia se montează cu rost sau fără? Am placa mare de 1, 20 la gresie. Mulțumesc
Cu rost de minim 1mm si chit de rosturi flexibil!
Am o întrebare Simon. Ppr-ul se poate baga în perete, ca să facem legătură la calorifer? As vrea sa fac lucrul asta, pentru a-mi usca un perete care trage un pic de umezeala și nu știu dacă se pretează. Menționez ca as vrea sa bag și turul și returul, dar fără acel burete termoizolant. Doar ca să-mi tina peretele cald. Se lasă vreun rost de dilatare? Mulțumesc anticipat!
Puneți cupru nu ppr, cuprul transmite cel mai bine și folosiți tub expandat ajuta la dilatație și este perforat ca să se elibereze caldura, dar el mai bine este sa luați pecx și sa faceți un perete radiant la fel ca în pardoseala asa faceți pe perete prindeți țeavă în clipsuri de perete și o acoperiți cu tencuiala și în mortar puneți 1 litru de planicret la 100kg de ciment ajuta la dilatație și nu se mai crapă tencuiala, succes!
@@simonklaus7777 planicret se poate adauga si in sapa pentru incalzirea in pardoseala? Ce cantitate, 1l la 100kg de ciment gata preparat (beton)?
Ceva tuburi de capat la multifilarele alea?
Am pus tuburi la fire, tub copex.
Salut,de exemplu la o garsoniera de 23 mp,se merita oare?cam cât ar fii costul aproximativ?ținând cont ca este încadrată la interior,iar iarna fără sursa de căldură este undeva la 16 grade...e cineva pe aici care are și ar putea sa îmi spună un preț aproximativ pe luna în perioada friguroasă..
Dacă ați fost atent pe tabel spune 1m2 consumul este de 160w x 23 m2 = 3,680 KW aproape la 4 lei pe ora la putere maxima asta este valabil doar 5, 6 ore cât se încălzește pardoseala apoi consimul scade pe jumătate, apoi mai consuma doar pentru menținerea temperaturi.
@@simonklaus7777 am fost atent..dar nu știu câte ore funcționează...acele 5-6 ore..încălzește sa ajunge la o temperatura, de ex 22 grade...apoi termostatul își fsce treaba când scade temperatura, la fel ca la o centrala pe gaze nu?
@@simonklaus7777 deci 4 lei pe ora..ori 6...vine undeva la 24 de lei...apoi mai raman undeva la 18 ore..acele momente m ar fii interesat cam cât ar mai consuma...ca dacă mai consuma undeva la încă 25 de lei..vine 50 de lei pe zii..ori 30 de zile..deja se ajunge la o suma foarte mare...
@@Dic3.20 ,pe scurt nu merita o sa ai 30 si de lei pe zii lejer x31 zile.. 900 ron pentru 23 m.
de ce nu ati montat senzorul de temperatura prin copex? si trebuia asteptat minim 21 de zile dupa montaj pana la prima pornire.
L-am montat prin copex în interiorul peretelui dar pe sapa se montează în adeziv ca să ia temperatura exact.
Ma interesează o încălzire în pardoseală ptr. 14 mp, Electric,
Cât mă costă...
Dar dacă aș face cu țeavă ptr. Centrală termică, cât mă costă....
Mulțumesc frumos.
Va salut, nu mai lucrez, acum fac tocatoare pentru crengi!
ruclips.net/video/5JZtTyX0oJk/видео.html
Pai si face fata sa aducă la 23 de grade ?
Daca se lasa pornita instalatia si se lasa sa funcționeze prin termostat si nu se lasa usa deschisa da se ridica temperatura foarte repede si declanseaza singura!
Oare un link cu kitul acesta nu puneți va rog, mulțumesc
www.emag.ro/pachet-covor-incalzire-in-pardoseala-c-f-technics-225w-termostat-analogic-mth-811-cu-senzor-de-pardoseala-inclus-1-5-m-8718531997929/pd/DR4W02BBM/?
Ce adeziv ați folosit?
Min 9:29.
Intrerupatoarele le-a și fi pus amândouă într-o singură ramă , că am văzut că sunt schneider sedna si există rame verticală si orizontală.
Așa sunt în restul casei, dar tatăl proprietarului nu a mai vrut sa caute aceeași firmă.
Ma tot gandesc cum sa fac.
Sa folosesc sistemul asta cu rezistente electrice sau cel cu tevi si apa.
Avand in vedere ca nu exista gaze in zona, as merge pe electric.
Sau as putea folosi tevi si apa in pardoseala cu centrala electrica. Dar centrala electrica consuma de rupe si asta, garantez.
Macar o sa pun intr-o camera mica, sa vad cum se comporta peste iarna. Si o sa vad pe daca o sa pun in toata casa.
Centrală electrica cu inducție magnetica și încălzire în pardoseala pe apa este mai ieftina, ca cost și consum.
Încălzirea electrica are un randament mai bun. Un kilowat de energie se transformă în căldură. La gaze ai pierdere de aproximativ 10 %. Ideal este sa ai un incalzitor solar de apă și sa-l folosesti si pentru incalzire. Acelea mai scumpe merg iarna, iar peste noapte ai apa calda menajeră. Nu îngheață pentru ca au rezistente de protecție pentru anti-îngheț. Baftă!
Ce nu-mi place mie este că nu se știe exact cât timp funcționează acest sistem înainte de a se arde nimic nu funcționează la nesfârșit. Totuși un videoclip foarte interesant.
Este garantata 16 ani!
@@simonklaus7777 ok și dacă se strica după sau înainte ce faci scoți toată gresia?
@@simonklaus7777 se poate monta ai parchet peste acest kit?
@@MadebyConstantin nu se arde. Te tine toată viața cu condiția să ai protecție de supra-tensiune in tablou. Temperatura poate fi fixată din termostat si nu creste mai mult de 35⁰ C in pardoseala. Ai optiune de reglaj pentru "floor" si pentru "room".
Sfat, cand mai masori continuitatea cu aparatul de masura nu mai atinge niciodata tipsurile cu pielea pt ca face continuitate prin tine si te poti înșela
Mulțumesc
nu prea te inseli pt ca prin corpul tau nu face bip, corpul are o rezistenta destul de mare, ori cand verifici cotinuitatea verifici daca rezistenta este 0
@@silviuguseila2552 corect!😎
Nu mai ai turnat șapă!!!
Ba da în episoadele anterioare.
ce inseamna MOVAVI .. ZICEAI CA FILMEZI ATELIERU
Movavi este programul cu care editez. O sa fac mai multe video cu atelierul când începem la acoperiș.
Prima greseala..nici o izolatie intre placa de beton si sitemul de incalzire. Tranferul de caldura din sistem va merge in placa de beton pentru ca adezivul nu izoleaza termic si ce ramane incalzeste incaperea. lucru care se traduce in consum foarte ridicat de electricitate pentru compensarea pierderii de caldura transferata in placa de beton.. Mai mult nu am ce sa spun momentan.
Înainte sa va dați cu părerea și să-mi spuneți ce am greșit, ar trebui sa urmăriți toate episoadele și sa vedeți și izolația de sub sapa, nu este prima instalație pe care o fac, am experienta în instalați 15 ani și ca constructor 25 de ani, va stau la dispoziție cu toate detaliile nu sunt începător.
Nu este obligatoriu izolatia sub șapa, dar este recomandată. Unde nu se poate izola se monteza ca in clipul domnului.
A fost specificat ca exista deja o izolatie de 5cm extrudat grafitat sub sapa . Nu mai derulati. Vizualizati totul intai.
👍👍👍👍👍