Végre egy jól használható, erős fényű, tölthető ⚡fejlámpa. ✔ Campgo T9 .

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 23 янв 2025

Комментарии • 14

• @kende.__
    @kende.__ Год назад +2

Lassan 1éve használom, kíváló cucc!

• @tamaszambor8337
    @tamaszambor8337 22 дня назад

Szia. Így egy év távlatából is megbízható, tartós és megérte az árát? Köszönöm a segítséget!

• @cosd3799
    @cosd3799 Год назад

Ázsia centerben 500 mllió félét kapni de én már lecseréltem elemesre mert az akkusok állanan tönbkre mennek csak a baj van velük :S szerelő akna építésben tudsz ötleteket adni? segíteni?

• @bandicsinalos7952
    @bandicsinalos7952 Год назад +1

Nekem a horgász fejlámpámban 2x18650-es 4.2v 5500mAH akksi volt gyárilag egy éjszakát nem bírt ki,kicseréltem az akksit 2x9800mAH-re és 3 éjszakát nyugodtan végig tudok horgászni!!

• @nepazarolj
      @nepazarolj  Год назад +3

Épp most néztem multiméterrel, kb. 2,5 óra használat után teljes fényerőn, 3,75 Voltnál jár. Kb. most van névleges feszültségen. 3 Voltig lehetne meríteni, kíváncsi leszek meddig engedi le a BMS. Szerintem olyan 3,2 Voltnál fog tiltani. 50 órát ígérnek, de gondolom azt nem tekjes fényerőn tudja. :-) Na majd bringára is felteszem és ott hosszabban lehet majd tesztelni.

• @janosvarga9997
      @janosvarga9997 Год назад

@@nepazarolj az ilyen kék akku jó ha 5-600 mAh-t tud. Az 5-10 ezer az sajnos mese.

• @vezse_stephen
      @vezse_stephen Год назад +1

Akkor az kamu akkumulátor. 9800-as sose létezett. 18650-nek a mérete miatt 3000-3500mAh a végső határa.

• @szabolcsszabo8172
    @szabolcsszabo8172 Год назад

Aliexpressen nem néztél szét? Vagy van több kínai oldal már ami lemásolta az Alit. Igaz szállítási idő több, de jóval olcsóbban vannak ott ilyen fejlámpák. Ha nem sürgős, érdemes onnan berendelni. Nekem is van egy kedven típusom, amin két led van: az egyik spot, másik széles csík. Cserélhető ilyen akkus. Szeretem, mert két feladatra kétfajta led van.

• @gdarabos
      @gdarabos Год назад

Esetleg dobnal hozza egy linket vagy nevet, ami alapjan ra tudnek keresni? Koszi!

• @laszlogaspar2741
    @laszlogaspar2741 Год назад

Pont most kerestem egy jóféle fejlámpát , köszi ! Lesz mg4, mg5 teszt ?

• @nepazarolj
      @nepazarolj  Год назад +1

Mg5 teszt már le van forgatva, de jó hosszú lesz, mert rengeteg az anyag. :-) Ha szeretnétek, akkor kipróbálom majd a MG4-et is. Még az EHS is lehet lesz nálam hosszabban is.

• @laszlogaspar2741
      @laszlogaspar2741 Год назад

Mindenre vevő vagyok, legyen akár több óra hossza is .@@nepazarolj

• @vezse_stephen
    @vezse_stephen Год назад +1

Ez az aksi máris kamu. Egy 18650 max 3000-3500mAh-t tud.

• @szabolcspapp1130
      @szabolcspapp1130 6 месяцев назад +2

Csak ez nem 18650, hanem 21700 szerintem.