Unë kurrë nuk e lë Finlandën per vendlindje,kur dashuri ska,respekt ska ,afersia mungon as nuk kam nostalgji fare per vendlindje sepse nga shkalla e parë njerezit kam hipur ne shkallen e dhjetë.
Qikat mergimtare jo vetem nga djemte po edhe tjere te kerkojne qe zemra ti koponojme te kemi miqesi per mesazh e te ndryshe poqese eshte i lire Te lidh edhe dashuri me te ajo eshte Qelsi per lumturi jete nuk njeh moshe dashuri ka.
Kjo qika prej Düsseldorf, shum e mir! Love You Girl.. Reactioni " mos u deshni shum " Hallall!! Shumm mka pengu mu kjo qe kesh tash Kosove.. vajzat e Kosovës sjon hiq kerka me kultur, respekt, niher as ka vetja skan respekt as per njerz tjerat. MJERRA ATO DJEM😢
Per at see jan meshum te zhveshura dhe qe kan perhap zinan esht te I mbyt termeti e permbytjet e kta skan frik Allahun 🤬🤬e buk mushen me men 🤬🤬let zhvishen pa he se do te zhvishen mire kta ne zjar te xhehenemit
Moderratorit ja kisha dhan ni tippp : ,, vokalin e zanit mos me shtramu se po tingllon teper shtramueshem edhe ne drejtim dylberi ;… shprehu vlla si burr edhe shlirshem mos e shtramo zanin
po edhe po jan dylbera ju ka hi ne mode, flasin si rrospija mashkull , qka u ba nuk e di, veq ndegjoj kah shtrambohen si spikerat, si gazetaret nuk jan vehtja dhe me fol natyrshem
edi qe plera ka kudo nje gjerman nuk harrin kurre te gjeje nje vajze gjermane si ty une te uroje shendet dhe jete te lumture dhe te martohesh me nje dial kosovare se ka diem te mire plote
Rrespekt natyrale,modeste ,e zgjuar me gjitha te mirat !
Shum itelegjente e sjellshme ❤
Femnat mergimtare 100 her ma tmira Jan se kto te kosoves, kan ma shume respekt dhe Jan te sinqerta
Unë kurrë nuk e lë Finlandën per vendlindje,kur dashuri ska,respekt ska ,afersia mungon as nuk kam nostalgji fare per vendlindje sepse nga shkalla e parë njerezit kam hipur ne shkallen e dhjetë.
Gabim e ke shume! Se di me cfare njerez ke nejt ketu sepse edhe ketu ke njerez me edukat, kultur, dashuri, respekt dhe me vlera.
Çika bukoroshe te lumtë, shumë simpatike, si me dokë ashtu edhe me kokë. Bravo
Respekte vajzë! E zgjuar dhe me edukatë! Në një botë materialiste të tilla vajza janë pak.
Qikat mergimtare jo vetem nga djemte po edhe tjere te kerkojne qe zemra ti koponojme te kemi miqesi per mesazh e te ndryshe poqese eshte i lire Te lidh edhe dashuri me te ajo eshte Qelsi per lumturi jete nuk njeh moshe dashuri ka.
Kjo qika prej Düsseldorf, shum e mir! Love You Girl.. Reactioni " mos u deshni shum " Hallall!! Shumm mka pengu mu kjo qe kesh tash Kosove.. vajzat e Kosovës sjon hiq kerka me kultur, respekt, niher as ka vetja skan respekt as per njerz tjerat. MJERRA ATO DJEM😢
respekt per vajzen se femrat kosovare ja kan kalue peredimit me veshje
me zhveshje ndoshta
Te gith nuk jane njesoj
Vajzë e sinçertë .
Bukuri e natyrshme☘️
Vajzë perendimi , qofsh e lumtur moi bie
Qenke vajz e mir me truuuuuu😀,e thjesht,,e bravo
Respekt pēr juve vajzë shumë intelegjente ,Kurse kritika për vajzat e 'zhveshura ' te kosoves po ashtu e saktê dhe shume me vend...
Vajze perfekte 👌🏻
Shum e mir kjo vajza qe foli❤
A ky gazetari per t'ja rras mikrofonin turrive
Mir e ki ,ashtu mendova edhe unë..! E jo mej ja rras mikrofonin turijve po n'bothë, se qashtu i paska t'folnën edhe sjelljet 😬
lum prindet si tekan moj vajz bukuroshe
Shume vajze e bukur, e zgjuhur, natyrale e sinqert. Brravo tkoft, je nje shembull tsakt qe sjon krejt vajzat e gyrbetit pa ni fije man.
mashallah sie ist wundervoll
Bravo hallall i qofte 😮
Shum e mire kjo vajza, Bravo!
Shembulli I mir brravo unik
Sa e mire vajza e fundit Shum e qeshur 🤗
Vajze inteligente❤
Vallahi fjal ma te mir skishe me gjet, ma shum te zhveshura se te veshura
Per at see jan meshum te zhveshura dhe qe kan perhap zinan esht te I mbyt termeti e permbytjet e kta skan frik Allahun 🤬🤬e buk mushen me men 🤬🤬let zhvishen pa he se do te zhvishen mire kta ne zjar te xhehenemit
Keta gurbetqart kan mbete aq mbrapa, sa qe kjo mund te quhet nje krim i madhe per popullaten shqiptare
Respekt
Valla shumë te zhveshur femrat Kosov mos vet
Sin n Puff
Moderratorit ja kisha dhan ni tippp : ,, vokalin e zanit mos me shtramu se po tingllon teper shtramueshem edhe ne drejtim dylberi ;… shprehu vlla si burr edhe shlirshem mos e shtramo zanin
po edhe po jan dylbera ju ka hi ne mode, flasin si rrospija mashkull , qka u ba nuk e di, veq ndegjoj kah shtrambohen si spikerat, si gazetaret nuk jan vehtja dhe me fol natyrshem
Kqyrja kryt si pec qysh mos mu kan
Hahaha drejtim dylberi🤣🤣🤣me zo kom kesh per zotin
@@rinarinaa221 😂😂
Shume pake ka vajza te Tilla ne gjermani Bravo shume e kulturuar
❤❤❤❤❤
Ku e ndegjoni zemren mir aty vendosni qa ju intereson juve per jeten e trive
njejtin gjest edhe une e kam kinse po shkoj ne Wc edhe i paguj vet 😂
Neve djemëve nuk na intereson fare hiqë ç'ka ju thuani sepse neve jemi meshkuj dhe d.m.th.shefat!!
Respek per ket vajz lum familja qe qe kan vajzat qe rritn ne perendim jan te edukura mir te shkollura perfekte
Kom me tgjet, ku je e ku sje, edhe kom me tmartu
Pse e don kosoven edhe don me.gjet ni burr eheheh ti kisha djemt ne kosove .
Qfar pytje oo zot
😂😂😂 qetsi 😂😂😂😂 ne 🇽🇰, kan kuptimin e tjeshte: no brain no pain 😉!
Respekt per ty!
Deshen shum se I duket vetja ne plazh 😂😂😂 kjo esht kultura sodit turp per ket kohe qe ka ardh
Ndjekin ameeikën pa moral
Mos u deshni shume mesazh ma te mire nuk ka respekt prej Holande
Kur erdh fjala tek dashuria i peluce syt
Kerkojn karmadh
Ngoni sod jan ardh meniher jan dal
Po o koleg tum kishe pyt mu tkisha tregu qa kishe pyt edhe te kisha ngi pergjigje
Hahhaah troshka gazetar
VALLA SHYQER QE JU KEM PO PE TEPRONI😊
O mos i torturo njerzit o "gazetar" magari.
Cke moj vajze qe paragjykon njerezit mos u zhveshni leti njerezt rehat😮
A Mos e din ndo kush Emrin edhe Biemrit e ksaj Vajze
pse a don me qu msit a 😂😂
😂
A don mu martu me mu ?
Cullak cullak veq me Kar en dore me nejt 😂😂😂🤣🤣🤣😁😁😁☝️👍👌
Ato I marin vetem te shkojne jashte
Se eshte I jorant pa shkolle pastaj I rrafin mire
Kjo po rŕren se nuk kthet kurrrrr
mos u martoni me plerat gjerman pore martohu me shqiptare se nje dite do pendoheni prandaje mos gaboni
Plehra ka kudo...🤨
edi qe plera ka kudo nje gjerman nuk harrin kurre te gjeje nje vajze gjermane si ty une te uroje shendet dhe jete te lumture dhe te martohesh me nje dial kosovare se ka diem te mire plote
haha po kjo kulturen e ka mar ne gjermani se femrat e kosoves ka bejn seks me zijt haha po lere pash zotin
😂jo qetsin qaj se e ka mrena s'jeton midis berlogit e wc-jat katastrof edhe akoma tu bo nevojen en deti. Mentalitet-changin Ska tjeter Sen.
A din kush si quhet kjo vajz
😂
Kape bab😂😂😂