Allahu i madhnushem ju dhashte shendet psiko fizike dhe dije te madhe ne tejkalimini e vepeimeve tuaja profesionale, te jeni te gatshshem per cdo situate. U shkofte gjithemon mbare!!!!..
Termi normalitikisht, s'egzistone n asnji botim gramatikor, nejse iu kan qellu dajtë komandira, mos iu ndani benefiteve te ketij shteti, ku pozitat trashegohen si n'monarki veq ri edukoni pjesatrët fillimisht shkrim, lexim, edukim.
Armatim duhet
Ushtar ka pas gjithmon kjo tok shqiptare
Autochtonus 🇦🇱🇽🇰
Shum shpejt edhe une🇦🇱
Pac fat !
❤️🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱
👌💪🤲zot jepu tmaren ushtris kosovare ma trimja nevrop🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🤲🤲🤲🤲💪💪🤩
Une vetem desha te shtoj te thëmi tmaren ta kan se bashku me ushtrin Shqiptare.
Allahu i madhnushem ju dhashte shendet psiko fizike dhe dije te madhe ne tejkalimini e vepeimeve tuaja profesionale, te jeni te gatshshem per cdo situate. U shkofte gjithemon mbare!!!!..
Addheu Mbi Te Gjitha RRoft DARDANIA ❤️👐🇦🇱
Zoti ju ruajt dhe jundihmoft trima
T
Sa.me.behet qefi e zemra mal me behet une kame 2 Djem ne Marinen Amerikane nese eshte nevoja i kryjn misjonin edhe per shtetin e kosoves .
Ti rujt Zoti vlla!
🇦🇱🇦🇱SHQIPËRIA ETNIKE🇦🇱🇦🇱❤️
Urime -ALLAH TE LUTEM FORCOE DHE MBROJE USHTRIN E KOSOVES DHE TE SHQIPERIS
Kush eshte allahi ? Mos e ki fjalen per zotin kryesore ne paganizem e gadishullit arabik ? Back to india u tzigan !
Shum bukur👌👍
Duhet pasur municione shume. Shume municione!
Perpara DJEMA PERPARA ❤️🇦🇱❤️🇦🇱
Respekt Fsk
Amaned na la I Pari komandant adem jashari
God Bless You All.. ;)
👏👏👏
sëshpejti ligj ushtarak nga 12 muj.
Ishalla nuk ka nevoj per luft me askan
Oooooo mos u nalni as djt as nat o vllezer se shkit kurr nuk nalen
E mos ti lam rinin me na ike prej vendi
Dhe me kontrat qe nuk guxon ti she pronari qe ipet prej kumane
BASED !
Rrofte Dardania
Termi normalitikisht, s'egzistone n asnji botim gramatikor, nejse iu kan qellu dajtë komandira, mos iu ndani benefiteve te ketij shteti, ku pozitat trashegohen si n'monarki veq ri edukoni pjesatrët fillimisht shkrim, lexim, edukim.
eter kosova ushtare
Ai kini marr krejt familjar Apo
🤝🫡
.
Support Serbia 👍
What?
Dikush po i pergatit per lufte! Pse do kete lufte?
E per qka stervitet ushtria tjeter ? Si gjdk ushtri nbot
Sa ta ki shkavin ngat kurr ski me pas rahati vllavi jem po rri tu pshurr i qet 👍
hec mar se gjermant me shoqat gjuetis na kalojn krejt paret e ministris mbrojtjes i kan vjedh hajnat
Ok