Super video! Chiar mi-a plăcut ce ai făcut! Îți doresc multă răbdare și spor pe mai departe ca să duci proiectul la capăt! 💪💪💪😎. Te aștept cu următorul video despre dubiță🙂
salut , iti recomand sa cauti pe google mereu cand ai de desfacut ceva de la ea ca gasesti si economisesti mult timp , sunt informatii cate vrei , doar sa le cauti , bafta la treaba , eu am restaurat doua T3 complet si un T2
Mereu cand postezi,ma uit la tine,mai ales cand e episod cu masini si le repari,sau repari alte chestii,bravo
Daca mai pui tu bordul ala la loc....
Super video! Chiar mi-a plăcut ce ai făcut! Îți doresc multă răbdare și spor pe mai departe ca să duci proiectul la capăt! 💪💪💪😎. Te aștept cu următorul video despre dubiță🙂
Postează și tu la 1
salut , iti recomand sa cauti pe google mereu cand ai de desfacut ceva de la ea ca gasesti si economisesti mult timp , sunt informatii cate vrei , doar sa le cauti , bafta la treaba , eu am restaurat doua T3 complet si un T2
Brodare mie ami place ce faci te urmăresc de mult multumesc lui Dumnezeu ca teavem pe tine ca vlogar❤❤❤❤❤❤❤❤
Mie ami place ce faci bravo ție brodare🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Tre talent la recondiționări,detalii...
Mai aștept videouri dea tale, si cu bwm.
Te ador❤❤
Salut shary
Salutare safule🫡🤝
Haaaai sharyyy
Salll shary
Eu zic sa îi dai pace la bord cum asa îi mai mișto cat mai original părerea mea
Salut shary le salut de la școală
Nu mai înjura
Sall
Salut
Canapele din piele
La minutul 19:43 eu zic ca e mustar😂😂
Primu 🎉
Nu baga presiune pe raadiator, incearca o curatare chimica, risti sa il strici.
shary daca o pui la punct esti tare, dar necesita timp
👍👍👍👍👍🚐🚐🚐🚐💪💪💪💪💪
❤🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Shary dar nu o să mai faci episoade horor 😢😢
Eu zic ca dacă lipești pielea pe bord cu perlandez sarputea ca de la căldură sa se dislipeasca( părerea mea
Eu știam că este sub bord am și eu odubă la fel ca ață numai că vreau s-o reconditonez