AM DESFACUT SCAUNELE SI COVOARELE DIN VW TRANSPORTER T3 1986
HTML-код
- Опубликовано: 8 фев 2025
- 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
✉️ Contact Me 👉 sharycollab@gmail.com
👉 Site-ul meu - www.sharymag.ro
👉 REVOLUT - revolut.me/shar...
👉 PAYPAL - www.paypal.me/...
👉 DONATII Live RUclips streamlabs.com...
👉 RUclips Fish Hacker - / @fishhacker
👉 FaceBook Oficial Shary Vlogger - www.facebook.c...
👉 FaceBook Personal - / sharyprofesorulxpert
👉 FaceBook Fish Hacker - www.facebook.c...
👉 Instagram Shary Vlogger - / sharyvlogger
👉TikTok Oficial Shary Vlogger - www.tiktok.com...
👉 Devino MEMBRU și pe acest canal pentru a primi acces la beneficii 🏆click pe link și apasă pe Alatura-te 👉
/ @sharyvlogger
👉 NU COPIATI VLOGURILE MELE SA LE POSTATI DEOARECE LUATI LUATI STRIKE PE LOC
👉 Toate Materialele de pe acest Canal sunt PROTEJATE prin Drepturi de Autor pe care le detin Inregistrate la UCMR-ADA si OSIM - Orice postare de a mea sau orice video postat referitor la adresa mea va fi sters iar contul tau va lua un Strike,deci nu repostati continutul meu!!
🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼
#vwbus
#service
#carvlog
Super tare, nu mă așteptam să te ții de treabă!
Ține-o tot așa, respect!
Mai ai vreo șansă să o asamblezi la loc?😂
O sa le ia țiganii la fier vechi pana la urma 😂
Poate
😂❤
nu cred. il va vinde pe piese
*Spor la treaba !*
Esti cel mai tare , daca nu postezi nu m ai stau pe ytb , te pup și îți doresc tot binele din lume! 🙏❤️
Felicitari frate sanatate tie si familiei tale sa ;postezi mai des despre transporter si etc
Te pup Shary . pana acum nu mia parut asa interesant proiectul asta dar de la videoul asta iti voi urmarii fiecare video de acum inainte. RESPECT!!!❤❤
Abia aștept!❤❤❤
Respect SHARY, ma uit de fiecare data cand postezi, ca sa mearga mancarea cum trebuie :)
misto serie. educativa si de bun simt asa frumos proiect te pup
De-abia aștept următorul episod spor la treabă.
Mama inca te ti de treaba! Bravo🎉
Te pup shary ma uit la tn de 2 ani e smk videoclipurile tare cu t 3 ❤
Se tine bine la tabla pentru varsta masinii! Spor la treaba!!
SALUT ȘARI VLOGĂR
Misto rau seria asta cu T3-ul dar nu te lasa chiar daca intampini probleme ca ar fi pacat de proiect
Sal. Bine ar fi să faci partea de caroserie prima oară sipe urma partea mecanică.
Prinde viata mașina de când e pe mâinile tale bosss❤
Shary iti recomand sa dai cu ceva protectie de tabla dupa sa dai cu ceara, o sa ai mai multa protectie impotriva rugini.
abia astept sa vad rezultatul final
Abia aștept sa vad finalul,spor la treaba
Spor cu răbdare pas cu pas vei avea satisfacție la maxim 💪🏼👍🏼❤️vw
Shary te pup te urmaresc de ceva timp imi place modul tau de a fi dar vreau mai multe video uri de la pescuit te pup❤️❤️
Abea aștept să văd cum arată baba adusă la viață. Respect în tot ceea ce faci Sharry 🥰❤️✌🏻
Salut.Dupa ce o speli la interior,dupa clatire ia o carpa si treci prin toate locasurile cat poti tu de bine sa nu ramana apa prin unele locuri neaccesibile nici macar cu carpa ia compresorul si sufla bine cu pistolul peste tot unde nu ajungi sa o usuci cu carpa sufla cu aer.Succes in proiectul tau.
Shary vloggeri trebuie să mai postez vloguri cu autobuzul că îmi place foarte mult
Proiect tare...domne ajuta🎉
Daca dai tot interiorul jos ar bine sa-i dai o vopsea si poate ii pui si o antifonare dupa o mochetuta frumoasa si iese super!
Salut shary mult respect îmi place foarte mult vlogurile tale mult succes in continuare și multă sanatate
Cel mai bun video
Bravo bradare țineo tot asa❤❤(respect)
Hai cu video nou😂🎉🎉🎉
Aștept următorul video
Respect munca depusa
Sper sa postezi zilnic.. dak nu odata la 2 zile :p
Ai de munca la ea 😂😂
Respect ❤
Super 😊
❤
ADOR SERIA ASTA !!!!
Spor la treabă ai ceva de munca timp sa ai Doamne ajută să duci proiectul la capăt
Video nouuuu 😍😍😍
Imi place maxim să mă uit
Cataractă rău succes cu proiectul
Mai ai un pic și dai și motorul jos 😂😂❤🎉 respecttt Shary
Abea aștept să văd cum o faci la loc 😂😂
Primu, shary este numărul 1
Salut shary❤
Astept sa postezi
Frumos
Pofta mare chat😂
Frumosa duba a și fi vrut eu duba ta
Îți recomand Teroson să dai pe dedesubtul mașini găsești în târg la vitan unde sunt accesorii auto , pensulabil sau la spray
salut shary,mai fa vloguri cu mancare ca nu mai am la ce sa ma uit cand mananc😂
Dacă ai panou solar de apă caldă și pui apa fierbinte in găleată cu soluție activa in recipientul de la pistol șmecherie direct bro
Respect
❤❤❤❤😊😊😊😊
🎉
Masina asta o faceam de pescuit direct..cu tot felul de accesorii..panou solar pus pe ea..si in spate o faceam de dormit asa la dunare etc
Dacă sa nu mai apară rugina acolo nu mai pune carnetele alea ca țin umiditate repară și vopsește și o sa arate bine de tot ca nu are sens sa fie plasticul ala acolo asa o facut și bunelu meu
Și doar pune pe la încheieturi cu mastic ca să nu se strice sudura dacă știi ce zic .
Sper sa fi văzut mesajul
👍
Scaune poți lua de pe un t4 t5 și le adaptezi prin sudura pe suportul original.
Mi as dori dupa ce termini cu duba sa incepi e46le bine asta e mai interesant decat e46 dar va fi smecher daca o sa faci duoa e46
E36 😅
Hai sa iti dau o idee buna. Daca tot ai desfacut toată dubita, inainte sa te apuci sa o asamblezi la loc, pune un strat de insonorizant. Ajuta!
👍💪👍👍👍💪💪💪👍👍👍
Daca pui multe prelungitoare pe bormasina cu impact ii scazi puterea de desfacere.
my summer car 😂
Când mai faci episoade cu BMW Pisicuța😅 ❤❤
Acel pistol îl am și eu. Presiunea apei e de 25 de bari când bateria e încărcată 100%
Vând T3 din 87 cutie 5viteze...3700€ din Deva 😊
Dati like si subscribe omu asta isi da viata pentru noi
Tineti minte comentul asta ... Masina asta nu o sa mai circule niciodata pe drumurile patriei . Cu pare de rau, Shary nu va termina nici un proiect .Nu sunt rautacios doar spun ce vad de ani zile pe vlogul tau
Te urmaresc cu drag. Si am si ce invata de la tine. Respect❤
E mult de muncă la ea dar măcar se merită cred ca o să fie ceva rar
Salut
Salutare. Incearca la Dezmebrarii
Ceva scaune si canapele pt Wv?
Spor la treaba
Era bine sa bagi un aspirator inainte sa speli, apa va baga namolul ala prin locuri inaccesibile.
Bună
Ce faci domnu, repari baba? ❤
nu te a dus capul sa iei grosul ala iar apoi sa dai cu super jet ul ala?
Sal
Daca eu vad masina asta asamblata la loc inseamna ca am trait sa le vad pe toate😂😂😂
nu o vezi asamblata la loc,o va vinde desfacuta cica caroseria refacuta
Poți să te duci la viva ci leather și acolo o să ai parte de cea mai buna calitate a tapițeriei
Cerceii jos..
SALUTARI!!! SPALAT FAGURII LA RADIATOARE...CEL DIN FATA VOPSIT CU NEGRU MAT INAINTE DE MONTARE...PLUS FURTUNE NOI...SUCCES!!!
Ai desfăcut toată mașina frățioare , să ne scrii câte șuruburi rămân după ce le montezi la loc 🤣🤣🤣
nu o mai face.nici nu mai tine minte ce a facut cu suruburile
Să mai faci și cu BMW-ul
Shary vezi că poți să faci pat daca dai tabla aia jos și culisezi bacenta în fața și leși spătarul pe spate e pat !
Chiar sa apucat de ia am crezut că nu mai postează
Salut
Ar fi bine să o si antifonezi .
Părea mea
Spor la treabă.
Salut shary poți încerca sa confecționezi nu filtru de polen
Am vazut duba din 2005 rupta de rugina, asta are putina rugina!
gaura aia din podea e pentru scurgerea apei - atunci cand te urci cu picioarele ude
haaaaaaaaaiiiiii
Shary când facem video cu biciurile
Salut pentu acei bureti cauta Armaflex
Dacă poți într-un video să îl chemi pe alex terogg, respect
Trebuia mai întâi sa bagi o matura sau maturița sa dai toată mizeria aia afara, nu jet-ul direct, ala pe urma, după ce scoteai tot praful ala cu rugina. Sa ai spor. E greu dar frumos
Salut!
Iti recomand pe cineva pt recondiționarea pompei?:)
cand o fi gata proiectele astea ???
Când pui continorea dela vlog