Таємниці Професіоналів: Налаштування 4-тактної Бензокоси з Procraft! | Бензокоса Procraft T5600

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 5 янв 2025

Комментарии • 14

• @РоманКлючник1
    @РоманКлючник1 4 месяца назад

Дякую за інформативне відео) Придбав собі нову мотокосу, перевірив зазори: впуск 0.35мм, випуск 0.4мм. Виставив 0.1 та 0.15 відповідно

• @platinym
    @platinym 9 месяцев назад +1

Дякую за інформативне відео, прекрасно робить і главне тихіше і не димить як 2-тактни)

• @vad3499
    @vad3499 9 месяцев назад +1

Вітаю, чому немає акумуляторних секаторів на сайті? Вони будуть?

• @РоманПачесюк-ц4й
    @РоманПачесюк-ц4й Месяц назад

У мене до Вас питання, який реальний об'єм даної коси? Це копія 35ї хонди, тому 35сс, чи збільшена кубатура?

• @aleksandrknyazev8044
    @aleksandrknyazev8044 5 месяцев назад

Із власного досвіду та із інформації з інтернету хочу донести до покупців пораду - відразу після покупки перевірити зазори оскільки у них один клапан завжди затиснений, що погіршує потужність та може призвести до його прогорання з подальшим ремонтом .

• @kerusdc8322
    @kerusdc8322 9 месяцев назад

купил двухтактную бензокосу прокрафт
    после работы, вокруг выхлопной трубы и на ребрах пластиковой крышки все в каплях черного масла.
    для обкатки смешивал топливную смесь в соотношении 1л 92го бензина к 40 мл минерального масла за 200 грн/л
    чтоб избавиться от черного масла вокруг выхлопной трубы, есть ли смысл в обычном режиме использовать 1л бензина к 30 мл полусинтетики? или достаточно изменить соотношении минералки?

• @ProCraftofficial
      @ProCraftofficial  9 месяцев назад +1

Доброго дня, спробуйте збіднити суміш за допомогою гвинта налаштування на карбюраторі. За годинниковою стрілкою на чверть оберта повернути його. Також можна спробувати додавати менше оливи.

• @kerusdc8322
      @kerusdc8322 9 месяцев назад

@@ProCraftofficial спасибо!

• @aleksandrknyazev8044
      @aleksandrknyazev8044 5 месяцев назад +1

Якщо олива якісна то достатньо 20-25 мл на літр бензину . Вже багато років використовую оливу Mannol , і для бензопили і для бензокосарки доки мав двотактну , тепер вже чотири роки користуюсь чотиритактним двигуном як на відео ( копія HONDA GX35) , та його модифікацією GX50 .

• @cryptec7372
    @cryptec7372 8 месяцев назад

Когда в продаже появится гайковерт PWA-36?

• @ДімаКузьмич-ь3ф
    @ДімаКузьмич-ь3ф Месяц назад

Чого глохне на халастом робить 10сек. І глохне

• @Олександр-я5д2ч
    @Олександр-я5д2ч 8 месяцев назад

😊

• @vasulvasulevih4765
    @vasulvasulevih4765 Месяц назад

Запчастин до даної моделі нуль
    Особливо різних прокладок і резинок

• @ProCraftofficial
      @ProCraftofficial  Месяц назад

Добрий день. Зверніться за номером телефону - 0800333900.