Asiallinen video taas! 75s riverille asti aika samoilla linjoilla. Turni ihan kiva, kun saadaan lisä equityä 33 vastaan ja kovat implarit ohivetoon. Ei oo ihan täysin 0% myöskään, ettei siellä ois jotain KQ tyylistä joka lyö isosti turnilla ja ois checkaamassa riverin takas. Tai 7x yhen parin käsiä värinvedolla tai ilman, mitkä käännetty bluffiks flopilta ja ajellaan koska hyvä blockeri. En ikinä foldais turnia ja riverillä jos olettaa, että vastustaja löytäis tarpeeks tai paljon noita vähän luovempia bluffeja flopilla ja turnilla, voi varmaan maksaa riverinki. Pelaajapoolia vastaan vähän epäilisin löytyykö niitä läheskään tarpeeks. Vois maksella riverin agressiivisia ja osaavan olosia vastaan ja foldailla muita vastaan. QQ preflop samoilla linjoilla. Flopilla voisi ihan hyvin reissata pienesti, vaikka olettaakin IP normaalia vahvemmaks preflopin jälkeen. AK kädet on ongelmissa pikkureissua vastaan. Suojellaan kättä + saadaan valuee tyylin reissu. Ei vaan selkeä / pakollinen semmonen, kun vastustajalla tuntuvasti painotusta AA KK ja vaikea saada isosti valueta miltään heikommalta. Turnin shove, pienen barrelin sijasta, niin hazardi koko, että haisee itelle bluffilta ja en sais koskaan QQ pakkaan. Varsinkin kun ollaan niin korkealla omaa rangea. Qh vähän ikävä kyllä, kun blockaa turnin värinvetoja, joita toi shove etupäässä reppaa omaan silmään. Maksaisin silti turnin pelaajapoolia vastaan. Jos tuolta shovesta löytyy KK AA tuntuvasti, niin sitten foldi voi ollakkin jo parempi. AK tyylinen käsi voi kyllä shoveta turnia tossa, mutta riippuu varmasti paljon ketä vastaan pelaa tarkemmin.
Mielenkiintoisia videoita! Samoja pelejä pelataan. Eka kädessä 54s on flopilla solver maailmassa hybridi, jolla betataan puolet ajasta: Saadaan ässä hailta valueta, ylikortteja pakkaan ja välillä voidaan kääntä käsi bluffiksi riveriin mennessä.Toki käsi kärsii check-reissusta. Riverillä olisin betannut vähemmän, mutta sait maksimit. Toinen käsi 75s: Syvillä stäkeillä riveri riippuu tosi paljon vihusta. Agressiivisessa modessa oleva pelaaja vois painaa kaikilla bluffeillaan suht pelottavan näköiseen riveriin. Toisaalta tiukempi pelaaja vois bluttata overbetillä todella harvoin esimerkiksi missatut värit ja suoran vedoillakin on yleensä joku pari, joka houkuttaa chekkaamaan perässä. Itsellä ei turnin size vähentäisi vetoja, koska noilla stäkeillä se on mielestäni pääasiallinen betin koko, jos päättää betata. AQo käsi: Itsekin tulee yleensä maksettua 3betti co v bb, mutta solverin mielestä pitäisi löytää melkein puolet ajasta 4betti. Tämä johtunee siitä, että AQo;n EV on maksulla yllättävän vähän co v bb tilanteessa; 0,69. AQs on luonnollisesti 100% maksu. QQ:n kippi on turnilla luultavast hyvä, koska todella hyvä vihu ei koskaan käyttäisi all inniä vaan bettaisi vähemmän, ja tällaisen, ei niin hyvän regun, rangesta luultavasti puuttuu 4bet bluffeja kuten sanot, eikä hän luultavasti olaria käyttäisi kuin AKs värinvedolla.. Toki jos olisi lämmöissä, voisi pelata muutkin AK:t turnilla vastaavasti.
@@Resilar3mg kiitos analyyseista. 💪 alunperin arvelinkin että näistä videoista saisi eniten irti ne, ketkä pelaa samoja pelejä. Motivoi tekemään lisää kun näkee, että yleisö kokee matskun kiinnostavana 🙏
Kakkoskädessä noita rangeja rakentaessa pitää muistaa, että turnilla ei voi antaa bluffeille 100 % painoa samaan aikaan ku valuet voi pistää 100 % painolla. Sama juttu riverillä. Ja toinen juttu että tuo turnin size mun mielestä pudottaa jonkin verran flopin värinvetoja pois rangesta. Tuntuis että ne realisoi equitya joskus checkaamalla perästä ja joskus löis pienemmin (ainakin hyvät vedot). Toki pienellä painolla voi laittaa OB:ta. Toi OB tuntuis polaritoituneemmalta, bluffit olis tyyliin gutari, pohjanappi ilman mitään tai gutarin kanssa, tai joku ihan random no pair käsi. Mutta en usko että poolia vs kannattaa riveriä maksaa. QQ:n pelaisin täsmälleen samalla tavalla ja allekirjoitan ajatuskelan. AK:t ja JJ:t ei kyllä melkein koskaan 4bettaa.
Samaa mieltä tuosta, ettei voi 100% laittaa bluffeja. Kiitos kommentista, se sai mut ottamaan selvää asioista ja osoittautuu, että Flopzillassa pystyy kaduittain asettamaan tuon prosenttimäärän käsille. 🎉
Hyvää analyysia! Jos QQ ottaa maksun 4bettiin sillä ajatuksella että setti pitäs saada, niin eikö ois kannattavampaa kipata preflop? Tai jos maksaa pre niin osa aikaa täytyy maksella jos ei ylikortteja pöydässä
@@ValtteriSalmijärvi-v2o jätän sen mahdollisuuden auki, että AQo ja AKo ainakin osan ajasta löytää 4betin tuossa, joten en halua foldata vielä preflopissa. Turnilla ajattelen, että AK voi ottaa vielä ilmaisen kortin, koska voi periaatteessa vielä saada parhaan käden tai joskus harvoin voittaa showdownissa muutenkin. Turnin foldista en ole ihan varma, mutta olen nähnyt vastustajan fast playaavan hyvät kädet, joten se vaikutti.
@@jamespotkukelkka2 tavoitemäärä on 6 pöytää, eikä käytännössä koskaan mennä siitä yli. Turnauksia en pelaa ollenkaan, koska ei pysty oikein pelaamaan niiden vaatimia sessiopituuksia normaalissa arjessa.
Loistavia analyysejä. Vahvaa teoriatietämystä ja exploitatiivisia huomioita, hyvä kombo. Veikkaan että sun WR veikkauksella on aika kova :) Eikö se muuten jotenkuten niin mene preflopissa että OOP 3betaajan raise koko "saa olla" hiukan isompi 150-200bb asti (vs 100bb), mutta 200bb+ niin 3betaajan isot raise koot häviää kokonaan ja halutaan pitää pottia pienempänä kun positionaalinen etu loistaa poissaolollaan, ja samaan aikaan 4betaaja lähes aina haluaa käyttää isoa kokoa ~3x+ vs perus ~2.2x-2.5x?
Kiitos kommentista, mukava että pidit! GTOWizardilla on nuo ranget 200BB asti saatavilla ja niissä näyttäis siltä, että 3bet koko pysyy karkeesti aika samankokoisena 100-200BB syvillä, mutta sitten 4bet-koko kasvaa merkittävästi kun mennään kohti 200BB syviä stäkkejä. Mä ymmärsin niin, että noilla 100BB syvillä isoa 3bettiä (2,5BB -> 12/13BB) käytettäessä pyritään pienentämään stack-to-pot ratiota ja sillä keinoin just saamaan sitä positioetua pois vastustajalta.
Hyvää analyysia jälleen kerran👌 Samaa mieltä käsistä QQ:ta lukuunottamatta. Yleensä otetaan itkumaksu ellei vastassa ole meganitti.
Asiallinen video taas!
75s riverille asti aika samoilla linjoilla. Turni ihan kiva, kun saadaan lisä equityä 33 vastaan ja kovat implarit ohivetoon. Ei oo ihan täysin 0% myöskään, ettei siellä ois jotain KQ tyylistä joka lyö isosti turnilla ja ois checkaamassa riverin takas. Tai 7x yhen parin käsiä värinvedolla tai ilman, mitkä käännetty bluffiks flopilta ja ajellaan koska hyvä blockeri.
En ikinä foldais turnia ja riverillä jos olettaa, että vastustaja löytäis tarpeeks tai paljon noita vähän luovempia bluffeja flopilla ja turnilla, voi varmaan maksaa riverinki. Pelaajapoolia vastaan vähän epäilisin löytyykö niitä läheskään tarpeeks. Vois maksella riverin agressiivisia ja osaavan olosia vastaan ja foldailla muita vastaan.
QQ preflop samoilla linjoilla. Flopilla voisi ihan hyvin reissata pienesti, vaikka olettaakin IP normaalia vahvemmaks preflopin jälkeen. AK kädet on ongelmissa pikkureissua vastaan. Suojellaan kättä + saadaan valuee tyylin reissu. Ei vaan selkeä / pakollinen semmonen, kun vastustajalla tuntuvasti painotusta AA KK ja vaikea saada isosti valueta miltään heikommalta.
Turnin shove, pienen barrelin sijasta, niin hazardi koko, että haisee itelle bluffilta ja en sais koskaan QQ pakkaan. Varsinkin kun ollaan niin korkealla omaa rangea. Qh vähän ikävä kyllä, kun blockaa turnin värinvetoja, joita toi shove etupäässä reppaa omaan silmään. Maksaisin silti turnin pelaajapoolia vastaan. Jos tuolta shovesta löytyy KK AA tuntuvasti, niin sitten foldi voi ollakkin jo parempi. AK tyylinen käsi voi kyllä shoveta turnia tossa, mutta riippuu varmasti paljon ketä vastaan pelaa tarkemmin.
Mielenkiintoisia videoita! Samoja pelejä pelataan. Eka kädessä 54s on flopilla solver maailmassa hybridi, jolla betataan puolet ajasta: Saadaan ässä hailta valueta, ylikortteja pakkaan ja välillä voidaan kääntä käsi bluffiksi riveriin mennessä.Toki käsi kärsii check-reissusta. Riverillä olisin betannut vähemmän, mutta sait maksimit.
Toinen käsi 75s: Syvillä stäkeillä riveri riippuu tosi paljon vihusta. Agressiivisessa modessa oleva pelaaja vois painaa kaikilla bluffeillaan suht pelottavan näköiseen riveriin. Toisaalta tiukempi pelaaja vois bluttata overbetillä todella harvoin esimerkiksi missatut värit ja suoran vedoillakin on yleensä joku pari, joka houkuttaa chekkaamaan perässä. Itsellä ei turnin size vähentäisi vetoja, koska noilla stäkeillä se on mielestäni pääasiallinen betin koko, jos päättää betata.
AQo käsi: Itsekin tulee yleensä maksettua 3betti co v bb, mutta solverin mielestä pitäisi löytää melkein puolet ajasta 4betti. Tämä johtunee siitä, että AQo;n EV on maksulla yllättävän vähän co v bb tilanteessa; 0,69. AQs on luonnollisesti 100% maksu.
QQ:n kippi on turnilla luultavast hyvä, koska todella hyvä vihu ei koskaan käyttäisi all inniä vaan bettaisi vähemmän, ja tällaisen, ei niin hyvän regun, rangesta luultavasti puuttuu 4bet bluffeja kuten sanot, eikä hän luultavasti olaria käyttäisi kuin AKs värinvedolla.. Toki jos olisi lämmöissä, voisi pelata muutkin AK:t turnilla vastaavasti.
@@Resilar3mg kiitos analyyseista. 💪 alunperin arvelinkin että näistä videoista saisi eniten irti ne, ketkä pelaa samoja pelejä. Motivoi tekemään lisää kun näkee, että yleisö kokee matskun kiinnostavana 🙏
Äijähän on ihan Suomen Jonathan Little näitten käkky analyysien kanssa. 😎👍
Kakkoskädessä noita rangeja rakentaessa pitää muistaa, että turnilla ei voi antaa bluffeille 100 % painoa samaan aikaan ku valuet voi pistää 100 % painolla. Sama juttu riverillä. Ja toinen juttu että tuo turnin size mun mielestä pudottaa jonkin verran flopin värinvetoja pois rangesta. Tuntuis että ne realisoi equitya joskus checkaamalla perästä ja joskus löis pienemmin (ainakin hyvät vedot). Toki pienellä painolla voi laittaa OB:ta. Toi OB tuntuis polaritoituneemmalta, bluffit olis tyyliin gutari, pohjanappi ilman mitään tai gutarin kanssa, tai joku ihan random no pair käsi. Mutta en usko että poolia vs kannattaa riveriä maksaa.
QQ:n pelaisin täsmälleen samalla tavalla ja allekirjoitan ajatuskelan. AK:t ja JJ:t ei kyllä melkein koskaan 4bettaa.
Samaa mieltä tuosta, ettei voi 100% laittaa bluffeja. Kiitos kommentista, se sai mut ottamaan selvää asioista ja osoittautuu, että Flopzillassa pystyy kaduittain asettamaan tuon prosenttimäärän käsille. 🎉
Hyvää analyysia!
Jos QQ ottaa maksun 4bettiin sillä ajatuksella että setti pitäs saada, niin eikö ois kannattavampaa kipata preflop? Tai jos maksaa pre niin osa aikaa täytyy maksella jos ei ylikortteja pöydässä
@@ValtteriSalmijärvi-v2o jätän sen mahdollisuuden auki, että AQo ja AKo ainakin osan ajasta löytää 4betin tuossa, joten en halua foldata vielä preflopissa. Turnilla ajattelen, että AK voi ottaa vielä ilmaisen kortin, koska voi periaatteessa vielä saada parhaan käden tai joskus harvoin voittaa showdownissa muutenkin. Turnin foldista en ole ihan varma, mutta olen nähnyt vastustajan fast playaavan hyvät kädet, joten se vaikutti.
pelaatko montaa pöytää yleensä samaan? mites turnauksia?
@@jamespotkukelkka2 tavoitemäärä on 6 pöytää, eikä käytännössä koskaan mennä siitä yli. Turnauksia en pelaa ollenkaan, koska ei pysty oikein pelaamaan niiden vaatimia sessiopituuksia normaalissa arjessa.
Samanlain ois mennyt kädet täälläkin, erotuksella etten ois päässyt QQ:sta irti, mutta suurella varmuudella oikea kippi 👌🏻
Loistavia analyysejä. Vahvaa teoriatietämystä ja exploitatiivisia huomioita, hyvä kombo. Veikkaan että sun WR veikkauksella on aika kova :) Eikö se muuten jotenkuten niin mene preflopissa että OOP 3betaajan raise koko "saa olla" hiukan isompi 150-200bb asti (vs 100bb), mutta 200bb+ niin 3betaajan isot raise koot häviää kokonaan ja halutaan pitää pottia pienempänä kun positionaalinen etu loistaa poissaolollaan, ja samaan aikaan 4betaaja lähes aina haluaa käyttää isoa kokoa ~3x+ vs perus ~2.2x-2.5x?
Kiitos kommentista, mukava että pidit! GTOWizardilla on nuo ranget 200BB asti saatavilla ja niissä näyttäis siltä, että 3bet koko pysyy karkeesti aika samankokoisena 100-200BB syvillä, mutta sitten 4bet-koko kasvaa merkittävästi kun mennään kohti 200BB syviä stäkkejä. Mä ymmärsin niin, että noilla 100BB syvillä isoa 3bettiä (2,5BB -> 12/13BB) käytettäessä pyritään pienentämään stack-to-pot ratiota ja sillä keinoin just saamaan sitä positioetua pois vastustajalta.
Jep! Kannatti tilata kanava 👍!!
@@Faktantarkastaja kiitos tilauksesta! 😎