Vă mulțumesc pentru această discuție, între oameni (îndrăznesc să spun) mari! Suferința este unul dintre mobilurile noastre interioare cele mai importante pentru a citi. Și e important chipul în care scriitorul, asumându-și propria suferință lucid, cu demnitate, reușește să transmită cititorilor, nu numai experiențe concrete de viață, dar și lecții de luptă biruitoare cu suferința. Acesta, cred eu, este motivul pentru care literatura nu mai reușește atât de mult ca în alte vremuri. Omul actual caută izvoare de energie pozitivă în literatură, fiindcă trăiește în haos, este suferind și ostenit. Iar cei mai mulți dintre scriitori nu au reușit, ei înșiși, să-și prefacă propria suferință în lumină călăuzitoare, pe care să o poată dărui lumii. Mi-a fost o bucurie să ascult pe fiecare dintre invitați. O mențiune specială pentru problemele pe care le-a ridicat partea feminină. De mare finețe și profunzime! Astfel, bărbații au fost conduși, la rândul lor, spre cotloane mai tainice ale vieților lor interioare și au scos, de acolo, giuvaeruri. Cum a fost, de pildă, întrebarea: "Dar noi pentru cine scriem, de fapt?" Acesta poate fi subiectul unei teme pentru o emisiune- foileton. Felicitări!
...Câți sunt care au frumusețe spirituală?! ...cât timp avem în DEX cuvintele ură și invidie, nu prea avem cum să fim frumoși spiritual și să ne bucurăm de frumusețile din jur! ...după ce dispar cuvintele, cândva vor dispărea și acele sentimente ... Dacă nu putem face bine, atunci să fim neutrali! Qua vadis?!...e f.trist ce s-a votat...😔🕊🦋
Buna ziua!Mi se face rusine si frica , vazand ce se intampla ! Doamna Nagat, ati adunat in Agora oameni dragi si de nadejde. Felicitari si multumiri!
Vă mulțumesc pentru această discuție, între oameni (îndrăznesc să spun) mari!
Suferința este unul dintre mobilurile noastre interioare cele mai importante pentru a citi. Și e important chipul în care scriitorul, asumându-și propria suferință lucid, cu demnitate, reușește să transmită cititorilor, nu numai experiențe concrete de viață, dar și lecții de luptă biruitoare cu suferința. Acesta, cred eu, este motivul pentru care literatura nu mai reușește atât de mult ca în alte vremuri. Omul actual caută izvoare de energie pozitivă în literatură, fiindcă trăiește în haos, este suferind și ostenit. Iar cei mai mulți dintre scriitori nu au reușit, ei înșiși, să-și prefacă propria suferință în lumină călăuzitoare, pe care să o poată dărui lumii.
Mi-a fost o bucurie să ascult pe fiecare dintre invitați.
O mențiune specială pentru problemele pe care le-a ridicat partea feminină. De mare finețe și profunzime! Astfel, bărbații au fost conduși, la rândul lor, spre cotloane mai tainice ale vieților lor interioare și au scos, de acolo, giuvaeruri.
Cum a fost, de pildă, întrebarea: "Dar noi pentru cine scriem, de fapt?" Acesta poate fi subiectul unei teme pentru o emisiune- foileton.
Felicitări!
...Câți sunt care au frumusețe spirituală?!
...cât timp avem în DEX cuvintele ură și invidie, nu prea avem cum să fim frumoși spiritual și să ne bucurăm de frumusețile din jur!
...după ce dispar cuvintele, cândva vor dispărea și acele sentimente ...
Dacă nu putem face bine, atunci să fim neutrali!
Qua vadis?!...e f.trist ce s-a votat...😔🕊🦋
Foarte interesantă emisiunea.
Din păcate,la 11 ore de la realizarea postării pe RUclips numai 211 vizionări.
Trist , foarte trist.