17 anëtarët e familjes Haliti nga Jezerci, në një shtëpi jetojnë vëllezër, kunata e fëmijë | T7
HTML-код
- Опубликовано: 10 фев 2025
- 17 anëtarët e familjes Haliti nga Jezerci, në një shtëpi jetojnë vëllezër, kunata e fëmijë | Canapé | T7
FB: / televizioni7
IG: / televizioni7
WEB: www.televizion...
All Rights Reserved © & ℗ Gertit GmbH
#T7 #Canapé
Respekt ju jeni mete lumtur shpija e ngroft muhabet vazhdoni keshtu Respekt ❤
Ju lumt , zoti I shpis kur pri mbar e mir , te gjithe tjeret shkojn mbas hapave ti , respect per shpin e madhe 😊
Bravo Respekt per kit famile zoti ju rujt inshallah
Respekt pa fund per zoterin Ska ma Mir kur ndegjojm fijal te Mira kur ndegjoj Bravo ju qofte dhe zoti ju shperbleft ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Mashallah Bravo jukof Sod më djal nuk poh mundet më jetuh Mashallah jukoft
shum respekt bravo vllau me vlla kur osht razi tani edhe kunatat e qojn mir bravo
Ju lumt o I nderuar paqi fat e lumturi ne at familje te madhe uroj qe te marin shembull ne familjen e madhe e te bashkohen nemes vete .
Brravo respekt, ju lumt 👍🤲
Julumt po nama toka se shum rall ka ksi njer ❤
Zoti jav shtoft bereqetin se shum mir ku e qoni mir faqe bardh kukut
Respekt per ju me familie ❤❤
Respekt ❤
Bashkimi ben fuqi te madhe ju lumte o njerz te mire
Zoti ju falt harmoni e te gjitha te mirat
Bravo.uh.kovte.vllau..me.vlla.kur.te.shkon.mire.as.shpija.nuk.prishet.kurre.❤❤❤
Bravooooo
HALLall IU KOFT ZOTI IU NIMOFT IU DHASHT SHENDET E SHUM BEREQET, AMIN¨!
Sa pa lidhje gazetarja në vend që ta inkurajoj si të vazhdoni jetesën në fshat e pyet pse edhe ju nuk delni nga ketu.Në vend të senzibilizimit që shteti dhe pushteti lokal ta stimuloj me subvencione e ndihma dhe të gjallërohet jeta në fshatrat ton.
O.flori.ua.mefte.zoti.drit.nga.vlira.shqipri
Qeshtu duhet me qen bashk kjo tradit e te parve tan. ama tash 2 antar te familjes banes ne veti sikur neper burgje
As ne folin tane dit en arrijn ne tel as nuk ka muhabet as bise da as buk.. Vec zoti hajr e bofte
Respekt prej meje e kini. Zaher kokan pa martu se ku po e shtin gruja kamen ne shpi ska burr mo
Pershendetje.nga.vlora
Shteti duhete menijere uurgjente mi nfihmu
Ani kjo Moderatorja , kishe po befasohet qysh po kalobi thuj se kurre nuk ka ndegju kjo eshte Tradite e jona para Lufte nuk eshte Moti
ZOTI JAU PRIFT MAR.
Nuk e tregut pak ma shum per rreth shtepis. Me i pyt edhe antaret e familes per jeten. Baktin nuk e tregut. Amateresk Video Total.
Bravo edhe unë jam injejtit mendim.
🇦🇱