Verslag Oliveo 1 - VFC 1 voetbal in Pijnacker 2e klasse D

• Опубликовано: 11 май 2024
  • Oliveo 1 stond tegenover VFC 1 in een cruciale wedstrijd voor beide teams. Foto's: www.icloud.com/sharedalbum/#B... VFC nog steeds kans maakte op het kampioenschap, vocht Oliveo voor een plek in de nacompetitie. De wedstrijd begon veelbelovend, met prachtig weer, een levendige sfeer en spannende acties op het veld. Al snel zette Oliveo een mooie aanval op via de rechterkant, met Ger en Stefan die elkaar vonden in fraaie combinaties, resulterend in een perfecte pass naar de vrije linkerkant waar Gerben Pels, een ster van ons Oliveo 3-team dat zijn vlaggenschipteam ondersteunt, de 1-0 op het scorebord zette!
    Martijn, de doelman van Oliveo 1, liet zich ook niet onbetuigd met een aantal schitterende reddingen. Hij wist enkele lastige ballen buiten het doelgebied te houden! Het spel golfde op en neer, met kansen voor beide teams. Bij rust stond het 1-0 in het voordeel van Oliveo.
    In de tweede helft zagen we opnieuw een boeiende wedstrijd, waarbij de verdedigers van Oliveo standhielden zoals van hen werd verwacht. Echter, in de 60ste minuut viel de gelijkmaker, wellicht een harde voorzet die door een Oliveaan in eigen doel werd gewerkt. Het kan gebeuren! Maar met nog 10 minuten te spelen, toonde Dewi van Wichen wederom zijn klasse door de 2-1 te scoren. Het was een fantastische aanval met een voorzet van Raoul naar Van Wichen, die koelbloedig afrondde voor het bevrijdende doelpunt!
    #voetbal #doelpunten #Pijnacker
    De overwinning was extra zoet gezien de kansen die VFC nog steeds had voor de eerste plek. Dit was een prachtige overwinning voor de mannen onder leiding van Willem van der Smit! Nog steeds altijd kans op een plek in de na competitie!