Kodittomuus

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 24 авг 2024
  • Tässä jaksossa kokemusasiantuntija ja VVA ry:n työntekijä Riikka Tuomi kertoo meille näkemyksiä asunnottomuuden ja kodittomuuden eroista sekä mistä ja minkälaista apua on saatavilla. Haastattelijana toimii sosionomiopiskelija Cecilia Lindström.
    Vailla vakinaista asuntoa ry:n ajankohtaisia uutisia löytyy heidän somekanaviltaan:
    Facebook / vaillavakinaistaasuntoary
    Twitter / vva_yhdistys
    Instagram / vva_ry
    www.vvary.fi
    Irti rikoksista ry:n Näkökulmia rikollisuudesta irrottautumiseen podcastsarjassa pyritään menemään pintaa syvemmälle mitä rikollisesta elämästä ja päihteiden käytöstä irrottautuminen on ollut, kuinka se muuttanut elämää ja koko ajatusmaailmaa. Jaksoissa vierailee koulutettuja kokemusasiantuntijoita. Sarjan toivotaan avaavan uusia näkökulmia niin rikostaustaisille, heidän läheisilleen sekä sosiaali ja rikosseuraamusalan ammattilaisillekin.
    Irti rikoksista ry:n tavoitteena on poluttaa vangeille helpompi tie kohti rikoksetonta ja päihteetöntä elämää vertaistuen voimalla.
    Materiaalit on tuotettu valistus tarkoitukseen.
    Verkkosivut: irti-rikoksist...
    Facebook: / irtirikoksista365
    Instagram: / irtirikoksista365
    LinkedIn: / irti-rikoksista-ry

Комментарии • 3

  • @christinac.2807
    @christinac.2807 4 года назад +2

    Nää on äärrettömän hyviä - Kiitos!!!

  • @markuslaaksonen3632
    @markuslaaksonen3632 3 года назад +2

    Eikö se pitäisi ja mun käsittääkseni onkin heitteillejättö, jos jostain laitoksesta, vankila ym niin "kotiutetaan" ei minnekkään? Itse laitoksessa(mt/pähhde ongelmaisten) asunut 4v. Kyllä sinne ainakin välillä tuli koevapaudessa olevia ja vapautuneita. Nyt on onneksi keväästä saakka ollut tukiasunto.
    Itse olen vahvasti alkoholisoitunut ja olen ollut myös lyhyen ajan asunnoton, ensisuoja, vessat ja rappukäytävät tulleet tutuksi.

    • @irtirikoksistary3350
      @irtirikoksistary3350  3 года назад +1

      Mukava kuulla että sinun asumisasiat ovat nykyään järjestyksessä.
      Kotikunnan sosiaalityöntekijä tekee arvion vapautuvan /koevapauteen tulevan tilanteesta ja sosiaalipalvelujen tarpeesta muutama kk ennen vapautumista.
      Arvio alkaa yhteisellä verkostotapaamisella, jossa vankilassa tehty vapauttamis - suunnitelma toimii arvioinnin pohjana. Verkostotapaamises- sa ovat paikalla vanki, vankilan, sosiaalitoimiston ja yhdyskuntaseuraamustoimiston työntekijät sekä tarvittaessa järjestöjen ja muiden tahojen työntekijät vapautuvan tarpeiden mukaan.