Poprawiamy hydraulike w Ursusie c360-3p turbo/szykujemy się pod uprawę po żniwną/poprawiamy t25

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 26 ноя 2024

Комментарии • 30

• @saweksanoc4776
    @saweksanoc4776 4 месяца назад +3

Super zestawik ladnie wygladaja razem jak z tej samej fabryki zycze ci powidzenia w dalszych planach ,pozdrawiam

• @janusznowak2992
    @janusznowak2992 3 месяца назад

Witam i pozdrawiam serdecznie ładny zestaw 👍👏

• @RotezK
    @RotezK 4 месяца назад

u mnie też są długie śruby dane i nakrętka, bo wcześniej sie luzowały, teraz są dociągnięte, zakontrowane nakrętką i dodatkowo jest cyknięta spawarką dla pewności nakrętka do śruby, tego i tak sie nie odkręca więc jest git

• @288graf
    @288graf 4 месяца назад +1

Fajny ten rozsiewacz poplonów.

• @AGROHUTA82
    @AGROHUTA82 4 месяца назад +1

Witam, no i git - teraz czekam na film z pracy w polu - teraz to będzie robota szła 😉👍👍👍 Pozdro

• @sawekkazmierzwlkp5973
    @sawekkazmierzwlkp5973 4 месяца назад

Pozdrawiam serdecznie 👍

• @ziximan9174
    @ziximan9174 4 месяца назад

Pytanie jak z dokładnością takiego siewnika do poplonów? Facelię da radę sęsownie zasiać?

• @darekb.7991
    @darekb.7991 4 месяца назад +2

Witam 🤟👍🤛💪 pozdrawiam
    W sumie jestem ciekaw jak się olej rozgrzeje w skrzyni ,czy nadal będzie podnosił ?,tak po godzinie pracy ,u mnie mam z tym samym problem ,i zastanawiam się czy nie zrobić tak samo ,czy nie rozwali pompy pod obciążeniem ? Po dłuższej pracy .Kupiłem mocniejszy zawór 19bar,ale czy to coś pomoże .Sam już nie wiem .

• @maciekdrozdz
    @maciekdrozdz 4 месяца назад

spoko Dawid 💜✋👍myślę że jesteś pozytywny wariat 🥰jak ci się chce to wszystko zmieniać ☺sprzedawać i kupować naprawiać ?itd.pozdro to tylko moje myśli 😈👿👿✋👍💚

• @maciek4157
    @maciek4157 4 месяца назад

Słabo to podnosi skoro musisz dodać gazu żeby podniósł ci na taką wysokość. Mam taki sam rozdzielacz i nic nie kombinowałem z zaworami bezpieczeństwa tylko wymieniłam pompę na 42 litry i przy obrotach 600 podnosi talerzówkę agro lift 2m waga 800 kilo tobie też polecam w tym potworku pompę wymienić i będzie podrzucał tę talerzówkę

• @agrodave93
      @agrodave93  4 месяца назад

Pompa była nowa zakładana 34l w 2022r, moim zdaniem rozdzielacz jest do wywalenia

• @maciek4157

@@agrodave93 ja masz możliwość to sprawdź ciśnienie w układzie w złącze hydrauliczne wepnij zegar i zobacz książkowo powinno być 180 bar ja u siebie mam 200-210 ale przy zaworach bezpieczeństwa było majstrowane. Jeśli ciśnienie jest dobre to jeszcze może być ten zawór przy cylindrze bo też miałem taki problem wymieniłem i jest baja jeśli ciśnienie jest słabe no to albo pompa albo rozdzielacz wadliwy. Powodzenia w projekcie i czekam na dalszy rozwój sytuacji 💪

• @agrodave93
      @agrodave93  4 месяца назад +1

@maciek4157 ja już nie mam zaworów ani przy cylindrze ani już przy pompie więc jedynie teraz rozdzielacz zostaje lub pompa

• @maciek4157

@@agrodave93 nie wiem o jakim przepływie masz rozdzielacz ale moim zdaniem to będzie pompa chodź mogę się myli ale jeśli będziesz wymieniać to polecam pompę Waryński 42 litry naprawdę robi robotę

• @Shrekuuu.
    @Shrekuuu. 4 месяца назад

Dawid a jak tam wladek udalo sie sprzedać czy moze jednak go zostawiasz

• @agrodave93

Poprawki robię takie końcowe i od nowa oglosze

• @Krzysztof-ne8og
    @Krzysztof-ne8og 4 месяца назад

💪💪💪💪💪💪💪💪💪

• @mirekzakaszewski2468
    @mirekzakaszewski2468 4 месяца назад

witam mam pytanie odnosnie podnosnika tez wymienilem na nowy hydrauliczny nowy cylinder nowy rozdzielacz zewnetrzny i po zlozeniu opuszcza jaka moze byc przyczyna

• @agrodave93

Albo wadliwy rozdzielacz albo tuleja ewentualnie jakaś nieszczelność

• @mirekzakaszewski2468
      @mirekzakaszewski2468 4 месяца назад

@@agrodave93 a moze byc wina zaworu na cylindrze

• @PiotrMaj-w3m
    @PiotrMaj-w3m 4 месяца назад

cześć Dawid dobra robota. mógłbym prosic o model tego klucza udarowego albo lik.Pozdrawiam

• @agrodave93

Tamtych już nie widzę, znalazłem taki sam tylko pod inna nazwą.
      allegro.pl/oferta/akumulatorowy-klucz-udarowy-bezszczotkowy-do-kol-21v-1-2-2xaku-nasadki-15485553399

• @PiotrMaj-w3m
      @PiotrMaj-w3m 4 месяца назад

dzięki pozdrawiam ​@@agrodave93

• @marcinc1556
    @marcinc1556 4 месяца назад

Od czego zalozyles wentylator do chlodnicy

• @agrodave93

Wiele razy mówiłem że massey ferguson 4cyl fi41

• @marcinc1556
      @marcinc1556 4 месяца назад

Wcześniej nie wpadł mi w oko. Dzięki pozdro

• @grzegorzkonwent3528
    @grzegorzkonwent3528 4 месяца назад

Co to za wehikuł 🤔🤔?

• @bartomiej3p521
    @bartomiej3p521 4 месяца назад

Kiedy film z byłymi samochodami

• @wins899
    @wins899 4 месяца назад

Niestety podnosnik w60 to dramat trzeba by siłowniki dołożyć

• @agrodave93
      @agrodave93  4 месяца назад +1

Wystarczy oglądać ram wszystko wytłumaczyłem co będzie z podnośnikiem robione🙂