این ماشینها ی دیزل تو ایران ماهی ۶۰۰ لیتر سهمیه گازوئیل دارن .. ماشین بی ازاریه خوب هم راه میره چه در زمستان و چه در تابستان .. انهایی تو شهرستانها هستند مشکل تامین سوخت هم ندارند....🎉🎉🎉
دادش خوب بود ولی یه سری از موارد رو نگفتین مثلا چند لیتر روغن میخوره چه روغنی باید توش ریخت قطعاتش ایا فروانه یا نه تایمش تسمه است یا زنجیر یا چرخ دنده بعد اینها یور۵ هستن با سوخت ایران مشکلی داره یا نه بعد من شنیدم این فوتون ها سوزنهاشون زود خراب میشه لطف کنید جواب اینها رو بدونم
در مورد تعمیر نگهداری خرج مخارج باید حرف بزنین ک مخاطب نمیدونه هرچی نگاه کردیم کلیپو ببینیم مخارج نگهداری تعمیر قطعات چطوری هیچی نگفتی. نصف بیشتر حرفاتون در مورد ظاهر بود ک ما خودمون هم با چهارتا عکس متوجه میشیم چخبره از باطنش یکی دو مورد گفتی ک همه میدونستن. خولاصه خیلی کلیپ خسته کننده ای بود.
خیلی دنبال این مقایسه بودم. خیلی ممنون
واقعا عالی بود انشالله رشد کنی و موفق باشی
این ماشینها ی دیزل تو ایران ماهی ۶۰۰ لیتر سهمیه گازوئیل دارن .. ماشین بی ازاریه خوب هم راه میره چه در زمستان و چه در تابستان ..
انهایی تو شهرستانها هستند مشکل تامین سوخت هم ندارند....🎉🎉🎉
عالی
از تعویض روغنش فیلم بذار
دادش خوب بود ولی یه سری از موارد رو نگفتین
مثلا
چند لیتر روغن میخوره
چه روغنی باید توش ریخت
قطعاتش ایا فروانه یا نه
تایمش تسمه است یا زنجیر یا چرخ دنده
بعد اینها یور۵ هستن با سوخت ایران مشکلی داره یا نه
بعد من شنیدم این فوتون ها سوزنهاشون زود خراب میشه لطف کنید جواب اینها رو بدونم
کیفیت تصویر افتضاحه
صدای موتور خیلی تو اتاق میاد
زیاد نه.
کلوت از همشون بهتره
😀😅
معلومه داری از این تبلیغ میکنی
در مورد تعمیر نگهداری خرج مخارج باید حرف بزنین ک مخاطب نمیدونه هرچی نگاه کردیم کلیپو ببینیم مخارج نگهداری تعمیر قطعات چطوری هیچی نگفتی. نصف بیشتر حرفاتون در مورد ظاهر بود ک ما خودمون هم با چهارتا عکس متوجه میشیم چخبره از باطنش یکی دو مورد گفتی ک همه میدونستن. خولاصه خیلی کلیپ خسته کننده ای بود.