Nuse mabukuroshe edhe Jo mendjemadhe... Hallall tkoft zoti jugzoft eju knaqt ejete tgjat bashk eshendet dy e inshalla. ❤Urime mezemer jukoft edhe njeher
Eheee ata që sjan para as për buk goje qysh ja BEJN a me. Nej beqar skan Parë e lere ma me. Mbulu nusen me. Parë, a mos është e tepërt ko, unë kur jam martu jam hy borgj e skam pas as shtëpi në shator kam. Marr nusen, mos u reklamoni shum, unë ner qader jam martu po kam 4 fëmi që. Si ndërroj me boten.
Shum bukur veq u trashigofshi ❤❤
Nuse mabukuroshe edhe Jo mendjemadhe... Hallall tkoft zoti jugzoft eju knaqt ejete tgjat bashk eshendet dy e inshalla. ❤Urime mezemer jukoft edhe njeher
Kosova ska tjeter pun veq salltanetin
Epo jeme tranu
Wow, 🤩 da 👉🏿 hat er sich ja 👏
❤❤🎉🎉
Bash ka suhareka kan qef mu livdu vetin e kon keq veq me pa dikush qe po len pare😂
Ja bre, so hiq e vertet.
Kurvat e suharekes...
Vathet I paske si pras
Keto janë tradita tipike turke, me mbulu me pare nuset !
Suhareka jan njëshi ne Kosovë 😂
I tranun gjynahit 🐎 😢 👂 ntok
Sa gje e shpifur ,tamam si gabel me florinj
Ah na tranut krejt hahaha mazamakeq
Po vallahin jon bo kto darsma haj medet
Teper te verber jemi aqzrgjim Pr nje ime helmi nuse puse truthare shqiptar.noli
Te lexoni omanin timE ultra e jetes”Dote bindeni per qofte qka mex bere ne minim e tmjaltit ne verime jo mijera euro hargjime shkrimtari poeti noli
Eheee ata që sjan para as për buk goje qysh ja BEJN a me. Nej beqar skan Parë e lere ma me. Mbulu nusen me. Parë, a mos është e tepërt ko, unë kur jam martu jam hy borgj e skam pas as shtëpi në shator kam. Marr nusen, mos u reklamoni shum, unë ner qader jam martu po kam 4 fëmi që. Si ndërroj me boten.
Po ato qe skan jan ma te lumtur shum e vertet