Это видео недоступно.
Сожалеем об этом.

Telerenta, startup-ul care vrea să te facă un chiriaș de televizoare

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 30 июл 2023
  • Telerenta este un startup românesc, parte a grupului NCH Capital, care-și propune să facă lucrurile un pic diferit. Cum ar fi dacă nu ai cumpăra televizorul tău, ci l-ai închiria? Aceasta e propunerea Telerenta despre care am discutat cu Mădălin Ilie, General Manager al companiei.
    Telerenta este o platformă de unde oamenii pot închiria echipamente electronice cum ar fi televizoarele. Telerenta a dezvoltat tehnologia proprie ce permite utilizatorilor individuali să închirieze echipamente electronice (pentru început, televizoare) sub formă de abonament, pentru o perioadă cuprinsă între 3 și 24 de luni. În loc să-ți cumperi televizorul, îl închiriezi, iar ulterior poți prelungi abonamentul și să iei unul nou.
    “E un drum curajos pe care l-am ales pentru a închiria electronice către consumatorii din România. E o idee care a pornit din interiorul grupului NCH acum un an de zile și am lucrat de atunc la dezvoltarea sa”, spune Mădălin Ilie.
    “Am identificat această nevoie pe piețele din afară și am identificat câteva tipologii de clienți potriviți și la noi în ară. Plus că avem parteneri din cadrul grupului NCH, cum ar fi Bob Concierge sau Credius”, explică Mădălin Ilie. De altfel, de curând Telerenta a lansat și posibilitatea de a închiria televizoare din box-uri care seamănă cu cele de la Bob.
    “Ne-am dorit un produs care să reprezintă un mix de tehnologie, utilitate și să aibă legătură cu căminul clienților noștri. Așa am ajuns la televizoare”, spune Ilie.
    Poate pare ciudat să închiriezi televizoare. Mai ales că mulți dintre noi le păstrează mult timp. Cei de la Telerenta se bazează pe o nouă generație, obișnuită cu serviciile și care-și dă seama că la finalul vieții unui TV rata de depreciere e atât de mare încât aproape că nu merită să-l vinzi. În plus, suntem generația celor care au abonamente Netflix sau HBO. A celor care nu mai stau într-un singur loc.
    “Oamenii de azi sunt mai puțini statornici. Rămân mai puțin într-un singur loc. Dacă înainte ne mutam la oraș și stăteam până la finalul vieții, acum lucrurile sunt diferite. Am un job în București azi, peste 3 ani unul în Cluj-Napoca, după care mă duc la Brașov. Tinerii trăiesc diferit față de ceea ce se întâmpla în trecut”, spune Mădălin Iile.

Комментарии •