Это видео недоступно.
Сожалеем об этом.

🟥🟥Twee rode kaarten | WHAT THE FACK! | Met negen man winnen | RBC in blessuretijd langs Almkerk

• Опубликовано: 1 мар 2024
  • RBC wist vandaag het onmogelijke te bewerkstelligen door met 0-1 te winnen op bezoek bij Almkerk. Na een kleine tien minuten moest Jelte Pal met rood van het veld en in de tweede helft kon ook Marwin Reuvers inrukken na een tweede gele prent. Het was overleven geblazen, maar één sublieme aanval leidde uiteindelijk in de slotfase tot de overwinning. Via Emile Linkers, Moustafa Mohammad kwam de bal terecht bij de inlopende Jens Wirix die raak schoot. Diep in de blessuretijd hield Roy de Weert zijn doel nog schoon met een katachtige redding, waardoor de 0-1 overwinning bleef staan.
    Volgende week speelt RBC opnieuw, dan is Erp de tegenstander. In het uitduel werd het 0-2. RBC zet zo een grote stap richting de Vierde Divisie, en is het nog drie stappen verwijderd van de Keuken Kampioen Divisie, iets waar het voor het laatst in 2011 in uitkwam.
    #Voetbal #RBC #Almkerk #Rodekaart #Rood #Scheidsrechter #Roosendaal #Voetbalgevecht #KKD #Winst #Voorsprong #Competitie #Eredivisie #groundhoppen #groundhopper #KNVB #Amateurvoetbal #Eersteklasse #Vierdedivisie #periodetitel #Kampioenschap #titel #fyp #Foryourpage #Viral #viralvideos #volleys #goal #goals #satisfying #satisfyingvideo #Sfeer #Supporters