Nedim abi sana zahmet sl81 75 tumosan maksima 2020 modelin bi detayli incelemisini bide bi muhattab bulup şanzimanin ileştirilmesi yapilmişmi yapilmamişmi bi guzel bi vidyo cek nedim abicim
Konya gibi bi yerde çiftçilik yapmak avantajdır biz burda kuru ağaçtan düdük yapmaya uğraşıyoz 7 ton arpayla yayladan eve gelinceye kadar korkudan duman atıyoz valla, ertesi gün ikindiye kadar anca kendimize geliyoruz😉
@@meraklikoala4184 kardeşim arabalar benim değil adamı pek tanımıyorum tutacak değilim arabaları görseydin hak verirdin Bi tanıdığımın yükünü çekmişti oda söylemişti çekiyor diye
25 ton gelmez geçin o işi oyun oynuyorlar 950 kamyon çift ilave buğday 13 ton alıyor pancar 6.5 ton alıyor he kurban oluyum şaklamanlık işinize köylü birbirini yiyor 😀😀
önce ki videoyu izle iki römork 47.600 kg geliyor adam kantardayken gösteriyor. boş römork tanesi 4 ton iki römorkta 39.600 kg pancar var 4 römork 158.400 kg sadece pancar var.arabalar dahil 190 ton
İyi cesaret, çok güzel kaliteli video olmuş tebrikler
Ooo Nedim ağbi sende burdasın severek talip ediyorum
Nedim abi gerçekten güzel bilgiler veriyorsun , RUclips'daki bilgi veren gerçek kanallardan birisin .
Nedim abi sana zahmet sl81 75 tumosan maksima 2020 modelin bi detayli incelemisini bide bi muhattab bulup şanzimanin ileştirilmesi yapilmişmi yapilmamişmi bi guzel bi vidyo cek nedim abicim
Nedim abi Tümosan 9 u devirdi💪💪
Konya gibi bi yerde çiftçilik yapmak avantajdır biz burda kuru ağaçtan düdük yapmaya uğraşıyoz 7 ton arpayla yayladan eve gelinceye kadar korkudan duman atıyoz valla, ertesi gün ikindiye kadar anca kendimize geliyoruz😉
Erol abi yine yapmış yapacağını bilen bilir bilmeyen çamur atar helal abi
Hiç zorlanmadı traktör. Maşallah yani helal olsun.
Konya gibi bir yerde çiftçilik yapmak çok büyük avantaj dümdüz her yer
Biz burda acaba 8 tonu indirir mi diye düşünüyoruz
Konya'nın ova kısmı düz Isparta tarafı dağlık düz yerlerinde çok çılgın var ama dümdüz 240 lik bile ceker
Ama toprağına bak bakayım Bi sem sert
@@Mustafaharmancii sert olsun toprağı hem verimli hemde dümdüz öyle buldun bide yumuşağını mı arican
Konya ovasindaki Obruklarin sorumlusu hep bu hatat 🤣🤣🤣
Neden
Hahhaaha baya iyiydi
😂😂😂😁
7jdmkzkekjdk
Iejksij
eh
Hayvan gibi bilinçsiz ce sulama yapılırsa az bile onlara ne demişler Afyonun kaymağı Konya'nın manyağı 👍
işte hattatın çekiş gücü
Fren testi gelsin
Zaten yavaş durmama imkanı yok
Tren mi kalmış gardas. Helalin var.
Güzel çekti. :)
Afyonun kaymağı konyanın manyağı meşhur demişler 😂
Məncə orada 80 tondan artıq yox. Qoşqular hər biri en çoxu 10 tonluq. Deməli 8*10=80 ton. 40 ton bir tren deməkdi, 160 isə 4 tren pencer demək.
Şoför kralmis gerçekten adam işi bikiyo
💪💪💪💪Hattat💪💪💪💪
Orda 160 ton yük yok bence bide düz sert zeminde yapmisin toprakta cek görek gücünü orda aynı begirde her traktör ceker bosa
Bu traktör kaçlı pulluk çekiyor videosunu atın
Adana topraklarında çeksin görelim
Her Bir römorkun 20 ton alması zor 160 ton yok orda bence
Diğer vudeolar var iki romok 45 ton geliyor tartıda belli oluyor gir bak bence.
İlaveli bmc pro bile 20 ton alıyor
@@hewarozer 45 ton gelemez
Adama helal olsun resmen show yapıyor
Abi bu hattatın kullandığı pulluk kaçlı😮
Trene olan saygım bitmiştir
Hattatların arka çamurluk neden okadar yakın tekere
Konyalıların hepsi mi hattat kullanıyo yoksa hep aynısını mı çekiyonuz
Aynı kişi. Konya genelde tümosancıdır
Emre Avcı peki
@@EmreAvc1 John Deere, Claas, New Holland , Fendt ve daha fazlasını unuttun herhal de.
Aynı kişi, Ama bir sürü kullanan var.
@@traktorcu5260 Biliyorum ama hepsimi dedi bende geneli tümosancı dedim
Helal olsunbee
O römorklar 20 ton pancar mı alıyor şimdi 10 ar tondan 80 de şuna
240 dememiş iyiki
😃Kardeş bende çekiom fabrikaya pancar devamlı dek gelio 21 ton alıo iyi doldurunca arabalar aşırı büyük
Saf değildir o toplam ağırlık römork çamur vs. O römorklar zaten kendisi 4 ton gelir rahat 600 kg çamur desen 4.5 5 ton düş ondan. 😁
@@meraklikoala4184 kardeşim arabalar benim değil adamı pek tanımıyorum tutacak değilim arabaları görseydin hak verirdin Bi tanıdığımın yükünü çekmişti oda söylemişti çekiyor diye
Olum bu nasıl traktör böyle
Çekemeyen anten taksın 🤛
Саломалейкум, туугандар бул не трактор? Баасы канча?
Türk boğasi HATTAT :)
4 romorku insan gücüyle diğer 4 tomorka bağlantı yapabiliyorsun eğer Traktör niye çekmesin Haci...
4 remorku bırakan traktör arkaya geçip remorkun arkasından ittiriyor elle itilirmi o kadar basit değil
yahu arkadaş siz ne içtiniz ne eli arkadan 100 hp tıraktör itemiyor onu
Admin aynen bu romurklarla başka bi traktörde dene
BABA BİZİM NİDEDE 5 ROMÖRK ZOR ÇEKİYORLAR
Çok Etkileyici
Hattat hanım newholland Td100 le jd 5105 e söylede onlar da denesin çekemezse hattat alıyorum 😂
Gardaş tiktok varmı
Hahahahahha
🇹🇷
Böyle 1 tane romörk lazım aslında bana fiyatı falan ne kadarsa acaba ?
45000 tl civari
@@eyuphanozen4650 bu gün için lastik dahil 55 bin
Bırak hattat 4110 massey 5450 bile olsa denemem amaç ne anlayamadım düz de çeker hertürlü de nasıl duracak 😎😂
Kardeş iniş aşağı zaten 4 teker romorklarin kendi kendini iniş sağı ayarlama özelliği var
Yazık milli servet düşmanları
Maşallah
Konya/Çumra şeker fabrikası galiba.
evet köylü
@@erolcimen3932 Allah kolaylık versin abi baştacısın
Güzel
Tarlada denesemize 160ton değil 100ton çeksin cekebiliyosa
Kendi romorkunu kovalayan mucit
Az bi yokus gelse nolur acaba ama yinede bravo
MASSEYCİLERİN GOZU YAŞLI
Tasarimida güzel olsa içi gücü falan iyi
Baba kral
Vayyy anası beee
25 ton gelmez geçin o işi oyun oynuyorlar 950 kamyon çift ilave buğday 13 ton alıyor pancar 6.5 ton alıyor he kurban oluyum şaklamanlık işinize köylü birbirini yiyor 😀😀
senin kafa güzel heralde römork ve içiriisindeki pancar ile toplam 20 ton geliyor
Zemin sert ve düz onun tekiyle rampa aşağı verse motor duramaz.
Düz yerde çeker anca alt çekiye al da dene cekecekmi
Konya dan traktö alinmaz zaten ama iyi cekmis ayni yükü jd mf cekmeli farki görelim
Hattat ın motoru perkıns dir.massey in 60 yıldır kullandığı motor.anladıysan
Romorklar böyle boyalı çirkin görünüyor bence. Hindistanlılar gibi
Oda biseymi
70 ton anca vardır
Nolacak ben 480 le cekiyom 200 ton
La bu Hattatlar ne etti size
Abe nasıl bi motor ya bu
o zeminde çeker
Düz yerde ve sert zeminde zorlasan 35 lik bile çeker.
Hahahahah
@@halilibrahimyilmaz7402 istersen iddaya girelim :))
35 onun 1tane bosunu bile çekemez ne anlatiyon
Ya niye kufur ediyorsunuz ayıp dır
Kim ediyo
@@42konya76 ramorku takmaya calışan adam
Küfürsüz çiftci olmaz 😂😂
@@muarrembasaran2142 küfür çirkin bir şey ne ekersen onu biçersin
@@lomiro5156 yazın sıcağında donuna kadar terledinmi anlarsın neden küfür ettiğimizi 😁
İsiniZ mi yok sizin gidin indirin bir an önce
Abi bu hattat bu kadar güçlü olamaz ya motoruna ek mi yaptınız ne yaptınız la
Can Bozkurt bunun güçle alaksı yok tutunuşla alakası var ve düz yolda her motor çeker önemli olan bayırda çekmesi
Kuyruğunu tutmaya çalışan 🐕 gibi
Psikopat
başlık yalan o romorklar 20 ton degil 10 zor alir yalaniniz batsin
önce ki videoyu izle iki römork 47.600 kg geliyor adam kantardayken gösteriyor. boş römork tanesi 4 ton iki römorkta 39.600 kg pancar var 4 römork 158.400 kg sadece pancar var.arabalar dahil 190 ton