Bardzo Ci dziękuję za filmy. Serio 😊 są inspirujące, ciekawe, szczere i dają do myślenia 💪 P.s. Nie mogę się doczekać dalszej części na temat Webasto i ogrzewania wody. Może jednak sprawdzisz bracie temat tej grzałki PTC samoregulującej jako zapas? Tej grzałki co zmniejsza pobór prądu w miarę wzrastania temperatury wody. Saper chyba coś takiego też ma.
13.10 ...i znalazła się bursztynowa komnata 😅 a co do okienka to są dwa rozwiązania, staniesz na lekkim wzniesieniu i nic nie będzie widać, ...tylko pozostałe linie poziome w busie będą wtedy skośne 😂 Możesz również parkować pod Krzywym Domkiem w Sopocie i wszystko się wizualnie wyrówna, tam to dopiero spitolili robotę, pracowali pewnie w imieniny majstra 😂😂😂 Spoko robótka👍 👍👍Pozdro Piotrek👋👋👋
Pitotras .... TO OKNO JEST SPECJALNIE TAK, bo to jest żeby wystające elementy nie miały oporu jak jedziesz szybko autem :> i wrazie stania w deszczu żeby z niego spadała woda a nie zachodziła do środka :> GUPI powie że krzywo, inny że tak ma być XD
kurcze fajny pomysł. a sprawdzałeś siłowniki które otwieraja sie same pod wpływem temperatury? stosuje sie je do szklarni i właśnei sam będę w tym roku to robił.. i tak pomyślałem że w takim vanie też wartobyłoby zastosować coś zeby temperatura wewnątrz nie rosła za bardzo
Obawiam się że ta gąbka odpadnie. Z moich doświadczeń wynika że gąbka samoprzylepna daje radę, reszta klejona na spraje spadła. Chociaż klej cały cza jest lepki to grawitacja robi swoje. Ale trzymam kciuki. 👌👍
Okienko jest super i według mnie zupełnie niezauważalne jest to, że jest nierówno. Pozdrawiam serdecznie🌺🌿, życzę miłego dnia i do następnego...🤗😘
Bardzo Ci dziękuję za filmy. Serio 😊 są inspirujące, ciekawe, szczere i dają do myślenia 💪
P.s. Nie mogę się doczekać dalszej części na temat Webasto i ogrzewania wody. Może jednak sprawdzisz bracie temat tej grzałki PTC samoregulującej jako zapas? Tej grzałki co zmniejsza pobór prądu w miarę wzrastania temperatury wody. Saper chyba coś takiego też ma.
Zamontowałeś odwrotnie :) w łódkach montuje się je otwieraniem do środka
A widziałeś jak jest wykończone z drugiej strony? Ono nie jest dostosowane do odwrotnego montażu.
Obejrzane 😁. 👍Dla zasięgu 👍👍👍
13.10 ...i znalazła się bursztynowa komnata 😅 a co do okienka to są dwa rozwiązania, staniesz na lekkim wzniesieniu i nic nie będzie widać, ...tylko pozostałe linie poziome w busie będą wtedy skośne 😂 Możesz również parkować pod Krzywym Domkiem w Sopocie i wszystko się wizualnie wyrówna, tam to dopiero spitolili robotę, pracowali pewnie w imieniny majstra 😂😂😂 Spoko robótka👍 👍👍Pozdro Piotrek👋👋👋
Obejrzałem pozdro ze Śląska Piotrek 👍👊
Spoko okienko, każdy kto ma busa od razu wie że lekka bryza z zewnątrz daje ogromną różnice 👏💪👍
Dobry dzień pozdro z Borów✌️
Dzięki za ciekawe informacje 🙂
Pozdrawiam
Cześć Krzysztof 👋🙂 Pozdrowienia dla Ciebie i rodzinki 👋👋🙂
@@dobry-ludek
Dziękuje Jarku i z dużą wzajemnością 🙂
Ja w pocztowcu kleiłem alufoxa na klej tapicerski w sprayu, i trzyma elegancko a samo rozprowadzanie to sama przyjemność :) Pozdro.
Czekam... ✋👍
Pitotras .... TO OKNO JEST SPECJALNIE TAK, bo to jest żeby wystające elementy nie miały oporu jak jedziesz szybko autem :>
i wrazie stania w deszczu żeby z niego spadała woda a nie zachodziła do środka :>
GUPI powie że krzywo, inny że tak ma być XD
kurcze fajny pomysł. a sprawdzałeś siłowniki które otwieraja sie same pod wpływem temperatury? stosuje sie je do szklarni i właśnei sam będę w tym roku to robił.. i tak pomyślałem że w takim vanie też wartobyłoby zastosować coś zeby temperatura wewnątrz nie rosła za bardzo
Ciekawy pomysł. Nie słyszałem o takich siłownikach. Byle nie otwierały okna podzas jazdy 🙂
@Living_InA_Van będą :) jak temperatura w samochodzie osiągnie tę której nie chcesz :)
Obawiam się że ta gąbka odpadnie. Z moich doświadczeń wynika że gąbka samoprzylepna daje radę, reszta klejona na spraje spadła. Chociaż klej cały cza jest lepki to grawitacja robi swoje. Ale trzymam kciuki. 👌👍
Okna warto montowac na Sika 710 nie na silikon. 710 nigdy nie zasycha i nie kruszeje i jest dedykowane do okien dachowych i bocznych.
Ta swoje wkleiłem budżetowo na jakąś masę butylową. Działa, ale sika lepsza i niewiele droższa.
A nie pisałem że samemu nie podołasz nakrętką z piast hehe Pozdro
Hej. Nie widać aż tak. Lufcik jest ok. 🙂 Pozdrawiam 🙂
Ale to nie wpływa na pracę silnika można z tym żyć 😂😂😂😂😂
Eeee prawie nie widać że krzywo 😉
Serwus