258. NAJTAŃSZE OKNO OTWIERANE DO KAMPERA | IZOLACJA WYSOKIEGO DACHU REIMO PRESTIGE VW TRANSPORTER T3

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 16 ноя 2024

Комментарии • 26

• @elawarwas-jurczynska7006
    @elawarwas-jurczynska7006 Год назад +1

Okienko jest super i według mnie zupełnie niezauważalne jest to, że jest nierówno. Pozdrawiam serdecznie🌺🌿, życzę miłego dnia i do następnego...🤗😘

• @ukaszj.8461
    @ukaszj.8461 Год назад +1

Bardzo Ci dziękuję za filmy. Serio 😊 są inspirujące, ciekawe, szczere i dają do myślenia 💪
    P.s. Nie mogę się doczekać dalszej części na temat Webasto i ogrzewania wody. Może jednak sprawdzisz bracie temat tej grzałki PTC samoregulującej jako zapas? Tej grzałki co zmniejsza pobór prądu w miarę wzrastania temperatury wody. Saper chyba coś takiego też ma.

• @tomaszmoskalski9745
    @tomaszmoskalski9745 Год назад +1

Zamontowałeś odwrotnie :) w łódkach montuje się je otwieraniem do środka

• @Living_InA_Van
      @Living_InA_Van  Год назад +1

A widziałeś jak jest wykończone z drugiej strony? Ono nie jest dostosowane do odwrotnego montażu.

• @zubr1978
    @zubr1978 Год назад

Obejrzane 😁. 👍Dla zasięgu 👍👍👍

• @dobry-ludek
    @dobry-ludek Год назад

13.10 ...i znalazła się bursztynowa komnata 😅 a co do okienka to są dwa rozwiązania, staniesz na lekkim wzniesieniu i nic nie będzie widać, ...tylko pozostałe linie poziome w busie będą wtedy skośne 😂 Możesz również parkować pod Krzywym Domkiem w Sopocie i wszystko się wizualnie wyrówna, tam to dopiero spitolili robotę, pracowali pewnie w imieniny majstra 😂😂😂 Spoko robótka👍 👍👍Pozdro Piotrek👋👋👋

• @saracen6546
    @saracen6546 Год назад

Obejrzałem pozdro ze Śląska Piotrek 👍👊

• @miro2037
    @miro2037 Год назад

Spoko okienko, każdy kto ma busa od razu wie że lekka bryza z zewnątrz daje ogromną różnice 👏💪👍

• @waldazwaldaz6789
    @waldazwaldaz6789 Год назад

Dobry dzień pozdro z Borów✌️

• @KRZYSZTOFPL
    @KRZYSZTOFPL Год назад +1

Dzięki za ciekawe informacje 🙂
    Pozdrawiam

• @dobry-ludek
      @dobry-ludek Год назад +1

Cześć Krzysztof 👋🙂 Pozdrowienia dla Ciebie i rodzinki 👋👋🙂

• @KRZYSZTOFPL
      @KRZYSZTOFPL Год назад

@@dobry-ludek
      Dziękuje Jarku i z dużą wzajemnością 🙂

• @retrogreenalert5842
    @retrogreenalert5842 Год назад

Ja w pocztowcu kleiłem alufoxa na klej tapicerski w sprayu, i trzyma elegancko a samo rozprowadzanie to sama przyjemność :) Pozdro.

• @Harnas11
    @Harnas11 Год назад

Czekam... ✋👍

• @moherowyberecik
    @moherowyberecik Год назад +1

Pitotras .... TO OKNO JEST SPECJALNIE TAK, bo to jest żeby wystające elementy nie miały oporu jak jedziesz szybko autem :>
    i wrazie stania w deszczu żeby z niego spadała woda a nie zachodziła do środka :>
    GUPI powie że krzywo, inny że tak ma być XD

• @seebmamb0
    @seebmamb0 10 месяцев назад +1

kurcze fajny pomysł. a sprawdzałeś siłowniki które otwieraja sie same pod wpływem temperatury? stosuje sie je do szklarni i właśnei sam będę w tym roku to robił.. i tak pomyślałem że w takim vanie też wartobyłoby zastosować coś zeby temperatura wewnątrz nie rosła za bardzo

• @Living_InA_Van
      @Living_InA_Van  10 месяцев назад

Ciekawy pomysł. Nie słyszałem o takich siłownikach. Byle nie otwierały okna podzas jazdy 🙂

• @seebmamb0
      @seebmamb0 10 месяцев назад

@Living_InA_Van będą :) jak temperatura w samochodzie osiągnie tę której nie chcesz :)

• @tomkuchcik
    @tomkuchcik Год назад

Obawiam się że ta gąbka odpadnie. Z moich doświadczeń wynika że gąbka samoprzylepna daje radę, reszta klejona na spraje spadła. Chociaż klej cały cza jest lepki to grawitacja robi swoje. Ale trzymam kciuki. 👌👍

• @islander_zone
    @islander_zone 7 месяцев назад +1

Okna warto montowac na Sika 710 nie na silikon. 710 nigdy nie zasycha i nie kruszeje i jest dedykowane do okien dachowych i bocznych.

• @Living_InA_Van
      @Living_InA_Van  6 месяцев назад

Ta swoje wkleiłem budżetowo na jakąś masę butylową. Działa, ale sika lepsza i niewiele droższa.

• @Maverick20230
    @Maverick20230 Год назад

A nie pisałem że samemu nie podołasz nakrętką z piast hehe Pozdro

• @katarzynaskierkowska7652
    @katarzynaskierkowska7652 Год назад

Hej. Nie widać aż tak. Lufcik jest ok. 🙂 Pozdrawiam 🙂

• @marekwojcik9557
    @marekwojcik9557 Год назад +1

Ale to nie wpływa na pracę silnika można z tym żyć 😂😂😂😂😂

• @Harnas11
    @Harnas11 Год назад

Eeee prawie nie widać że krzywo 😉