VOETBALSPEKTAKEL in LAATSTE thuiswedstrijd van Ter Leede | Ter Leede - Ajax am | Samenvatting |

• Опубликовано: 27 сен 2024
  • Sassenheim - Ter Leede heeft op Sportpark de Roodemolen met 2-4 verloren van Ajax. In de wedstrijd in de Vierde Divisie zag het publiek Ter Leede nog wel op voorsprong staan in de rust, maar de ploeg van Niek Oosterlee was het na de pauze volledig kwijt.
    De Sassenheimers begonnen sterk aan de wedstrijd, maar zagen toch Ajax op voorsprong komen dankzij een goal van Kenneth Misa-Danso. In de 33e minuut kwam Ter Leede langszij door een schitterende vrije trap van Luc de Kruijs. Niet veel later zorgde De Kruijs er zelfs voor dat Ter Leede op voorsprong kwam na goed combinatievoetbal rond de zestien van Ajax.
    Na rust deed Ajax een stapje bij en overklaste het Ter Leede volledig. Twee snelle goals van Tristan Buis en Kenneth Misa-Danso resulteerden in een totaal ander wedstrijdbeeld. In de 80e minuut liep Ajax zelfs uit naar een 4-2 voorsprong na een goal van Glenn van Zoolingen. Een tweede gele kaart na het wegtrappen van de bal voor Kaj de Jong van Ajax resulteerde niet meer in een andere uitslag.
    Tegelijkertijd met de wedstrijd van Ter Leede heeft SJC ervoor gezorgd dat de Ajax-amateurs nog wel zicht houden op de titel in de Vierde Divisie. De Noordwijkers speelden namelijk in de kampioenswedstrijd van Huizen 1-1 gelijk, waardoor Ajax op slechts twee punten komt van de koploper. Volgende week zaterdag valt de beslissing in een direct duel voor het kampioenschap. In Amsterdam nemen de amateurs van Ajax het dan op tegen Huizen in de allerlaatste speelronde.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    Voor meer nieuws over de Bollenstreek, abonneer op het RUclips kanaal van BO.
    Op de hoogte blijven van Bollenstreek Omroep?
    Facebook: / omroepbo
    Instagram: / omroepbo
    Twitter: / omroepbo
    Tiktok: / bollenstreekomroep