Salut Mihai! Este bun tratamentul ala. La mine am descoperit totusi ceva. Am observat ca acei spori de igrasie sunt doar la suprafata, daca am dat cu o carpa cu clor, nu se mai vede nimic si apar doar in colturile mai ridicate, sti ca este plafonul inclinat, fiind ultimul nivel si trebuie sa se scurga apa de ploaie de sus. Condensul sau vaporii de abur, etc se duc in colturile respective si acolo apar in timp sporii de igrasie, ciuperca aia neagra. Lavabilul are tratament bagat in el anti igrasie si probabil asta tine aia la suprafata. Oricum asa cum am vb, trebuie sa renovez totul, pentru ca nu vreau sa fac doar interventii gen carpeala, dau tot jos si gletuiesc iar, lavabil etc. O sa fie de munca asa ca nu stiu cand ma apuc :))). Sa ai spor sa termini cat mai curand!
Si eu am probleme sus cu mucegaiul . Sper sa rezolv totul cand am sa ma apuc sus de schimbari. Trebuie sa le faci, nu ai incotro. Scapi de ele doar atunci cand sunt facute.
La catedrala in fundatii spuneau ca a folosit tratamentul acesta. Ca sa nu absoarba apa din pamantul mlastinos cu toate ca au folosit acelasi sistem cu folie de plumb, folosit si de Ceausescu la "casuta lui"
Nu fac asta ca meserie si tot ce am facut in clipuri e la mine acasa, ceea ce e in Italia. Incercati totusi sa vb cu cineva specializat. Eu unul pana acum nu mai am vazut pic de umezeala. Cu toate ca am folosit un sistem rudimentar pt al face.
Muzica am pus-o eu la editare si din pacate dupa o perioada am realizat ca deranjeaza iar acum nu mai pot face nimic. Ecoul in schimb ... casa era goala. Ca sa faci clipuri cu o anumita calitate ai nevoie de experienta si unele ,,jucarii,, care costa. Va rog sa ma intelegeti ca incerc sa fac tot timpul ca lucrurile sa iasa bine, dar nu tot timpul se intampla.
Nu prea mai imi aduc aminte de ceea ce am spus in clipuri dar sa nu iei apa de sticla , nu e acelasi lucru ca acest produs. Oricum , un clip mai bun cu mai multe detalii. ruclips.net/video/BZH75Hi0MJM/видео.html Sistemul e rustic dar cat timp functioneaza...
@@jony9175 daca folosesi un adeziv care e folosit si pentru suprapunere nu cred ca ai avea probleme. Totusi "apa de sticla" nu e toata la fel si te sfatuiesc sa faci cateva probe inainte. O sa pierzi ceva timp sa le faci dar cel putin o sa ai o idee mai clara la ceea ce faci.
Salut ! In acest moment nu mai am nici o problema in privinta umezelii din pereti si nu cred ca o sa mai apara curand probleme. Nu sunt un expert in lucrari de acest gen, dar din cate se pare, la mine a functionat. Poate prin vara sa fac un clip in care sa arat totul, ceea ce am facut prin casa si inclusiv partea cu tratamentul.
@@MihaiMugurStanciu multumesc pentru mesaj...eu am facut casa noua si am tencuito si finisați in octombrie mai lipsește sa fac pardoseala dar e plin de umezeala pe,pereți exteriori inca nam izolato si nici nam pus izolatie in fundatie...e făcută pe economie...e noua dar cu multa umezeala
Cel putin , trebuia pus intre fundatie si zid un carton asfaltat , cu toate ca si fundatia trebuia izolata macar cu asfalt ce se gaseste la galeata si se poate aplica cu o pensula
@@MihaiMugurStanciu carton asfaltat am pus de pe placa cand am pornit cu zidurile...dar unde sunt stalpi umezește si se vede si pe perete stanga dreapta cate un metru
@@MihaiMugurStanciu lasami si mie numar de Telefon Facebook ce va am acetasti problema si din Video nu am înteles nimic as vrea sa eau legatura Cu tine
salut eu am pus adeziv de teresa pentru izolatie la inaltimea de un 125 cm de la sol doua miini 10 ani fara probleme casa de piatra veche peste 100 ani nu a mai esit deloc umiditate costul 15 euro de material eu atit am avut nevoie un sac costa 40 euro, daca esti bravo economisesti cu zidarul
Eu am cumparat de la un magazin din zona. Din pacate nu cunosc magazine in Romania care poate sa aibe asa ceva. Solutia aceasta nu trebuie confundata cu apa de sticla.
@@MihaiMugurStanciu Bună seara, dacă sunteți amabil să îmi spuneți pentru câți metri liniari au ajuns cele 2 bidoane de 4 litri de WB_barrier ? Vă mulțumesc anticipat
Era probleme de inainte sa iau casa, dar era acoperit cu cartongips-ul pe care lam dat jos. Daca nu faceam tratamentul problema cu umezeala aparea in nici un an. Asta din cauza ca nu e nici o izolatie la casa inpotriva la umezeala.
@@MihaiMugurStanciu bre, da invata sa scrii corect! uite asa: "Erau probleme dinainte sa iau casa, dar locul respectiv era acoperit cu cartongipsul pe care l-am dat jos. Daca nu faceam tratamentul problema cu umezeala ar fi aparut din nou in mai putin de un an. Asta din cauza faptului ca nu este nicio izolatie antiumezeala facuta la casa." Si titlul ar fi: "Tratamentul peretiilor impotriva umezelii" De altfel multumim de ponturi, sunt foarte utile! Bafta
Depinde . Daca cladirea a fost izolata cum trebuie , nu cred ca o sa ai probleme. Iar daca acum e izolata prea bine , mucegaiul poate aparea si din cauza condensului. Sunt multe cauze si nu cred ca cineva poate raspunde la intrebare, fara sa vada cladirea si apartamentul.
Salut Sorin! Pana acum nu am avut nici un pic de umezeala, dar nu a trecut decat 6-7 luni. Am sa vad anul acesta, acum in iarna daca apar ceva probleme, eu sper sa nu. Iar tratamentul se numeste WB Barier si a costat 120 de euro un bidon de 5 litri.
La mine, pana acum , nu a aparut nici o problema . Tinand cont ca zidurile sunt in comun cu vecinii , la ei sa oprit. Cat o sa mai tina , nu stiu. Incearca sa descarci manualul tehnic sa ai mai multe detalii in privinta suportului pe care poate fi aplicat.
Te salut, am un beci al unei case din 1920 și toată fundația de caramida este plina de apa, îmi poți da link către acest produs te rog? Bănuiesc ca ar trebui sa reușească o bariera, măcar sa nu mai urce apa în sus mai mult de atat
gattocel.com/it/prodotti/additivi-per-intonaci-sistemi-antiumidit/wb-barrier/32.html/ E cam greu sa faci tratamentul acesta la un beci, tinand cont de suprafata pe care trebuie sa o acoperi. Oricum, citeste bine instructiunile si vezi daca poti rezolva ceva.
Salut Madalina! Pana in ziua de astazi nu am vazut nici o problema cu peretii. Am fost si la vecini , tinand cont ca peretii sunt in comun si ca nu au tencuit peretii asa cum am facut eu si nu mai e nici o problema pe partea lor. A ramas la fel ca inainte si pare sa se fi oprit , chiar dupa ceea ce au vopsit ... nu a mai cazut nimic de pe pereti. Eu sper sa nu apara niciodata ca nu am de gand sa mai fac nimic 😅. Acum am prea mult de munca la casa de la tara . Poate conving sotia sa fac un clip cu ceea ce am facut in toata casa si cu siguranta am sa vb si despre acest ,,tratament,, .
@@MihaiMugurStanciu Sistemul de irigatie prin picurare, la teava principala care este conectata la bidonul cu solutie, cum ai facut racordarile cu tevile care intra in perete? Ai achizitionat produsul gata facut sau l-ai cumparat pe bucati? Gaura in cazul asta este vizibil mai mica - la ce dimensiune ai dat in cazul acesta gaurile? Multumesc!
@@filipmadalina92 saptamana aceasta trebuie sa fac un clip in care sa dau mai multe detalii si sper sa cuprind tot ceea ce poate face acest tratament. Oricum tubul principal e de 16 si poate fi si de 20 (nu e nevoie de mai mare ca sa nu ramana multa solutie pe acesta) de care am prins irigatoarele prin picatura si din acestea am plecat cu un tub care e specific pentru acestea. Cred ca daca va duceti la un magazin ce vinde produse pentru gradinarit cu siguranta poate sa va dea tot ceea ce va trebuie.
La exterior e vecinul. Casele aici sunt cu ziduri comune. Din cate vb cu baietii de la magazin tratamentul acesta a fost facut si pe perete de 60cm. Dar detalii la cum si in ce fel au facut, nu stiu. In descrierea clipului e cartea tehnica.
Ei spun ca e silicat , mai mult de atat nu stiu. Oricum tratamentul functioneaza si eu pana acum nu am avut probleme. Binenteles e mai bine sa previ folosirea acestui tratament prin izolarea fundatiei si a peretilor din timpul constructiei. Mai rau pentru constructiile vechi unde nu a fost facuta nici un fel de izolatie.
www.ebay.it/itm/WB-barrier-antiumido-ad-alta-penetrazione-x-superfici-murarie-0-75-Lt-GATTOCEL-/252388481616 Salut! Nu stiu daca trimite in Romania , dar totusi poti sa incerci.
Am intrat ieri direct pe schop.gattocel.com am dat putin mai mult dar e cu livrare pe Austria (aici locuiesc) 8L = 267,18€ , Sunt foarte curios sa il incerc am 2 sau 3 luni de cand tot caut asa cv dar tu m-ai convins , multumesc deocamdata 👍
Parerea mea, daca vrei calitate si eficienta, este ca ar trebui sa folosesti produse volteco. In functie de cum este situata casa, subsol, demisol sau pe temelie ( peste nivelul solului), sunt diferite solutii pe care le poti utiliza.
De asta imi era frica, dar am reusit sa tencuiesc si pilastrul. Mai greu dar a mers. A trebuit ca cimentul sa il dau mai moale si cate putin, sa il las sa se usuce tinand cont ca nu putea sa traga.
toata casa de jur imprejur am scos un rind de cărămidă....1m scos izolat și pus inapoi caramida iar un metru lași și faci următorul metru că să nu se crape temelia și revii iar din urmă cu celălalt metru...așa am făcut și în interiorul camerelor a durat...a costat dar acum in sfîrșit am liniște și pereți uscați și aer proaspăt...
Daca casa nu are o izolatie facuta intre zid si fundatie , trebuie sa rupi zidul la baza intre fundatie si zid circa un metru lungime si o caramida doua inaltime cat sa nu cada zidul , dar sa-ti permita sa pui izolatia si dupa sa il zidesti din nou. Asta se poate face daca nu ai vecini cu un zid comun sau unul de piatra cum aveam eu unul. Piatra e instabila si poate sa cada mult mai multe o dara . Operatia aceasta o faceau in mai multe etape ca sa permita cimentului, partii de zid reconstruit sa se usuce. Asta e o operatie grea si nu e asa usor precum pare. Dupa ceea ce am facut tratamentul , nici eu si nici vecinii nu am mai vazut umiditate la peretii tratati
Imi pare rau dar nu mai pot face nimic cu acest clip , totusi am facut un alt clip in care sunt mai multe informatii ruclips.net/video/BZH75Hi0MJM/видео.html
🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂 Imi venea sa ma zgarai pe ochi cand am editat clipul. Aia e. Asa am vorbit, asa am filmat, tratamentul a fost facut, nu mai puteam sa mai fac nimic.
Buna, stiu ca e un spot "publicitar acesta" si ca vrei sa-ti promovezi produsele DAR solutia recomandata de tine este una provizorie. Mai bine de 90% dintre persoanele care au probleme cu infiltratiile se gandesc la ea, INSA nu multi gadesc in perspectiva. Ce vreau sa spun? Luati peretele ca fiind ca si o bucata de sugativa, apa se v-a infiltra de la sursa spre exterior apa v-a tinde sa se duca pe unde poate pe cel mai scurt traseu posibil. Ceea ce propui e un "lac" aplicat pe suprafata peretelui. Ce facem cu peretele in sectiune? Umezeala cu timpul nu se v-a deplasa unde ii v-a permite sa fie absorbita? Am vazut multi ïntelectuali" care adopta o alta metoda mai "barbara" sectionand peretii la nivelul pardoselii cu tabla. I-am intrebat: Ce faceti cu fundatia pana la tabla, o lasati in apa? Nu pe fudatie sta casa? Din moment ce retezi un perete cu structura de rezistenta ce faceti cu ea? Nu va ganditi ca e ca o prajitura pe o spatula de metal si la orice mica miscare poate aparea o problema si mai mare ? Simple intrebari care multi dintre noi nu si le pun. O solutie mai sanatoasa este identificarea sursei de infiltratie, daca provine de la fundatie se recomanda o sapatura sub aceasta si hidroizolarea acesteai (o camasuire) daca de acolo provine problema + uscarea peretilor in prealabil. Voi ce ziceti? Merci.
MEȘTEREEEE ori ce ai proba că să acoperi umezeala nu vei reușii ...am probat 15 ani și nu a ajutat pînă cind nu am scos un rind de cărămidă de la baza de jos a peretelui și am izolat vu carton asfaltat că să nu mai vină din pămint umezeala...altfel ea se ridică pînă în tavan iar inăuntruu vă persista miros de umezeală și mucegai....casele vechi nu au avut izolație și sunt de 100 de ani...ori cit vei acoperiii di pămînt tot se trage...ascultamă....am învățat asta de la specialiști din Austria...
Ceea ce ai facut tu la tine functioneaza bine si elimini problema definitiv. E ceva de munca dar se merita. Eu am facut asa doar la zidurile interioare. La celelalte exterioare nu puteam sa fac asa din cauza ca acele ziduri sunt comune cu vecini. Plus de asta, la zidul din piatra nu puteam sa demolez o portiune din cauza ca risca sa pice tot. Alta posibilitate mai buna si mai ieftina nu era. Oricum, acest tratament functioneaza foarte bine si pana acum nu am mai vazut pic de umezeala, sper sa reziste in timp
salut eu am pus adeziv de teresa pentru izolatie la inaltimea de un 125 cm de la sol doua miini 10 ani fara probleme casa veche peste 100 ani nu a mai esit deloc umiditate costul 15 euro de material eu atit am avut nevoie un sac costa 40 euro, daca esti bravo economisesti cu zidarul
@@patakigabriel7457 scoti primul rand de caramida pe o lungime mica de 80 cm , bagi un rand de membrana bituminoasa si pui caramizile la loc , lipite cu mortar bineinteles...
Ori esti patron de magazine de constructie ori agent de pubblicitate materiale 😂😂😂😂😂😅 Bea tu lichidele alea Umezeala no scoate Nici dracu Treb facut casa cu cap de la FUNDATIE DE ACOLO PLEACA
Salut Mihai! Este bun tratamentul ala. La mine am descoperit totusi ceva. Am observat ca acei spori de igrasie sunt doar la suprafata, daca am dat cu o carpa cu clor, nu se mai vede nimic si apar doar in colturile mai ridicate, sti ca este plafonul inclinat, fiind ultimul nivel si trebuie sa se scurga apa de ploaie de sus. Condensul sau vaporii de abur, etc se duc in colturile respective si acolo apar in timp sporii de igrasie, ciuperca aia neagra. Lavabilul are tratament bagat in el anti igrasie si probabil asta tine aia la suprafata. Oricum asa cum am vb, trebuie sa renovez totul, pentru ca nu vreau sa fac doar interventii gen carpeala, dau tot jos si gletuiesc iar, lavabil etc. O sa fie de munca asa ca nu stiu cand ma apuc :))). Sa ai spor sa termini cat mai curand!
Si eu am probleme sus cu mucegaiul . Sper sa rezolv totul cand am sa ma apuc sus de schimbari. Trebuie sa le faci, nu ai incotro. Scapi de ele doar atunci cand sunt facute.
Vorbeste mai tare si clar nu se întelege nimic mai ai si sunetul ala acolo
👌super materialul chiar ca nu am mai vz !
La catedrala in fundatii spuneau ca a folosit tratamentul acesta. Ca sa nu absoarba apa din pamantul mlastinos cu toate ca au folosit acelasi sistem cu folie de plumb, folosit si de Ceausescu la "casuta lui"
Mugur am si eu probleme de genul asta casa veche o s probez prea tare chestia cu sticlele!👍👍👍👍
Mihai Mugur Stanciu
Daca vreau sa mi faci si mie acasa, poti sa ma ajuti?
Nu fac asta ca meserie si tot ce am facut in clipuri e la mine acasa, ceea ce e in Italia. Incercati totusi sa vb cu cineva specializat. Eu unul pana acum nu mai am vazut pic de umezeala. Cu toate ca am folosit un sistem rudimentar pt al face.
Cum se numește mai exact materialul folosit?
Opritiva muzica daca vretisa fiti bine ascultati , si se intelege ptr ca face ecou ,
Muzica am pus-o eu la editare si din pacate dupa o perioada am realizat ca deranjeaza iar acum nu mai pot face nimic. Ecoul in schimb ... casa era goala. Ca sa faci clipuri cu o anumita calitate ai nevoie de experienta si unele ,,jucarii,, care costa. Va rog sa ma intelegeti ca incerc sa fac tot timpul ca lucrurile sa iasa bine, dar nu tot timpul se intampla.
Imi place ! Felicitari ,esti omul bun la toate ! Multa sanatate ,te salut,numai bine !
Multumesc la fel, numai bine!
Salut! Poți sa dai mai multe detalii despre al 2 lea sistem de picurare? Si de unde știi când sa te oprești și sa nu mai pui soluție?
Nu prea mai imi aduc aminte de ceea ce am spus in clipuri dar sa nu iei apa de sticla , nu e acelasi lucru ca acest produs. Oricum , un clip mai bun cu mai multe detalii. ruclips.net/video/BZH75Hi0MJM/видео.html
Sistemul e rustic dar cat timp functioneaza...
Salut. Daca folosesc apa de sticla in tencuială multibat mai face priza cu alți adezivi ? Ze poate placa cu gresie?
@@jony9175 daca folosesi un adeziv care e folosit si pentru suprapunere nu cred ca ai avea probleme. Totusi "apa de sticla" nu e toata la fel si te sfatuiesc sa faci cateva probe inainte. O sa pierzi ceva timp sa le faci dar cel putin o sa ai o idee mai clara la ceea ce faci.
Asa ceva nu stiam ca exista,acum sper sa si mearga,adica sa fie cu efect in timp,asa am vazut ca are efect. :)
In vara se va vedea daca iese ceva umezea, pana atunci nu pot sa spun decat ca peretii iam imbibat bine :)
Bună...după 3 ani cum este.?.. ai umezeala sau mucegai.?..mulțumesc...multă sănătate
Salut ! In acest moment nu mai am nici o problema in privinta umezelii din pereti si nu cred ca o sa mai apara curand probleme.
Nu sunt un expert in lucrari de acest gen, dar din cate se pare, la mine a functionat.
Poate prin vara sa fac un clip in care sa arat totul, ceea ce am facut prin casa si inclusiv partea cu tratamentul.
@@MihaiMugurStanciu multumesc pentru mesaj...eu am facut casa noua si am tencuito si finisați in octombrie mai lipsește sa fac pardoseala dar e plin de umezeala pe,pereți exteriori inca nam izolato si nici nam pus izolatie in fundatie...e făcută pe economie...e noua dar cu multa umezeala
Cel putin , trebuia pus intre fundatie si zid un carton asfaltat , cu toate ca si fundatia trebuia izolata macar cu asfalt ce se gaseste la galeata si se poate aplica cu o pensula
@@MihaiMugurStanciu carton asfaltat am pus de pe placa cand am pornit cu zidurile...dar unde sunt stalpi umezește si se vede si pe perete stanga dreapta cate un metru
@@MihaiMugurStanciu e prima casa... cand voi face a doua am sa o fac ca la carte 😅
Se-aude cu ecou,iar muzica pe fond e prea tare...amandoua fac auzirea aproape imposibila.
Asa e, dupa ce a fost publicat am observat si eu.
@@MihaiMugurStanciu lasami si mie numar de Telefon Facebook ce va am acetasti problema si din Video nu am înteles nimic as vrea sa eau legatura Cu tine
Salut ,in Italia in ce loc se găsește și un preț spune-mi ai mie cam cât e te rog ?si dintr-un bidon cam cât ajunge .???multumesc !!!
salut eu am pus adeziv de teresa pentru izolatie la inaltimea de un 125 cm de la sol doua miini 10 ani fara probleme casa de piatra veche peste 100 ani nu a mai esit deloc umiditate costul 15 euro de material eu atit am avut nevoie un sac costa 40 euro, daca esti bravo economisesti cu zidarul
Buna ziua! Am si eu o intrebare. De unde ati cumparat solutia WB_barrier Lichid (bariera chimica lichida) de la minutul 16:37 ?
Eu am cumparat de la un magazin din zona. Din pacate nu cunosc magazine in Romania care poate sa aibe asa ceva.
Solutia aceasta nu trebuie confundata cu apa de sticla.
@@MihaiMugurStanciu Bună seara, dacă sunteți amabil să îmi spuneți pentru câți metri liniari au ajuns cele 2 bidoane de 4 litri de WB_barrier ? Vă mulțumesc anticipat
@@mariusbalaur3392 30 de metri si a ramas putina solutie . Dar e de tinut cont de suportul ce trebuie tratat cata solutie absoarbe.
salut,intrebare(in primele secunde ale filmuletului ziceai ca este facut )ce ai facut cu portiunea inferioara a stalpului,cum ai tratat.,mult respect
Salut!
La stalp am dat cu pensula pana cand nu a mai absorbea tratamentul. Am vrut sa ii fac o gaura dar am dat de fier si alta nu am mai facut.
multumesc de raspuns/doar ai spalat peretele,nu?oricum te felicit ,faci o traba buna1
Sal sa înțeleg ca e CV preventiv, sau aveai probleme?
Era probleme de inainte sa iau casa, dar era acoperit cu cartongips-ul pe care lam dat jos. Daca nu faceam tratamentul problema cu umezeala aparea in nici un an. Asta din cauza ca nu e nici o izolatie la casa inpotriva la umezeala.
@Petrica HPV ca sa fac asta trebuie sa stic zidul la baza... problema e ca acelasi zid e si la vecini.
@@MihaiMugurStanciu bre, da invata sa scrii corect! uite asa: "Erau probleme dinainte sa iau casa, dar locul respectiv era acoperit cu cartongipsul pe care l-am dat jos. Daca nu faceam tratamentul problema cu umezeala ar fi aparut din nou in mai putin de un an. Asta din cauza faptului ca nu este nicio izolatie antiumezeala facuta la casa." Si titlul ar fi: "Tratamentul peretiilor impotriva umezelii" De altfel multumim de ponturi, sunt foarte utile! Bafta
Salut,
Am luat un apartament la parter unde clădirea a fost făcută într-un loc mai umed, crezi voi avea probleme cu mucegaiu/ igrasia? In viitor
Depinde . Daca cladirea a fost izolata cum trebuie , nu cred ca o sa ai probleme. Iar daca acum e izolata prea bine , mucegaiul poate aparea si din cauza condensului. Sunt multe cauze si nu cred ca cineva poate raspunde la intrebare, fara sa vada cladirea si apartamentul.
Te salut. Am o rugaminte, oare poti sa imi dai un link sau un loc de unde pot achizitiona produsul respectiv? Multumesc anticipat
Salut produsul il poti gasii peste tot pe internet , oricum ... www.ebay.it/itm/256014570820
Salut! Se mai amesteca cu alta soluție? Sau se mai diluează?
salut poti sa imi zici te rog daca functioneaza, si cum se numeste
Salut Sorin! Pana acum nu am avut nici un pic de umezeala, dar nu a trecut decat 6-7 luni. Am sa vad anul acesta, acum in iarna daca apar ceva probleme, eu sper sa nu. Iar tratamentul se numeste WB Barier si a costat 120 de euro un bidon de 5 litri.
Si cat tine ? 5 ,10 ani?
La casa care ,caramida e din pamant se poate injecta?
La mine, pana acum , nu a aparut nici o problema . Tinand cont ca zidurile sunt in comun cu vecinii , la ei sa oprit. Cat o sa mai tina , nu stiu.
Incearca sa descarci manualul tehnic sa ai mai multe detalii in privinta suportului pe care poate fi aplicat.
Te salut, am un beci al unei case din 1920 și toată fundația de caramida este plina de apa, îmi poți da link către acest produs te rog?
Bănuiesc ca ar trebui sa reușească o bariera, măcar sa nu mai urce apa în sus mai mult de atat
gattocel.com/it/prodotti/additivi-per-intonaci-sistemi-antiumidit/wb-barrier/32.html/
E cam greu sa faci tratamentul acesta la un beci, tinand cont de suprafata pe care trebuie sa o acoperi.
Oricum, citeste bine instructiunile si vezi daca poti rezolva ceva.
Buna Mihai! Ce ne poti spune dupa 3 ani de la efectuarea acestor pasi? S-a rezolvat problema? Mersi anticipat!
Salut Madalina! Pana in ziua de astazi nu am vazut nici o problema cu peretii. Am fost si la vecini , tinand cont ca peretii sunt in comun si ca nu au tencuit peretii asa cum am facut eu si nu mai e nici o problema pe partea lor. A ramas la fel ca inainte si pare sa se fi oprit , chiar dupa ceea ce au vopsit ... nu a mai cazut nimic de pe pereti. Eu sper sa nu apara niciodata ca nu am de gand sa mai fac nimic 😅. Acum am prea mult de munca la casa de la tara .
Poate conving sotia sa fac un clip cu ceea ce am facut in toata casa si cu siguranta am sa vb si despre acest ,,tratament,, .
@@MihaiMugurStanciu Buna. Iti multumesc pentru raspuns, apreciez! Iti tin pumnii si sper ca solutia sa iti fie pe termen cat mai lung . Spor in toate!
@@MihaiMugurStanciu Sistemul de irigatie prin picurare, la teava principala care este conectata la bidonul cu solutie, cum ai facut racordarile cu tevile care intra in perete? Ai achizitionat produsul gata facut sau l-ai cumparat pe bucati? Gaura in cazul asta este vizibil mai mica - la ce dimensiune ai dat in cazul acesta gaurile? Multumesc!
@@filipmadalina92 saptamana aceasta trebuie sa fac un clip in care sa dau mai multe detalii si sper sa cuprind tot ceea ce poate face acest tratament. Oricum tubul principal e de 16 si poate fi si de 20 (nu e nevoie de mai mare ca sa nu ramana multa solutie pe acesta) de care am prins irigatoarele prin picatura si din acestea am plecat cu un tub care e specific pentru acestea. Cred ca daca va duceti la un magazin ce vinde produse pentru gradinarit cu siguranta poate sa va dea tot ceea ce va trebuie.
intrebare.\cum se va izola exteriorul peretlui(ce grosimi rezolva)am o problema identica in Ro/am vazut ca dai gauri putin adanci cam 10 cm
La exterior e vecinul. Casele aici sunt cu ziduri comune. Din cate vb cu baietii de la magazin tratamentul acesta a fost facut si pe perete de 60cm. Dar detalii la cum si in ce fel au facut, nu stiu.
In descrierea clipului e cartea tehnica.
OK am inteles /multumesc
Salut! De unde pot lua acea piesă de o bagi in perete, am și eu probleme cu un perete.
Merge acest tratament si la zidurile de caramida?
E perfect pentru zidurile de caramida.
Asta este silicat de sodiu = apa de sticla???
Ei spun ca e silicat , mai mult de atat nu stiu. Oricum tratamentul functioneaza si eu pana acum nu am avut probleme. Binenteles e mai bine sa previ folosirea acestui tratament prin izolarea fundatiei si a peretilor din timpul constructiei. Mai rau pentru constructiile vechi unde nu a fost facuta nici un fel de izolatie.
Cum ai astupat gaurile ramase in perete?
Cu adeziv
Salut , as vrea si eu sa probez produsul de unde as putea sa comand ?
www.ebay.it/itm/WB-barrier-antiumido-ad-alta-penetrazione-x-superfici-murarie-0-75-Lt-GATTOCEL-/252388481616
Salut! Nu stiu daca trimite in Romania , dar totusi poti sa incerci.
Am intrat ieri direct pe schop.gattocel.com am dat putin mai mult dar e cu livrare pe Austria (aici locuiesc) 8L = 267,18€ , Sunt foarte curios sa il incerc am 2 sau 3 luni de cand tot caut asa cv dar tu m-ai convins , multumesc deocamdata 👍
@@davidcharchaci7195 Salut, ai folosit produsul, a fost bun? A mai apărut umezeală?
@@galactica1986 Salut , Da sunt multumit de produs
Umezeala nu a mai aparut dar trebue sa fi foarte atent cu aerisitul este foarte inportant
salut mi-am cumparat o casa in belgia in total as avea undeva la 35 metri liniari de facut crezi ca ne putem intelege?
Parerea mea, daca vrei calitate si eficienta, este ca ar trebui sa folosesti produse volteco.
In functie de cum este situata casa, subsol, demisol sau pe temelie ( peste nivelul solului), sunt diferite solutii pe care le poti utiliza.
Dacă apa nu mai intra, tencuiala/finisajul mai face priza?
De asta imi era frica, dar am reusit sa tencuiesc si pilastrul. Mai greu dar a mers. A trebuit ca cimentul sa il dau mai moale si cate putin, sa il las sa se usuce tinand cont ca nu putea sa traga.
Cred că titlul în limba romana era: Tratamentul pereților împotriva umezelii
Când vorbesti iti recomand sa ,opresti te rog muzică ,e super enervant
Dupa ceea ce a fost publicat am observat ca se aude rau. In programul de editare nu se auzea asa rau.
Ok.in rest e ok buna treabă
Bună ziua va rog să-mi dati un numar de telefon unde va pot contacta urgent. Mulțumesc frumos
😂😂😂
toata casa de jur imprejur am scos un rind de cărămidă....1m scos izolat și pus inapoi caramida iar un metru lași și faci următorul metru că să nu se crape temelia și revii iar din urmă cu celălalt metru...așa am făcut și în interiorul camerelor a durat...a costat dar acum in sfîrșit am liniște și pereți uscați și aer proaspăt...
Bună seara eu nu prea am habar cu rândul de caramida sa scot mi-ar plăcea dacă ați vorbi puțin mai pe înțelesul meu mulțumesc anticipat...!
Daca casa nu are o izolatie facuta intre zid si fundatie , trebuie sa rupi zidul la baza intre fundatie si zid circa un metru lungime si o caramida doua inaltime cat sa nu cada zidul , dar sa-ti permita sa pui izolatia si dupa sa il zidesti din nou. Asta se poate face daca nu ai vecini cu un zid comun sau unul de piatra cum aveam eu unul. Piatra e instabila si poate sa cada mult mai multe o dara . Operatia aceasta o faceau in mai multe etape ca sa permita cimentului, partii de zid reconstruit sa se usuce. Asta e o operatie grea si nu e asa usor precum pare.
Dupa ceea ce am facut tratamentul , nici eu si nici vecinii nu am mai vazut umiditate la peretii tratati
Mulțumesc domnu mugur sărut mâna am înțeles acum
Cum se numeste soluția?
WB Barier
In descriere gasesti cartea tehnica cu mai multe detalii.
@@MihaiMugurStanciu salut de unde pot comanda soluția online din România sau e vreun magazin care colaborează cu ei.
Cum se numește solutia
Wow...nu am mai vazut asa ceva ! Oare cat timp rezistă ?
Ei (cei de la care am cumparat) au spus ca daca e facut cum trebuie poate rezista si mai bine de 10 ani.
@@MihaiMugurStanciu oho...
Nu se înțelege nimic :((
Imi pare rau dar nu mai pot face nimic cu acest clip , totusi am facut un alt clip in care sunt mai multe informatii
ruclips.net/video/BZH75Hi0MJM/видео.html
Un numar de telefon va rog
Mai disperat cu ääää. Äääää.ääääää.äääääää.ääääää
🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂 Imi venea sa ma zgarai pe ochi cand am editat clipul. Aia e. Asa am vorbit, asa am filmat, tratamentul a fost facut, nu mai puteam sa mai fac nimic.
Vorbiti mai clar si muzica mai incet nu se intelege mai nimic
De acord cu tine. Acum, din pacate, nu mai pot face nimic la acest clip.
Prietene, pacat de munca...se intelege foarte greu ce spui. Muzica de fundal e foarte tare si inutila dupa parerea mea. Multumim oricum!
Din pacate nu mai am cum sa il repar. Am observat prea tarziu ca pe youtube se aude in mod diferit fata de programul cu care editez.
Buna, stiu ca e un spot "publicitar acesta" si ca vrei sa-ti promovezi produsele DAR solutia recomandata de tine este una provizorie. Mai bine de 90% dintre persoanele care au probleme cu infiltratiile se gandesc la ea, INSA nu multi gadesc in perspectiva. Ce vreau sa spun? Luati peretele ca fiind ca si o bucata de sugativa, apa se v-a infiltra de la sursa spre exterior apa v-a tinde sa se duca pe unde poate pe cel mai scurt traseu posibil. Ceea ce propui e un "lac" aplicat pe suprafata peretelui. Ce facem cu peretele in sectiune? Umezeala cu timpul nu se v-a deplasa unde ii v-a permite sa fie absorbita? Am vazut multi ïntelectuali" care adopta o alta metoda mai "barbara" sectionand peretii la nivelul pardoselii cu tabla. I-am intrebat: Ce faceti cu fundatia pana la tabla, o lasati in apa? Nu pe fudatie sta casa? Din moment ce retezi un perete cu structura de rezistenta ce faceti cu ea? Nu va ganditi ca e ca o prajitura pe o spatula de metal si la orice mica miscare poate aparea o problema si mai mare ? Simple intrebari care multi dintre noi nu si le pun. O solutie mai sanatoasa este identificarea sursei de infiltratie, daca provine de la fundatie se recomanda o sapatura sub aceasta si hidroizolarea acesteai (o camasuire) daca de acolo provine problema + uscarea peretilor in prealabil. Voi ce ziceti? Merci.
MEȘTEREEEE ori ce ai proba că să acoperi umezeala nu vei reușii ...am probat 15 ani și nu a ajutat pînă cind nu am scos un rind de cărămidă de la baza de jos a peretelui și am izolat vu carton asfaltat că să nu mai vină din pămint umezeala...altfel ea se ridică pînă în tavan iar inăuntruu vă persista miros de umezeală și mucegai....casele vechi nu au avut izolație și sunt de 100 de ani...ori cit vei acoperiii di pămînt tot se trage...ascultamă....am învățat asta de la specialiști din Austria...
Ceea ce ai facut tu la tine functioneaza bine si elimini problema definitiv. E ceva de munca dar se merita. Eu am facut asa doar la zidurile interioare. La celelalte exterioare nu puteam sa fac asa din cauza ca acele ziduri sunt comune cu vecini. Plus de asta, la zidul din piatra nu puteam sa demolez o portiune din cauza ca risca sa pice tot. Alta posibilitate mai buna si mai ieftina nu era. Oricum, acest tratament functioneaza foarte bine si pana acum nu am mai vazut pic de umezeala, sper sa reziste in timp
salut eu am pus adeziv de teresa pentru izolatie la inaltimea de un 125 cm de la sol doua miini 10 ani fara probleme casa veche peste 100 ani nu a mai esit deloc umiditate costul 15 euro de material eu atit am avut nevoie un sac costa 40 euro, daca esti bravo economisesti cu zidarul
Salutare, cum sa scot 1 rand de caramida?? Imi poti da adresa mail ceva ?
@@patakigabriel7457 scoti primul rand de caramida pe o lungime mica de 80 cm , bagi un rand de membrana bituminoasa si pui caramizile la loc , lipite cu mortar bineinteles...
@@gabrielmitea1803 salut, am vandut casa, am luat una noua ( sper ca au facut mesterii treaba buna ✌️ )
Nu prea am inteles din cauza la muzică și ca vorbești încet si muzica tare
Nu mai pune muzica si asa nu se intelege nimic.
Dupa ce a fost publicat am observat acest defect oricum un clip mai detaliat si fara muzica ruclips.net/video/BZH75Hi0MJM/видео.html
Ori esti patron de magazine de constructie ori agent de pubblicitate materiale 😂😂😂😂😂😅 Bea tu lichidele alea
Umezeala no scoate Nici dracu
Treb facut casa cu cap de la FUNDATIE DE ACOLO PLEACA
Baieti destepti ca tine ...
A... sa sti ca am rezolvat cu umezeala din pereti
Pantaloni si bocanci de la Kapriol