Cand eram mic, sambata la ora 18.30 era pe TVR1 teleenciclopedia, eram innebunit, nu pierdeam nici un episod, orice as fi facut, sambata, la ora 18.30 eram pe fotoliu in sufragerie sa nu pierd emisiunea. Acum, 2019, duminica sunt pe youtube sa vad fiecare episod din scoala de feeder. Super idee, te felicit.
Salutare. Sunt incepator in ale pescuitului. Foarte bune explicatiile si pe intelesul meu. In plus felicitari pentru metoda simpla si rapida de scanare a lacului. Nu de alta, dar sunt satul de metodele prezentate de "campionii mondiali" cu picheti si alte chestii de iti ia juma' de zi doar sa sondezi lacul...
Salutare si mutumim frumos ca neai prezentat si aceasta emisune cu sondarea la care team rugat si eu dar si alti colegi de breasla.Felicitari si tineo tot asa pentru unii dintre noi care sunt la inceput sunt niste informatii de milioane.
Urmăresc cu mare interes și plăcere tot ce ai postat de acum multi ani in urma , mai ai postări cu sondarea pe Dunăre cu marcherul , le am vizionat de citeva ori , sunt foarte valoroase ptr. pescarii care vor să facă partide de pescuit adevărate . Recomand tuturor pescarilor la feeder și nu numai sa se inspire și să caute toate postările tale de acum multi ani .
Salutare. De obicei sunt sceptic in priviinta oamenilor care dau lectii.... Dar un lucru bine facut (ca acest episod) nu trebuie sa treaca neapreciat. Felicitari pentru efortul depus...
O serie de clipuri foarte educative! Chiar este nevoie de astfel de clipuri despre pescuit în România. Mi-ar plăcea să văd și câteva detalii despre metodele de abordare a unei partide de pescuit greu, în curent și pe zone cu foarte multă agățătură. De obicei aceste zone țin și pește dar de cele mai multe ori e foarte dificil un astfel de pescuit dacă nu chiar imposibil. Merită efortul financiar și fizic o astfel de partidă, în care se pierd, plumbi, cârlige, momitoare și fir? Pescuiesc excluziv la Dunăre în zona Galați uneori chiar pe faleza inferioară, sunt locuri cu densități de pește considerabile dar extrem de greu de pescuit, din cauza pragurilor și a elementelor de pe substrat (piatră, crengi, copaci). P.S. de asemenea ar fi ceva inedit ca un pescar profesionist să se aventureze în astfel de locurile și să realizeze un episod despre pescuitul în cele mai dificile zone. Poate, o idee pentru un episod viitor. Mulțumesc!
Salut, ar fi foarte interesanta ideea de a putea participa cineva care doreste sa invete(eu de exemplu)impreuna cu tine la o partida de pescuit, cred ca practica te invata cel mai bine. Cred ca ar functiona si cu doi ''cursanti''. Daca iti surade ideea, nu m-as da inapoi de a fi unul din ei.
In cazul in care nu exista niciun prag sau structura, si substratul este tare peste tot, adâncimea apei aceeași, la ce distanță pescuim? Multumesc pentru tot ceea ce faci pentru începători ai feeder-ului și nu numai!
Salut Maestree am o întrebare ! Pe apă rece sub 10 grade unde îl localizezi mai repede , în apă mai adâncă, sau apă mai mică! Aici mă refer la Crap precizez că pescuiesc pe un substrat moale și lacul este semisălbatic . Lacul este în Germania .
Salutare! Cu tot respectul, asta cu plumbul de 30 g care coboara 1m/s nu este reala. Conform legilor fizicii orice corp care este scufundat/aruncat intr-un lichid este influentat de multi factori cum ar fi: forma plumbului, viteza cu care impacteaza in apa, unghiul sub care loveste apa, firul cu care este legat plumbul etc. Ce poate ajuta este numaratoarea, dar nu ca determinare a adancimii a apei, ci doar sa stiu ca daca am numarat pana la 3 si in stanga si in dreapta si in fata atunci este un platou. Toate bune si fire intinse!
Salut..am o intrebare si sper sa nu ma abat de la subiect:crezi ca ar ajuta la sondare un deeper proplus ,este mai simplu cu el, merita investitia? Multumesc pt eventualul raspuns , filmulete si efortul depus pt tot ce faci👍
Am lansat marea supriză 👍🍾🍾 🏅 Click aici ⏩ bit.ly/accesGratuit și ai acces GRATUIT la cele mai valoroase SECRETE, îți voi dezvălui pas cu pas ce trebuie sa faci pentru a ajunge in topul pescarilor de method feeder. Indiferent ca esti începător sau avansat, o sa ai foarte mult de învățat 😉.
Salut Luci. Îmi prind urechile. Înțeleg ce zici dar nu pricep. Când arunci plumbul ptr testare adâncime, oprești firul la contactul plumbului cu apa? Știu suna hilar, dar am incercat in mai multe partide sa testez adâncimea apei dar nu reușeam, eram cu ochii pe tine dar degeaba, poți fi te rog mai explicit, așa ca pentru tantalai că mine. Mulțam
Salut Luci! Am o intrebare legata de sondatul apei. Nu am mai facut asta pana acum si urmarind videourile tale am observat ca este un proces crucial inainte de "A intra in paine" sa zicem. Ce fel de plumb sa folosesc pentru sondare? Mi-am luat un plumb de crap din decathlon, cel mai usor pe care l-am gasit, undeva la 70 de grame, cu tija antitangle, care oricum nu e fixata foarte bine si se poate scoate. Din ce am inteles un plumb bun pentru sondare nu trebuie sa fie uniform, de aceea am ales un plumb de pasta, crezand ca o sa fie potrivit pentru acest proces. Crezi ca o sa imi fie de ajutor acest plumb in sondare apei? Sa il folosesc cu tija antitangle sau sa o scot si sa incerc sa fixez un vartej in el?
Buna ziua. 1. Dacă tot batem apa cu plumbul sa sondam nu se va speria pestele daca e in zona ? 2. Dacă găsim prag si acolo nadim si pescuim, iar la câteva minute vedem ca sare pestele la 10 20 metri in fața noastră, ce facem ? Părăsim locul unde am nadit sau rămânem pe vad ?
Daca se sperie de plumb, lafel se va speria si de cosulet... din experinta iti spun ca nu este problema. Pestii de la suprafata nu este oligatoriu sa se hraneasca pe substrat. Daca strucutura nu da rezultat chiar este indicat sa incepi sa cauti pestele in alta parte.
In zilele reci sta in zone cu apa adânca sau lângă structuri. Când sunt zile însorite migrează pe ape mai mici pentru a se bucura de razele solare. Materialul de aici te-a învățat cum sa găsești adâncime apei.
Buna ziua!..as avea și eu o intrebare și as fi foarte recunoscător dacă mi-ați putea Răspunde...ce lanseta de pescuit la caras și crap dar nu de talie mare și care sa poată lansa și coșulețe mai grele și la distante și medii nu numai mici mi-ați recomanda?(pentru un începător și care sa se încadreze într-un buget mai micuț)...va mulțumesc anticipat și o zi frumoasa sa aveți!
Necunoscutul 01 o lanseta de 3,6 m de putere medium- heavy este ok. Puteți alege de pe pescuitlafeeder.ro/magazin secțiunea lansete. Selectați lungimea, puterea și bugetul din dreapta și o sa va afișeze tot ce se încadrează in acest buget
pescuitlafeeder și ma gândeam sa achiziționat și un Benzar method feeder...puteți sa îmi Spune-ți dacă se poate pescui și cu aceasta la caras, ma refer dacă se vede trăsătura având in vedere ca este destul de rigida ?
Pe o balta fara curent structura fundului nu tare se schimba in timp, daca ai o memorie buna vei localiza repede locurile, dar atentia mare pe apele cu curent si riuri, acolo structura substratului se schimba in timp, si mai pot aparea si agataturi in forma de copaci si alte elemente, deci pe apa curgatoare este obligatoriu o sondare detalizata de fiecare data, succes.
Clar pe cea tare. O sa discutam, despre tipurile de substrat si influenta lor, in viitorul apropiat cand o sa lansez scoala feederx versiunea PRO, o versiune pentru cei care doresc performanta in viitor.
Salut. Desi sunt pescar de mult timp in ce priveste feederul sunt foarte la inceput. Am urmarit clipul acesta cu sondarea insa mi se pare putin complicat. Probabil nu am inteles eu prea bine. Voi mai urmari inca odata. Poti sa imi explici asa ca pentru incepatori cum imi dau seama ca plumbul a ajuns pe substrat? Este una din chestiile pe care nu reusesc sa le pricep. Multumesc.
Simti in lanseta te uiti la varf dupa ce arunci numai misti mana si te uiti la varf neaparat sa fi clipsat mai poti dupa ce arunci si ajunge in clips pui degetu pe fir si il simti
O lanseta noua de la Preston, ceva exceptional si la un Super... Super Pret : www.pescuitlafeeder.ro/magazin/lansete-feeder/6737-lanseta-preston-tyson-method-feeder-360m.html
Pentru asta ai nevoie sa cunosti comportamentul si obiceiurile pestilor, asta se poate invata in doua moduri: 1) studiezi ani sau zeci de ani comportamentul pestilor sau te poate invata cineva care stie asta, cineva care a studiat asta ani sau zeci de ani.
Daca identificam un prag, si e vara...deci pescuitul ar fi bine sa fie la baza...dar avem mal la baza, iar pe buza e tare...ce facem? Exemplu de viața bate teoria
Pescuitul nu este o stiinta fixa, de aceea doar incercand poti prinde experinta. O data ce ai invatat sa identifici diferentele de nivel, nu iti ramane decat sa incerci in zona lui sa vezi unde ai rezultate.
multumim pt tot. Nu stiu daca exista meseria de profesor de pescuit , dar daca nu exista, tu ai inventat-o . Am folosit monturile aratate de tine , momeli si trucuri descrise de tine si nu imi venea sa cred ca functioneaza exact ca in filmulete.Abia astept primavara sa incerc methodul cu elastic pe care mi l-ai recomandat
Da, se poate spune si asta. Planul pe viitor, impreuna cu pescuitlafeeder.ro/magazin , este sa aducem cat mai multa infomratie in pescuitul la feeder din Romania. Pentru asta o sa fie trei programe de pregatire a pescarilor. Scoala FeederX pe RUclips, Scoala FeederX Pro pe e-mail si Scoala FeederX Master cu taxa pe o platforma specializata. Ultima versiune este pentru cei care doresc sa atinga perfectiunea in pescuitul crapului cu method feeder.
Poti sa cunperi un sonar care se ataseaza la lanseta si atunci cu o singura lansare vezi adancimea apei pe toata lungimea ei, structurile si pestii din apa daca sunt. Un sonar bun de lanseta costa cam 200 de euro dar daca esti un profesionist adevarat nu te mai uiti la bani.
doar ca nu ai ce sa faci cu acel sonar daca trebuie sa verifici la 100m. Solutii sunt multe dar noi am prezenta-o pe cea mai ieftina si ce mai la indemana.
pai frate la ce faci tu noi astia incepatori probabil ne prinde seara cu sondarea,trebuie sa strangem sa plecam,si de exemplu daca pescuiesti pe olt,jiu sau dunare unde scade si creste apa ca la balamuc cred ca s-au dus dracu calculele :)
Daca nu ai inteles ceva, poti lasa un comentariu aici
ok iti multumesc frumos
Salut Luci. In comparatie cu un blumb de 30g cam cat coboara pe secunda un mathod de 30 de grame incarcat avand in vedere ca are fundul plat?
Este greu de realizat cu methodul căci nu coboară drept când este fără nada. Nu recomand sondarea decât cu plumb
@@pescuitlafeeder aia am vrut sa știu cam cât coboară încărcat. Deci cu nada. Nu am avut intenția să sondez apa cu ea :-)
Salut Luci. Ce formă este cea mai indicată pentru testare?
Bravo in sfarsit o explicatie corecta si usor de inteles pt toti ...ms
Cand eram mic, sambata la ora 18.30 era pe TVR1 teleenciclopedia, eram innebunit, nu pierdeam nici un episod, orice as fi facut, sambata, la ora 18.30 eram pe fotoliu in sufragerie sa nu pierd emisiunea. Acum, 2019, duminica sunt pe youtube sa vad fiecare episod din scoala de feeder. Super idee, te felicit.
Salutare. Sunt incepator in ale pescuitului. Foarte bune explicatiile si pe intelesul meu. In plus felicitari pentru metoda simpla si rapida de scanare a lacului. Nu de alta, dar sunt satul de metodele prezentate de "campionii mondiali" cu picheti si alte chestii de iti ia juma' de zi doar sa sondezi lacul...
Salutare si mutumim frumos ca neai prezentat si aceasta emisune cu sondarea la care team rugat si eu dar si alti colegi de breasla.Felicitari si tineo tot asa pentru unii dintre noi care sunt la inceput sunt niste informatii de milioane.
Urmăresc cu mare interes și plăcere tot ce ai postat de acum multi ani in urma , mai ai postări cu sondarea pe Dunăre cu marcherul , le am vizionat de citeva ori , sunt foarte valoroase ptr. pescarii care vor să facă partide de pescuit adevărate . Recomand tuturor pescarilor la feeder și nu numai sa se inspire și să caute toate postările tale de acum multi ani .
Salutare. De obicei sunt sceptic in priviinta oamenilor care dau lectii.... Dar un lucru bine facut (ca acest episod) nu trebuie sa treaca neapreciat. Felicitari pentru efortul depus...
👍
Mulțumim pentru cea ce faci pentru noi Lucian.
👍
Salutare...foarte frumoss...mersi mult de ecesta lectie claraa
O serie de clipuri foarte educative! Chiar este nevoie de astfel de clipuri despre pescuit în România.
Mi-ar plăcea să văd și câteva detalii despre metodele de abordare a unei partide de pescuit greu, în curent și pe zone cu foarte multă agățătură. De obicei aceste zone țin și pește dar de cele mai multe ori e foarte dificil un astfel de pescuit dacă nu chiar imposibil. Merită efortul financiar și fizic o astfel de partidă, în care se pierd, plumbi, cârlige, momitoare și fir?
Pescuiesc excluziv la Dunăre în zona Galați uneori chiar pe faleza inferioară, sunt locuri cu densități de pește considerabile dar extrem de greu de pescuit, din cauza pragurilor și a elementelor de pe substrat (piatră, crengi, copaci).
P.S. de asemenea ar fi ceva inedit ca un pescar profesionist să se aventureze în astfel de locurile și să realizeze un episod despre pescuitul în cele mai dificile zone. Poate, o idee pentru un episod viitor.
Mulțumesc!
Tot respectul pt. tine si cea ce faci , multe informatii utile , pls go on :)
Salut, ar fi foarte interesanta ideea de a putea participa cineva care doreste sa invete(eu de exemplu)impreuna cu tine la o partida de pescuit, cred ca practica te invata cel mai bine. Cred ca ar functiona si cu doi ''cursanti''. Daca iti surade ideea, nu m-as da inapoi de a fi unul din ei.
In cazul in care nu exista niciun prag sau structura, si substratul este tare peste tot, adâncimea apei aceeași, la ce distanță pescuim? Multumesc pentru tot ceea ce faci pentru începători ai feeder-ului și nu numai!
Salut Maestree am o întrebare !
Pe apă rece sub 10 grade unde îl localizezi mai repede , în apă mai adâncă, sau apă mai mică!
Aici mă refer la Crap precizez că pescuiesc pe un substrat moale și lacul este semisălbatic .
Lacul este în Germania .
Salutare 👍👍👍
Salutare! Cu tot respectul, asta cu plumbul de 30 g care coboara 1m/s nu este reala. Conform legilor fizicii orice corp care este scufundat/aruncat intr-un lichid este influentat de multi factori cum ar fi: forma plumbului, viteza cu care impacteaza in apa, unghiul sub care loveste apa, firul cu care este legat plumbul etc. Ce poate ajuta este numaratoarea, dar nu ca determinare a adancimii a apei, ci doar sa stiu ca daca am numarat pana la 3 si in stanga si in dreapta si in fata atunci este un platou.
Toate bune si fire intinse!
Salut ,
As dori sa aflu care e grosimea firului de care vorbesti ,cand spui ca coboara circa 1 m /sec.
Multumesc!
Salut..am o intrebare si sper sa nu ma abat de la subiect:crezi ca ar ajuta la sondare un deeper proplus ,este mai simplu cu el, merita investitia? Multumesc pt eventualul raspuns , filmulete si efortul depus pt tot ce faci👍
Super
Salut. Antiretur și turele date în spate au rol de a mari distanta pt următoarea lansare? Ms
Am lansat marea supriză 👍🍾🍾 🏅
Click aici ⏩ bit.ly/accesGratuit și ai acces GRATUIT la cele mai valoroase SECRETE, îți voi dezvălui pas cu pas ce trebuie sa faci pentru a ajunge in topul pescarilor de method feeder. Indiferent ca esti începător sau avansat, o sa ai foarte mult de învățat 😉.
Cum iti dai sama când plumbul ajunge pe substrat?
Salut Luci. Îmi prind urechile. Înțeleg ce zici dar nu pricep. Când arunci plumbul ptr testare adâncime, oprești firul la contactul plumbului cu apa? Știu suna hilar, dar am incercat in mai multe partide sa testez adâncimea apei dar nu reușeam, eram cu ochii pe tine dar degeaba, poți fi te rog mai explicit, așa ca pentru tantalai că mine. Mulțam
Mai uita-te de cateva ori la video cu atentie si incarca sa reproduci la distanta mica de mal.
Salut Luci! Am o intrebare legata de sondatul apei. Nu am mai facut asta pana acum si urmarind videourile tale am observat ca este un proces crucial inainte de "A intra in paine" sa zicem. Ce fel de plumb sa folosesc pentru sondare? Mi-am luat un plumb de crap din decathlon, cel mai usor pe care l-am gasit, undeva la 70 de grame, cu tija antitangle, care oricum nu e fixata foarte bine si se poate scoate. Din ce am inteles un plumb bun pentru sondare nu trebuie sa fie uniform, de aceea am ales un plumb de pasta, crezand ca o sa fie potrivit pentru acest proces. Crezi ca o sa imi fie de ajutor acest plumb in sondare apei? Sa il folosesc cu tija antitangle sau sa o scot si sa incerc sa fixez un vartej in el?
Eu m-am obișnuit cu ceva de genul, tu poți caută ceva mai ieftin:
www.pescuitlafeeder.ro/magazin/plumbi/4155-preston-bullet-cube-lead.html
Buna ziua.
1. Dacă tot batem apa cu plumbul sa sondam nu se va speria pestele daca e in zona ?
2. Dacă găsim prag si acolo nadim si pescuim, iar la câteva minute vedem ca sare pestele la 10 20 metri in fața noastră, ce facem ? Părăsim locul unde am nadit sau rămânem pe vad ?
Daca se sperie de plumb, lafel se va speria si de cosulet... din experinta iti spun ca nu este problema.
Pestii de la suprafata nu este oligatoriu sa se hraneasca pe substrat. Daca strucutura nu da rezultat chiar este indicat sa incepi sa cauti pestele in alta parte.
am putea sonda asa pe rau ? sau cum am putea sonda raul ca totusi curge si ma gandesc ca ar fu mai greu umpic
Felicitari pentru filmare !Dar acum iarna unde stă pestele /crapul cel mai probabil in lac ?
In zilele reci sta in zone cu apa adânca sau lângă structuri. Când sunt zile însorite migrează pe ape mai mici pentru a se bucura de razele solare. Materialul de aici te-a învățat cum sa găsești adâncime apei.
Buna ziua!..as avea și eu o intrebare și as fi foarte recunoscător dacă mi-ați putea Răspunde...ce lanseta de pescuit la caras și crap dar nu de talie mare și care sa poată lansa și coșulețe mai grele și la distante și medii nu numai mici mi-ați recomanda?(pentru un începător și care sa se încadreze într-un buget mai micuț)...va mulțumesc anticipat și o zi frumoasa sa aveți!
Necunoscutul 01 o lanseta de 3,6 m de putere medium- heavy este ok. Puteți alege de pe pescuitlafeeder.ro/magazin secțiunea lansete. Selectați lungimea, puterea și bugetul din dreapta și o sa va afișeze tot ce se încadrează in acest buget
pescuitlafeeder și ma gândeam sa achiziționat și un Benzar method feeder...puteți sa îmi Spune-ți dacă se poate pescui și cu aceasta la caras, ma refer dacă se vede trăsătura având in vedere ca este destul de rigida ?
Foarte frumos dar cum procedăm pe riu.
Salut Luci! Nu ar fi mai usor cu un marker float? Salutareeeee si felicitari!
In pescuitul la feeder cautam simplitatea si nu ne incarcam cu markere si alte accesorii
🙏👍🤜🤛
Asta trebuie facut la fiecare partida de pescuit sau doar cand pergem pe locuri noi? intreb ca eu sunt mai la inceput cu pescuitu
Dacă vrei sa știi ce ai in fata ta... este ok sa faci. In viitoarele episoade o sa mai discutam și de alte aspecte care o sa vezi ca se leagă.
Pe o balta fara curent structura fundului nu tare se schimba in timp, daca ai o memorie buna vei localiza repede locurile, dar atentia mare pe apele cu curent si riuri, acolo structura substratului se schimba in timp, si mai pot aparea si agataturi in forma de copaci si alte elemente, deci pe apa curgatoare este obligatoriu o sondare detalizata de fiecare data, succes.
Salut Lucian!
In cazul in care nu sunt praguri si avem porțiunii cu substrat malos iar altele cu substrat tare,pe care o alegem?
Clar pe cea tare. O sa discutam, despre tipurile de substrat si influenta lor, in viitorul apropiat cand o sa lansez scoala feederx versiunea PRO, o versiune pentru cei care doresc performanta in viitor.
+pescuitlafeeder multumesc
Salut. Desi sunt pescar de mult timp in ce priveste feederul sunt foarte la inceput. Am urmarit clipul acesta cu sondarea insa mi se pare putin complicat. Probabil nu am inteles eu prea bine. Voi mai urmari inca odata. Poti sa imi explici asa ca pentru incepatori cum imi dau seama ca plumbul a ajuns pe substrat? Este una din chestiile pe care nu reusesc sa le pricep. Multumesc.
Simti in lanseta te uiti la varf dupa ce arunci numai misti mana si te uiti la varf neaparat sa fi clipsat mai poti dupa ce arunci si ajunge in clips pui degetu pe fir si il simti
Cum spune si colegul, trebuie sa simti cand se moaie 😉
Dupa ce se cunoaște mărimea apei daca bate vintu
Salut Lucian ! Ce sunt betele de masura ?
Sunt doua bete înfipte in pământ la distanță de 2 sau 3 m pe care înfășori firul in vederea determinării distantei de pescuit
@@pescuitlafeeder Multumesc mult ! Am priceput , e buna tehnica !!!
Deci am avut dreptate :)
Mulțumim Lucian.
Salut Luci. Ca tot este toamna, unde cautam? Sus sau jos?
In ziele reci poți încerca jos iar in ziele însorite poți încerca sus.
Fiat pescuitlafeeder mersi de răspuns. Apreciez 👌🏽
Luci ce lanseta ai folosit in videoclip?
O lanseta noua de la Preston, ceva exceptional si la un Super... Super Pret : www.pescuitlafeeder.ro/magazin/lansete-feeder/6737-lanseta-preston-tyson-method-feeder-360m.html
As mai avea o intrebare care ma framanta si tot aud la toata lumea ca este foarte importanta localizarea pestilor.
Cum localizam pesti?
Pentru asta ai nevoie sa cunosti comportamentul si obiceiurile pestilor, asta se poate invata in doua moduri: 1) studiezi ani sau zeci de ani comportamentul pestilor sau te poate invata cineva care stie asta, cineva care a studiat asta ani sau zeci de ani.
Like pentru efortul mare pe care il depui pentru noi :)
Cum se numeste plumbul cu care sondezi???
Am cautat pe magazin plumb sondare preston si nu au nici un rezultat.
Eugen Zainescu Produsul este Preston In-Line Match Cube
Sondarea și determinarea substratului de face cu fir textil.?
Textilul transmite mai bine informatia
@@pescuitlafeeder OK Mulțumesc
Nu ii mai bine sa folosim un marker de sondare?
La feeder mergem cu un echimant restrans si trtebuie sa ne descurcam cu el.
Daca identificam un prag, si e vara...deci pescuitul ar fi bine sa fie la baza...dar avem mal la baza, iar pe buza e tare...ce facem? Exemplu de viața bate teoria
Pescuitul nu este o stiinta fixa, de aceea doar incercand poti prinde experinta. O data ce ai invatat sa identifici diferentele de nivel, nu iti ramane decat sa incerci in zona lui sa vezi unde ai rezultate.
multumim pt tot. Nu stiu daca exista meseria de profesor de pescuit , dar daca nu exista, tu ai inventat-o . Am folosit monturile aratate de tine , momeli si trucuri descrise de tine si nu imi venea sa cred ca functioneaza exact ca in filmulete.Abia astept primavara sa incerc methodul cu elastic pe care mi l-ai recomandat
Da, se poate spune si asta. Planul pe viitor, impreuna cu pescuitlafeeder.ro/magazin , este sa aducem cat mai multa infomratie in pescuitul la feeder din Romania. Pentru asta o sa fie trei programe de pregatire a pescarilor. Scoala FeederX pe RUclips, Scoala FeederX Pro pe e-mail si Scoala FeederX Master cu taxa pe o platforma specializata. Ultima versiune este pentru cei care doresc sa atinga perfectiunea in pescuitul crapului cu method feeder.
Cum as putea sonda pe rau ?
Poti proceda lafel, tot asa fac si pe râu.
Pe rau conteaza daca pescuiesti pe praguri sau cum e ?
Pragurile atrag pesti... trebuie incercate.
Poti sa cunperi un sonar care se ataseaza la lanseta si atunci cu o singura lansare vezi adancimea apei pe toata lungimea ei, structurile si pestii din apa daca sunt. Un sonar bun de lanseta costa cam 200 de euro dar daca esti un profesionist adevarat nu te mai uiti la bani.
doar ca nu ai ce sa faci cu acel sonar daca trebuie sa verifici la 100m. Solutii sunt multe dar noi am prezenta-o pe cea mai ieftina si ce mai la indemana.
pai frate la ce faci tu noi astia incepatori probabil ne prinde seara cu sondarea,trebuie sa strangem sa plecam,si de exemplu daca pescuiesti pe olt,jiu sau dunare unde scade si creste apa ca la balamuc cred ca s-au dus dracu calculele :)