DOS'46 vindt aansluiting na verrassende zege op Fortuna

• Опубликовано: 15 окт 2024
  • KORFBAL - De korfballers van DOS'46 hebben in Delft een verrassende, maar verdiende 21-25 zege geboekt op Fortuna. Door de zege komt de hekkensluiter in de Korfbal League in punten gelijk met nummer negen DVO uit Bennekom.
    De dames van DOS hadden een belangrijk aandeel in de overwinning. Met negen punten namen zij ongeveer eenderde van de score voor hun rekening. Daarmee waren zij een stuk beter op dreef dan de afgelopen wedstrijden. Maaike Steenbergen was met zes punten de best scorende dame. Topscorers van de avond waren Casper Boom met zeven en Henco Pullen met vijf treffers.
    De wedstrijd ging lange tijd gelijk op. Bij rust was het 12-11 voor de thuisploeg. In de tweede helft stond het, met nog vijf minuten op de klok, gelijk bij 21-21. Door vier keer op rij te scoren in de laatste drie minuten trok DOS de overwinning naar zich toe.
    DOS is met negen punten uit veertien wedstrijden nog steeds hekkensluiter in de Korfbal League, maar heeft nu evenveel punten als DVO. Er zijn nog vier wedstrijden te spelen in de Korfbal League.