Mora överraskade tabellettan rejält! Mora IK - IF Björklöven Highlights

• Опубликовано: 22 янв 2020
  • Då kom första förlusten sedan den 11 december. Matchen på onsdagen i Jalas Arena slutade 5-3 (3-0, 0-1, 2-2). Segern var Moras fjärde på de senaste fem matcherna. Mora gjorde en riktigt stark första period och ledde med 3-0 efter första perioden. Laget lyckades hålla undan till seger, trots att Björklöven lyfte sig. Mans Carlsson och Brendan Ranford gjorde två mål var för Mora. Niki Petti gjorde också ett mål för Mora, målen för Björklöven gjordes av Olle Liss, Sebastian Selin och Alexander Viklund. Mora stannar därmed på tionde plats, och Björklöven toppar fortfarande tabellen. Nästa motstånd för Mora är Södertälje. Lagen möts fredag 24 januari 19.00 i Jalas Arena. Björklöven tar sig an Karlskrona hemma lördag 25 januari 18.00.