Cand te-ai apucat sa construiesti casa, m-am uitat la tine sa fiu sincer ca la un ciudat, poate ca te-am si judecat si ma gandeam ca sunt prea sarac sa implementez vreuna din ele. Dupa 4 ani, chiar daca locuiesc la bloc, le-am implementat pe majoritatea. Vecinii se uita la mine ca la OZN-uri ca am spus ca vreau sa imi izolez apartamentul cu 25 de cm. Nu mai vorbim de purificatoare cu umidificator de aer, sticle la ferestre cu bagheta warm edge, faptul ca am introdus spuma in intriorul tocurilor geamurilor si multe altele. Termosistemul, facut cu 25 cm, ma costa aproximativ 10.000 de lei, bani pe care sper sa mi recuperez in aproximativ 20 de luni de iarna. Mai mult, studiind foarte mult ce ai facut si alti experti in constructii, am ajuns sa se roage prietenii de mine sa le fiu diriginte de santier, au incredere in mine, mai mult decat in mesteri.
I feel you :). Eu am dat deja "consultanta" la 2 case, urmeaza a 3 cat de repede. La una din ele am reusit sa gandesc si ventilatia, momentan sunt doar trase traseele, puse grilele...vedem cand se mai aduna ceva bani, ca sa luam si centrala
@@grigorestefan3832 , da. Acum mai bine de doi ani am montat un sistem centralizat in apartamentul cu doua camere in care locuiesc. Montajul l-am facut eu in timpul liber. Costul instalatiei a fost undeva la 18000 lei, din care ~12000 a fost centrala de ventilatie. Nu regret absolut deloc investitia facuta.
Apartament cu doua camere la bloc, ferestre triplu vitraj cu bagheta warm edge, profil din PVC, coeficient de transfer termic 0.84W/mpK, instalate la fata exterioara a peretelui din beton, cu benzi de etansare, umbrite cu rulouri actionate electric de catre automatizarea DIY a casei. Sistem de ventilatie centralizat cu recuperare de caldura si umiditate. Blocul este reabilitat din nefericire romaneste cu doar 10cm de polistiren pus pe mamaligi. Chiar si asa, cand au fost probleme cu termoficarea din Bucuresti si toata lumea avea probleme cu frigul din locuinte, la noi n-a scazut temperatura sub 22 grade C. La fel ca si tine, sunt abordat de prieteni care-mi cer sfaturi despre cum ar putea sa-si imbunatateasca performanta energetica a locuintei lor. Lumea se schimba in bine din punctul asta de vedere, din ce in ce mai multa lume devine curioasa. Trebuie sa recunosc ca prima data am aflat despre din timpul santierului casei Buhnici.
Felicitari George pentru ca impartasesti experienta ta valoroasa despre calitatea aerului din casa. 🙏 Avem multi clienti care au ales ventilatia datorita videourilor tale. Datorita tie multi romani au acum aer proaspat in case.👍
Din păcate pentru foarte mulți ceea ce nu se vede (praful inhalat) e foarte puțin important. În schimb banii pentru majoritatea sunt mai importanți, însă nu își dau seama că în timp cheltuielile sunt mai mari. Lucrurile scumpe nu există degeaba, ele chiar își merita banii!
Acum 4 patru ani am fost la un prieten in Ungaria cine tocmai si-a construit o casa noua cu acest sistem. Cand am intrat in casa chiar m-a lovit calitatea buna a aerului. Este o instalatie geniala aceasta. Cand voi avea posibilitatea de a construi o casa, chiar daca stau intr-o zona cu aer foarte bun, sigur imi instalez asa ceva.
Foarte util într-o casă sa poti ventila corect și sa ai un aer proastat, din păcate pentru multe case lipsa banilor ignora acest aspect. Personal mam apucat sa îmi construiesc singur un astfel de sistem de ventilație, momentan este doar schițat. Am un video pe canal și vor urma și altele când voi înainta cu proiectul. Proiectul este unul cu buget redus asa ca trebuie sa iasă cât mai ieftin.
Am implementat tot ce ne-am permis din ce ai prezentat :) ....din cauza ta inca mai tragem ptr facturi dar stiu ca pe termen lung inca o data o sa iti multumim ....Seara faina
@@gbuhnici Din pacate inca nu ne-am mutat in casa aproximam undeva in dec-februarie dar promit sa revin cu o parere desi nu regret nimic , singurul regret ca nu mi-am permis o pompa de caldura sau vata mai groasa de 15 cm etc etc....Ventilatie am pus :D . Multumesc oricum pentru toate sfaturile.
Sunt curios daca se aude ceva in timpul noptii (similar unui AC) sau daca se simte vreun curent deranjant in timp ce functioneaza. Vreau sa folosesc si eu asa ceva la o viitoare casa si as aprecia un raspuns de la cei care au asa ceva instalat. Mersi.
Am vazut si atunci cand ai instalat sistemul si da, indiscutabil e un sistem extrem de important.. Astfel de sisteme le-as face obligatorii prin lege. Asteptam update de la casa Buhnici 2.
Un HVAC (heating ventilatio air conditioning system) e de.dorit in orice casa.dar pentru romanul de rand pretul e mult prea mare..din ce am vazut in America multe case peste 300.000$ au ..eu as fi pus daca nu aveam vecini in zona care sa faca focuri si sa arda iarba si alte prostii ..si suntem intr o zona aici departe de oras , un cartier nou..dar romanul tot prost ramane si in secolul21 cand avem legi sa interzica arderea resturilor vegetale dar cand chemi politia te iau pe tine la rost de ce i ai deranjat.
Din păcate foarte putini oameni își permit o asemenea instalatie, iar daca nu o instalezi când construiești o casă, nu știu cum o faci pe urmă. Noroc că mai există aparate de filtrare independente.
Apreciez ceea ce faci dar nu toți au posibilitatea de-a face așa ceva.Ne cerți de parcă am avea banii gârlă și i-am cheltuim pe altceva decât asta.George tu ești un caz fericit care își poate permite așa ceva dar nu toți au posibilitatea să facă la fel.Intr-o țara ca România cu un salariu care îți ajunge de-abia de la o luna nu poți visa la asemenea mofturi.Recunoaste că norocul tău a fost și este popularitatea ta .Daca nu ar fi fost astea ți-ar fi fost greu de tot sa faci toate acestea.
Departe de mine gândul… Arăt soluții și fac recomandări. Multe soluții sunt simple, vezi clipul anterior despre gradina. Unele costă și știu că nu ni le permitem toți. Cred că e important sa știm ca există și la ce sunt bune. Fiecare decide pentru el iar bugetul pune limite clare.
@@gbuhnici Așa este îți urmăresc toate videoclipurile mai ales că și eu sunt cu construcția casei și am încercat cât de cât să implementez și la mine cele văzute la tine dar nu am nici o șansa să fie în totalitate.Dar câteodată am impresia,mi se pare că ești prea dur cu noi ăștia care nu avem posibilitățile tale financiare.Ai impresia că dacă am avea nu am face la fel ??Dar fiecare face după posibilități mai bine ori mai puțin bine.Oricum am avut ce învăța din tutoriale tale și cum am spus am incercat o parte să le implementez și eu la casă.O zi plăcută îți doresc și spor in toate.Astept cu nerăbdare următoarele video cu CASA VECHE
Și eu sunt în situația în care nu-mi permit sistemul acesta și dacă mai stai și la bloc....este dificil dar hai să nu punem pe seama norocului venitul lui George, în spate se află multă muncă, multă experiență, multe ore nedormite și multe sacrificii. Succesul este de multe ori privit ca fiind din zona norocului fără să ne uităm ce a făcut acea persoană pentru a ajunge acolo! Mult succes!!
Ce părere ai de casa pe bază de container maritim ? Și dacă se poate implementa acest sistem de purificare a aerului….? Mulțumesc frumos pentru informați ….!
Sistemul de filtrare cu recuperator este o idee f. buna, însă ar trebui sa maximizezi statul în casa, iar asta este destul de greu de atins. Ai cel puțin 8 ore de somn + câteva ore pe langa. Totuși la curte prefer sa stau mai mult afara, când nu sunt țânțari. După ce vei petrece atât de mult timp in aer filtrat, cum se va apăra corpul într-o zonă intens poluata?
@@CaseBune înțeleg fuga asta pentru o viață mai bună și mai verde , și sunt de acord cu ea in mare măsură , dar din păcate unele lucruri sunt duse la extrem .. cum explică domnul Buhnici 60 de euro pentru doua filtre x 4 luni ajungem la 240 de euro doar consumabilele anual ... Este pachetul pentru școală al unui copil pe o perioadă de 2-3 luni ... Nu toată lumea își permite ....
Pentru un apartament cu doua camere, sistemul centralizat de ventilatie cu recuperare de caldura si umiditate + tubulatura, accesorii si alte lucrari, au costat acum mai bine de doi ani 18.000 lei (centrala a fost 12.000). Instalarea tubulaturii a fost facuta de catre subsemnatul, in regim DIY. Nu regret o secunda investitia facuta.
@@cory7752 , din nefericire inca nu este pentru toata lumea, dar din cate vad din ce in ce mai multa lume adopta genul de sisteme. Trist este ca unii cu posibilitati financiare prefera o "gresie mai scumpa in baie" decat un sistem de ventilatie. PS: Eu schimb filtrele cam de doua ori pe an. Costul acestora pentru unitatea mea de ventilatie este de cam 200 lei. Mentionez ca locuiesc in Bucuresti, intr-o zona destul de verde (valabil vara) dar la o strada destul de circulata.
Umiditate de 64% este mult si asta ai zis-o chiar tu in clipurile tale. Eu resimt imediat cand umiditatea sare de 60%. Oricum multumim pt. clipurile tale. 🙂
Trebuie sa ai grija cu astfel de sistem, nu stiu daca aceste filtre opresc si sporii fungici. Daca este mucegai pe undeva, acesta va fi distribuit in toata casa ?!
@@CaseBune Ok, pacat. Chiar in ultima saptamana a venit cineva din cauza mucegaiul la mine si l-a indepartat. Este si mai critic pentru bebelusii mici. Acum am si un umidificator in camera afectata si o aerisesc mai des. Daca se tine sub 60% umiditate este tot in regula. Nu ati avut acest video deja anu trecut ?
@@CaseBune oxigen de afara prin aerisire 30 min dimineata si 30 seara si umidificarea prin umidificator sau chiar prin purificator care are inclus si umidificator . Somebody stop me 😂😂😈
Din păcate părinții si bunici noștri trăiau 80 si respectiv 90 de ani , alții chiar mai mult . Nu trăiau in case izolate termic si fonic ca si acum , la masa mâncau o clisa cu ceapa , mai lua un păhărel de palinca si era bine . Erau cu mult mai sănătoșii de cum sânt tineri din ziua de azi , alții au făcut fata si la Covid-19 fără nici un vaccin si nu sau văicărit așa cum o fac tineri din ziua de azi
cred ca uiti ca bunicii nostrii traiau in sate unde nu exista nici macar un tractor sau existau 1-2 intr-o comuna, majoritatea se foloseau de cai si boi, traficul atuovehicolelor era cel putin 1/5 din cat este azi, ceea ce rezulta ca pentru a avea calitatea vietii pe care o aveau bunicii nostrii in zonele dezvoltate ale tarii se poate face doar prin ceea ce are omu asta in casa, nu mai vorbim de efortul fizic pe care il depuneau ei spre deosebire de cel pe care il depunem noi, nocse, praf de frane, praf din constructii etc toate astea nu le aveau bunicii nostrii, prin urmare da noi si copii nostrii nu vom putea fi nici-o data ca ei, traim alte vremuri, corpurile noastre traiesc intr-un mediu ostil in fiecare secunda
Cand te-ai apucat sa construiesti casa, m-am uitat la tine sa fiu sincer ca la un ciudat, poate ca te-am si judecat si ma gandeam ca sunt prea sarac sa implementez vreuna din ele.
Dupa 4 ani, chiar daca locuiesc la bloc, le-am implementat pe majoritatea.
Vecinii se uita la mine ca la OZN-uri ca am spus ca vreau sa imi izolez apartamentul cu 25 de cm.
Nu mai vorbim de purificatoare cu umidificator de aer, sticle la ferestre cu bagheta warm edge, faptul ca am introdus spuma in intriorul tocurilor geamurilor si multe altele.
Termosistemul, facut cu 25 cm, ma costa aproximativ 10.000 de lei, bani pe care sper sa mi recuperez in aproximativ 20 de luni de iarna.
Mai mult, studiind foarte mult ce ai facut si alti experti in constructii, am ajuns sa se roage prietenii de mine sa le fiu diriginte de santier, au incredere in mine, mai mult decat in mesteri.
Merge facuta o astfel de instalatie la apartament?
I feel you :). Eu am dat deja "consultanta" la 2 case, urmeaza a 3 cat de repede. La una din ele am reusit sa gandesc si ventilatia, momentan sunt doar trase traseele, puse grilele...vedem cand se mai aduna ceva bani, ca sa luam si centrala
Salut. Ce purificator cu umidificator ai? Ce mi recomanzi?
@@grigorestefan3832 , da. Acum mai bine de doi ani am montat un sistem centralizat in apartamentul cu doua camere in care locuiesc. Montajul l-am facut eu in timpul liber. Costul instalatiei a fost undeva la 18000 lei, din care ~12000 a fost centrala de ventilatie. Nu regret absolut deloc investitia facuta.
Apartament cu doua camere la bloc, ferestre triplu vitraj cu bagheta warm edge, profil din PVC, coeficient de transfer termic 0.84W/mpK, instalate la fata exterioara a peretelui din beton, cu benzi de etansare, umbrite cu rulouri actionate electric de catre automatizarea DIY a casei. Sistem de ventilatie centralizat cu recuperare de caldura si umiditate. Blocul este reabilitat din nefericire romaneste cu doar 10cm de polistiren pus pe mamaligi. Chiar si asa, cand au fost probleme cu termoficarea din Bucuresti si toata lumea avea probleme cu frigul din locuinte, la noi n-a scazut temperatura sub 22 grade C. La fel ca si tine, sunt abordat de prieteni care-mi cer sfaturi despre cum ar putea sa-si imbunatateasca performanta energetica a locuintei lor. Lumea se schimba in bine din punctul asta de vedere, din ce in ce mai multa lume devine curioasa. Trebuie sa recunosc ca prima data am aflat despre din timpul santierului casei Buhnici.
Felicitari George pentru ca impartasesti experienta ta valoroasa despre calitatea aerului din casa. 🙏
Avem multi clienti care au ales ventilatia datorita videourilor tale. Datorita tie multi romani au acum aer proaspat in case.👍
Din păcate pentru foarte mulți ceea ce nu se vede (praful inhalat) e foarte puțin important. În schimb banii pentru majoritatea sunt mai importanți, însă nu își dau seama că în timp cheltuielile sunt mai mari.
Lucrurile scumpe nu există degeaba, ele chiar își merita banii!
Acum 4 patru ani am fost la un prieten in Ungaria cine tocmai si-a construit o casa noua cu acest sistem. Cand am intrat in casa chiar m-a lovit calitatea buna a aerului. Este o instalatie geniala aceasta. Cand voi avea posibilitatea de a construi o casa, chiar daca stau intr-o zona cu aer foarte bun, sigur imi instalez asa ceva.
Bravo Georgele !
Felicitări, George, pentru toată munca depusă! Îți mulțumesc că împărtășești cu noi aceste informații. :)
George e TOP ! Felicitari pt tot ceea ce faci , pt informatiile pe care ni le oferi !
Au trecut 5 ani ❤ sanatate maxima si inca multi multi ani cu multe bucurii.
Multumesc pentru informatii ! Succes in continuare !
Foarte util într-o casă sa poti ventila corect și sa ai un aer proastat, din păcate pentru multe case lipsa banilor ignora acest aspect. Personal mam apucat sa îmi construiesc singur un astfel de sistem de ventilație, momentan este doar schițat. Am un video pe canal și vor urma și altele când voi înainta cu proiectul. Proiectul este unul cu buget redus asa ca trebuie sa iasă cât mai ieftin.
Am implementat tot ce ne-am permis din ce ai prezentat :) ....din cauza ta inca mai tragem ptr facturi dar stiu ca pe termen lung inca o data o sa iti multumim ....Seara faina
Cum vă simțiți acasă?
@@gbuhnici Din pacate inca nu ne-am mutat in casa aproximam undeva in dec-februarie dar promit sa revin cu o parere desi nu regret nimic , singurul regret ca nu mi-am permis o pompa de caldura sau vata mai groasa de 15 cm etc etc....Ventilatie am pus :D . Multumesc oricum pentru toate sfaturile.
15 cm e un minim necesar de termosistem și ventilația. Abia așteptăm impresii.
Sunt curios daca se aude ceva in timpul noptii (similar unui AC) sau daca se simte vreun curent deranjant in timp ce functioneaza. Vreau sa folosesc si eu asa ceva la o viitoare casa si as aprecia un raspuns de la cei care au asa ceva instalat. Mersi.
Am vazut si atunci cand ai instalat sistemul si da, indiscutabil e un sistem extrem de important.. Astfel de sisteme le-as face obligatorii prin lege. Asteptam update de la casa Buhnici 2.
La mulți ani George!
Pls un material despre ce se poate face la o casa / apartament deja construite
George it's back! Hai că era și timpul, keep going man!
Video uri cu casa veche numai puneti?!
Multumesc
Total de acord cu tine.
Te salut din Tîrgu Mureș
Un HVAC (heating ventilatio air conditioning system) e de.dorit in orice casa.dar pentru romanul de rand pretul e mult prea mare..din ce am vazut in America multe case peste 300.000$ au ..eu as fi pus daca nu aveam vecini in zona care sa faca focuri si sa arda iarba si alte prostii ..si suntem intr o zona aici departe de oras , un cartier nou..dar romanul tot prost ramane si in secolul21 cand avem legi sa interzica arderea resturilor vegetale dar cand chemi politia te iau pe tine la rost de ce i ai deranjat.
Intre timp pe internet: Undele electromagnetice din cablurile electrice din pereti ne dauneaza grav sanatatii :)))))
Din păcate foarte putini oameni își permit o asemenea instalatie, iar daca nu o instalezi când construiești o casă, nu știu cum o faci pe urmă. Noroc că mai există aparate de filtrare independente.
Apreciez ceea ce faci dar nu toți au posibilitatea de-a face așa ceva.Ne cerți de parcă am avea banii gârlă și i-am cheltuim pe altceva decât asta.George tu ești un caz fericit care își poate permite așa ceva dar nu toți au posibilitatea să facă la fel.Intr-o țara ca România cu un salariu care îți ajunge de-abia de la o luna nu poți visa la asemenea mofturi.Recunoaste că norocul tău a fost și este popularitatea ta .Daca nu ar fi fost astea ți-ar fi fost greu de tot sa faci toate acestea.
Departe de mine gândul… Arăt soluții și fac recomandări. Multe soluții sunt simple, vezi clipul anterior despre gradina. Unele costă și știu că nu ni le permitem toți. Cred că e important sa știm ca există și la ce sunt bune. Fiecare decide pentru el iar bugetul pune limite clare.
@@gbuhnici Așa este îți urmăresc toate videoclipurile mai ales că și eu sunt cu construcția casei și am încercat cât de cât să implementez și la mine cele văzute la tine dar nu am nici o șansa să fie în totalitate.Dar câteodată am impresia,mi se pare că ești prea dur cu noi ăștia care nu avem posibilitățile tale financiare.Ai impresia că dacă am avea nu am face la fel ??Dar fiecare face după posibilități mai bine ori mai puțin bine.Oricum am avut ce învăța din tutoriale tale și cum am spus am incercat o parte să le implementez și eu la casă.O zi plăcută îți doresc și spor in toate.Astept cu nerăbdare următoarele video cu CASA VECHE
Și eu sunt în situația în care nu-mi permit sistemul acesta și dacă mai stai și la bloc....este dificil dar hai să nu punem pe seama norocului venitul lui George, în spate se află multă muncă, multă experiență, multe ore nedormite și multe sacrificii. Succesul este de multe ori privit ca fiind din zona norocului fără să ne uităm ce a făcut acea persoană pentru a ajunge acolo!
Mult succes!!
Promit că voi încerca sa nu facem să pară de sus. Încă o dată, scopul e să informăm.
In 3 minute de la 23.9°C s-o facut 24.2°C
de la casa veche nu ne mai arati nimic?
Ma tot uit pe net de un purificator dar nu stiu ce sa aleg, tu ce recomandari ai ?
Un model si un link spre specificatii? Multumesc
Ultimul! 😁
Ce părere ai de casa pe bază de container maritim ? Și dacă se poate implementa acest sistem de purificare a aerului….? Mulțumesc frumos pentru informați ….!
Dacă e un container reciclat și foarte bine izolat, da. Se poate instala ventilație in orice spațiu.
Sistemul de filtrare cu recuperator este o idee f. buna, însă ar trebui sa maximizezi statul în casa, iar asta este destul de greu de atins. Ai cel puțin 8 ore de somn + câteva ore pe langa. Totuși la curte prefer sa stau mai mult afara, când nu sunt țânțari. După ce vei petrece atât de mult timp in aer filtrat, cum se va apăra corpul într-o zonă intens poluata?
Timpul in casa îți oferă timp sa te refaci. Nu te face mai sensibil.
Foarte interesant clipul, dar umiditatea nu este putin cam mare?
Cum se numeste sistemul si de unde se poate achizitiona?
Tifui.ro
Salut, recomanda-ne niste marci sau modele … nu ai spus de marca este al tau
Buna George, total deacord cu aceasta solutie. Ne gandim sa implementam in casa noastra acest sistem, inafara de zehner ai avea si alte recomandari?
Orice sistem certificat de Passiv Haus Institut e bun.
27°C / 64 umiditate 🤨 cam cald !
24 scrie pe afisaj.
9:26 A spus 23°C
@@emil10139 la mine in casa man
@@wams467 la mine in casa !
Salut, Ne poti spune ce model este?Multumesc
Zehnder Comfoq
Da ,dar costul aparatului ?
8000€ toată casa
Mai ieftin decât problemele de sănătate. De la 1000 EUR la 8000 EUR.
@@CaseBune înțeleg fuga asta pentru o viață mai bună și mai verde , și sunt de acord cu ea in mare măsură , dar din păcate unele lucruri sunt duse la extrem .. cum explică domnul Buhnici 60 de euro pentru doua filtre x 4 luni ajungem la 240 de euro doar consumabilele anual ... Este pachetul pentru școală al unui copil pe o perioadă de 2-3 luni ... Nu toată lumea își permite ....
Pentru un apartament cu doua camere, sistemul centralizat de ventilatie cu recuperare de caldura si umiditate + tubulatura, accesorii si alte lucrari, au costat acum mai bine de doi ani 18.000 lei (centrala a fost 12.000). Instalarea tubulaturii a fost facuta de catre subsemnatul, in regim DIY. Nu regret o secunda investitia facuta.
@@cory7752 , din nefericire inca nu este pentru toata lumea, dar din cate vad din ce in ce mai multa lume adopta genul de sisteme. Trist este ca unii cu posibilitati financiare prefera o "gresie mai scumpa in baie" decat un sistem de ventilatie. PS: Eu schimb filtrele cam de doua ori pe an. Costul acestora pentru unitatea mea de ventilatie este de cam 200 lei. Mentionez ca locuiesc in Bucuresti, intr-o zona destul de verde (valabil vara) dar la o strada destul de circulata.
Exista solutii similare pentru apartamente?
Da, exista și soluții descentralizate ce pot fi montate într-o singura camera.
Da. Centralizate sau descentralizate.
@@CaseBune Unde pot afla mai multe informatii? Multumesc!!
Se poate atașa o unitate cu ultra violete care să curețe în plus?!
Teoretic ta. Practic filtrul e aproape HEPA.
Umiditate de 64% este mult si asta ai zis-o chiar tu in clipurile tale. Eu resimt imediat cand umiditatea sare de 60%. Oricum multumim pt. clipurile tale. 🙂
Trebuie sa ai grija cu astfel de sistem, nu stiu daca aceste filtre opresc si sporii fungici. Daca este mucegai pe undeva, acesta va fi distribuit in toata casa ?!
Dimpotrivă. Ventilația continua nu permite apariția mucegaiului.
@@CaseBune Ok, pacat. Chiar in ultima saptamana a venit cineva din cauza mucegaiul la mine si l-a indepartat. Este si mai critic pentru bebelusii mici. Acum am si un umidificator in camera afectata si o aerisesc mai des. Daca se tine sub 60% umiditate este tot in regula. Nu ati avut acest video deja anu trecut ?
Salut. Ce ai pățit la nas? E operat?
Deviație de sept.
@@CaseBune ce ochi am....
Doctor Buhnici în acțiune
Sistem de ventilatie 8000 euro , doua purificatoare puternice care fac acelasi lucru la nivel de curatare a aerului 1500 euro ...
Purificare da. Oxigen de unde? Umiditatea cum o controlezi?
@@CaseBune oxigen de afara prin aerisire 30 min dimineata si 30 seara si umidificarea prin umidificator sau chiar prin purificator care are inclus si umidificator . Somebody stop me 😂😂😈
👍👍👍👍👍
Și eu îmi doresc , dar de unde bani :))
Costa cat o casa aceasta investitie ,ce sa faci daca vrei sa traiesti mai mult platesti!!!
8000 de euro o casa? Unde, ca vreau si eu.
Îmi era dor sa-ti aud vocea !
Nici aici, nici la birou, nu vad atenuatoare de zgomot. Nu a fost nevoie sa fie puse?
Nu. Nu avem probleme de zgomot.
Filtrele murdare nu pot fi spalate si refolosite?
Nu. Sunt din celuloza.
@@CaseBune Aha..d-aia costă 40 de euro !😁😂🤣 Dar cînd ieși p-afară fără filtre , aia nu se pune ?
Din păcate părinții si bunici noștri trăiau 80 si respectiv 90 de ani , alții chiar mai mult . Nu trăiau in case izolate termic si fonic ca si acum , la masa mâncau o clisa cu ceapa , mai lua un păhărel de palinca si era bine . Erau cu mult mai sănătoșii de cum sânt tineri din ziua de azi , alții au făcut fata si la Covid-19 fără nici un vaccin si nu sau văicărit așa cum o fac tineri din ziua de azi
cred ca uiti ca bunicii nostrii traiau in sate unde nu exista nici macar un tractor sau existau 1-2 intr-o comuna, majoritatea se foloseau de cai si boi, traficul atuovehicolelor era cel putin 1/5 din cat este azi, ceea ce rezulta ca pentru a avea calitatea vietii pe care o aveau bunicii nostrii in zonele dezvoltate ale tarii se poate face doar prin ceea ce are omu asta in casa, nu mai vorbim de efortul fizic pe care il depuneau ei spre deosebire de cel pe care il depunem noi, nocse, praf de frane, praf din constructii etc toate astea nu le aveau bunicii nostrii, prin urmare da noi si copii nostrii nu vom putea fi nici-o data ca ei, traim alte vremuri, corpurile noastre traiesc intr-un mediu ostil in fiecare secunda
Casa veche? Din primăvară nimic.
De săptămâna viitoare.
Prafu' cine-l sterge? Eu aerisesc zilnic casa fara sa cheltui 8000€! Inutila investitia!