Hocanın su huyunu cok seviyorum bu videonun başında olduğu gibi bir konudayken başka bir konuyla benzerliklerini bağlantılarını burbirnden bağımsız olmadıklarıni anlatıyor o konulara atıfta bulunuyor.
Saygıdeğer hocam, anlatımınız sayesinde fiziğe karşı ilgim hiç olmadığı kadar arttı. Hayatımda ilk kez öğrendiklerimi hem mantık süzgecinden geçirerek öğreniyor hem de gerçek hayatta uygulama fırsatı buluyorum. Eskiden sadece vakit geçirmek için parka giderken şimdi mesela tahterevalliye binen çocukları izlerken aklımda ‘dengede olduklarında net kuvvet sıfır’ deyip vektörler hayal ederken buluyorum kendimi. Optik konusunda öğrettikleriniz, tümsek aynalar gibi nesnelerle karşılaştığımda gözlem yapmamı sağlıyor. Fizik dersleriniz, hayat kalitemi arttırdı diyebilirim. Emekleriniz için çok teşekkür ederim; başa bela oldunuz ama en güzelinden!
Arkadaşlar son soruyu anlayamayanlar için elimden geldiğince ben de açıklayayım.Son soruda görselde 3 tane atma görüyoruz. Bu atmalar son durumda oluşan atmalar,yani aşamalı olarak düşünüp son duruma nasıl geldiğimizi anlamaya çalışırsak : 1) İlk olarak baş aşağı atmamızı oluşturup p2 noktasına gönderdik. 2)p2 noktasına gönderdiğimiz atmanın bir kısmı M yayına iletildi,bir kısmı ise yansıdı. 3)p2 noktasından yansıyan atmamız p1 noktasına geldi ve bir kısmı K yayına aktarıldı,bir kısmı ise tekrar p1 noktasından yansıdı. İşte sorudaki görselde gördügümüz atmalar bu aşamalar sonrasında oluşan 3 atmadır. Peki şimdi gelelim kalınlık kıyasını nasıl yaptığımıza. Onu da şöyle düşünelim: 1) Biz p2 noktasına gönderilen baş aşağı atmamızın bir kısmının p2 noktasından yansıdığını,sonrasında ise p1 noktasına gidip K yayına iletildiğini söylemiştik. Peki K yayına iletilen atmamız baş aşağı değil mi ? O zaman p2 noktasından yansıyan atmamız da baş aşağıdır ve p1 noktasına gelip baş aşağı iletilmiştir. P1 noktasından yansıyan atmanın ise son durumda baş yukarı olduğunu görüyoruz,yani ters dönmüştür,yanı p1 noktası sabit uç gibi davranmıştır,öyleyse K yayı L yayından kalındır. K>L 2)Şimdi gelelim L yayı ile M yayını kıyaslamaya. Biz az önce p2 yayından yansıyan atmanın yine baş aşağı olduğunu söylemiştik,yani p2 noktasına baş aşağı gönderdiğimiz atma yine p2 noktasından baş aşağı olarak yansımıştır,demek ki p2 noktası serbest uç gibi davranmış,öyleyse L yayı M yayından daha kalındır. L>M Sonuç olarak sıralamamız K>L>M olur. Elimden geldiğince açıklamaya çalıştım umarım anlatabilmişimdir :)
Ben normalde fizikten nefret eden bir insandım ve fiziğin formüllerden ibaret olduğunu zannederdim. Artık sayenizde normalde en sona koyduğum fizik dersini en ilk yapmak istiyorum. Siz lise hayatı boyunca fizikten korkan beni bile fiziğe hayran bıraktınız. Gönül isterdi ki sizinle canlı bir şekilde ders yapmayı sonuçta, ekran başında bunları yapan yüz yüze neler başarmaz. Siz büyüyün diye tüm öğrencilere sizi yaymak istiyorum. Ama bir o kadar da korkuyorum. Çünkü bana kalırsa sizden dinleyip fiziği anlamayacak insan bulmak çok zor. Size çok teşekkür ederim öğretmenim. Burada uzun uzadıya konuşmak istiyorum. Ama maalesef bu mümkün değil. Sayenizde artık fizikten korkmuyor, aksine seviyorum. Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız. Saygılarımla...
Bence ilk başta çözerken checkpointli ilerleyip yavas çözerek de olsa ihtimalleri dusunmek gerekirse yazmak daha mantiklı. Zaten sonrasında çözerek alışıyorsun ama mesela dalga ilk p2ye geldiginde durup sadece o anı düşünmek ve ihtimallere göre devamini da düşünmek önemli. Zaten bunları yapmıyorum diyen de farkında olmadan beyninde yapıyor.
Çok güzel bi video olmuş elinize sağlık özellikle son soru çok iyiydi. Kalın yaydan inçe yaya geçişteki genlik kıyaslamasını okuldaki fizikçimiz de yanlış yazdırmış şimdi fark ettim. Çok teşekkür ederimm hocamm umarım bi gün hak ettiğiniz değeri görürsünüz ❤❤❤
İnce yaydan kalın yaya geçince Ag>Ai ve Ag>Ay iletilen ve yansıyan karşılaştırılamaz Kalın yaydan ince yaya geçince Ai>Ag>Ay 17.dk önemli bilgi bunlarla ilgili ilk sorunun son şıkkı önemli gelenin enerjisi iletilen ve yansıyandan büyüktür
12:48 Çok bilimsel denemez ama ben kalın yaydan ince yaya geçişler için şöyle düşünüyorum. Biliyoruz ki ince yaydan kalın yaya enerjisini iletmeye çabalayan atma, bir zorluk ile karşılaştığından belirli bir miktar tepetaklak şekilde yansır. Aynı şekilde herhangi yaydaki atma da duvar gibi bir sabit uca geldiğinde tepetaklak yansır. Ancak aynı durum serbest uçta veya kalın yaydan inceye geçişte görülmez. Ben ise bu durumu şöyle zihnimde oluşturuyorum "İnsanı tepetaklak eden 'zorluklardır'(daha kalın yay veya sabit uç) ancak daha kolay bir ortama geçtiğimizde 'enerjimiz' tepetaklak olmadan yansıyabilir." Aynı şekilde daha kalın veya birim kütle oranı daha yüksek bir yay demek, daha büyük zorluk yani daha çok tepetaklak olmamız demek.
Ne kadar mantığıyla öğrensem de hep anlık bir tereddüt yaşıyorum bu sorularda. Sağlama yapmak için bunu kullanırım artık. Gerçi 1 ay kaldı ama olsun belki sınavda çıkar sjdjdkfk
hocam bugün töder denemesinde kalından inceye geçerken genlik karşılaştırma sorusu çıktı. minik bi gülümsedim ahhshahawhs (yani umarım töder doğru olanı baz alarak sormuştur)
Fiziğe karşı fazla önyargılarım vardı ve dalgalar konusunu kaç kez farklı yerlerden birçok şekilde tekrar etmeme rağmen bir türlü yapamayınca artık çok sinirlendiğim bir noktaya gelmiştim. Videolarınızdan biri keşfetime çıkınca bir şans verebileceğimi düşündüm ve şu anki mutluluğumu anlatamam. Ilk defa bir konunun tüm mantığını bu kadar açıklayıcı anlatan biriyle karşılaşıyorum. Anlatımınıza hayran kaldım. 🫶 (en kotu derslerimden biri fizik iken son sinavdan 90 aldim 🎉)
genlik enerji hakkında fikir verir ancak her şeyi söylemez. Sadece genliğe bakarak enerji tespiti yapmak istiyorsak. Yaylar aynı olmadı hatta kaynakları da aynı olmalı tek kıyaslama genlik olmalı SON SORUYU TEKRAR ET
@@Eliffff120 bak şimdi bizim L yayımız baş aşşağı bir şekilde P2 ye yani M ye çarpıyor sonra ayni şekilde baş aşşağı devam ediyor yani P2 serbest uç gibi davranıyor bu da M yayının L yayından daha ince olmasıyla mümkün oluyor.daha sonra biz K yayına gidecek burdan da baş yukarı yanisimis bu da demek oluyor ki P1 noktası sabit üç gibi davranmış bu K yayının L yayından daha kalın olmasıyla mümkün oluyor. böylece K yayı L den L yayı da M den büyük oluyor. Umarım anlamışsındır. anlamdigin bir yer varsa sorman yeterli🩵
hocam son soruda siz ilk yansımayı baş aşağı yapıyorsunuz ama soruda (ilk yansıma ve iletilenler şekilde gösterilmiş) diyor ve şekilde ilk yansıma baş yukarı verilmiş. rica etsem açıklayabilir misiniz?
dalgalardan öğrendiğim şey: doğum anımız değişir mi değişmez o yüzden dalganın oluşum süresi de değişmez
yeter sen olmuşsun bence bırak çalışma daha
:D
+1 net cepter
Çünkü frekansa bağlı kaynağa bagli
@ evetttt. Ben üniye geçtim. Size kooolay gelsin
Hocanın su huyunu cok seviyorum bu videonun başında olduğu gibi bir konudayken başka bir konuyla benzerliklerini bağlantılarını burbirnden bağımsız olmadıklarıni anlatıyor o konulara atıfta bulunuyor.
son soruya kadar her şey güzeldi
Issız adaya düşsem yanıma alacağım 3 şey
1) özcan aykın
2)özcan aykın tyt kitabı
3) özcan aykın ayt kitabı
isme bak şlöwlksjssjapskaks
Özcan aykını alıyorsan kitaplarına ne gerek var
@@aleynakosuk sanatçıyı alıyorsak sanatını neden almayalım?
Ayt matı unuttun kardeş
@@ÖzcanAykınınAskerii Sanatçı sanatını her yerde icra eder zaten. Sen oralara su, yemek falan ekle.
Saygıdeğer hocam, anlatımınız sayesinde fiziğe karşı ilgim hiç olmadığı kadar arttı. Hayatımda ilk kez öğrendiklerimi hem mantık süzgecinden geçirerek öğreniyor hem de gerçek hayatta uygulama fırsatı buluyorum. Eskiden sadece vakit geçirmek için parka giderken şimdi mesela tahterevalliye binen çocukları izlerken aklımda ‘dengede olduklarında net kuvvet sıfır’ deyip vektörler hayal ederken buluyorum kendimi. Optik konusunda öğrettikleriniz, tümsek aynalar gibi nesnelerle karşılaştığımda gözlem yapmamı sağlıyor. Fizik dersleriniz, hayat kalitemi arttırdı diyebilirim. Emekleriniz için çok teşekkür ederim; başa bela oldunuz ama en güzelinden!
ben teşekkür ederim :)
Arkadaşlar son soruyu anlayamayanlar için elimden geldiğince ben de açıklayayım.Son soruda görselde 3 tane atma görüyoruz. Bu atmalar son durumda oluşan atmalar,yani aşamalı olarak düşünüp son duruma nasıl geldiğimizi anlamaya çalışırsak :
1) İlk olarak baş aşağı atmamızı oluşturup p2 noktasına gönderdik.
2)p2 noktasına gönderdiğimiz atmanın bir kısmı M yayına iletildi,bir kısmı ise yansıdı.
3)p2 noktasından yansıyan atmamız p1 noktasına geldi ve bir kısmı K yayına aktarıldı,bir kısmı ise tekrar p1 noktasından yansıdı.
İşte sorudaki görselde gördügümüz atmalar bu aşamalar sonrasında oluşan 3 atmadır. Peki şimdi gelelim kalınlık kıyasını nasıl yaptığımıza. Onu da şöyle düşünelim:
1) Biz p2 noktasına gönderilen baş aşağı atmamızın bir kısmının p2 noktasından yansıdığını,sonrasında ise p1 noktasına gidip K yayına iletildiğini söylemiştik. Peki K yayına iletilen atmamız baş aşağı değil mi ? O zaman p2 noktasından yansıyan atmamız da baş aşağıdır ve p1 noktasına gelip baş aşağı iletilmiştir. P1 noktasından yansıyan atmanın ise son durumda baş yukarı olduğunu görüyoruz,yani ters dönmüştür,yanı p1 noktası sabit uç gibi davranmıştır,öyleyse K yayı L yayından kalındır. K>L
2)Şimdi gelelim L yayı ile M yayını kıyaslamaya. Biz az önce p2 yayından yansıyan atmanın yine baş aşağı olduğunu söylemiştik,yani p2 noktasına baş aşağı gönderdiğimiz atma yine p2 noktasından baş aşağı olarak yansımıştır,demek ki p2 noktası serbest uç gibi davranmış,öyleyse L yayı M yayından daha kalındır. L>M
Sonuç olarak sıralamamız K>L>M olur. Elimden geldiğince açıklamaya çalıştım umarım anlatabilmişimdir :)
Oha gerçekten anladım la eyvallah
Sen nasıl bi kralsın
En kral adam mısın bilmiyorum ama çok kralsın
Allah razı olsun bacım
Peki ama K ve m nin yansıyan mı iletilen mi olduğunu nerden anlıyoruz benim başta o kafamı karıştırdı
"ezberlemek zorunda olmadığınız o formülü hatırlayın"
Beynimden duman çıkarken kafamda yankılanan ses
yanlışlıkla formülü ezberledik bu arada her formül böyle öğretilmeli
enerjinin skaler genligin vektorel oldugunu bilmek ne kapilar acti çok güzel dersti
tek oturuşta dalgaları bitirdim dalgaya dönüşcem
o kadar sıkıldım ki bin defa mola verdim
sen bensin hemde tamamen@@bbm105
çok dalgacı bir insansın anladığım kadarıyla
Duvarı sırtladım (ironidir gülelim diye yazdım)@@elifpara
dalga geçiyorsun
Ben normalde fizikten nefret eden bir insandım ve fiziğin formüllerden ibaret olduğunu zannederdim. Artık sayenizde normalde en sona koyduğum fizik dersini en ilk yapmak istiyorum. Siz lise hayatı boyunca fizikten korkan beni bile fiziğe hayran bıraktınız. Gönül isterdi ki sizinle canlı bir şekilde ders yapmayı sonuçta, ekran başında bunları yapan yüz yüze neler başarmaz. Siz büyüyün diye tüm öğrencilere sizi yaymak istiyorum. Ama bir o kadar da korkuyorum. Çünkü bana kalırsa sizden dinleyip fiziği anlamayacak insan bulmak çok zor. Size çok teşekkür ederim öğretmenim. Burada uzun uzadıya konuşmak istiyorum. Ama maalesef bu mümkün değil. Sayenizde artık fizikten korkmuyor, aksine seviyorum. Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız. Saygılarımla...
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için :)
@ asıl ben teşekkür ederim emekleriniz karşılığı için
Hocam cok karızmasınız butun gun sizi dinleyebilirim
Son soruda çok kafam karıştı ya. Dönüp bir daha çözmem gerekiyor. Bu tarz soruları hiç sevmiyorummm
gel
gell
Geldimm
Rez
Bence ilk başta çözerken checkpointli ilerleyip yavas çözerek de olsa ihtimalleri dusunmek gerekirse yazmak daha mantiklı. Zaten sonrasında çözerek alışıyorsun ama mesela dalga ilk p2ye geldiginde durup sadece o anı düşünmek ve ihtimallere göre devamini da düşünmek önemli. Zaten bunları yapmıyorum diyen de farkında olmadan beyninde yapıyor.
videoyu hatırlatır mısınız?
mezun senemde ilk defa bu konuyu özellikle genlik kısmını kafamda oturtabildim🥲çok teşekkürler hocam
Rica ederim 🙃😂🫥
harikulade anlatım, harikulade öğretmen. teşekkür ederiz çokça.
Hocam Tıraş Olunca Keloğlan'daki Kara Vezire Benzemişsiniz😂😂
Özcan Hocam harikasınız çok iyi anlıyorum sizi😻💗
24:54 video tekrar amaçlı tekrar dinlenecek
genlikler çok kafa karıştırıcı geldi umarım detaylı anlattığınız içindir hocam ya
Hocam gerçekten hakkınız ödenmez harika bir dersti 😊
hocam mükemmelsiniz Allah sizi korusun amin
20:00 tekrar icin hatirlatan istedigi uniyi
son soru o ne oyle ya kac defa dinlesemde anlayamiyorum
hocam bitirdim dalgalari agziniza saglikk cok tesekkurlerr🩷🩷
Galiba Cüneyt Arkın da Özcan hocanın yay dersini dinlemis
bu ders bir tekrarı hak eder
Bir ay kaldı bir tekrarı hak etmiş gerçekten
Bugun fizik sinavimiz vardi 100 almisim sizin sayenizde cok sagolun hocam ❤❤
Tebrikler :)
😅
⭐️⭐️⭐️ bütün videoyu tekrara gel + 31:20
Gel bakalım❤
30:52 hatilatin plsssssss
Gell
Yine üst düzey bir anlatım harikasınız hocam ❤
20:30 bu sahneden güzel edit çıkarmış
Çok güzel bi video olmuş elinize sağlık özellikle son soru çok iyiydi. Kalın yaydan inçe yaya geçişteki genlik kıyaslamasını okuldaki fizikçimiz de yanlış yazdırmış şimdi fark ettim. Çok teşekkür ederimm hocamm umarım bi gün hak ettiğiniz değeri görürsünüz ❤❤❤
Vay be diyorum baska bir sey demiyorum maşAllahınız var hocam
Hocam harikasınız
İlk defa zorlandım dersi hatırlatır mısınız
Sorularını yapabiliyor musun artık?
Kos kız bidaha bak
@@leylaa117 ay geldim geldim
Hayır 😎
Aklıma çarpışmalar geldi. Momentum üzerinden düşününce mantıklı geliyor
Son soruyu hatırlatır mısınızz çok kafa karıştırıcı tekrar bakmam gerekiyor
Bu videoyu hatırlatın. (özellikle kalından inceye geçiş izlemelisin )
hocm bütün fiziği sizle götürdüm buu kadar sıkıldığım bir konu daha olmamıştı
Son soruya bir daha cagirir misiniz asla kafamda oturtamadim soruyu
Buraya gelen ve gidenler enerjisini kaybedip gidecek o derece zorlandım 😂
Emeğinize sağlık hocam
Gene mükemmel bir ders
hocam youtubedakı en yakısıklı hocasınız
23.21 İnce yaydan kalına geçişte gelenin genliği iletilenden daha büyüktür çünkü gelenin genliğini yansıyanın genliği azaltmıştır !!!
Ag > Ai
Son soruya dönmeliyimm
ÇOK TEŞEKKÜRLER HOCAMMMM
Hocam hakkınız ödenmez
hocam super anlatiyosunuz ✨
İnce yaydan kalın yaya geçince Ag>Ai ve Ag>Ay iletilen ve yansıyan karşılaştırılamaz
Kalın yaydan ince yaya geçince Ai>Ag>Ay
17.dk önemli bilgi bunlarla ilgili
ilk sorunun son şıkkı önemli
gelenin enerjisi iletilen ve yansıyandan büyüktür
Doru efferim
ağzınıza sağlık hocam teşekkürler
işler karmaşıklaştı anlamakta güçlük çektim ama oturacak.
son sruyu hatırlatır mısınız? Şimdiden teşekkürler :)
hatırlatırız
❗Bu bir hatırlatma mesajıdır❗
ağır ve hafif yaylar için eşit haklar istiyoruz. hafif yayların hakkı yeniliyor. hafif yaylar eziliyor. hafif yaylara özgürlük.
12:48 Çok bilimsel denemez ama ben kalın yaydan ince yaya geçişler için şöyle düşünüyorum.
Biliyoruz ki ince yaydan kalın yaya enerjisini iletmeye çabalayan atma, bir zorluk ile karşılaştığından belirli bir miktar tepetaklak şekilde yansır. Aynı şekilde herhangi yaydaki atma da duvar gibi bir sabit uca geldiğinde tepetaklak yansır.
Ancak aynı durum serbest uçta veya kalın yaydan inceye geçişte görülmez.
Ben ise bu durumu şöyle zihnimde oluşturuyorum "İnsanı tepetaklak eden 'zorluklardır'(daha kalın yay veya sabit uç) ancak daha kolay bir ortama geçtiğimizde 'enerjimiz' tepetaklak olmadan yansıyabilir." Aynı şekilde daha kalın veya birim kütle oranı daha yüksek bir yay demek, daha büyük zorluk yani daha çok tepetaklak olmamız demek.
Ne kadar mantığıyla öğrensem de hep anlık bir tereddüt yaşıyorum bu sorularda. Sağlama yapmak için bunu kullanırım artık. Gerçi 1 ay kaldı ama olsun belki sınavda çıkar sjdjdkfk
son soruyu tekrar izle
Hocam bugün 3-D TYT sınavının fizik kısmını sayenizde fulledim valla sizden üstü yok
tebrikler :)
kubilay soruların cevapları var mı sende
@@ihsanbilen322 yok maalesef
Aynen ya ben şoka girdim benim de ful çıktı, normalde 2 net yapiyodum
Bende full yaptım da kolaydı fizik ya
Yorumlardaki arkadaştan çözümü tekrar et.
Bu videoya geri dönmem lazım
Dön
29:30
hatırlatır mısınııız??
Hatırlaaa
gel canım
en büyük mü bilmem ama çokk büyüksünüz hocam❤
tytde bu mevzudan soru çıkmazsa üzüleceğim bu kadar beynimin yandığına
Son soru hatırlatırmısınız
Gell
hocam bugün töder denemesinde kalından inceye geçerken genlik karşılaştırma sorusu çıktı. minik bi gülümsedim ahhshahawhs (yani umarım töder doğru olanı baz alarak sormuştur)
Fiziğe karşı fazla önyargılarım vardı ve dalgalar konusunu kaç kez farklı yerlerden birçok şekilde tekrar etmeme rağmen bir türlü yapamayınca artık çok sinirlendiğim bir noktaya gelmiştim. Videolarınızdan biri keşfetime çıkınca bir şans verebileceğimi düşündüm ve şu anki mutluluğumu anlatamam. Ilk defa bir konunun tüm mantığını bu kadar açıklayıcı anlatan biriyle karşılaşıyorum. Anlatımınıza hayran kaldım. 🫶 (en kotu derslerimden biri fizik iken son sinavdan 90 aldim 🎉)
Bir gün gelecek çocuğun doğma süresini değiştireceğiz eheeheh :)
Son soru
Mükemmel dersti
hocaam teşekkürleer
29:23 tekrar tekrar
Optiği atlayıp dalgalara geçen umarım tek ben değilimdir.
degilsin
son soruyu hatırlatır mısınııız şimdiden teşekkürler
.
29:02 iletilenin genligi yansiyandan hatta gelenden daha buyuk soruyu tekrar et
+ Son soruyu tekrar et
rakip uyandırma yorumuu
@@nisaaaa-z8e eyvallah
25:29 farkli ortamlarda yalnizca genlige bakarak enerji kiyaslayamazsin (:
Hocam son soruda kafam karıştı
Biz de kendimizi okulda fizik görüyo zannediyoruz...
eyvallah üstat
Son soru 🌟
genlik enerji hakkında fikir verir ancak her şeyi söylemez. Sadece genliğe bakarak enerji tespiti yapmak istiyorsak. Yaylar aynı olmadı hatta kaynakları da aynı olmalı tek kıyaslama genlik olmalı
SON SORUYU TEKRAR ET
kamp bittiğinde tek video halinde genel tekrar olurmu
29:00 hatırlatın
Gel
Son soru neydi öyle hiç birşey anlamadım
Anlatayım?
@hkt419 anlatsa süper olur
@@Eliffff120 bak şimdi bizim L yayımız baş aşşağı bir şekilde P2 ye yani M ye çarpıyor sonra ayni şekilde baş aşşağı devam ediyor yani P2 serbest uç gibi davranıyor bu da M yayının L yayından daha ince olmasıyla mümkün oluyor.daha sonra biz K yayına gidecek burdan da baş yukarı yanisimis bu da demek oluyor ki P1 noktası sabit üç gibi davranmış bu K yayının L yayından daha kalın olmasıyla mümkün oluyor. böylece K yayı L den L yayı da M den büyük oluyor. Umarım anlamışsındır. anlamdigin bir yer varsa sorman yeterli🩵
son soru çok zordu ya tekrardan dinlemem lazım
Koss
videoyu tekrar et
son soru çok iyiydi .
valla harika ya
Hocam süpersinizz
sonlara dogru saftim kaydi
teşekkürler
niyet ettim bu akşam tyt fiziği bitirmeye
01.09.2024
Fiziğe el öptüren tek hoca
Beynim yandı
29:47 19:10
Böylesine mukkkemel anlatan hoca daha gormedim ❤
hocam son soruda siz ilk yansımayı baş aşağı yapıyorsunuz ama soruda (ilk yansıma ve iletilenler şekilde gösterilmiş) diyor ve şekilde ilk yansıma baş yukarı verilmiş. rica etsem açıklayabilir misiniz?
Son soruyu hatirlatabilir misiniz 30:40
14:18 devam
Son soruyu hatirlatinn
son soru hatirlatr misnz
Çok güzel anlatıyorsunuz hocam❤ ağzınıza sağlık