فاصله یابی از طریق رتیکل دوربین در تیراندازی دوربرد
HTML-код
- Опубликовано: 8 фев 2025
- سلام و روز بخیر خدمت تیراندازان عزیز🎯❤
امروز با بررسی فاصله یابی از طریق رتیکل دوربین در جلسه هفتم دوره آموزشی هنر تیراندازی دوربرد در خدمت عزیزان خواهم بود.
.
@shooting_long_range
.
(۱۰دقیقه ویدیو همراه توضیحات در بخش کپشن نوشته شده و جهت آشنایی بیشتر هردو رو مشاهده بفرمایید🌹)
.
برای بسیاری از دوستان که رنج فایندر در اختیار ندارند و نیاز به ارزیابی فاصله هنگام شکار یا هدف زنی دارند این روش پیشنهاد میشود.
.
میلدات به نقاطی کوچک که به شکل بیضی یا دایره هستند گفته میشود که در خطوط عمودی و افقی رتیکل وجود دارند.
میلبار به خطوطی صاف گفته میشود که در خطوط عمودی و افقی رتیکل وجود دارند.
این عوامل نامبرده برای فاصله یابی تا هدف،جبران افت تیر و انحراف برای اثر عوامل محیطی، زدن اهداف متحرک و سرعت یابی کاربرد دارند.
.
البته در صورت صحیح و دقیق نبودن این سه فاکتور ذکر شده برای فرمول فاصله یابی، دارای خطا خواهد بود و در ویدیو توضیح کامل داده شده!
.
فرمول اصلی فاصله یابی بدین صورت هست:
.
(Mil ÷ Heigth cm) × Zoom
.
(ارتفاع خود هدف÷ مقدار میلدات یا میلبار پوشیده شده)×زومدوربین
.
کافیست زوم کالیبره دوربین خود را در ارتفاع خود هدف تقسیم کنید و تقسیم بر تعداد میلداتی که وقتی مرکز بعلاوه بالای سر هدف قرار دادید و تا سطح پایینی پوشش داده کنید.
.
مثال:زوم کالیبره دوربین ۱۰ است و ارتفاع هدف مثل یک پایه سیبل ۷۰ سانتی متر است و دو میلدات یا میلبار رو پوشانده است حال فاصله تا هدف را محاسبه کنید؟؟
۷۰÷۲=۳۵
۳۵×۱۰=۳۵۰
پس فاصله تا هدف ۳۵۰ متر است.
.
مثال۲:زوم کالیبره دوربین ۱۲ است و ارتفاع هدف یا ارتفاع قوطی کنسرو ۱۵ سانتی متر است و دو و نیم میلدات یا میلبار رو پوشانده است(یعنی انتهای هدف بین میلدات دو و سه قرار گرفته وقتی مرکز رتیکل رو در بالای سر هدف قرار دادید) حال فاصله تا هدف را محاسبه کنید؟؟
۱۵÷۲/۵=۶
۶×۱۲=۷۲
پس فاصله تا هدف ۷۲ متر است.
.
در این محاسبه عدد زوم بهتر است دقیقا همان عددی که در دفترچه راهنمای دوربین که داخل کارتن سلاحتون هست و بعنوان زوم کالیبره نام برده شده زوم دوربین رو قرار بدید!
.
برای محاسبه میلدات های پوشیده شده توسط هدف مرکز رتیکل یا مرکز بعلاوه رو در بالاترین قسمت هدف قرار بدید و تا پایین ترین قسمت اون هر مقدار میلدات پوشش داده بود رو میلدات پوشیده شده در نظر بگیرید!
.
و برای دقت بیشتر فاصله بین هر میلدات یا میلبار را به ۱۰ قسمت تقسیم کرده و اگر بین میلدات ها انتهای هدف قرار گرفت با دقت ۰/۱ عدد میلدات پوشیده شده را وارد کنید.
@shooting_long_range
درود مثل همیشه روان و آموزنده
Nice
❤❤❤
منتظر ویدئو های بیشتر هستیم❤
🎉🎉
به قول گفتی میشه دوربین دراگانف رو ،قلق گیری ،و پرش تیرش رو توضیح بدید
سلام
آقا تفنگ کرال دازل چه جور تفنگیه
سلام پست بزار بیشتر دیر ب دیر پست میزارید
دور بین نو پیکانی رو توضیح بده 🙏
🫡👏👏👏
اقا ۱۵را چرا ضرب ۲/۵کردی ؟نمیشه مثل قبلش که ۷۰را تقسم ۲ کردی اونم تقسیم بشه؟
اگر دوربین دفترچه نداشت چطور باید کالیبره ان را بدست اورد ؟که تلبته کایبره دوربین را دانستن برای sfpممکنه نیاز بشه اما برای ffpکه در هر زوم دوربین رتیکل هم برابر با ان زوم بزرگ میشود لازم به کالیبره دوربین ندارد والبته زمانی که تفنگ را با یک دوربین sfpمثلا روی زوم ۶ صفر کردید همیشه باید با همان زون ۶ تیراندازی کنید واگر زوم دوربین را تغییر دهید تفنگ از صفر خارج میشود واما برای فاصله یابی با رتیکل اگر فاصله عر میلدات را در ۱۰۰ متر بدانیم که مثلا چقدر است دیگه نیاز به اندازه مرجع نداریم که بدانیم مثلا طول پایه سیبل یا قد یک ادم چقدر است با در نظر گرفتن همان فاصله بین دومیلدات وتعداد میلداتی که هدف را پوشش میدهد میدانیم که فاصله تا هدف چقدر است چون در کوخ شکارچی اندازه نرجع از کجا پیدا کنه وفرصتی هم نداره