Van egy nagyon jó tanácsom, ez egy olyan dolog ami zavart már többször a videóid kapcsán, CS:GO-zni nem botok ellen kell mert az is ront e teljesítményen mivel a te erőforrásod emészti fel az, hogy a botokat mozgassa a játék, online kell játszani csak nézd meg ugyan azon a gépen, online több FPS-ed lesz.
A cs:go azért dobott ki az asztalra mert elfogyott a (videó)memória. Valaki kérdezte az előző videó alatt, hogy megy-e rajta, hát csodálkoztam még a kérdésen is. Cherry Trail Atommal kellet volna próbálkozni + dupla annyi memória, ott több az esély, sokkal gyorsabb az iGPU. Mellesleg azt jegyezzük meg, hogy a teljesítményfelvétel mindössze 2W, ennyiből ne várjunk csodát.
érdekes... nekem van egy core 2 duo 3.0ghz procim egy gt430 videókártyám és a csgot max grafikán 60 fpsel viszi ... Végülis a gépem sok mindent élt túl úgyhogy kinézem belőle...:D
nekem az volna a kérdésem ha egy ts szervert futatattnék rajta meg esetleg külsö winyos merevlemezt amin torrentek futnak azt el e birná? max egy 20 slotos szerver. Nem ismerem anyira az atom procikat.
Szia én használtan vettem 25.000ftért egy gépet és ennél jobb de viszont normális asztali gép méretű ha érdekel hogy milyen akkor nézd meg a csatornámat mert ott gameplayek vannak azzól a gépzől veszem fel
Lóránt Papp Az olyan, hogy ha egy erősebb géped van, akkor telefonon vagy egy ilyen kis eszközön tudsz játszani. Lényegében a nagy gép dolgozik, a kis eszköz csak leadja a képet és érzékeli, ha megnyomsz valamit. Ha jól tudom, akkor a Geforce Experience-szel és egy pár alkalmazással lehet tükrözni.
Szervusz kedves AnonimGamer! Az lenne a kérdésem hogy ezzel a Steam tükrözős módszerrel meg lehet-e oldani azt hogy otthonról streamelünk egy játékot valami viszonylag távoli helyre (én esetemben ez egy kollégium)? Van egy viszonylag erős gépem (g4560 gtx 1050ti 8gb ram) és egy sokkal gyengébb laptopom (lenovo ideapad 100-15iby). Mivel falun lakom nincs túl gyors internetem (1mb letöltés a feltöltést azt nem tudom ha kell megnézem de az se túl gyors). Szerinted ezekkel a feltétalakkel meg lehet-e oldani a streamelést. Ha nem akkor esetleg laptop helyett egy meegopaddal.
Röhöghetsz, de amúgy az apád lehetnék korban és még az első PC-m 1991-ben egy 486DX-66 volt 4 mega rammal. És az tényleg 4 mega ram volt akkoriban. Azon még futott a Fifa 97 de már szaggatott. Úgyhogy venni kellett bele még négyet és máris jobban futottak a játékosok.
amugy a csgoban nem nagy csoda ha nem megy mer a botokat is a gep mozgatja es hasznalja... szval szeron ami nem teli modos meg mm es stb mehetett volna szerintem kb 20-25 fpsel
ez majdnem utoléri a 139.000 forintos laptopomat mi a sz@r. ha 2x szer olyan erősebb lenne ez a cucc akkor olyan eros lenne mint az en laptopom xd (sőt szerintem erosebb is lenne)
Van egy nagyon jó tanácsom, ez egy olyan dolog ami zavart már többször a videóid kapcsán, CS:GO-zni nem botok ellen kell mert az is ront e teljesítményen mivel a te erőforrásod emészti fel az, hogy a botokat mozgassa a játék, online kell játszani csak nézd meg ugyan azon a gépen, online több FPS-ed lesz.
Csak a hackereket akarta elkerül gondolom, vagy a másik mivan, ha nincs net pl. ahol bepöccinted a gépet 1 kis CS:GO-ra?
Frederik Johnson érdekes nekem volt 40 fps em botoknál multiba meg 15 :D
Nekem full lowon 4gb ramos laptopon botokkal
Smoke 4-15fps
Alapbol 25-40fps
Scope közbe 20fps
A Counter Strike 1.6-ot megnézhetted volna, talán azt vitte volna😃.
A Source-t is vitte volna, persze nem maximum a grafikán, az Intel grafika végett.
5:08 jobb alsó sarok
Téma Timmy Trumpet lol
Vagy a San Andreast
Sims 4?
Szerintem ez a cucc jobb mint a gépem😂😂
Nekem is 🤣
Miért copyzol??? (név)
Az enyémnél ez sokkal jobb :D.
Szerintem ez a gép a maga kategóriájában a legjobb
Grat 10K Feliratkozogoz :)
Nagyon tetszik az új intró :D
Hétfőn ilyenkor videó?! Amúgy jó c:
Hogyan lehet tükrözni játékokat?
@@sarkydev Figyi tesó ez már nem aktuális 4 év után
@@thraxx1370 Nem baj az...
Nagyon durvák ezek a gépek! :) Köszi a videókat! Nincs baj azzal, ha szponzorált.
A Steam Link már elfogyott, de ingyenesen elérhető Android-ra és Raspberry-re.
2017 Dec.-ben akciósan ennyiért vettem: 5€ + 15€ szállítási ktsg :)
2:55 Leaque of Legens elírás
A videoban van elirva te gyökér
ja.........................Te GYÖKÉR !! :D
ze is elírtad az league
Uram atyám ,mindketten elírtátok ,League of Legends *, " ze" xD , az nem "te"* akar lenni? xD
De, bocs csak nem tudom hogy kell szerkeszteni.Te tudod?
Még a NFS MW 2005 öt kellet volna kipróbálni rajta az egy igen jó XP-és Autós játék
Egyébként rohadt jó az intród!!!!
Az emberek nem értik a irónia fogalmát.
Menjél vissza minecraftozni te gyökér Limited Edition.
te menj inkább vissza minecraftozni a bukitt szerveredre, Limited Edition Csak viccelt. Csak a te hülye fejednek nem esett le.
Mivel a profilképje egy minecraft karakter? (vagy mi... )..
A cs:go azért dobott ki az asztalra mert elfogyott a (videó)memória. Valaki kérdezte az előző videó alatt, hogy megy-e rajta, hát csodálkoztam még a kérdésen is. Cherry Trail Atommal kellet volna próbálkozni + dupla annyi memória, ott több az esély, sokkal gyorsabb az iGPU. Mellesleg azt jegyezzük meg, hogy a teljesítményfelvétel mindössze 2W, ennyiből ne várjunk csodát.
Ahoz képest elég jó kis cucc ez!
jó lett ;) 😊✌👊
érdekes... nekem van egy core 2 duo 3.0ghz procim egy gt430 videókártyám és a csgot max grafikán 60 fpsel viszi ... Végülis a gépem sok mindent élt túl úgyhogy kinézem belőle...:D
nekem az volna a kérdésem ha egy ts szervert futatattnék rajta meg esetleg külsö winyos merevlemezt amin torrentek futnak azt el e birná? max egy 20 slotos szerver. Nem ismerem anyira az atom procikat.
Ez a kis nem tudom mi sokkal jobb mint a mi asztali gépünk 😂😂😂
Amúgy a képernyő felvevő vesz le az fps-ből
Ez így van. Ezért nem futtattam képernyő-rögzítő szoftvert miközben az értékeket gyűjtöttem.
legközelebb legyen StepMania a új gépes vidibe
Szia én használtan vettem 25.000ftért egy gépet és ennél jobb de viszont normális asztali gép méretű ha érdekel hogy milyen akkor nézd meg a csatornámat mert ott gameplayek vannak azzól a gépzől veszem fel
Imádom a terrariat
mi az a tükrözés és hogy lehet használni plíz valaki írja le
Lóránt Papp Az olyan, hogy ha egy erősebb géped van, akkor telefonon vagy egy ilyen kis eszközön tudsz játszani. Lényegében a nagy gép dolgozik, a kis eszköz csak leadja a képet és érzékeli, ha megnyomsz valamit. Ha jól tudom, akkor a Geforce Experience-szel és egy pár alkalmazással lehet tükrözni.
Köszönöm végre egy ember aki nem fikázódik
Dominik Mikó Nincs mit. :)
mi a tükrözés a steamen?
Szerintem máskor a V-Sync-t is kapcsold ki , mert az is spórol egy kis FPS-t! :D
Szervusz kedves AnonimGamer!
Az lenne a kérdésem hogy ezzel a Steam tükrözős módszerrel meg lehet-e oldani azt hogy otthonról streamelünk egy játékot valami viszonylag távoli helyre (én esetemben ez egy kollégium)? Van egy viszonylag erős gépem (g4560 gtx 1050ti 8gb ram) és egy sokkal gyengébb laptopom (lenovo ideapad 100-15iby). Mivel falun lakom nincs túl gyors internetem (1mb letöltés a feltöltést azt nem tudom ha kell megnézem de az se túl gyors). Szerinted ezekkel a feltétalakkel meg lehet-e oldani a streamelést. Ha nem akkor esetleg laptop helyett egy meegopaddal.
+Lanti
A stream egy wifin működik.
Szia szerinted elviszi a Last Man Standig- ot(csak érdekesség képpen kérdezem )?
BETYÁROK HUN ETS 2 Igen. Lowon viszi 23-29 fpssel. Persze csak egy jó nettel.
úgy mentek így a játékok hogy közbe felvetted? (amikor nem veszed akkor több fps ed lesz?)
Wow vanillara lettem volna kivancsi :D
Szia! Azt szeretném kérdezni hogy a lolt esetleg valahogy lehet-e mirrorozni? Köszi a választ!
Eméletileg sajnos erre nincs lehetőség, de ha eleget keresgélsz, lehet hogy találsz rá megoldást.
Egyből jöttem
Böngészős Flash vagy HTML5 alapú játékok elfutnak rajta?
Legközelebb tesztelhetnél rajta egy android emulatort is
A Bluestacks nevű Andriod emulátor az én PC-men se fut 100-ig, 4 magos Quad, 2 Gigás Vidikarcsi, 4 mega rammal.
Ivanyi Attila 4 MB ram? Az komoly... xD
Giga, hogy irhattam el?! :D
Ivanyi Attila :D
Röhöghetsz, de amúgy az apád lehetnék korban és még az első PC-m 1991-ben egy 486DX-66 volt 4 mega rammal. És az tényleg 4 mega ram volt akkoriban. Azon még futott a Fifa 97 de már szaggatott. Úgyhogy venni kellett bele még négyet és máris jobban futottak a játékosok.
Ez arra jó ha tönkre megy a gèped akkor ezt addig tudod használni
szia a sim city elfut rajta???
es mit jelent a tukrozni es hogyan lehet ezt csinalni
hogyan csináltad azt higy tükröződik a steam vagy mi nem èrtek hozza :)
Hogyan ment azon a Ghost?? nekem azt irja ki keves a memoriam...
+Novac Henrik
A gépemben 16 giga van, nem hinném hogy kevés neki.
Azt hittem hogy azon a kicsin ment
Novac Henrik Sztem másik videót néztél.
Ha netán rendelnék eggyet mennyi idő mire megjön ?
te vayga legjobb vidieos beniipowa után !
Garry's modot is próbáld ki egyszer egy gépen
mondja milyen lenne a terraria 800x 600 ban én annak örülök hogy a csgo 640x 480 ban jó nekem
Egyébként csak ez erősebb mint az én gépem.... -.-
Részvétem :/
Kérdeztük
Sadlife
5:38 nekem 2 gb. ramom van a gépben és mégis tudok játszani rendesen :P
Van egy konfigom 256mb Rammal. Képzeld el, tök jól el lehet játszani rajta.
Miaz hogy tükrözés ? :O még soha sem hallotam róla...
Ez a tukrozes hogy mukodik?
attól hogy nem lehet nagyon játszani rajta szerintem megéri megvenni 2.pc nek
Jaja
Amúgy ilyenből van GAMER fajta is? Mert ha van akkor légyszi csinálj róla videót
Szerintem ha veszel bele egy SD kártyát akkor ilyen alap játékokat elvisz Pl a vanilla Minecraftot mert a mi 6 éves toshibánk elviszi lagg nélkül
Hogyan
Tukrozted a cset?
Mièrt kell így affektálni?
Több gb ramot lehet bele tenni?
A heroes 5 futna rajta??
mikrofon bemenet nincs rajta????
+Krizsi Krizsi
Nincs.
amugy a csgoban nem nagy csoda ha nem megy mer a botokat is a gep mozgatja es hasznalja... szval szeron ami nem teli modos meg mm es stb mehetett volna szerintem kb 20-25 fpsel
ebből nincs egy minimálisan erősebb fajta? :)
+Feri Bán
De igen, de azok szignifikánsan többe kerülnek.
de miért nem a TLauncherrel nézted a minecraftot? ingyen Minecraft
gta san andreas/seemta-t viszi vakaki válaszoljon léccci?
József Simon nem. semmiképp sem. a see mtanak alapól valami 1440-es felbontás kell vagy mi. a seenek nagy a gépigénye
na most akkor ennek mi az értelme ??? Nem értem ._.
Legalább a Warcraft 3-at viszi? 😅😀
Mi az a Mirrored mód?
szerintem jó teljesitmény ettöl a géptöl
És az Outlast?
Én a Tf2 -re lettem volna kiváncsi....
az intro zenének mi a neve
Mi az a tükrözés??!!
Egy farming simulator 15 el vinne?
miért kéne 1366x768, elég 1280x720, vagy kisebb, csgot is általában 4:3-ban játsza mindenki.
Én vettem egy ilyet és a heroes 3 az fut rajta .
Battlefield 1942 simán elfutna rajta.
Nekem a régi laptopomon egy intel chipset 4 vagy mi volt má atom régi volt minecraft 25 fps terraria 45fps wtf...
Valaki nem tudja hogy honnan szedjem le a Far Cry 2-t? ?? (Ingyen) és ne torrentel.
mi az hogy játékot tükrözni?
Na végre valaki aki ismeri és szereti a terraria-t
belegondolok hogy èn kiakadok akkor ha egy játèk nem megy ultrán 60fpsel :D
A Ghost hogy indultel 2gb rammal? :O nekem 4gb nem indul xD
Úgy, hogy tükrözte a saját gépéről
Ez nem érdemli meg a GAMER PC kifelyezést
Kicsit nagyobb rammal nem lett volna ANNYIRA rossz
Elmegy rajta a fortnite?
San adreas is futut volna :D ez egy budget gamer :)
cs 1.6 hány fps el megy??
Simon Gaming 50-60 között de ha smokolnakk akk leeshet 25 kb
soproni vagy?mi az intró zene nagyon kéne
2:53 aszt irta hogy league of legens (de amúgy semmi baj, a videó szuper)
Oké te meg azt írtad hogy "aszt" te szerencsétlen.
A gta vice city nincs olyan számítógép amin ne menne el
De. A techbite arc 11.6
Az én PCmen lehet még az se menne el :D. (Bár nem tudom). Celeron D 336, DDR(1) 2GB, i915G GPU
1.6-ot akkor siman viszi
Jobb mint az én gépem😂
Inkább olyan 2005-2006 (pl.: NFS)
A Gamer PC kicsit túlzás, de filmet nézni jó lehet...
:D
Végül is kérdezve írja :D
IRÓNIAAAAA
Ez mióta gamer?
ez majdnem utoléri a 139.000 forintos laptopomat mi a sz@r. ha 2x szer olyan erősebb lenne ez a cucc akkor olyan eros lenne mint az en laptopom xd (sőt szerintem erosebb is lenne)
A Raspberry kisseb.
Ugyan ez volt nekem is a csgo nál az itthoni gépemen.😢
i5 3470T+intel hd 2500 cs go 4:3 1024x768 low 60 fps szóval
Intel HD Graphics pls :D Egy GTX 650 vagy 750 Ti mellett jobb fpsed lenne
cs tom vagy egy gtx 660-nal de egy zotac zbox id89 plus tól semmit nem várok el
de azért kösz erre én is rájöttem
sxc355 Igen egy Gtx 1080al is több lenne.
az én gépem elviszi 30fps el is full lowon a cs go t xd
Ez milyen eszközzel használható?
+Ivanyi Attila
TV-vel.
Komoly? Terraria?? Az még egy krumplin is elfut!!
Fortnite megy?
Hol Gamer? Legalább ne azt a címet adtad volna...
Cod 2 futna rajta sztem 99fps el
nemazért de minecraftot telefonom 60-65 fpsen viszi
Csáki Levente igen, a pocket editiont
Csáki Levente Gratulál az egész társadalom.
kösz nagyon szar kazmus volt amugymeg eretem hogy másik minecraft nem az ami androidon de aztis jobban vinné szoval nyugodj meg es inkább neirj semmit
Semmit senki sem írt. Miről beszélsz?
Csáki Levente Megérdemled az idióta jelzőt barátom!