Çfarë pret kur shteti e ka bërë arsimin biznes për shitje tekstesh, me maturantë me notën 6 që vazhdojnë mësuesi, me shkolla me 3 turne, ky brezi gjithë kohës online dhe që mendon se të mësuarit nuk është në modë. Se kuptoj pse habiten njerëzit, këta janë mirë shumë.
Eshte stili i tij i flokëve dhe neve sipas mendimit tim nuk ka qka na intereson qka të tjeret bëjnë,Ne jemi në kontiinentin Europian,Por nga paragjykimet dukemi si të jemi nga shtetet aziatike dhe ato të Lindjes se Mesme.
@@lb4684 Faleminderit shumë për komentin tënd dhe Shpresoj që shqiptaret do të veditësohen ndonjehere që të marrim shembull nga popujt evropian,Sipas meje shumë Pak persona kosovar ka që nuk paragjykojnë të tjeret,Por prapë se prapë qdokush e ka për vete dhe një gjë që unë nuk mund të kuptoj është se pse njerzit kur jetojnë në Kosove paragjykojnë të tjeret,Ndërsa kur vijnë për të jetuar në gjermani ku edhe une jetoj poashtu mundohen Ata të shiten kinse Ne njerzë të kulturuar jemi. Turpi I botes 😩😩😩😩😩
@@lb4684 Faleminderit shumë për shpjegimin tuaj,Më Falni Por unë nuk thashë se njerzit kosovarë duhet të bëhen me traditë Europiane,Përkundrazi shqiptaret e Kosovës kanë traditë shumë të mirë në atë të cilen jetojnë,P.sh ushqimi shumë i mirë,Respekti dhe Dashuria për të tjeret,Por unë thash se shqiptaret e Kosovës duhet te bëhen njejte sikur europianet dhe te mos paragjykojnë të tjeret,Në evropë askujt nuk i intereson stili jotë i jetes,veshjes,ndejës. Ndërsa në Kosove ka aq shumë paragjykime ndermjet njerzve saqe me merr mendja se për qfare arsyje thojnë për ndonjë Njeri eshte veshurë keq thua ti se ka për të bere Sex me të.
@@lb4684 Ndoshta mund të jetë edhe kjo që thua ti patjetēr,Por më e rëndësishme eshte se Ne duhet t'i kopijojmë ata sipas kultures,Sepse nese populli nuk eshte i kulturuar dhe paragjykon të tjeret,Athere nuk do te mund te dominonte asnjehere në botë,Une Shpresoj që shumë shpejt të vish te vizitosh një shtet Evropian këtu për disa dite ose muaj dhe Pasi të kthehesh në Kosovën tone të bukurë do të kuptosh se sa larg janë shqiptaret e Kosovës me popujt Evropian për gjithçka.
Kush Eshte kryeqyteti I spanjes Barcellona apo real madrid😂cfare pyetje Eshte kjo me fal, ok qe jemi te gjith pak injorant por real Madrid Eshte skuader è ne radhe te dyte madridi Eshte kryeqyteti I spanjes jo Barcellona o njerez, ju lutem kuptoj nese nji se din krheqytetin e nje vendi per te cilin nuk flitet shume dhe ska njohuri por spanja Eshte ne Europe nuk Eshte larg 🤣
Qysh nuk po ju vjen marre mos me dit asgje e ktu tregohet sa kan dituri e qfar mesimdhenve kan edhe po lypin paga ma te larta kur ne testet kur i bajn as 20 perqin se kalojn testin se shum te dobt i kan prosorat se punsohen pej love veq me mbiemra
Kryeqyteti i londres osht👑 KUKESI👑 😂😂
Mjerim kjo tregon injorancen e popullit tonë.
Krimineli KGB Prit njihere se gjysa a ma shumë vidjo nuk janë te perfshira në kete vidjo se besoj se shumica i kanë dit qato si kan qit
@@Albanian.12 gjysma e ketyre nuk dine himnin kombetar
Çfarë pret kur shteti e ka bërë arsimin biznes për shitje tekstesh, me maturantë me notën 6 që vazhdojnë mësuesi, me shkolla me 3 turne, ky brezi gjithë kohës online dhe që mendon se të mësuarit nuk është në modë. Se kuptoj pse habiten njerëzit, këta janë mirë shumë.
mos ha kar vllaqko se dy dit shkoll si ki
Vllau jem ne klas te 4 I din te gjitha
2:25 Pogradeci 😂😂😂😂
Pse sjom shkri tu kesh 🤔😂
pershendetje nga Turqia
Real Madridi o Klub i futbollit o jaran
Gllup edhe ky ka qellu
@@rronselmani2609 qe de kishe ky ma i meqem se kta tu ja majt ma nalt.
Madridi Asht Kryqyteti I Spanjs!😊
@@parlindmuhadri8478 pse kush tha qe nuk osht Madridi? Ky po thot Real Madridi o jaran.
@@rronselmani2609 boll mire po thu veq mu po me doket ma gllup ky se te intervistuarit
2:51 hahahaha ju paskan qu brinat
Ku qfar njeri ejjj 😂😂😂
Ahahaaaaaaa
Mjer per rini vetwm shkojn ne shkoll e hupin kohen dhimbje per popullin tone 😭
Hiq so per me kesh vallai,veq let vazhdojm qeshtu
2:52 si me vnu 1 pemë pa gjethe në kry qeky djali
Eshte stili i tij i flokëve dhe neve sipas mendimit tim nuk ka qka na intereson qka të tjeret bëjnë,Ne jemi në kontiinentin Europian,Por nga paragjykimet dukemi si të jemi nga shtetet aziatike dhe ato të Lindjes se Mesme.
Hahahahahhaah
@@lb4684 Faleminderit shumë për komentin tënd dhe Shpresoj që shqiptaret do të veditësohen ndonjehere që të marrim shembull nga popujt evropian,Sipas meje shumë Pak persona kosovar ka që nuk paragjykojnë të tjeret,Por prapë se prapë qdokush e ka për vete dhe një gjë që unë nuk mund të kuptoj është se pse njerzit kur jetojnë në Kosove paragjykojnë të tjeret,Ndërsa kur vijnë për të jetuar në gjermani ku edhe une jetoj poashtu mundohen Ata të shiten kinse Ne njerzë të kulturuar jemi.
Turpi I botes 😩😩😩😩😩
@@lb4684 Faleminderit shumë për shpjegimin tuaj,Më Falni Por unë nuk thashë se njerzit kosovarë duhet të bëhen me traditë Europiane,Përkundrazi shqiptaret e Kosovës kanë traditë shumë të mirë në atë të cilen jetojnë,P.sh ushqimi shumë i mirë,Respekti dhe Dashuria për të tjeret,Por unë thash se shqiptaret e Kosovës duhet te bëhen njejte sikur europianet dhe te mos paragjykojnë të tjeret,Në evropë askujt nuk i intereson stili jotë i jetes,veshjes,ndejës.
Ndërsa në Kosove ka aq shumë paragjykime ndermjet njerzve saqe me merr mendja se për qfare arsyje thojnë për ndonjë Njeri eshte veshurë keq thua ti se ka për të bere Sex me të.
@@lb4684 Ndoshta mund të jetë edhe kjo që thua ti patjetēr,Por më e rëndësishme eshte se Ne duhet t'i kopijojmë ata sipas kultures,Sepse nese populli nuk eshte i kulturuar dhe paragjykon të tjeret,Athere nuk do te mund te dominonte asnjehere në botë,Une Shpresoj që shumë shpejt të vish te vizitosh një shtet Evropian këtu për disa dite ose muaj dhe Pasi të kthehesh në Kosovën tone të bukurë do të kuptosh se sa larg janë shqiptaret e Kosovës me popujt Evropian për gjithçka.
1:14 dashta me myt veten
ahhahahahah deka
Kjo veq tregon shkallen e arsimit dhe deshtimin e mesimdhensve.
Jemi popull qe marrim AJR kot!
p.s: kshyrne ne minuten 3:00 at lopen e gjalle!
Kryeqytet i kosovës lipjani😂😂😂😂😂
edhe dojni me dal në europ mjerana
2:25 me p. e di cupa😂😅😅
2:55 😂😂😂😂😂
Po bota a e din se ekziston nje vend me emer Shqiperi
Bravo pe tregoni veten sate shkollum jini.e polypni liberalizim, mos vet qfar rinije tupa kem.talenti
Hahha 2:30 ku i kam pogradecaret 😂
Kush o kryeqyteti i Amerikes, ti Zotni “Gazetar”?
O zot na jep mend !
Për të ardhur keq 😑
a e vreni oktapodin nkry? 3:10
Londra kryeqyteti i i anglis e Hasi kryeqyteti i Londres
Ti as pyetje nuk di te besh. Vk
Gazetari ka përzgjedhur vetëm ata që nuk dinë të përgjigjen.
2:25 - 2:50 o zot gjema dikush Instagramin e qisaj pash mu
John HeLL ahahah a qetu po do me ba fm oj gjaa ka fr
Shqiptari: bën interview, nshon fore si "kush o kryeqiteti i londres" edhe nuk e merr punen seriozisht... Tmerr për popullin tonë.
Tani valla spo naj lshojn vizat
Pogradeci 😂😂😂😂 Barcelonaaa 😂😂😂 o loot sa turp
Hahahahhahahahha me lot 😂😂😂
oh lot mali zi pogradeci 😅😅😅
Bash hiq sosht per me kesh
3:27 God cfare flokesh😂
😃😃😃
E korite frizuren o hAver 3:06
Kryeqyteti Londres phaaaaaa
I italis kush oshte ? Interii a Juventusi😂😂
Barcelona..😂😂😂😂😂
🤣🤣🤣🤣
OMG 😑😂😂😂😂
Ha hahhaha o zot.. X🤣🤣🤣🤣🤣🤣✌️👏👏👏
Qfar klloshar sdin kryqytet, e studion ahaaaa, mali zi Podgorica
Hahahahaha
Kryeqiteti i londres 🗼ëëëë Parisi🗼
Kryeqyteti spankes real madridbapo barcelona 😂😂😂
Shqiptart e hupt 😂😂😂
Ncncncncncnc 🤦🏽♂️🤦🏽♂️🤦🏽♂️🤦🏽♂️🤦🏽♂️🤦🏽♂️🤦🏽♂️
Pogradeci 🤦🏻♀️
Per qka shkoni ne Shkoll bre
Paditruria e shqiptarve qe po e bejne shtetin e ri hahaha
🙈🙈🙈🙈 Tuuurp
Mos beni sikur i dini me mire ju ok 😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑👨🏫👨🏫👨🏫
🤣🤣🤣🤣me lot ,,,
Tmerr
Si me jetu me naj planet tjetër kto
E dihet ngelaqat mjerim per rinin kosovare pa arsimim
Barcelona çfar real madridi 😂😂😂😂
gjithe keta goenj dhe sdine asnjegje 😂😂😂😂😂👎
brez i djegur.imagjino ti punesosh ne administrat keta
@M&K Crypto prandaj ka ec para shqiperia me kosoven se jan si keta.ose sdin tabelen e shumezimit
I Spanjes Atletiko Madrit🤣🤣
Jo more
kjo thot progradeci i mir tha knej thot nuk eshte progradeci
Real madridi nuk esht as qytet as kryeqytet o llomaaaaaa Madridi esht kryeqytet
Qka snin njeri, mos me dite kryeqytetin e M. te zi??
Flasin per kryeqytete edhe vete nga football “Real Madrid” Apo Barcelona thot
Eeeee qikjo ma temë e mirë.
Gazetari Nuk i din per veti Real Madridi asht skuader futbolli Jo Kryeqytet
Marre mos mi dit kryeqitetet
kukukuk qfar rinie po marre bre ,,ktu dihet qfar shkolle bajn kukukiu qka po nervozohna ka pi ngoj
Njerz pa shkoll bre knaqesh tuj kesh melop me dy kom ncncnc
Barcelona qfar real madridi hahah epike
"Qytetarët"
Sa dopt ncncn
Real madridi o Klub o Vorr as me pyt nuk po din
WTF 🤣
kjo kalllxon sa jem.te ditur hahahah
Jeni shku vend te gabuar te njerezit e gabuar
Hajde pytum mu krejt ti thom permendsh 😂😂
ha ha ha u meka
ore dalin ne TV keto? Shum skandal e ter videoja
As emision i coft ....
Qfar injorantash o zot hahahaahaa
Kejt I di
E botes apo evropes ?
Kush Eshte kryeqyteti I spanjes Barcellona apo real madrid😂cfare pyetje Eshte kjo me fal, ok qe jemi te gjith pak injorant por real Madrid Eshte skuader è ne radhe te dyte madridi Eshte kryeqyteti I spanjes jo Barcellona o njerez, ju lutem kuptoj nese nji se din krheqytetin e nje vendi per te cilin nuk flitet shume dhe ska njohuri por spanja Eshte ne Europe nuk Eshte larg 🤣
3:26 Ipaska shti flokt nshtriker
Ti qift ropt qaj qe i paska shti flokt shteker
Qaj me flok a paska shti therra aty
A e dine evropianet kryeqytetin e Shqiperise/Kosoves? 💁🏻♀️
Normal që jo
Sa budalla oshte
Qysh nuk po ju vjen marre mos me dit asgje e ktu tregohet sa kan dituri e qfar mesimdhenve kan edhe po lypin paga ma te larta kur ne testet kur i bajn as 20 perqin se kalojn testin se shum te dobt i kan prosorat se punsohen pej love veq me mbiemra
Londra kryeqyteti i i anglis e Hasi kryeqyteti i Londres