Foarte linistitoare cadrele si frumos surprinse .Muzica ,fosnetul frunzelor ,lumina de apus a toamnei ,le-ai imbinanat cu maiestrie .Te pricepi sa vezi frumosul .Mi-ai adus toamna in suflet. M-ai convins.M-am abonat ! ❤️🤗🍂 Iti recomand pentru camparile la cort pe vreme rece ,sa folosesti încălzitoarele de corp si picioare ,de unica folosinta.Tin 6-8 ore si sunt ieftine.Se gasesc la decathlon.
Pentru cine cu a fost in Crovuri (numite si Poienile de sus ale Cernei), mare atentie, caci creeaza dependenta, indiferent de perioada anului :). Cea ma usoara urcare este din Isverna (cu urcare prin capatul Beletinei si coborare prin crovul mare sau pe Fata izvoarelor, tot in Isverna), restul fiind destul de lungi, cu diferenta mare de nivel.Toamna este ideal de urcat in prima jumatate a lui Octombrie cand inca sunt frunze in copaci, peisajul este de vis :).Sunt si cateva scurtaturi,din pacate nemarcate, care te plimba prin zone neumblate cu peisaje si puncte de belevedere minunate.
I-am descoperit acum cativa ani, cand m-a invitat cineva la Baile Herculane. M-am uitat pe harta sa vad ce pot face in zona si am descoperit o mare de verde. Pe atunci nu era Harta Muntilor Mehedinti si nici nu stiam sa folosesc vreo aplicatie de orientare, daca o fi existat vreuna. Am citit, prin articolele publicate pe internet, cam ce e de facut in zona. Cand am ajuns in Herculane, am simtit ca am descoperit o zona extraordinare. Si inca nu stiam cat de mare e aceasta zona! Intreaga Vale a Cernei este de vis! Aici incluzand si Muntii Cernei, din care se vad superb Muntii Mehedinti.
Frumos ritmul filmarilor! Te saluta un bucurestean care a copilarit in zona si care s-a stabilit in Isverna. Si care a construit 2 cabane aici, una fiind cea din imagine. Daca nu ai fost sa mergi si in catunele izolate din Cernei: Scarisoara, Tatu, Inelet, Cracul Mare, Dobraia si Prisacina. O tura de 1 zi, cam 25 de km.
Bună seara, doamnă Giorgiana Pe drumuri de munte, Cu rucsacul o pornim, Ne uităm dacă este cerul senin. Apoi ne îndreptăm spre piscuri semețe! Până găsim floarea de colț, Semnul iubirii al stâncilor. Cu respect Mirela Nona
Multumesc! Am scris in descriere marcajul si in film apare si indicatorul de unde se porneste un traseu. Acel loc nu cred ca are un nume. Noi ne-am ajutat de o aplicatie GPS pentru a ajunge acolo. Poti folosi Muntii Nostri, de exemplu.
Salut...mie imi plac Cernei de vizavi...sfat prietenesc, renunta la plastic(tacamuri, vase, orice)...foloseste vase de inox si aluminiu, ambaleaza in folie de aluminiu alimentara, gasesti tacamuri de lemn...plasticurile au neplacuta tendinta sa emita tot felul de compusi si dau un gust f neplacut mancarii si bauturilor calde...singurul avantaj este greutatea in minus...cat despre haine, eu personal am folosit mereu lana, acum exista si haine de drumetie din lana merinos, totul natural...in rest foarte tare, bv
Sunt frumosi si Muntii Cernei. Am fost in drumetie pe acestia de vreo trei ori si voi mai merge. In legatura cu plasticul, probabil te referi la paharul meu. Acesta este din silicon si are avantajul de a fi pliabil. In aluminiu am inteles ca nu ar fi sanatos sa gatesti, asa ca prefer titanul. Nu sunt insa nici foarte stricta cand vine vorba de aluminiu sau de alte lucruri care iti pot face rau in viata. Daca nu le folosesti exagerat de des, nu te vor afecta. Si eu folosesc haine de lana merino si imi plac foarte mult. Multumesc pentru apreciere!
@@GeorgianaModrescu mie imi plac oamenii minunați pe care i-am intalnit acolo cand am fost sa alerg...ce sa zic, as da oricand viata mea de la oras cu viata lor, chit ca e f greu SS locuiești acolo, ca una e sa vizitezi, cu totul altceva sa locuiești. Aluminiul folosit in scop alimentar nu este nociv...nocive sunt sarurile derivate gen ptr deodorante; exista diverse recipiente ptr drumeție din Al care sunt f safe si usoare si ieftine...inoxul e cam greu. Plasticul, indiferent ce te mint producătorii, inclusiv siliconul , nu sunt decât derivati de petrol si gaze naturale, tratate cu n chimicale. Sticla, metal, lemn, recipiente din carton si h reciclata.. .plasticul arareori poate fi reciclat, metalele la infinit...stiu ce vb, lucrez in ind al si topim la greu al din reciclabile....asa scădem consumurile de resurse de orice fel....economia circulară nu e vb goală
Foarte frumos! Să faci așa călătorie pe munte, de câteva zile, să cari atâtea kilograme în rucsac, să dormi în cort la -3,4 grade Celsius, nu este la îndemâna oricui și de aceea ești de admirat! Felicitări pentru drumeție și pentru vlog! Numai bine!
Bună Georgiana...ma bucur tare mult ca te am descoperit...m am delectat câteva ore cu filmulețele tale!As avea câteva întrebări...1. Câte vipere ai întâlnit pe traseele străbătute de tine?...2. Care traseu ți s a părut cel mai dificil?...3. Ce le ai face gunoaielor care lasă gunoaie pe munte?...mulțumesc și sărbători fericite!...și la cât mai multe trasee!
Buna, Eduard. De-a lungul timpului cred ca am intalnit in jur de 12 vipere (daca le-am numarat pe toate). Cele mai multe au fost cele intalnite in calatoria de asta vara din Rarau, Giumalau, Bistritei si Calimani. In Mehedinti am intalnit una pe Vf. lui Stan. Am fost cu piciorul la 2-3 cm de ea. S-a retras, nu a muscat. Nu as fi vazut-o daca nu s-ar fi auzit frunzele fosnind cand s-a miscat. Cel mai dificil traseu de la noi din tara, pe timp de vara, cred ca mi s-a parut Custura Saratii din Muntii Fagaras. Din afara Romaniei, cel mai dificil a fost GR20 din Corsica. "Gunoaielor care lasa gunoaie pe munte" le-as face educatie. As realiza excursii de ecologizare la munte, cu scolarii si liceenii. O singura excursie pe an ar fi o lectie pentru o viata! Sarbatori fericite!
@@GeorgianaModrescu mulțumesc pentru răspuns!Ma așteptam să mi spui ca în Mehedinți ai întâlnit cele mai multe vipere,dar e bine de știut ca s au răspândit cam peste tot prin țară!N ai vrea sa te implici într un program de educare a gunoaielor?Multumesc
@@eduardmihail7472, mi-ar placea sa ma implic intr-un program de educare a oamenilor (care nu au avut acces la educatie din familie). Gunoaiele pot fi doar adunate de catre oameni. Imi propui ceva concret?
@@GeorgianaModrescu din nefericire,în școli este cam greu de întrat în perioada asta...dar sper sa treacă pandemia și sa reușim ca în perioada "scolii altfel" sa reușim sa implicam niște copii...iar pt maturi,m am gândit sa implicam și serviciul salvamont!Ținem legătura și sper sa reușim ceva!(cred ca poți pune un mesaj scris la începutul fiecărui filmuleț pe care l postezi)...sunt câteva mii de persoane care ți urmăresc postările!
Vlogurile tale te îndeamnă să evadezi în natură, departe de aglomerația urbană. Sunt argumente convingătoare pentru planificarea unor viitoare călătorii în care, copleșit de frumusețea peisajelor, să ai ocazia să îți regăsești liniștea interioară. Un canal ce trebuie urmărit - m-am abonat! Pe de altă parte, îmi poți spune de unde ai achiziționat pălăria pe care o porți? Mulțumesc.
Au fost stoluri de gaste salbatice pe cer, insa din pacate nu am reusit sa le filmez pentru ca se indepartau repede si nu apucam sa pornesc camera. Au fost si caii din crovuri, dar apar in partea a doua a filmului. Cat despre turisti, ma bucur ca nu am intalnit prea multi. Eu, cand merg in natura, caut linistea deoarece simt ca imi pune gandurile in ordine si ma relaxeaza dupa agitatia cotidiana din timpul saptamanii. As mai adauga ca Muntii Mehedinti sunt plini de culoare in aceasta perioada si ca au niste peisaje unice, cel putin la noi in tara. Iubesc acesti munti! Pentru mine numai "goi" nu sunt!
Daca vrei sa explorezi zone mai joase in Mehedintiul de sub munte, mai deluroase, trebuie sa incepi cu Isverna si sa termini cu Podeni, mergand sud,, pe plaiurile muntelui. In Podisul Mehedinti incepand cu Ponoarele (unde e Podul Natural, Pestera Ponoarele si cu putin noroc Lacul Zaton dupa un sezon mai ploios) pe drumul spre Nadanova - Balta - Marga / Godeanu (Pestera Topolnita) ai multiple panorame ale Muntilor Mehedinti. Creasta Mehedinti dinspre Toplet sau Herculane prin Domogled prin Poiana Balta Cerbului apoi Poiana Tasna e si ea frumoasa cu panorame spre podis. Apropo, la minutul 23:21 se vede Piatra Closanilor, al 2-lea varf ca inaltime din Muntii Mehedintilor, cu o verticala spre vest ametitoare si cu o panorama a Godeanului de vis. Recomnd urcarea si coborarea sa nu fie facuta prin acelasi loc chiar daca implica un mers de cativa km pe drum. Trasee marcate de la Lacul Valea Mare (lateral, nord-est, vedere superba de pe umarul pietrei) sau din Closani ori Motru Sec (est, cu mers printre stani si conace). La inceput de mai, la iesirea in golul alpin din saua dintre Pietre e poiana narciselor, inflorita.
Foarte linistitoare cadrele si frumos surprinse .Muzica ,fosnetul frunzelor ,lumina de apus a toamnei ,le-ai imbinanat cu maiestrie .Te pricepi sa vezi frumosul .Mi-ai adus toamna in suflet.
M-ai convins.M-am abonat !
❤️🤗🍂
Iti recomand pentru camparile la cort pe vreme rece ,sa folosesti încălzitoarele de corp si picioare ,de unica folosinta.Tin 6-8 ore si sunt ieftine.Se gasesc la decathlon.
Ma bucur mult ca am reusit sa transmit frumosul din natura catre sufletul tau. Multumesc pentru apreciere si pentru recomandarea cu incalzitoarele. 🍁🍂
Gata! M-am abonat! Felicitări pentru vlogurile realizate!
Multumesc! Ma bucur ca iti plac!
Multumim,esti o dulceata de fata,atat de blanda si totusi atat de temerara,ai putea sa faci vloguri,vei avea mult succes🤗😘🙏
Multumesc! Ma bucur sa aud astfel de pareri pozitive. 😀
Frumos, Suberb, Poezie....
Munții noștrii, 💰 bogăție....
Mehedinți și toamnă celesta....
Felicitări.... Respect......
Multumesc!
Pentru cine cu a fost in Crovuri (numite si Poienile de sus ale Cernei), mare atentie, caci creeaza dependenta, indiferent de perioada anului :). Cea ma usoara urcare este din Isverna (cu urcare prin capatul Beletinei si coborare prin crovul mare sau pe Fata izvoarelor, tot in Isverna), restul fiind destul de lungi, cu diferenta mare de nivel.Toamna este ideal de urcat in prima jumatate a lui Octombrie cand inca sunt frunze in copaci, peisajul este de vis :).Sunt si cateva scurtaturi,din pacate nemarcate, care te plimba prin zone neumblate cu peisaje si puncte de belevedere minunate.
Asa am simtit si eu, crovurile dau dependenta. Multumim pentru informatii! Calatorii frumoase! 😀
Superbă toamna în culorile apusului! Chihlimbar peste tot ! Felicitări pentru acest vlog și mulțumim pentru atâta frumusețe adusă către noi ! 🙏🍂🍁
Ma bucur tare mult ca va place! Multumesc! 😀
Foarte frumoasă zona. O trec pe listă pentru toamna viitoare. Spor în continuare la viitoare filme.
Chiar este o zona de trecut pe lista. Multumesc pentru urare. Calatorii frumoase!
Superbele culori ale copacilor ,un adevarat spectacol!
Asa am simtit si eu! Cea mai frumoasa toamna!
Felicitări pentru tot ce faci!
Multumesc! 😀
wow, chiar e superb !
Multumesc! 😀
Que hermosos paisajes,que videos tan relajantes y bien hechos.Para los que amamos la naturaleza tus videos son un regalo.Saludos Georgiana !
Que hermoso dijiste! Amo la naturaleza y lo natural. Saludos, Juan! :)
Felicitări Georgiana pentru tot ceea ce faci!!!
Multumesc!
Felicitări.georgiana.pt.ceea.ce.faci.superb.succes.an.continuare.te.urmarim.
Multumesc!
Nu cred ca stiam ca exista Muntii Mehedinti, dar, iata-i si sunt minunati! Eeh!... toamna...
I-am descoperit acum cativa ani, cand m-a invitat cineva la Baile Herculane. M-am uitat pe harta sa vad ce pot face in zona si am descoperit o mare de verde. Pe atunci nu era Harta Muntilor Mehedinti si nici nu stiam sa folosesc vreo aplicatie de orientare, daca o fi existat vreuna. Am citit, prin articolele publicate pe internet, cam ce e de facut in zona. Cand am ajuns in Herculane, am simtit ca am descoperit o zona extraordinare. Si inca nu stiam cat de mare e aceasta zona! Intreaga Vale a Cernei este de vis! Aici incluzand si Muntii Cernei, din care se vad superb Muntii Mehedinti.
Pe Radu îl știm din episoadele lu Cezar ......Super om Radu .....mulțumim Copil minunat pentru acest video 😍😍😍😘😘😘🤗🤗🤗
Da, Radu e cel mai tare! Fara el mi-ar fi greu sa fac tot ceea ce fac.
@@GeorgianaModrescu 🙏🙏🙏😍😍😍
Foarte fain! Am fost si eu o singura data in Mehedinti dar in primavara, acum vad ca arata cu totul special toamna.
Multumesc! Da, e magica toamna in Mehedinti! 😀
Felicitari ptr videoclipuri! Ești deosebita în tot ce faci!.... ♥️🌹
Multumesc! 😀
Frumos ritmul filmarilor! Te saluta un bucurestean care a copilarit in zona si care s-a stabilit in Isverna. Si care a construit 2 cabane aici, una fiind cea din imagine. Daca nu ai fost sa mergi si in catunele izolate din Cernei: Scarisoara, Tatu, Inelet, Cracul Mare, Dobraia si Prisacina. O tura de 1 zi, cam 25 de km.
Multumesc! Sunt frumoase satele pe care le-ai mentionat. Voi merge si pe acolo.
Bună seara, doamnă
Giorgiana
Pe drumuri de munte,
Cu rucsacul o pornim,
Ne uităm dacă este cerul senin.
Apoi ne îndreptăm spre piscuri semețe!
Până găsim floarea de colț,
Semnul iubirii al stâncilor.
Cu respect
Mirela
Nona
Multumesc pentru gandurile frumoase, Mirela! 🌺
Foarte frumos... Daca imi permiteti o sugestie, spunetine sau scrieti in descriere locul de plecare pe traseu...
Multumesc! Am scris in descriere marcajul si in film apare si indicatorul de unde se porneste un traseu. Acel loc nu cred ca are un nume. Noi ne-am ajutat de o aplicatie GPS pentru a ajunge acolo. Poti folosi Muntii Nostri, de exemplu.
Salut...mie imi plac Cernei de vizavi...sfat prietenesc, renunta la plastic(tacamuri, vase, orice)...foloseste vase de inox si aluminiu, ambaleaza in folie de aluminiu alimentara, gasesti tacamuri de lemn...plasticurile au neplacuta tendinta sa emita tot felul de compusi si dau un gust f neplacut mancarii si bauturilor calde...singurul avantaj este greutatea in minus...cat despre haine, eu personal am folosit mereu lana, acum exista si haine de drumetie din lana merinos, totul natural...in rest foarte tare, bv
Sunt frumosi si Muntii Cernei. Am fost in drumetie pe acestia de vreo trei ori si voi mai merge.
In legatura cu plasticul, probabil te referi la paharul meu. Acesta este din silicon si are avantajul de a fi pliabil. In aluminiu am inteles ca nu ar fi sanatos sa gatesti, asa ca prefer titanul. Nu sunt insa nici foarte stricta cand vine vorba de aluminiu sau de alte lucruri care iti pot face rau in viata. Daca nu le folosesti exagerat de des, nu te vor afecta.
Si eu folosesc haine de lana merino si imi plac foarte mult. Multumesc pentru apreciere!
@@GeorgianaModrescu mie imi plac oamenii minunați pe care i-am intalnit acolo cand am fost sa alerg...ce sa zic, as da oricand viata mea de la oras cu viata lor, chit ca e f greu SS locuiești acolo, ca una e sa vizitezi, cu totul altceva sa locuiești. Aluminiul folosit in scop alimentar nu este nociv...nocive sunt sarurile derivate gen ptr deodorante; exista diverse recipiente ptr drumeție din Al care sunt f safe si usoare si ieftine...inoxul e cam greu. Plasticul, indiferent ce te mint producătorii, inclusiv siliconul , nu sunt decât derivati de petrol si gaze naturale, tratate cu n chimicale. Sticla, metal, lemn, recipiente din carton si h reciclata.. .plasticul arareori poate fi reciclat, metalele la infinit...stiu ce vb, lucrez in ind al si topim la greu al din reciclabile....asa scădem consumurile de resurse de orice fel....economia circulară nu e vb goală
Foarte fain imi place multumesc mult pt asta
Foarte frumos! Să faci așa călătorie pe munte, de câteva zile, să cari atâtea kilograme în rucsac, să dormi în cort la -3,4 grade Celsius, nu este la îndemâna oricui și de aceea ești de admirat! Felicitări pentru drumeție și pentru vlog! Numai bine!
E dragut ca ai observat si partea mai dificila a drumetiilor mele, nu doar partea relaxanta. Multumesc pentru aprecieri! Calatorii frumoase!
@@GeorgianaModrescu Mulțumesc frumos!
Foarte fain🦾🦾🦾
Multumesc! 😀
Muntele esta o terapie pentru mine, am început la 16 ani pe jepii mici, chiar și la 53 de ani ma tratez cu o ruta de munte. FELICITARI PENTRU CE FACI!
Si eu tot pe la 16 ani am inceput sa merg pe munte mai serios. In munte si natura imi gasesc echilibrul interior. Calatorii frumoase in continuare!
Bună Georgiana...ma bucur tare mult ca te am descoperit...m am delectat câteva ore cu filmulețele tale!As avea câteva întrebări...1. Câte vipere ai întâlnit pe traseele străbătute de tine?...2. Care traseu ți s a părut cel mai dificil?...3. Ce le ai face gunoaielor care lasă gunoaie pe munte?...mulțumesc și sărbători fericite!...și la cât mai multe trasee!
Buna, Eduard. De-a lungul timpului cred ca am intalnit in jur de 12 vipere (daca le-am numarat pe toate). Cele mai multe au fost cele intalnite in calatoria de asta vara din Rarau, Giumalau, Bistritei si Calimani. In Mehedinti am intalnit una pe Vf. lui Stan. Am fost cu piciorul la 2-3 cm de ea. S-a retras, nu a muscat. Nu as fi vazut-o daca nu s-ar fi auzit frunzele fosnind cand s-a miscat.
Cel mai dificil traseu de la noi din tara, pe timp de vara, cred ca mi s-a parut Custura Saratii din Muntii Fagaras. Din afara Romaniei, cel mai dificil a fost GR20 din Corsica.
"Gunoaielor care lasa gunoaie pe munte" le-as face educatie. As realiza excursii de ecologizare la munte, cu scolarii si liceenii. O singura excursie pe an ar fi o lectie pentru o viata!
Sarbatori fericite!
@@GeorgianaModrescu mulțumesc pentru răspuns!Ma așteptam să mi spui ca în Mehedinți ai întâlnit cele mai multe vipere,dar e bine de știut ca s au răspândit cam peste tot prin țară!N ai vrea sa te implici într un program de educare a gunoaielor?Multumesc
@@eduardmihail7472, mi-ar placea sa ma implic intr-un program de educare a oamenilor (care nu au avut acces la educatie din familie). Gunoaiele pot fi doar adunate de catre oameni. Imi propui ceva concret?
@@GeorgianaModrescu din nefericire,în școli este cam greu de întrat în perioada asta...dar sper sa treacă pandemia și sa reușim ca în perioada "scolii altfel" sa reușim sa implicam niște copii...iar pt maturi,m am gândit sa implicam și serviciul salvamont!Ținem legătura și sper sa reușim ceva!(cred ca poți pune un mesaj scris la începutul fiecărui filmuleț pe care l postezi)...sunt câteva mii de persoane care ți urmăresc postările!
Salutare...
Salutare!
Super❤❤❤❤
Multumesc!
Foarte frumoase clipuri, mulțumesc! Dar Georgiana te rog ai grija de tine... Cum umbli pe stâncile alea 😱😂
Umblu ca o capra neagra pe sranci. Sunt obisnuita. 😄
Multumesc pentru gandurile frumoase!
❤🧡
😀
Zona e in Top 3 cele mai frumoase din Romania. Si daca mergi toamna e ceva de neuitat.
Da, este de vis! Ma bucur ca ti-a placut!😀
Vlogurile tale te îndeamnă să evadezi în natură, departe de aglomerația urbană. Sunt argumente convingătoare pentru planificarea unor viitoare călătorii în care, copleșit de frumusețea peisajelor, să ai ocazia să îți regăsești liniștea interioară. Un canal ce trebuie urmărit - m-am abonat! Pe de altă parte, îmi poți spune de unde ai achiziționat pălăria pe care o porți? Mulțumesc.
Multumesc! Ma bucura mult mesajul tau! Palaria este de la Quechua, un model mai vechi. 😀
Foarte frumosa zona!
Ne poți spune mai multe detalii despre corturile folosite?
Mulțumesc și vreme bună.
Am gasit, cel portocaliu e Trimm Pack DSL 1, iar Radu foloseste Lanshan :P
Ai fost mai rapid decat mine! 😄
@@ovydell Lanshan 1 Pro
Ah minunati munți. Și vai pădurile alea de fag. Nu exista nimic mai frumos pentru mine mai ales toamnă când parca e foc lichid
Da, am avut impresia ca ma plimb prin opere de arta ale unor pictori, asa de frumos a fost!😀
🍀💐🍀
😀
100👍💐
😀
👍✌
😀
Ce frumoasa este toamna la munte,felicitari !PS ,cum va aparati daca va intalneati cu mistreti ?
Mistretii fug de oameni. E mai greu sa-i intalnesti, mai ales in plan deschis. Deci nu ne aparam, pentru ca ei nu ataca.
Cum se numeste cortul pe care il folosesti in aceasta tura?
Este un Trimm de o persoana.
Imi spui te rog cu ce camera filmezi si cat costa?
Go Pro 9.
Felicitari pentru modu in care ne purtati cu voi in aceste calatori minunate! Ce aplicatie meteo folositi in acest video?
Nu este o aplicatie meteo, ci Radu foloseste un senzor care se conecteaza prin ANT+ la telefon.
@@GeorgianaModrescu A am inteles.Multumesc de info!
@@obiruben9085, cu placere!
Cam goi muntii Mehedinti, nici salasuri cu animale nici turisti ...
Au fost stoluri de gaste salbatice pe cer, insa din pacate nu am reusit sa le filmez pentru ca se indepartau repede si nu apucam sa pornesc camera. Au fost si caii din crovuri, dar apar in partea a doua a filmului. Cat despre turisti, ma bucur ca nu am intalnit prea multi. Eu, cand merg in natura, caut linistea deoarece simt ca imi pune gandurile in ordine si ma relaxeaza dupa agitatia cotidiana din timpul saptamanii.
As mai adauga ca Muntii Mehedinti sunt plini de culoare in aceasta perioada si ca au niste peisaje unice, cel putin la noi in tara. Iubesc acesti munti! Pentru mine numai "goi" nu sunt!
Daca vrei sa explorezi zone mai joase in Mehedintiul de sub munte, mai deluroase, trebuie sa incepi cu Isverna si sa termini cu Podeni, mergand sud,, pe plaiurile muntelui.
In Podisul Mehedinti incepand cu Ponoarele (unde e Podul Natural, Pestera Ponoarele si cu putin noroc Lacul Zaton dupa un sezon mai ploios) pe drumul spre Nadanova - Balta - Marga / Godeanu (Pestera Topolnita) ai multiple panorame ale Muntilor Mehedinti. Creasta Mehedinti dinspre Toplet sau Herculane prin Domogled prin Poiana Balta Cerbului apoi Poiana Tasna e si ea frumoasa cu panorame spre podis.
Apropo, la minutul 23:21 se vede Piatra Closanilor, al 2-lea varf ca inaltime din Muntii Mehedintilor, cu o verticala spre vest ametitoare si cu o panorama a Godeanului de vis. Recomnd urcarea si coborarea sa nu fie facuta prin acelasi loc chiar daca implica un mers de cativa km pe drum. Trasee marcate de la Lacul Valea Mare (lateral, nord-est, vedere superba de pe umarul pietrei) sau din Closani ori Motru Sec (est, cu mers printre stani si conace). La inceput de mai, la iesirea in golul alpin din saua dintre Pietre e poiana narciselor, inflorita.
👍👍👍
😀