Salut Paul,felicitari,esti cel mai complet acordeonist,si nr 1 pe folclor,si cat timp traim aici si ne raportam la Romania,folclorul este nr 1,muzica noastra traditionala,nu lautaria,oricat se contrazice lumea prin comentarii facand topuri artistilor.Esti unul din putinii artisti cu propriul stil,iar pe folclor esti direct urmasul lui Vasile Pandelescu,nimeni nu canta ca tine. Super muzician
Sunteti unul din cei mai sinceri profesori prin faptul ca mentionati de multe ori si numarul degetelor folosite in interpretare.Domnul sa va binecuvanteze cu sanatate si viata lunga sa puteti invata pe cat mai multi sa cante la acest minunat instrument!
@@dumitrunistor5516 Trebuie sa existe niste principii in ce priveste digitatia.Daca le cunoasteti, v-as fi foarte recunoscator sa mi transmiteti cateva.Multumesc anticipat si Domnul Isus sa va binecuvanteze!
stefan ardelean Cel mai simplu pruncipiu este sa nu încaleci degetele ! In rest , cred ca Maestrul Paul ar putea zice mai multe și mai concret ! Cu stima ! Pace și toate cele bune !
Foarte frumos! Aceasta lectie cuprinde o tehnica deosebit de virtuoasa pe care doar cei cu calitati muzicale deosebite o pot invata/reproduce. Sa ne traiesti maestre!
" Mister Perfecto" al acordeonului: Felicitări!! La această oră, în România, deții supremația acestui instrument, atât prin diversitatea genurilor muzicale pe care le abordezi cât și prin complexitatea stilului de interpretare. Aici ma refer mai exact la completarea precisă a lucrului cu ambele mâini. La lucrul cu basii, categoric n" ai rival în România!! Nimeni la această oră nu-si permite un tutorial cu armonia cu basii, fiindcă acolo apare diferența! Ai respect mult si pe ceilalti mari acordeonisti, dar la capitolul asta...locul unu este ocupat de maestru Paulica, locul doi si trei ...VACANT...si apoi se pot ocupa locurile următoare! În Republica Moldova mai canta cineva tot bine cu basii armonie, nu stiu daca chiar asa de bine...numele lui este Vitalie Vataman. Spor în tot ce faci ...Stăpân...al acordeonului Paul Stânga!
Paul ii cam deranjeaza pe toti acordeonistii la ora actuala,cine dau dislike sunt fanii celorlalti,carora nu le convine ca Paul le ia fața,si altceva decat sa dea cu hate nu pot. Atat pot ei...n ai ce sa le ceri
Maestre toata Romania canta lautarie si manele, am mai spus spus si ma repet asa cum a fost Balalau, Tanta , Printisorul )))) toate vor trece si se vor uita ,Cred cu tarie ca cineva de talia dumneavoastra cu o valoare ca a dumneavoastra, inca tanar cu o vasta experienta in toate genurile muzicale ar fi timpul sa se ocupe si de folclorul romanesc sa ii redea valoarea de altadata in mai mare masura .Folclorul ca si clasica vor ramane cat va exista pamantul si poporul roman Cred ca puteti fi continuatorul merituos la ce lasat maestrul Vasile Pandelescu la acelasi rang ca valoare s-au mai mare, asta depinde de dumneavoastra ,si veti ramane cu adevarat un nume in analele acordeonistilor de valoare din Romania.Sunt multi care canta bine, rup acordeoanele in doua dar degeaba daca nu transmit ceva .Stim ca totul inseamna bani in ziua de astazi dar e pacat sa nu lasa-ti cu adevarat ceva dupa dumneavoastra . Aveti destule cunostinte de unde puteti culege folclor pur dandui valoare 'Stim ca e o munca titanica dar merita , Dumnezeu va inzestrat special cu darul asta de a transmite mai departe , mai ales gagiu fiind ))). Stim ca aveti familie si nu e usor ca artist sa intretii o familie frumoasa si bine legata fara multa munca , mai ales ca acum pretentiile sunt mari , obrazul subtire cu cheltuiala se tine )) .Cum e cazul dumneavoastra e solicitant e greu sa le imparti si sa le faci pe toate perfect si bine .De asta pentru valori si genii exista sacrificii . Si acum sa mai destindem treaba , ganditi-va ca punand postarile cu tutorialele astea multi de pe aici va vor lua Has-ul in curand s-au mai tarziu ))), sunt sigur ca de pe acum au si arvonit botezurile , chefurile si majoratele din inprejurimile lor ))). Maestre cred ca v-am dat o tema la care sa va ganditi in viitor , sanatate si tot binele din lume copiilor ,familiei , parintilor si tuturor celor dragi dumneavoastra !!!!
Ritornela pentru avansati, dupa melodia "O batrana intr-o gara" din reportoriul regretatei Ileana Sararoiu. Pentru un incepator sau cat de cat cunoscator, prima data se invata piesa fara "floricele". Evident ca o sa se auda saraca. Astfel se stabileste durata fiecarei note in parte cat mai bine, avand in vedere ca este reprodusa la ureche. Cu basii se canta apoi melodia in tempo. Cand este stapanita piesa se trece la impodobirea ei precum bradul de Craciun. Pentru inceput nu trebuie urmat exemplul lui Paul, pentru ca fiecare impodobeste bradul dupa propriile simturi. Dupa ce ati impodobit-o cat de cat prin mordenti, apogiaturi, glisando, triluri si alte tehnici specifice ornamentelor muzicale, revenit si analizati la viteza mai mica video-ul ca sa intelegeti cum puteti sa slefuiti melodia. Este foarte important ca cei care vedeti ce face sa intelegeti in termeni muzicali fiecare pasaj.
catasolo Dragul meu Eu zic sa invete mai bine așa cu stil din prima ca sa nu invete fără stil pentru ca se obișnuiește așa iar după aceea o sa îi vina foarte greu sa facă stil . Suntem in 2020 aceasta piesa nu este foarte grea ,alți copii cânta de la 4,5 ani piese clasice ! Eu cred ca explic foarte bine și nu au cum sa nu priceapă așa ca : Spor la treaba dragii mei și va pup pe toți !
@@PaulStangaOficial550 Corect maestre , la ora actuala multi copii precoci )))canta ce noi martalogii o faceam la maturitate ))) muzica a avansat mult , existand informatia si mult mai mult studiu !!!
@@PaulStangaOficial550 Mulțumesc pentru aceste informații foarte prețioase (ambele comentarii), acum sunt opțiuni și fiecare poate încerca metoda pe care o dorește. Singurul risc la învățatul direct cu stil mi s-ar părea să se ”lipească” mecanic aceste ornamente și să nu înțelegem de ce sunt făcute cum sunt făcute. Adică ideal ar fi să le înțeleagă fiecare pentru a le aplica apoi și altor cântece, corect și acolo unde trebuie. Vă mulțumesc si dvs. și lui catasolo, este o plăcere să văd astfel de discuții pe youtube. De video ce să spun, extraordinar! O să auzim pe youtube numai melodii cântate cu stil în scurt timp :) ... oare?! Eu încă mă chinui cu învățatul dar acum am material de nota 20! Multă fericire alături de cei dragi!
@@PaulStangaOficial550 Din partea mea fiecare alege sa faca dupa cum considera, insa ar fi bine sa inteleaga in termeni muzicali ce executa. Asta face diferenta intre unul care canta dupa ce vede si altul care citeste note. Bucata muzicala prezentata contine mai multe tipuri de tehnici muzicale. Gasim grupetto, glissando, care toate la un loc fac stilul. Ca retine o melodie mai putin ma intereseaza, mai important este sa deprinda tehnica pentru ca apoi prin studiu sa o adapteze la ce simte sufletul sau in alte piese. Daca ne uitam la ce se canta acum, cu mici exceptii, majoritatea canta stilul lui Ionica. O fi rau, o fi bine? Nu sunt Iosif Sava sa analizez in profunzime. In concluzie, daca executa o floricica, o denumeste muzical, apoi o perioada se trece la studiul digitatiei optime si obiectiv indeplinit. O sa ii fie foarte usor de recunoscut apoi intr-un video, atat vizual cat si auditiv. Sa dau un exemplu, Sanie cu Zurgalai, melodie usor de fredonat, deja slagar. A venit Pandelescu in 1977 si a impodobit-o cu stilul sau si a mai facut-o si breaza. Revolutie in materie. Apoi multi altii au executat-o dupa cum au considerat. Mari acordeonisti au aratat o lipsa de imaginatie, astfel ca dupa 43 de ani Pandelescu ramane un nivel greu de trecut. Nu doar prin tehnica, ci si prin expresivitatea pe care o da melodiei prin tehnica burdufului.
Va salut, daca veti revedea comenturile mele catre Dvs. lansate la unele melodii ale Maestrului Pandelescu, o sa regasiti o rugaminte : va asteptam cu o carte, sau daca timpul nu va permite, cu niste mici eseuri personale in care sa puneti tot ce stiti Dvs. despre acest instrument mirific, acordeonul, care ajunge in mana unui profesionist ...Va urmaresc de ceva vreme, si impletiti perfect, ca sa simplific, teoria cu practica...Nu mai punem la socoteala ca ati trait in preajma Maestrului, si orice detaliu devine aur curat. Deci...pe cand o aparitie ...bibliografica, fie ea si on line? Si, ca sa se inchida cercul, ne permitem acest dialog pe pagina unui alt profesionist, dl. Paul Stanga, omul care nu numai ca " dã pitã" la o sumedenie de muzicanti ai zilei, dar, cu acest tutorial, le-o da "gata unsa"... Multa sanatate tuturor celor care ne intersectam pe acest canal al unui tip de +10 (zece) !!!!
@@sorinspatarelu5391 Pai daca ai ascultat-o cu ce ai acum de invatat si cu ce mai auzi daca auzi o faci sigur , daca ai urechi de tabla treaba ta , dar nu se poate chiar totul mura-n gura )))
Ești un mare acordeonist da te-am rugat sa păstrezi autentitatea cântecelor fara sa adaugi floricele din clape respecta cântecul așa cum este noi cunoaștem originalele fara floricele Paul ca pierzi auditoriu așa cum canta Marcel Budala lon Drăgoi fara floricele adaugate sper sa nu te superi ești f bun
Cel mai dulce si destept acordionist!!
Grande Maestro să fii sănătos faci lucruri extraordinare pe care f mulți nu vor sa le facă.,👍👍👍👍👍
Dragul nostru, Paul, pe timpurile astea, întunecate,.tu vii, cu atâta frumusețe!!!
Paul este o dulceață de acordeonist cu un caracter de aur .Te pup și te respect
Salut Paul,felicitari,esti cel mai complet acordeonist,si nr 1 pe folclor,si cat timp traim aici si ne raportam la Romania,folclorul este nr 1,muzica noastra traditionala,nu lautaria,oricat se contrazice lumea prin comentarii facand topuri artistilor.Esti unul din putinii artisti cu propriul stil,iar pe folclor esti direct urmasul lui Vasile Pandelescu,nimeni nu canta ca tine. Super muzician
Sunteti unul din cei mai sinceri profesori prin faptul ca mentionati de multe ori si numarul degetelor folosite in interpretare.Domnul sa va binecuvanteze cu sanatate si viata lunga sa puteti invata pe cat mai multi sa cante la acest minunat instrument!
stefan ardelean
Exact !
Digitația este f f importantă !
@@dumitrunistor5516 Trebuie sa existe niste principii in ce priveste digitatia.Daca le cunoasteti, v-as fi foarte recunoscator sa mi transmiteti cateva.Multumesc anticipat si Domnul Isus sa va binecuvanteze!
stefan ardelean
Cel mai simplu pruncipiu este sa nu încaleci degetele !
In rest , cred ca Maestrul Paul ar putea zice mai multe și mai concret !
Cu stima !
Pace și toate cele bune !
Sa ne traesti Domnul Paul esti o dulceata de om penrtu ca nimeni nu arata nimic no sa ajung eu vreo data in jumatatea dumnevoastra
Aceste sunete ,,ung" sufletele noastre!
Să va dea Dumnezeu sanatate si putere de munca!
Nu ma satur sa va ascult!
Super caracter ,un instrumentist complect .imi faci ziua mao frumoasa de cate ori te ascult
Mulțumesc mult pentru această lecție 😉👍
Sa ti dea bunul Dumnezeu ti e si familiei tot ce mi doresc eu mie si familiei mele esti un înger pt noi felicitări MAESTRE
Uau !!!
Ce frumos !
Șlagăr de ceva ani !
Poate întreaga melodie ar fi folositoare deasemenea !
Mulțumim frumos !
Mulțumim!!!! Să-ți dea Dumnezeu sănătate și viață lungă!!!!
Ești unic! Sa fii viu si sanatos!🎶🎶🎶🎶❤️🎶🎶🎶🎶
Ai mare dreptate draca maerste !!! Conteaza foarte tare ordinea digitala in care ne obisnuim sa atacam notele,,,, TOT RESPECTUL.❤❤❤
Incredibil!!! Multa sanatate!!!
mulțumim din suflet si pentru acest tutorial, foarte clar si bine explicat.
Foarte frumos! Aceasta lectie cuprinde o tehnica deosebit de virtuoasa pe care doar cei cu calitati muzicale deosebite o pot invata/reproduce. Sa ne traiesti maestre!
Minunat Paul,ca de obicei !
Frumos tare! Tot respectul!
Foarte bine Paul ! multumesc ! numai bine !
You are unique! I wish you good health! 🎶❤️🎶🎶🎶🎶
Daca nu cerem prea mult,,,,,,te rugam Maestre, si celelalte parti ale mel. Va iubim ptr. tot ce face ti ! Sa ne traiesti Maestre!!!
Va iubesc. mulțumim ca ne invitați sa fim elevii dvs cu asemenea explicații bune
Felicitări maestro
" Mister Perfecto" al acordeonului: Felicitări!! La această oră, în România, deții supremația acestui instrument, atât prin diversitatea genurilor muzicale pe care le abordezi cât și prin complexitatea stilului de interpretare. Aici ma refer mai exact la completarea precisă a lucrului cu ambele mâini. La lucrul cu basii, categoric n" ai rival în România!! Nimeni la această oră nu-si permite un tutorial cu armonia cu basii, fiindcă acolo apare diferența! Ai respect mult si pe ceilalti mari acordeonisti, dar la capitolul asta...locul unu este ocupat de maestru Paulica, locul doi si trei ...VACANT...si apoi se pot ocupa locurile următoare! În Republica Moldova mai canta cineva tot bine cu basii armonie, nu stiu daca chiar asa de bine...numele lui este Vitalie Vataman. Spor în tot ce faci ...Stăpân...al acordeonului Paul Stânga!
Superba melodia !
Bravo maestre!Toată stima pentru Dumneavoastra!
Idolul meu Paulicaaaa pup!
Respect Maestre!
Superb!
Perfect! Multa sanatate
Minunat ca de fiecare dată. Să-ți dea Dumnezeu sănătate, așteptam piese noi :)
Foarte bine explicat!
Asta da, nr1 😘
Frumos de tot; complimente.
Multumesc maestre
Asa maestre!
Am obs ca sunt 4 dislike. Cum frate sa dai dislike, nu sunteti sanatosi la cap. Bv MAESTRE. un acordeonist complet
Paul ii cam deranjeaza pe toti acordeonistii la ora actuala,cine dau dislike sunt fanii celorlalti,carora nu le convine ca Paul le ia fața,si altceva decat sa dea cu hate nu pot. Atat pot ei...n ai ce sa le ceri
Maestre toata Romania canta lautarie si manele, am mai spus spus si ma repet asa cum a fost Balalau, Tanta , Printisorul )))) toate vor trece si se vor uita ,Cred cu tarie ca cineva de talia dumneavoastra cu o valoare ca a dumneavoastra, inca tanar cu o vasta experienta in toate genurile muzicale ar fi timpul sa se ocupe si de folclorul romanesc sa ii redea valoarea de altadata in mai mare masura .Folclorul ca si clasica vor ramane cat va exista pamantul si poporul roman Cred ca puteti fi continuatorul merituos la ce lasat maestrul Vasile Pandelescu la acelasi rang ca valoare s-au mai mare, asta depinde de dumneavoastra ,si veti ramane cu adevarat un nume in analele acordeonistilor de valoare din Romania.Sunt multi care canta bine, rup acordeoanele in doua dar degeaba daca nu transmit ceva .Stim ca totul inseamna bani in ziua de astazi dar e pacat sa nu lasa-ti cu adevarat ceva dupa dumneavoastra . Aveti destule cunostinte de unde puteti culege folclor pur dandui valoare 'Stim ca e o munca titanica dar merita , Dumnezeu va inzestrat special cu darul asta de a transmite mai departe , mai ales gagiu fiind ))). Stim ca aveti familie si nu e usor ca artist sa intretii o familie frumoasa si bine legata fara multa munca , mai ales ca acum pretentiile sunt mari , obrazul subtire cu cheltuiala se tine )) .Cum e cazul dumneavoastra e solicitant e greu sa le imparti si sa le faci pe toate perfect si bine .De asta pentru valori si genii exista sacrificii . Si acum sa mai destindem treaba , ganditi-va ca punand postarile cu tutorialele astea multi de pe aici va vor lua Has-ul in curand s-au mai tarziu ))), sunt sigur ca de pe acum au si arvonit botezurile , chefurile si majoratele din inprejurimile lor ))). Maestre cred ca v-am dat o tema la care sa va ganditi in viitor , sanatate si tot binele din lume copiilor ,familiei , parintilor si tuturor celor dragi dumneavoastra !!!!
❤️❤️❤️❤️❤️ o sa invatam
Felicitari!
Multumim maestre
frumos frumos
mai vrem ritornele
Multumim frumos😇
Asta este pentru mine🙏
Ador minorele💪... Ma refer strict la tonalitatile minore 🤣
Multumesc apreciez efortul depus!
❤❤❤❤FELICITARI,❤❤❤❤❤
De la mine de la Târgoviște 🥰😂👌🏽🔝
As dori sa invat,dar la varsta mea este imposibil.Este foarte complicat ,dar atat de usor pentru dvs.Respect!
Super super
Bravoooooooo. Expert!!!!!!!!!
Regele acordeonului Paulica
СУПЕР
Așteptăm și returnela la Cine a pus cârciua-n drum. Mulțumim!
Multumim frumos. Greu sa copiem stilul, dar muncim.
Ritornela pentru avansati, dupa melodia "O batrana intr-o gara" din reportoriul regretatei Ileana Sararoiu. Pentru un incepator sau cat de cat cunoscator, prima data se invata piesa fara "floricele". Evident ca o sa se auda saraca. Astfel se stabileste durata fiecarei note in parte cat mai bine, avand in vedere ca este reprodusa la ureche. Cu basii se canta apoi melodia in tempo. Cand este stapanita piesa se trece la impodobirea ei precum bradul de Craciun. Pentru inceput nu trebuie urmat exemplul lui Paul, pentru ca fiecare impodobeste bradul dupa propriile simturi. Dupa ce ati impodobit-o cat de cat prin mordenti, apogiaturi, glisando, triluri si alte tehnici specifice ornamentelor muzicale, revenit si analizati la viteza mai mica video-ul ca sa intelegeti cum puteti sa slefuiti melodia. Este foarte important ca cei care vedeti ce face sa intelegeti in termeni muzicali fiecare pasaj.
catasolo Dragul meu Eu zic sa invete mai bine așa cu stil din prima ca sa nu invete fără stil pentru ca se obișnuiește așa iar după aceea o sa îi vina foarte greu sa facă stil . Suntem in 2020 aceasta piesa nu este foarte grea ,alți copii cânta de la 4,5 ani piese clasice ! Eu cred ca explic foarte bine și nu au cum sa nu priceapă așa ca : Spor la treaba dragii mei și va pup pe toți !
@@PaulStangaOficial550 Corect maestre , la ora actuala multi copii precoci )))canta ce noi martalogii o faceam la maturitate ))) muzica a avansat mult , existand informatia si mult mai mult studiu !!!
@@PaulStangaOficial550 Mulțumesc pentru aceste informații foarte prețioase (ambele comentarii), acum sunt opțiuni și fiecare poate încerca metoda pe care o dorește. Singurul risc la învățatul direct cu stil mi s-ar părea să se ”lipească” mecanic aceste ornamente și să nu înțelegem de ce sunt făcute cum sunt făcute. Adică ideal ar fi să le înțeleagă fiecare pentru a le aplica apoi și altor cântece, corect și acolo unde trebuie. Vă mulțumesc si dvs. și lui catasolo, este o plăcere să văd astfel de discuții pe youtube. De video ce să spun, extraordinar! O să auzim pe youtube numai melodii cântate cu stil în scurt timp :) ... oare?! Eu încă mă chinui cu învățatul dar acum am material de nota 20! Multă fericire alături de cei dragi!
@@PaulStangaOficial550 Din partea mea fiecare alege sa faca dupa cum considera, insa ar fi bine sa inteleaga in termeni muzicali ce executa. Asta face diferenta intre unul care canta dupa ce vede si altul care citeste note. Bucata muzicala prezentata contine mai multe tipuri de tehnici muzicale. Gasim grupetto, glissando, care toate la un loc fac stilul. Ca retine o melodie mai putin ma intereseaza, mai important este sa deprinda tehnica pentru ca apoi prin studiu sa o adapteze la ce simte sufletul sau in alte piese. Daca ne uitam la ce se canta acum, cu mici exceptii, majoritatea canta stilul lui Ionica. O fi rau, o fi bine? Nu sunt Iosif Sava sa analizez in profunzime. In concluzie, daca executa o floricica, o denumeste muzical, apoi o perioada se trece la studiul digitatiei optime si obiectiv indeplinit. O sa ii fie foarte usor de recunoscut apoi intr-un video, atat vizual cat si auditiv. Sa dau un exemplu, Sanie cu Zurgalai, melodie usor de fredonat, deja slagar. A venit Pandelescu in 1977 si a impodobit-o cu stilul sau si a mai facut-o si breaza. Revolutie in materie. Apoi multi altii au executat-o dupa cum au considerat. Mari acordeonisti au aratat o lipsa de imaginatie, astfel ca dupa 43 de ani Pandelescu ramane un nivel greu de trecut. Nu doar prin tehnica, ci si prin expresivitatea pe care o da melodiei prin tehnica burdufului.
Va salut,
daca veti revedea comenturile mele catre Dvs. lansate la unele melodii ale Maestrului Pandelescu, o sa regasiti
o rugaminte : va asteptam cu o carte, sau daca timpul nu va permite, cu niste mici eseuri personale in care sa puneti tot ce stiti Dvs. despre acest instrument mirific, acordeonul, care ajunge in mana unui profesionist ...Va urmaresc de ceva vreme, si impletiti perfect, ca sa simplific, teoria cu practica...Nu mai punem la socoteala ca ati trait in preajma Maestrului, si orice detaliu devine aur curat.
Deci...pe cand o aparitie ...bibliografica, fie ea si on line?
Si, ca sa se inchida cercul, ne permitem acest dialog pe pagina unui alt profesionist, dl. Paul Stanga, omul care nu numai ca " dã pitã" la o sumedenie de muzicanti ai zilei, dar, cu acest tutorial, le-o da "gata unsa"...
Multa sanatate tuturor celor care ne intersectam pe acest canal al unui tip de +10 (zece) !!!!
Da eu sint in italia in milano si cam greu
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Stimate Paul Stanga daca doresti sa faci un tutorial cum se cand timbal la ocordeon
❤️❤️❤️
Amo orga da nare cine sa ma invete
Puteți să faceți și tutorial la partea unde cântă solistul?
Danyel Banu Da am sa fac !
Va rog poate cineva sa imi spuna cum se numeste melodia intreaga ? E foarte frumoasa .
I batrana intro gara
Piesa se numeste o batrana intr-o gara, corect? :)
Ce e atau e pus deoparte
Paule, zii ceva de don' MARCEL BUDALA, orice.
Te rog frumos poți face un tutorial la doamne familia mea te rog frumos poți face toturialul te rog frumos poți face toturialul te rog din suflet 😘😘😘🤩
Maestre daca doriti sa m ai postati macar inca o hora stilata, precum ce pe care o cantati dvs in mi minor, va pup
Daca ai timp
Eu să o rezolv la claviatură nu cu başii se complică mai mult aşa
Sal, ai prins trilurile de la min 3.20 ?
Mai lipseşte ceva la returnela asta am ascultato într,un alt clip de,al dv şi începe altfel
@@sorinspatarelu5391 Pai daca ai ascultat-o cu ce ai acum de invatat si cu ce mai auzi daca auzi o faci sigur , daca ai urechi de tabla treaba ta , dar nu se poate chiar totul mura-n gura )))
Rog video mai aproape de clape, si daca se poate si basiii
Asi plati un profesor sa ma invete
Aloooooo,ăștia care ati dat dis like,sunteti izolați sau în izoleta?
Arata Mai lent si triluri-le ce pot de fii de folos si mai apropre pentru incepatori valsuri sunt bune de inceput nu hore Domnu Paul
Laurentiu Ciobotaru trebe sa faci incerci sa faci dupa auz. Poate merge si asa!
@@emionel da dar daca nu expilica correct cu armonie ca la clasa 1 daca tot face tutorial pentru incepatori
Ești un mare acordeonist da te-am rugat sa păstrezi autentitatea cântecelor fara sa adaugi floricele din clape respecta cântecul așa cum este noi cunoaștem originalele fara floricele Paul ca pierzi auditoriu așa cum canta Marcel Budala lon Drăgoi fara floricele adaugate sper sa nu te superi ești f bun