Jak zwykle piekne 😍 Chwyta za serce. No i oczywiście znowu przenosi w super latka, wspomnienia 😍 pozdrawiam i dziękuję że można posłuchać u Ciebie super muzyki😍
Подписался на Ваш канал Jarek!Bardzo piękna spokojna muzyka! Witaj z Ukrainy! Pracowałem w Polsce przez około pięć lat, naprawdę lubiłem ludzi i całą Polskę jako całość!
Hi Jarek, happy to see you🙂. Humm .. how I love this song !!! very beautiful execution, great, much emotion into your game 👍👍. As always I am in admiration 😍. The sounds are also pleasant, magic. Oh...! Yes I love this game...Too handsome 💥 Happy 🙂 Once again . Bravo Master !!! 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 Thank you very much Jarek🌹... I greet with heat ♫ ☼ ❤️
@@JarekM9544 Yes Jarek.. I understand, it's normal, but I'm always happy to see you and listen to your beautiful interpretations when you can , that puts sun in my heart❤️ Thank you Jarek.... Warm greetings And good weekend my friend ♫ ☼ ❤️
A ja gram tę piosenkę jak w oryginale, którą śpiewa Stevie Wonder. Mam oryginalny styl dla Yamahi S770-970, Nie wiem, czy Tiros pójdzie, czy nie. Tam właśnie gra styl jak w oryginale. I tak bardzo ciekawa wersja piosenki. Dzięki za tę wersję piosenki
Cześć Jarku....wreszcie dotarłemo Ciebie 😁zawsze na końcu😉 Świetny stylek i aranżacja 🎶🎵🎶🎹🎹🎹🎹🎧🎶👍👍👍👍👍👍👍 Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w Nowym roku Daro😉👈
Czesc :) Styl od Camaro a barwy to wiesz , jak sie uda to sie gra hehe , teraz nie mam klawisza , Tyros pojechał do nowego nabywcy a ja mysle :) Mniej teraz gram bo i czasu malo a sprzet stał i zajmowal miejsce - tak bez klawisza słabo wiec pewnie kupie cos o gabarycie PSR :) Dzieki ze wpadłes (Y) Pozdrawiam J
Hejka:)) Widzę, że postanowiłeś odkurzyć stary przebój Steve'go Ciekawy styl i całkiem spokojne wykonanie tego utworu przez Ciebie, dajesz mu takie ciekawe brzmienie ;) Ciepłe pozdrowienia dla Ciebie - E.
Witaj serdecznie. Normalnie ŚWIETNA ARANŻACJA to lubimy z żonką. Fajne tempo idzie potańczyć. Byle tak dalej bo te wolne to trochę już jest ich za dużo, dawaj na przyspieszenie jak możesz. Pozdrowienia od żonki mojej.
Hi Manoj, I am sorry that you took offence to my comments. I enjoyed your music but I thought that the backing was too noisy. Keep playing. Cheers from Scotland.
Super omg this is so great ..I love you too I am dancing here ....Thank you dear ..
Hey Jarek, my friend very nice played great style ;) have a nice weekend ;) greetings Rico
Super wykonanie.
Muzyka jest wyjątkowa .🎹🎹🎶🌹🎹🎶dzięki za wspaniały wybór 👏👏👏👏👏👏🎹🎶🎹🎶🌹🌹🌹🌹🌹♥️
Jak zwykle piekne 😍
Chwyta za serce. No i oczywiście znowu przenosi w super latka, wspomnienia 😍 pozdrawiam i dziękuję że można posłuchać u Ciebie super muzyki😍
Perfect form for the artist and the tune becomes powerfully new.
fantastic 🎶🎹🌸👌
Bardzo fajna aranżacja 😁
Brawo cudownie pan zagrał dziękuję bardzo pozdrawiam
Very well done, I love to play that song.
Very well played my friend, I like it!
I wish you a nice weekend.
LG.Manne
Great beat to this song. Delightful
Замечательная мелодия спасибо за тебя
I love this song it brings back to when I was younger when I met my boyfriend fantastic love this thank you for playing
Cześć Jarku przyjemnie się słucha twojej muzyki jest po prostu na medal życzę dalszych sukcesów pozdrawiam milutko
Magnifique j'adore bravo bisous
Подписался на Ваш канал Jarek!Bardzo piękna spokojna muzyka!
Witaj z Ukrainy! Pracowałem w Polsce przez około pięć lat, naprawdę lubiłem ludzi i całą Polskę jako całość!
Witam, jak zawsze miło u Pana gościć :) Super wykonanie, rozkosz dla uszu... Pozdrawiam cieplutko ;)
Просто супер, приятно слушать... Божественно... Спасибо. 😘
Hi Jarek, happy to see you🙂. Humm .. how I love this song !!! very beautiful execution, great, much emotion into your game 👍👍. As always I am in admiration 😍. The sounds are also pleasant, magic. Oh...! Yes I love this game...Too handsome 💥 Happy 🙂
Once again . Bravo Master !!!
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Thank you very much Jarek🌹... I greet with heat ♫ ☼ ❤️
Hi Jenny :) I have very little time for the game and as I have moments, of course I always yell on youtube :) Warm greetings
@@JarekM9544 Yes Jarek.. I understand, it's normal, but I'm always happy to see you and listen to your beautiful interpretations when you can , that puts sun in my heart❤️ Thank you Jarek.... Warm greetings And good weekend my friend
♫ ☼ ❤️
Adorável trabalho. Bela música.
superrrrrr...POZDRAWIAM MIŁO !!!!!
Hy Jarek
Great thank's vor this sharing. 🎼🎶🎵👏🏽🎵🎶🎼
Have a nice Sunday. Congratulations
Sincerely and friendly Aimé
extra comme toujours Jarek very good music
Cudne wykonanie starego przeboju 👍👏🏆🤗
Pozdrawiam 😻
Super! Pozdrawiam;)
Bravooooooooooooooooo
Well done you totally rock it 👍
That's beautiful Jarek. Your always great to listen to.
Merveilleux !!! Merci Jarek, c'est vraiment super !!!😃
Super interpretacja Jarek)) petarda style i barwy ))👍
I juste i Saïd. I love you for this composition🙂🙂🙂🙂
Superior. What else can I say
super :-) więcej takich takich słodkich melodii dla ucha...
Super cover ❤️...
Matko, nie mogę przestać tego słuchać :-D
Muito bom ! Parabéns !
Beautiful instrumental version of 1984 romantic hit by Stevie Wonder. This Yahama synth is outclass and so is the presenter.
I love your mix
Ilike your sound
Ilike yuor style....thanhkyou.
Magnifique musique douce que du bonheur 🌞🎵🎶🐝🌹🐞🌼🌻🌺😊
Cześć Jarku
Ładnie zagrane ...przyjemnie posłuchać :)
Pozdrawiam - R.
Thks Jarek! Your performances are better than any lessons! Sometimes I catch 'em)
🎶🎹🎶🎶😘
A ja gram tę piosenkę jak w oryginale, którą śpiewa Stevie Wonder. Mam oryginalny styl dla Yamahi S770-970, Nie wiem, czy Tiros pójdzie, czy nie. Tam właśnie gra styl jak w oryginale. I tak bardzo ciekawa wersja piosenki. Dzięki za tę wersję piosenki
Supper wonderfol vidio and muzika thanks ingrid akkermans
Cześć Jarku....wreszcie dotarłemo Ciebie 😁zawsze na końcu😉
Świetny stylek i aranżacja 🎶🎵🎶🎹🎹🎹🎹🎧🎶👍👍👍👍👍👍👍
Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w Nowym roku
Daro😉👈
Czesc :) Styl od Camaro a barwy to wiesz , jak sie uda to sie gra hehe , teraz nie mam klawisza , Tyros pojechał do nowego nabywcy a ja mysle :) Mniej teraz gram bo i czasu malo a sprzet stał i zajmowal miejsce - tak bez klawisza słabo wiec pewnie kupie cos o gabarycie PSR :) Dzieki ze wpadłes (Y) Pozdrawiam J
Very good !!! +++
MOLT DOLS....! MOLTES GRACIES JAREK M...
Super cover ❤️.
Very good!Thanks a lot!Good luck !
Super
No i gra muzyka, elegancko :)
Bonjour jarek j'adore vos musique sont belles vous joué bien mais dommage que je vous vois pas votre visage bisous 😘
Very good 😉👍
Wow !! You are Fantastic!!! 👍Bravo !!
Cara você é bom demais.
Nice performance!
Great!
Życzę powodzenia! Życzę więcej subskrybentów!
J'aime beaucoup cette musique. Merci pour ce trésor bon moment. Lilie
Super!👍
Jak zwykle pięknie :)
“I just called to say i love You” by Stevie Wonder is one of the most beautiful song i have ever heard
Top bom 💞💞🎶🎶🎶
These renditions on this site are delightful: and this is so fresh and unaffected, it's grand natural music. Thanks =:)
👍👍👍
Hejka:))
Widzę, że postanowiłeś odkurzyć stary przebój Steve'go
Ciekawy styl i całkiem spokojne wykonanie tego utworu przez Ciebie, dajesz mu takie ciekawe brzmienie ;)
Ciepłe pozdrowienia dla Ciebie - E.
Like Jarek
Супер!
SUPER COOL !!!!!!!!
Jak zawsze , przepięknie:)
Witaj serdecznie. Normalnie ŚWIETNA ARANŻACJA to lubimy z żonką. Fajne tempo idzie potańczyć. Byle tak dalej bo te wolne to trochę już jest ich za dużo, dawaj na przyspieszenie jak możesz. Pozdrowienia od żonki mojej.
Beautiful. 🕊🕊🕊🇺🇸
👌☺
Я люблю играть эту тему....
Well done bro.. can someone give me the details of the keyboard? Which Yamaha series is this
Yamaha Tyros 5 series workstation
@@nutter5454 thank you very much my friend!!
I need a collection of this music mix from jarek m
I loved it so much
Это моя любимое музыка Благо Дарю Яарек!!!
Thanks for Sharing
❤️❤️❤️I'm brave enough to say I love you❤️❤️❤️ hehehe I'm just a fan of you sir @Jarek M
Zyren P me too
I can play every thing Dip stick Mattis ❤
Beautiful hands :-)
Super.
приятно слушать молодец
Bonsoir jarek ça vas bien
Ilona Ibolya Máté köszönöm szépen a feltöltést szuper jó 💕 tetszik köszi 🇭🇺😄👋 Kívánok boldog új esztendőt neked.😊👋🌟💕🎶🍀🌠🎶🍀🎶🌟🌟🌟🌟
WOW?!👌🐇
Você e de mais amo ouvi você toca
você poderia fazer um vídeo com a musica a desconhecida de Fernando mendes, deve ficar legal no teclado musical .
💎
J ' aime beaucoup !!!!!!
Hi Manoj, I am sorry that you took offence to my comments. I enjoyed your music but I thought that the backing was too noisy. Keep playing. Cheers from Scotland.
Hi guy! What voice and rythmus used? Thanks!
por la forma de tocar las teclas e podido darme cuenta lo que disfrutas tocando lo haces muy bien
😍😍😍😍😍
May I know What style and tempo? Thanks.
Ang sarap gawaan ng step ng sayaw..
What is the price of this keyboard?
Yamaha Tyros4 (now 2019) about 4.5K US $.before 4 yrs ago something like 6,000 US$
Brasil 🙋😍
Ilona Ibolya Máté köszönöm a feltöltést csodálatos tetszik köszi 🇭🇺💞👋💕🇭🇺🇭🇺❤️💕♥️🌼🌹🌸🎶😊🌟🌟🌟
Brasil, 😍