Uauuu sa bukur intervista me e mire na knaqi Melaimi sa humor qe ka e i drejtperdrejte e shume i zgjuar sa i pregatitur bravooo te uroj gjithe te mirat
Ne shkoder ka ken dikur shum bukur,edhe pse ishte nen rregjimin komunist.Milaim ne kjoft se vertet e don shkodren bravo. Disa gjana ti i thu ne sy gjithkuj. Rrespekt.
Shqiperia dhe Kosova jane nje popull, kane nje Gjuhe te perbashket, rrojne ne token e te pareve Pellazgo-Ilire-Arbnore por kane jetuar nen dy qeveri te ndryshme
Ashtu, eshte! Por banaliteti tregohet me fjale banale Nuk mund t’a tregosh banalitetin me fjale te bukura Apo, jo? Plus qe fjalet banale i permban Fjalori i Gjuhes
Ky shum gjëra i flet realitetin Po e tepron pak më fjal të ndyta se këtao fjal nuk ftiten ne inervista Ato fjal te ndyta fliten ne apërira private Ky tash asht i barë gjysh.
Shume i neveritahem ky tipi . Plus nuk i ka hije emisjoneve me perdor fjalor si ne kafe . Me vjen keq per grun e ktij tipit pa edukat . Me vjen keq por emission pa lidhje hera e 1 qe e hapa ta shikoja dhe u zhgenjeva .
Diqka spo lidhet, qikat e mdhaja kaq te ngritura ne profesion, Edhe ti me pas nevojë me te ndihmu dikush ne shkollimin e Emes????? Bollni mo me kto trillime e rrena, kam mendu qe je shume i sinqertë amo qa shume te kam percjell Qe po e shoh se bjen ndesh me veten tende.
Te qerdhet Milaim fiks ashtu eshte, por ti kta e din se ke jetu ne Suedi edhe une jetoj ne Suedi dhe kjo te fmijet eshte mas kryresorja ,e jo me ndejt ne shpi e mi ngju fjalet e te rriturve
Ky milaimi duhet tadhitur ne pjesen e atyre qe nuk e dine a jane mashkuj a femra pra nese nji femer ashte lavire ka kupetim por burri me qen lavire si kjo znaqka qe para viteve 90 dhjet u largoheshin njerzit nga ky shpijun ne prendim kjo ska kupetim
Uauuu sa bukur intervista me e mire na knaqi Melaimi sa humor qe ka e i drejtperdrejte e shume i zgjuar sa i pregatitur bravooo te uroj gjithe te mirat
Une do te thosha qe ai flet pa barriera Kjo e ben interviste te thjeshte dhe te kuptueshme nga populli Bukur!
ALBA nuk qenke fare per moderatore je duke qeshur pa shkak gjate gjithe kohes dhe moderatorja duhet te bzqesh dhe te rri serioze e jo duke qeshur
Melaimi eshte super intelektual, njeri i zgjuar, dhe familjare i shkelqyer, Bravo ,suksese
Bravoooo Alba për Emisjonin dhe Rrespekt për Milaim Zeken
Merite eshte dhe kjo kur gjen njeriun e pershtatshem per te intervistuar Drejt, me thene!
Sa i drejtperdrejte je mor Milazim djali, nje nder intervistt ma fani qe kam nigju
Melaim je njish, realist ,shakaxhi i lezetshem, je floriiii! Shpresoj mos te "tutesh" te devijosh si te tjeret qe e dredhin sipas interesit.
Kjo shum esht mendje madhe kjo ska te bej me moderim ju betona kjo vetem qet bukuri ka se nivelin e dijes eka 0
Nivelin e dijes 0 dhe Shifja fotot para disa viteve pa operacione si zombi ka cen 🙄
Ne shkoder ka ken dikur shum bukur,edhe pse ishte nen rregjimin komunist.Milaim ne kjoft se vertet e don shkodren bravo. Disa gjana ti i thu ne sy gjithkuj. Rrespekt.
Alba po qesh pa lidhje
Alba super vajze ❤
Une mendoj qe fyerja me e madhe per shqiptaret eshte kur i thua :- Sa i poshter! Fjala i poshter eshte fyese
Milaimi eshte I mir se jav thot te verteten ne sy
Ashtu, duhet!
Respekte per ty Zoti Milaim Zeka, God bless you and your family too!
Presheva Rahovica Lugin
Alba është shumë e edhukuar e zgjuar ajo është e padjallëzuar❤
Sinqeriteti eshte virtyt shume i rendesishem
E padjallëzuar është Alba❤
Bravo Milaim
Mile si gjithmonë i drejtpërdrejt🌟👏!
Pa rrotulla’
Shqiperia dhe Kosova jane nje popull, kane nje Gjuhe te perbashket, rrojne ne token e te pareve Pellazgo-Ilire-Arbnore por kane jetuar nen dy qeveri te ndryshme
Alba je moderatore e mirë po qesh shumë më pak me qesh është më mirë 😊❤
Sa Humor qe ka ky Milaimi😅😅😅
Une nuk kam pare te behet konkurs per te marre ne pune, moderatoret Nuk eshte puna per ndonje moderator qe shihet talenti
✨
acihen fort
Ky Milaimi se di pse um pelqen, është shumë real ja përcjelli gjithmonë intervistat
Ja rrufsh Mullarin Pra 😅
Milaimi eshte pasuri kombetare ,po shqipot .qe hane hala buken me makarona se nuhasin kte nivel 😅u duket jashte toksor😂
Pershendetje
@@Valdete.185 qysh mja percill kti far Rrot K**i intervistat veq Gazit .. 😎
@@gezimshala8612 qysh Spot vjen marre me pershendet gruen e Martune me dy Bineq valla Po lypshe stupc bre bac
shum mir te paska eduku polici,me prit ne ren si gjith tjeret
Bash vallah, se jane msu kta me perdor famen ndaj popullit, por rregullat jane njesoj per te gjithe! Respekt policis se Kosoves!❤
Kjo Alba po ja verteton te gjitha fjalet ketij Zekes😂😂😂
Zotri Milaim,
Je shum i zgjuar dhe
Intelektual veq ni behone
E ki fol shum gybet (fjal banale)
Përndryshe je shum në rregull.
Ashtu, eshte! Por banaliteti tregohet me fjale banale Nuk mund t’a tregosh banalitetin me fjale te bukura Apo, jo? Plus qe fjalet banale i permban Fjalori i Gjuhes
aecin fort
Nuk ke çka dhin ti më shumë se gojen tëndë o i pa fytyrë!
Pishman eshte fjale turke Ne kemi fjalen Shqip, pendim, i penduar Falemnderit per mirekuptimin
Shume i sakt taman origjinal
Te njejtat ja ka thene edhe Antoneles jy
Ky shum gjëra i flet realitetin
Po e tepron pak më fjal të ndyta se këtao fjal nuk ftiten ne inervista
Ato fjal te ndyta fliten ne apërira private
Ky tash asht i barë gjysh.
Respekte per policin
Une mendoj qe fjale fyese per shqiptaret eshte kur i thua , sa i poshter ose sa e poshter!
Ti paske 4 vajza ? Po ti paske tan boten o zotni.
Si bon KY si need star
Kjo qesh fake o plak tan kohen
locen poboll mirtapaska bash mir tapaskan bos hallall jukoft
Përshendetje shum Respekt per Alben goc e qet e embel e sinqert i uroi shum shendet sukses Ne te ardhmen
poti bash kali je
mjer ata vajza citkan tymut bab maifllict sety ska
Shume i neveritahem ky tipi . Plus nuk i ka hije emisjoneve me perdor fjalor si ne kafe . Me vjen keq per grun e ktij tipit pa edukat . Me vjen keq por emission pa lidhje hera e 1 qe e hapa ta shikoja dhe u zhgenjeva .
O. Milaim. Po. Kosovar. Jan. Ata. Budall.
Albin Kurthi eshte Enver Hoxha As djemte e Enver Hoxhes nuk i ngjajne babait te tyre aq shume , sa i ngjan Albin Kurthi
Alba, ooo yll!⭐
Po atje prinderit me femije nuk kishin perparsi, 🤔Edhe mua me ka ndodhe ne Maqedoni
😂😂😂😂
Diqka spo lidhet, qikat e mdhaja kaq te ngritura ne profesion, Edhe ti me pas nevojë me te ndihmu dikush ne shkollimin e Emes????? Bollni mo me kto trillime e rrena, kam mendu qe je shume i sinqertë amo qa shume te kam percjell Qe po e shoh se bjen ndesh me veten tende.
Rrespekt per Policin, shum mir ta paska ba. Kush leshi je ti met lshu pa ren. Me ka ti njeri nuk lyp me kapercy rena.
Po Albini asht shum ma i meqem sikur ti edhe se ata politant tjer .
Djallezia eshte mencuri ne krah te kundert Nuk i duam djallezite e Albin Kurthit Le te shkoje t’ua tregoje atyre qe e kane mesuar !
Te qerdhet Milaim fiks ashtu eshte, por ti kta e din se ke jetu ne Suedi edhe une jetoj ne Suedi dhe kjo te fmijet eshte mas kryresorja ,e jo me ndejt ne shpi e mi ngju fjalet e te rriturve
Ky èshtè kali
Ky milaimi duhet tadhitur ne pjesen e atyre qe nuk e dine a jane mashkuj a femra pra nese nji femer ashte lavire ka kupetim por burri me qen lavire si kjo znaqka qe para viteve 90 dhjet u largoheshin njerzit nga ky shpijun ne prendim kjo ska kupetim
Qyri horat
a ka nana jote te tjere djem si ty ?
O mzat je i trullan i brenices
Aryejs???
MILAIM GELBAZA
Pl
😂😂😂 aldini tika bo mekast 😂😂 albini ika fajet 😂😂3
Kish me kon emisjoni naji mire me ka dikush me na fol per hiroskopin
Çfar gojpeshkui neveritur.
Haha
mir ta paska ba po kush karin je ti more mili
Horoskopin po e pres
krejt ishin bolop
E mozamakeq huti e hutja
He more Zot i Madh , edhe ky e kjo i thonë vedi gazetar. Phiiiii po posht ka ra gazatarija në shqiptari.
Milaim je legjend 😂
Na hongsh k..in
Aaa dilinxhi à ti Je feminist
Mut muti
Ae han tmadh