Valla biz 2009 dan beri neeholland kullaniyoruz tt50 ciftceker gayet memnunuz ondan once massey 265 vardi hersene en az 4 binlira para yiyordu massey en son alacagim traktor 3000 lik forda binerim yine masseye binmem
Furkan KECECİ benimde ilk traktörüm 135 likti aynen bende seningibi tiksindim kapıma koymak istemem fergisonlar kötü traktör deyiller ama ben sevmiyorum sevmeyerek bindim beş yıl imkanım olduğu müttetce koşmayı düşünmüyorum fiat olsun 415 lik olsun isterse bende patinajından bıkmıştım nereye gitsen biraz fazla yük olsun çıkmaz çamur olsun çıkmaz benimki arıza yapmadıydı yeni aşmıştık ama bende patinajından bıkmıştım
Güzel çekiyor debriyaj dan ayani çekse daha güzel olur
Yağmur yağdı yerler yumuşacık yardır babam yardır. Tepekolunu biraz uzatması lazım.
Nh günahım kadar sevmem ama bu motor ne hikmetse güzel çekiyor
Avrupa montaj bu ithal 4030 var bizim arkadaş da oda güzel
Bir zamanların sert rüzgarı t4000 serisi
O modelde powershuttle ve Hi-Lo buçuklu tam senkromeçli şanzıman vaad eden 40 km
Merhaba birzda bahcesi olanlar için sulama sistemleri videoları ceksenız...
Adım gibi eminim bu traktör 95 nehir ital
New holland td serisi hariç biraz pahalı traktörleri mükemmel
Ara kolu biraz uzatmasi gerek. Arka taraf işlemiyor.
Güzel çekiyor maşallah
Valla biz 2009 dan beri neeholland kullaniyoruz tt50 ciftceker gayet memnunuz ondan once massey 265 vardi hersene en az 4 binlira para yiyordu massey en son alacagim traktor 3000 lik forda binerim yine masseye binmem
Ford traktör ün neyi varmış
Öyle yazdım
Furkan KECECİ benimde ilk traktörüm 135 likti aynen bende seningibi tiksindim kapıma koymak istemem fergisonlar kötü traktör deyiller ama ben sevmiyorum sevmeyerek bindim beş yıl imkanım olduğu müttetce koşmayı düşünmüyorum fiat olsun 415 lik olsun isterse bende patinajından bıkmıştım nereye gitsen biraz fazla yük olsun çıkmaz çamur olsun çıkmaz benimki arıza yapmadıydı yeni aşmıştık ama bende patinajından bıkmıştım
Boyuna göre iyi çekiş
Direksiyonu toplamadan indiriyor emmim la.kolları kopartacak 😂
Orta kolu biraz uzatsa rahatlicak garibim
Pancar söküm videosu cektiniz atmadınız neden
Yakında yayınlanacak
Helal olsun
3 silindir?
sifir fiyat nedir ?
Newholland farkı 😜
Souper
Motor budur ithal olcak abi bu new holand ların bilmem td100 var bes para etmez td110var bes pata etmez alıcaksan new holand aha boyle ithal alıcaksın
Kabin dar
O ayak debriyaj da olmuyor be abi
Tamirci ne bok yiyecek hacı debriyaj bilyası dağılmasa aaaa;))
@@habipkocak2085 yanlış hatırlamıyorsam o seride yağlı debriyaj var öyle bir sorun açacağını sanmıyorum
Aynı tt4.75 gibi
italya
arka sıra bacakları ayarsız
Başkası üretiyor bunlar reklamını yapıyor. Üreten sizin kadar yapmıyor şu traktörleri
New hollandları hiç sevmem ama bu ithal olanlar canavar türk traktör olanlar bi işe yaramaz
Bunların piyasası nedir
Bunların piyasası nedir acaba 2012 model temiz birşey bulursak
Td 85 de o kadar olmasada ona yakin ceker zaten
Kavaktada boy var ama ne boka yarar
Bunla hikaye hep traktör ün kıralı ERKUNT tür böylede biilinir
Lüks 90 ve 100 lerini çok beğendim