Beloften Almere City zien titelkansen in eredivisie slinken

• Опубликовано: 12 фев 2022
  • Almere City FC O21 heeft zaterdagmiddag op eigen veld verloren van FC Twente/Heracles O21. De gasten waren uiteindelijk met 1-2 te sterk voor de ploeg van coach Hedwiges Maduro. Door de nederlaag hebben de Almeerse beloften de titel in de ererdivisie voor spelers onder de 21 jaar niet meer in eigen hand.
    In de eerste helft kwam Almere City na een half uur spelen onfortuinlijk op achterstand na een fout van doelman Stijn Keller: hij ging de fout in na een vrije trap van Jahnoah Markelo. In de beginfase van de 2e helft verdubbelden de gasten de marge na een goal van Thijmen de Langer. Almere City O21 kwam een kwartier voor tijd terug in de wedstrijd via een goal van Riley Reemnet, maar wist uiteindelijk niet meer de gelijkmaker te forceren.