کتاب صوتی انسان خداگونه قسمت سوم 3 نوشته یووال نوح هراری

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 8 сен 2024
  • #انسان_خدا_گونه
    نویسنده : #یووال_نوح_هراری
    راوی : فرهاد ارکانی
    انسان خداگونه در پروژه‌ها و آرزوها و کابوس‌هایی کاوش می‌کند که قرن بیست‌ویکم را شکل می‌بخشند ــ از غلبه بر مرگ تا خلق زیست مصنوعی. از اینجا به کجا می‌رویم؟ و این جهان شکنندۀ کنونی را چگونه در برابر توانایی‌های نابودگرمان محافظت می‌کنیم؟
    جنگ برمی‌افتد
    احتمال خودکشی بیش از کشته شدن در جنگ خواهد بود
    قحطی ناپدید می‌شود
    خطر چاقی بشر را بیش از گرسنگی تهدید می‌کند
    مرگ چیزی جز یک مشکل فنی نیست
    برابری از میان می‌رود ــ پایندگی وارد می‌شود
    آینده برای ما چه در بر دارد؟
    مرحلۀ بعدی تکامل همین است
    انسان خردمند نشان داد که از کجا آمده‌ایم، انسان خداگونه نشان می‌دهد که به کجا می‌رویم.

Комментарии • 9

  • @user-uy1cb2vz9h
    @user-uy1cb2vz9h 5 месяцев назад

    سپاس گذارم از این همه تلاش برای پرورش اندیشمندان پارسی زبان 🙏🙏🏻

  • @meymanatnekouei-lw6jj
    @meymanatnekouei-lw6jj 7 месяцев назад

    با دورد و ممنون از نویسنده و گوینده ❤❤

  • @mortezahashemi1189
    @mortezahashemi1189 Год назад +1

    واقعاً سپاسگزارم. بسیار آموزنده. هم از نویسنده هم از راوی. بخش مربوط به انقلاب رومانی خیلی منو متآثر کرد. یاد مملکت خودمون افتادم

  • @JJ-un5je
    @JJ-un5je Год назад

    👍

  • @nasersalim
    @nasersalim Год назад

    خیلی ممنونم مرسی این قسمت در مورد انقلاب خیلی جالب بود و نت‌برداری کردم 💙❤️

  • @matrixworld748
    @matrixworld748 2 года назад

    با سلام و تقدیر از تهیه کنندگان این ویدئو و همینطور نویسنده کتاب. اسم این کتاب انسان خداگونه است یعنی انسانی که آفرینش می کند اگر کارهای انسان از طریق فکر است آیا فکر را مغز همانند یک کارخانه تولید می کند آنوقت می‌توان گفت . انسان آفریننده فکراست . من در جایی خواندن م که بودا گفت فکر را انسان می‌گیرد , ولی نگفت از کجا می گیرد . انسان اگر کارخانه فکر سازی بود بحران ها را از قبل می‌دید به هر حال این کتاب بررسی جالبی است , از شرایطی که انسان در گذر تاریخ چطوری گذر کرده است .مثلاً در روزگاری انسانهای بیش از حد ناسیونالیست تاریخ را به صورت اسطوره بیان می‌کردند . مثل داستان های شاهنامه . که همه زندگی آدم های معمولی بوده است .که خود کتاب هم به خوبی به این مسئله اشاره دارد .اینکه انسان ها فکرشان از کجا سر منشا میگیرد به این دلیل است که بودایی ها , انسان را در نقاشی هایشان در مقایسه با طبیعت به شکل کوچک نمایش می دهند و از طرفی میگویند هسته مرکزی انسان , یک حیوان است که باید آنرا را با طناب بست و مهار کرد. یعنی انسان از طریق هوش و آگاهی می‌تواند خودش را کمک کند .یعنی خود بودا اصلیت انسان را کوچک می شمارد .مگر اینکه به روشنی رسیده باشد .بودا یک اندیشگربود و نه آورنده خدا و دین . مردم مذهبی از به روشنی رسیدن , دین و خدا را می فهمند . حال آنکه روشنی و حقیقت دانش تا ابد بی پایان است . دنیای مذهب , دانش را ترمز می کند . مردم نادان ( بودایی ها ) از اندیشه ها و آدم ها اسطوره و افسانه می سازند . به نظر من اینکه این همه افکار متفاوت هر لحظه در تاریخ چطور شکل می گیرد دربیولوژی فیزیک کوانتوم بهتر قابل بررسی است . مادیات یا فرم ها عقربه های ساعت زمان هستند . حرف های من یک برداشت شخصی است و نه مطلق گرایی .

    • @SaeedJesmi
      @SaeedJesmi  2 года назад +1

      درود ها
      بسیار عالی🌹🌹💕

    • @roholahkhaje2261
      @roholahkhaje2261 2 года назад +1

      سلام وقت بخیر
      متن قوی و علمی انسان خدا گونه که به شکل صوتی ارایه شده . با همه ی ابهت و عمقی که دارد با همه نو گویی و علمی بودن . یک نکته ی کوچک را . به خاطر ذیق وقت یا مکان یا هر دلیل دبگر . لحاظ نکرده .. تند گویی . تلگراف گویی و اینکه مخاطب از دانش لازم برخوردار است پس ذهن تهیه کنندگان بوده .
      من با سواد اندک ( شش کلاس)
      بسیار بیشتر از آن فرهیخته ی دانشگاه دیده نیاز به فهم این مطالب برای عبور از تاریکی های ذهنی دارم . از شما ممنونم .. ولی شما انبوه انبوه توده های نیازمند را فراموش فرموده اید
      کلاه از سر بر می دارم و تا کم کرنشی از سر قدر دانی میکنم
      رخ

    • @SaeedJesmi
      @SaeedJesmi  2 года назад +1

      🙏🙏🌹