Primul lucru să nu intri in vorba cu politaiu si al doilea filmeazal cu camera din masina ca marturie al treilea rand dai documentele si nu discuta cu el deloc.
Mai documentează , multe erori începând cu oprirea motorului si legitimarea ( prezentarea legitimație ) când este în civil nu în uniformă, conduceți lumea în confuzie
1. Dacă-i vorba doar de contravenție fără a se reține vreun document, atunci lasă-l să-și facă treaba, deoarece amenda nu va fi mare, deci nu merită nicio "negociere" 2. Dacă-i mai "groasă" (cu reținere de documente) atunci singura șansă de a "ghici" dacă polițistul este dispus sau nu, negocierii este următoarea: După ce ți-a preluat documentele, el îți precizează pe un ton amabil: "vă rog să rămâneți în mașină!" Ei bine, aici e "cumpăna" - dai să cobori, iar dacă acesta îți solicită din nou: "am spus să rămâneți în mașină!" pe un ton mai grav, atunci nu prea ai ce face. Însă dacă te lasă să cobori, atunci...
De-aia nu se mai "vindeca" tara asta....... din cauza lui " atunci........" Ori suntem golani, ori nu mai suntem! Ideea nu e sa fii golan doar de la 8 la 10 si in weekend! 😂😂😂😂
Cand te interogheaza un politist ai dreptul sa zici "Îmi pare rău, nu vreau să vorbesc cu tine". Dacă insistă, spuneți: "Sunt reținut?" Dacă răspunsul este nu, pur și simplu repetați că nu doriți să vorbiți cu el.
Minciună! Nu semnezi că recunoști fapta, ci că ai primit procesul verbal, și nu te împiedică să faci plângere contravențională la judecătoria locului sau a domiciliului. Dacă nu semnezi, vei primi procesul-verbal prin poștă la o dată nedeterminată, poate nu ești la domiciliu, dacă nu te-a găsit poștașul și nu l-ai ridicat tu, se trece la afișarea lui pe ușă/poartă și termenul de contestare de 15 zile de la comunicare poate expira în absența ta. Care este scopul acestei dezinformări de la 8:30?
Depinde de situatie. In principiu are voie sa te opreasca oriunde. Pe autostrada trebuie insa semnalizata stationarea de autospeciala si/sau unul dintre politisti
ce întrebare adresezi. Păi tu nu ai citit legislația rutieră, dacă are sau nu voie să te oprească poliția pe autostradă ? Cum ai obținut permisul dacă nu ști atâta. Asta da întrebare...cum ai obținut permisul ?
@@marceldobos9435 mai citeste o data intrebarea: - PE AUTOSTRADA. Eu consider ca procedura corecta este sa te insoteasca pana la primul loc de parcare/refugiu/e.t.c. si nu cum se face la noi sa te opreasca pe banda de urgenta sau mai rau pe marcaj interzis/rezonator. La asta se refera intrebarea mea inteligentule care esti.
Vă salut! Un videoclip educativ, putem spune, dar cu câteva sintagme care trebuiau reglementate sau evitate. 1. Nu știu cât de bună este recomandarea referitoare la oprirea motorului, sunt agenți de poliție care solicită sau nu această acțiune, din punctul meu de vedere este o recomandare inutilă. 2. ,, ai dreptul de a solicita legitimația polițistului ,, X : conform legii 218/2002 agentul de poliție care este în uniforma de serviciu, este obligat să se prezinte cu gradul pe care acesta îl are, numele și prenumele, precum și unitatea de Poliție din care face parte. DOAR în cazul în care polițistul este îmbrăcat civil are obligația de a prezenta insigna sau legitimația de serviciu, pe lângă prezentarea explicată mai sus. 3. ,, dacă este pentru viteză motivul opririi ai dreptul de a solicita modelul și seria aparatului radar ,, X: datele de identificare ale aparatului radar, cât și numărul hard disk ului ( unde este cazul), unde se vor stoca imaginile filmate vor fi deja regăsite in conținutul procesului-verbal. Totodată, ,, legitimația, ordinul de serviciu, informații despre aparatul radar ,, sunt catalogate în acel periplu din cauza căruia o să se piardă mult timp și o sa îți complice cât mai mult situația, spuneți dvs. pe la minutul 7:50 , oare de ce? Exact, pentru ca sunt întrebări inutile, nu fac parte din obligațiile polițiștilor și nici nu au vreun cadru legal. Eu zic că ar fi cazul să verificăm ceva înainte să publicăm, nu să dezinformăm, aș fi avut pretenții de la acest canal. În rest, sfaturi/recomandări pertinente și la subiect. Zi/seară frumoasă vă doresc!
Foarte pertinent mesajul multumesc. Referirile mele sunt pentru cazurile cand toate aceste cerinte nu sunt indeplinite. Adica politistul nu le spune. Poate ca trebuia sa precizez asta. Multumesc si mai astep astfel de critici! O zi frumoasa!
Băgați oamenii in ceață, semnarea procesului verbal nu înseamnă că ești de acord, înseamnă doar ca ai luat la cunoștință, scrie si un el pentru ce semnezi, dar de, cine sa le citească...
Ai grija la nuanta! Eu ma refer la refuzul a ceea ce scrie in el. Ai in continuare dreptul sa nu semnezi. PV iti este trimis prin posta. Poti sa il semnezi, poti sa il semnezi cu mentiuni sau poti sa nu il semnezi.
Din nou, dacă semnezi procesul verbal asta nu înseamnă că ești de acord cu ce scrie in el, si daca semnezi și dacă nu se întâmplă exact același lucru, in continuare poți face contestație când îți vine acasă sau in 15 zile după semnare.
@@flaviuscampeanu6101 Cum sa nu ai la ce o folosi? Fiind pe domeniul public, poti filma orice ( fara sa hartuiesti sau sa-i ingradesti activitatea). Apoi, poti folosi filmarea la superiori daca e abuziv polistul sau dornic de rotunjire a veniturilor. O sa ajungem o tara de cameramani: toata lumea filmeaza pe toata lumea! Spatiu de stocare ofera RUclips si TikTok gratis! 😂😂😂😂😂😂
Procesul-verbal va fi comunicat ulterior, iar ca și contravenient ai la dispoziție 15 zile calendaristice de la momentul comunicării procesului-verbal să depui plângere împotriva acestuia.
In calitate de polițist rutier vorbesc, nu aveți voie sa cereți legitimația unui polițist, in contextul in care acesta este îmbrăcat in uniforma, și cu privire la ordinul se serviciu, total gresit, nu ieșim in strada la “ordin”, ordinul de serviciu are cu totul o alta destinație
Din pacate nu e asa. Ai dreptul sa legitimezi orice politist sau jandarm care te acoateaza. Mai mult decat atat ai drepul (daca stii insemnele specifice - si mai bine le-ati si spune aici ca sa le cunoasca oamenii) sa controlezi veridicitatea actului prezentat. 🤷♂️
Bună ziua, când polițiștii rutieri opresc dimineața doar pentru a testa șoferii dacă au consumat alcool seara se încadrează la control de rutină sau unde? Merci.
@@flaviuscampeanu6101 Pe ce Articol din lege va bazati cand spuneti asta? Conform legii 218/2002 Art. 57. - (1) În exercitarea atribuţiilor de serviciu, poliţistul este obligat să îşi facă, în prealabil, cunoscută calitatea, astfel: a) dacă este în uniformă, prin prezentarea verbală a numelui şi prenumelui, precum şi a unităţii de poliţie din care face parte; b) dacă este în ţinută civilă, prin prezentarea datelor prevăzute la lit. a), precum şi a legitimaţiei de serviciu sau a insignei.
Nu are nici o logica ce spuneti. V-am motivat raspunsul cu argumente din lege. Pe tot parcursul videoclipului v-ati referit la politistul imbracat in uniforma. Daca dvs. considerati ca nu inteleg la ce va referiti, va rog sa-mi argumentati cu argumente din lege, ca sa pot intelege si eu unde stiu gresit/incomplet. Multumesc.
Error! Chiar daca esti de acord sau nu cu procesul verbal, il semnezi indiferent de situatie; semnatura ta reprezinta luarea la cunostinta a celor constatate de agentul constatator, nu ca esti de acord cu el sau nu. Il rogi pe agentul constatator sa ti treaca mentiunile pe care le ai si daca ai ceva cu care nu esti de acord mergi la judecatoria de pe raza sectorului de drum in care ai fost oprit si ai 15 zile timp sa depui contestatie. (Ex: daca esti prins in sectorul 4 al capitalei, indiferent de unde ai domiciliul, te duci la judecatoria sector 4 si depui contestatie.)
Stii tu ceva, dar nu esti la zi. Legea 107/2022 a fost promulgată și publicată in Monitorul Oficial nr 391/21.04.2022. Începând cu 24 Aprilie 2022 plângerile contravenționale se pot depune și la Judecătoria de pe raza domiciliului contravenientului.
Procesul verbal se semneaza de luare la cunostinta a intocmirii acestuia, eventualele observatii pe care contravenientul le are in legatura cu contraventia retinuta in sarcina lui se vor comnsemna de catre agentul constatator la rubrica Observatii!!!
Se prezinta prima dată , îți aduce la cunoștință că ești înregistrat audio-video și cauza pt care ești oprit. Mai au milițienii de învățat de la colegii lor din occident.
Au voie sa ma opreasca cei care nu sunt de la rutiera? Intreb pt ca mi s a intamplat fix acum 3 ore. Mie imi era sa nu mi dea amenda de viteza/nepurtarea centurii, insa au fost de treaba si mi au zis sa mi curat numerele
Un material slab, polițistul dacă este in uniforma nu este obligat sa prezinte legitimația, ci doar sa se prezinte. “Metodologia aparatului” se prezintă doar in instanța atunci când se contesta decizia luată de polițist. Semnarea pvcc-ului nu înseamnă recunoașterea faptei ci doar ca ai luat la cunoștiință despre ce este înscris in procesul verbal și faptul ca ai primit exemplarul numărul 2. SLAB MATERIAL CAVALERIA! PS: infracțiune sau fapta penală 🫨🫨🫨material slab informat
10:20 da nu ai spun nimci despre dreptul sa filmezi cu telefonul , foarte important , practci asta vre msa stim, restul se stie deja ,adica este foarte banal si cine are carnet stie sigur ce nu trebuei sa faca.
Acesta este un fragment din Regulamentul de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice art. 183. Tătăiță am mers la școala bro și știe să citească!
Frumos clip❤ !explicat pe intelesul tuturor!!
Foarte educativ !
Multumesc!
Educativ comentariu!❤️❤️❤️👍👍👍
De precizat: să nu folosești sintagma "Da' ce-am făcut, șefu'?"!
😆
Vorbești de respect ceia ce lipsește în Romania 😂😂
Educativ
Primul lucru să nu intri in vorba cu politaiu si al doilea filmeazal cu camera din masina ca marturie al treilea rand dai documentele si nu discuta cu el deloc.
Unul dintre cele mai educative clipuri facut de Cavaleria. Multumim!
Felicitări pentru material!
Mai documentează , multe erori începând cu oprirea motorului si legitimarea ( prezentarea legitimație ) când este în civil nu în uniformă, conduceți lumea în confuzie
Mai bine conduci tu pana la prima scoala generala si repeti clasele 1-4, ca stai prost tare cu Gramatica 😂
Ești tare!9
Mâinile pe volan sunt puse cu forța ,din lipsa de încredere în cetățean.
Foarte bun clipul, nota 10 foarte bine pus la punct și documentat.
1. Dacă-i vorba doar de contravenție fără a se reține vreun document, atunci lasă-l să-și facă treaba, deoarece amenda nu va fi mare, deci nu merită nicio "negociere"
2. Dacă-i mai "groasă" (cu reținere de documente) atunci singura șansă de a "ghici" dacă polițistul este dispus sau nu, negocierii este următoarea:
După ce ți-a preluat documentele, el îți precizează pe un ton amabil: "vă rog să rămâneți în mașină!"
Ei bine, aici e "cumpăna" - dai să cobori, iar dacă acesta îți solicită din nou: "am spus să rămâneți în mașină!" pe un ton mai grav, atunci nu prea ai ce face. Însă dacă te lasă să cobori, atunci...
De-aia nu se mai "vindeca" tara asta....... din cauza lui " atunci........"
Ori suntem golani, ori nu mai suntem!
Ideea nu e sa fii golan doar de la 8 la 10 si in weekend! 😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍
Multumesc pentru clarificare. Noroc ca la noi nu e ca in SUA cand esti oprit.
Peste un an o să îți spună și cum sa stai pe scaun
Care e logica pentru recomandarea referitoare la oprirea motorului?
Numarul de telefon spus intr-o forma greșită, . Punctele puse intre cifre au o importanță maxima.
Cand te interogheaza un politist ai dreptul sa zici "Îmi pare rău, nu vreau să vorbesc cu tine". Dacă insistă, spuneți: "Sunt reținut?" Dacă răspunsul este nu, pur și simplu repetați că nu doriți să vorbiți cu el.
Sau îți cere BULETINUL cînd mergi la DEDEMAN care este în afara orașului și te i-a la ROST de doi BANI
imi apare asta fix dupa ce am umflat o amenda xD
Faza cu centura exact acum o săptămână mi s-a întâmplat si am primit amendă.....
De ce sa nu opresti motorul?
te opreste cand vor ei
au norma de amenzi
Minciună! Nu semnezi că recunoști fapta, ci că ai primit procesul verbal, și nu te împiedică să faci plângere contravențională la judecătoria locului sau a domiciliului. Dacă nu semnezi, vei primi procesul-verbal prin poștă la o dată nedeterminată, poate nu ești la domiciliu, dacă nu te-a găsit poștașul și nu l-ai ridicat tu, se trece la afișarea lui pe ușă/poartă și termenul de contestare de 15 zile de la comunicare poate expira în absența ta. Care este scopul acestei dezinformări de la 8:30?
Interesante imagini alese pentru 2:10
Are voie politistul sa ma opreasca pe autostrada? Care este procedura corecta si legala petru opririle/controalele pe autostrada?
Depinde de situatie. In principiu are voie sa te opreasca oriunde. Pe autostrada trebuie insa semnalizata stationarea de autospeciala si/sau unul dintre politisti
ce întrebare adresezi. Păi tu nu ai citit legislația rutieră, dacă are sau nu voie să te oprească poliția pe autostradă ? Cum ai obținut permisul dacă nu ști atâta. Asta da întrebare...cum ai obținut permisul ?
@@marceldobos9435 mai citeste o data intrebarea: - PE AUTOSTRADA. Eu consider ca procedura corecta este sa te insoteasca pana la primul loc de parcare/refugiu/e.t.c. si nu cum se face la noi sa te opreasca pe banda de urgenta sau mai rau pe marcaj interzis/rezonator. La asta se refera intrebarea mea inteligentule care esti.
America e Wild Wild West!...🤯
Vă salut! Un videoclip educativ, putem spune, dar cu câteva sintagme care trebuiau reglementate sau evitate.
1. Nu știu cât de bună este recomandarea referitoare la oprirea motorului, sunt agenți de poliție care solicită sau nu această acțiune, din punctul meu de vedere este o recomandare inutilă.
2. ,, ai dreptul de a solicita legitimația polițistului ,, X : conform legii 218/2002 agentul de poliție care este în uniforma de serviciu, este obligat să se prezinte cu gradul pe care acesta îl are, numele și prenumele, precum și unitatea de Poliție din care face parte. DOAR în cazul în care polițistul este îmbrăcat civil are obligația de a prezenta insigna sau legitimația de serviciu, pe lângă prezentarea explicată mai sus.
3. ,, dacă este pentru viteză motivul opririi ai dreptul de a solicita modelul și seria aparatului radar ,, X: datele de identificare ale aparatului radar, cât și numărul hard disk ului ( unde este cazul), unde se vor stoca imaginile filmate vor fi deja regăsite in conținutul procesului-verbal.
Totodată, ,, legitimația, ordinul de serviciu, informații despre aparatul radar ,, sunt catalogate în acel periplu din cauza căruia o să se piardă mult timp și o sa îți complice cât mai mult situația, spuneți dvs. pe la minutul 7:50 , oare de ce? Exact, pentru ca sunt întrebări inutile, nu fac parte din obligațiile polițiștilor și nici nu au vreun cadru legal.
Eu zic că ar fi cazul să verificăm ceva înainte să publicăm, nu să dezinformăm, aș fi avut pretenții de la acest canal.
În rest, sfaturi/recomandări pertinente și la subiect.
Zi/seară frumoasă vă doresc!
Foarte pertinent mesajul multumesc. Referirile mele sunt pentru cazurile cand toate aceste cerinte nu sunt indeplinite. Adica politistul nu le spune. Poate ca trebuia sa precizez asta.
Multumesc si mai astep astfel de critici! O zi frumoasa!
Subscriu! Recomand si clipul lui Tabi Pertea despre aceasta situatie....... e informatie la prima mana, din sursa sigura! 👍👍
Băgați oamenii in ceață, semnarea procesului verbal nu înseamnă că ești de acord, înseamnă doar ca ai luat la cunoștință, scrie si un el pentru ce semnezi, dar de, cine sa le citească...
Ai grija la nuanta! Eu ma refer la refuzul a ceea ce scrie in el. Ai in continuare dreptul sa nu semnezi. PV iti este trimis prin posta.
Poti sa il semnezi, poti sa il semnezi cu mentiuni sau poti sa nu il semnezi.
Din nou, dacă semnezi procesul verbal asta nu înseamnă că ești de acord cu ce scrie in el, si daca semnezi și dacă nu se întâmplă exact același lucru, in continuare poți face contestație când îți vine acasă sau in 15 zile după semnare.
Ai voie sa filmezi interactiunea cu politistul? Multumesc!
Nu scrie nicaieri ca nu. Dar ce faci cu filmarea, ca nu ai voie sa o folosesti?
@@flaviuscampeanu6101 Cum sa nu ai la ce o folosi? Fiind pe domeniul public, poti filma orice ( fara sa hartuiesti sau sa-i ingradesti activitatea). Apoi, poti folosi filmarea la superiori daca e abuziv polistul sau dornic de rotunjire a veniturilor. O sa ajungem o tara de cameramani: toata lumea filmeaza pe toata lumea! Spatiu de stocare ofera RUclips si TikTok gratis! 😂😂😂😂😂😂
8:50 nesemnând pv-ul nu primești exemplarul rezultând imposibilitatea de al contesta 🙃🤫
Ai in continuare dreptul sa nu semnezi. PV iti este trimis prin posta.
Procesul-verbal va fi comunicat ulterior, iar ca și contravenient ai la dispoziție 15 zile calendaristice de la momentul comunicării procesului-verbal să depui plângere împotriva acestuia.
poti cobori din masina daca ti da voie politistul
In calitate de polițist rutier vorbesc, nu aveți voie sa cereți legitimația unui polițist, in contextul in care acesta este îmbrăcat in uniforma, și cu privire la ordinul se serviciu, total gresit, nu ieșim in strada la “ordin”, ordinul de serviciu are cu totul o alta destinație
Din pacate nu e asa. Ai dreptul sa legitimezi orice politist sau jandarm care te acoateaza. Mai mult decat atat ai drepul (daca stii insemnele specifice - si mai bine le-ati si spune aici ca sa le cunoasca oamenii) sa controlezi veridicitatea actului prezentat. 🤷♂️
Bună ziua, când polițiștii rutieri opresc dimineața doar pentru a testa șoferii dacă au consumat alcool seara se încadrează la control de rutină sau unde? Merci.
@@flaviuscampeanu6101 Pe ce Articol din lege va bazati cand spuneti asta? Conform legii 218/2002 Art. 57. - (1) În exercitarea atribuţiilor de serviciu, poliţistul este obligat să îşi facă, în prealabil, cunoscută calitatea, astfel:
a) dacă este în uniformă, prin prezentarea verbală a numelui şi prenumelui, precum şi a unităţii de poliţie din care face parte;
b) dacă este în ţinută civilă, prin prezentarea datelor prevăzute la lit. a), precum şi a legitimaţiei de serviciu sau a insignei.
@@David-kf3vg exact acelasi lucru am spus si eu. Daca nu a prezentat legitimatia ai dreptul sa o ceri.
Nu are nici o logica ce spuneti. V-am motivat raspunsul cu argumente din lege. Pe tot parcursul videoclipului v-ati referit la politistul imbracat in uniforma. Daca dvs. considerati ca nu inteleg la ce va referiti, va rog sa-mi argumentati cu argumente din lege, ca sa pot intelege si eu unde stiu gresit/incomplet. Multumesc.
Si ca bonus , poti fii sanctionat si pentru ca esti bombardier si provoci scandal sau adresezi injurii , fiind oprit :)
"se stieeeeee!" Amenzi "fara numar", "pe persoana fizica"! 🥴🥴😂😂😂😂😂😂🤡🤡
Foarte folositoare sfaturile. Ar fi de ajutor si un video legat de cum se procedeaza cu asigurarea in caz de accident
Când vin bmw o sa fie nebunie la țară pe coclauri:))))
Error! Chiar daca esti de acord sau nu cu procesul verbal, il semnezi indiferent de situatie; semnatura ta reprezinta luarea la cunostinta a celor constatate de agentul constatator, nu ca esti de acord cu el sau nu. Il rogi pe agentul constatator sa ti treaca mentiunile pe care le ai si daca ai ceva cu care nu esti de acord mergi la judecatoria de pe raza sectorului de drum in care ai fost oprit si ai 15 zile timp sa depui contestatie. (Ex: daca esti prins in sectorul 4 al capitalei, indiferent de unde ai domiciliul, te duci la judecatoria sector 4 si depui contestatie.)
Ai in continuare dreptul sa nu semnezi. PV iti este trimis prin posta.
In rest bun comentariul! Multumesc!
Stii tu ceva, dar nu esti la zi. Legea 107/2022 a fost promulgată și publicată in Monitorul Oficial nr 391/21.04.2022. Începând cu 24 Aprilie 2022 plângerile contravenționale se pot depune și la Judecătoria de pe raza domiciliului contravenientului.
Buna d-nul Flavius. Daca ai start-stop ce faci, motorul se operate!? 🤔
Draguta asta! :)
Motorul reporneste dupa un timp destul de scurt. Iar daca o pui pe P sau liber reporneste cand ridici piciorul de pe frana.
accelerezi 🤣
Sa nu bagi parazitii :)
Procesul verbal se semneaza de luare la cunostinta a intocmirii acestuia, eventualele observatii pe care contravenientul le are in legatura cu contraventia retinuta in sarcina lui se vor comnsemna de catre agentul constatator la rubrica Observatii!!!
Ai in continuare dreptul sa nu semnezi. PV iti este trimis prin posta.
@@flaviuscampeanu6101 Am spus eu altceva???Eu am spus de ce se semneaza pv, nu ca este musai sa il semnezi!!!
Se prezinta prima dată , îți aduce la cunoștință că ești înregistrat audio-video și cauza pt care ești oprit. Mai au milițienii de învățat de la colegii lor din occident.
Nu in toate cazurile au echipamentul pe ei
Au voie sa ma opreasca cei care nu sunt de la rutiera? Intreb pt ca mi s a intamplat fix acum 3 ore. Mie imi era sa nu mi dea amenda de viteza/nepurtarea centurii, insa au fost de treaba si mi au zis sa mi curat numerele
Daca situația o cere au voie, chiar și vameșii și cei îmbrăcați în civil.... dar aici recomand citirea legiii specifice.
@@flaviuscampeanu6101 multumesc!
Pînă la urmă ești tot la mîna militianului,nu?
Un material slab, polițistul dacă este in uniforma nu este obligat sa prezinte legitimația, ci doar sa se prezinte. “Metodologia aparatului” se prezintă doar in instanța atunci când se contesta decizia luată de polițist. Semnarea pvcc-ului nu înseamnă recunoașterea faptei ci doar ca ai luat la cunoștiință despre ce este înscris in procesul verbal și faptul ca ai primit exemplarul numărul 2. SLAB MATERIAL CAVALERIA! PS: infracțiune sau fapta penală 🫨🫨🫨material slab informat
7:35 și 8:45 semnarea procesului verbal nu reprezintă acordul cu cele scrise sau recunoașterea faptei! În rest foarte bun materialul:)
Foarte bune îndrumări, dar procesul verbal nu se semna pentru a lua la cunoștință? Fapta este constatată.
Ai grija la nuanta. Eu zic ca poti sa nu semnezi daca nu esti de acord. Atat. In rest ai dreptate.
Bun materialul! Dar semnarea procesului verbal inseamna ca ai luat la cunostinta, nici decum ca esti sau nu deacord cu sanctiunile din PV!
Ai grija putin la nuanta. Eu ma refer doar la refuzul constatarii. ;)
asta cu mainile pe volan...............nu stiam de ea
Nici eu și nu am mai auzit de chestia asta.Si niciodată când am fost oprit nu au comentat pe treabă asta.
Mai citiți codul rutier.
10:20 da nu ai spun nimci despre dreptul sa filmezi cu telefonul , foarte important , practci asta vre msa stim, restul se stie deja ,adica este foarte banal si cine are carnet stie sigur ce nu trebuei sa faca.
Nici un comment? Am intrat sa citesc comentariile 🤣
Acum sunt!
🤔 Mainile alea pe volan sa ne spuna si noua art. alin. si in care cod e stipulata "obligativitatea". Tătăiță lasă-ne bre!
Acesta este un fragment din Regulamentul de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice art. 183.
Tătăiță am mers la școala bro și știe să citească!
Nerespectarea indicațiilor polițistului, așa se numește, se sancționează cu amenda și reținerea permisului ptr 30 de zile🐖
Multiple greseli in aceste informatii, va rog cautati corect legea
Un sfat inutil my friend. Vizualizări trase de păr. Degeaba
primul, multumesc