Aldığı hediyenin değeri ve kıymeti sadece benim değil kimsenin dediğiyle kaybolmaz, senin için o saat en iyisi üzerindeki manevi değeri hiçbir modelde olmayacak 👌🏼
Saati telefona Bluetooth ile bağladığım zaman ses saatten geliyor Bluetooth ayarlarından medyayı kapatınca saatin hem uygulamadan hemde telefondan bağlantısı kesiliyor ve arama yapmıyorum bunu nasıl düzeltebiliriz
Bende de aynı sorun var şarja taktım açılmıyor bile hiç bir sorun yoktu oysa. İade almıyorlar neymiş açılıp kurulan ürün alinmiyormuş. Ürün sıkıntılı diyorum garantiye gönderin öyle iade alırız diyorlar. Muhtemelen kullanıcı hatası deyip ürünü iade etmeme bile müsade etmeyecekler
@@TunahanKaramanYT evet öyle ben daha yeni aldığım ama çalışmayan bu ürünü ne yapicam. Koşulsuz iade hakkı tanıyıp önümüze bir sürü engel çıkarıp mağdur ediyorlar. Şu an bu sürecin içindeyim bakalım durum ne olucak
Artık daha yeni modellere yönelmelisiniz replika modellerin ilk serisi bu model olduğu için daha iyileri elbet var biraz daha bütçe sağlayıp tercih edilmeli
Selam ben bu saati normal olarak kullaniyordum daha da yeni aldım şarj oluyordu 1 kaç gün kullandım ama geçen gün saat kolumda olduğu zaman kolumu arkadaşım sıktı birazcık ondan sonrada saata dikkat etmedim öylece eve bıraktım şimdi de şarja takınca hem şarj olmuyor hemde ekranı açılmıyor nedenini merak ettim sıkılma yüzünden mi yoksa başka bir şey mi.
@@TunahanKaramanYT teşekkür ederim birşey daha sormak istiyorum. Eşleşme yaptım ama müzik telefondan çalmasını istiyorum t500 den değil onu nasıl yapabilirim
Merhaba dün aksam kargom geldi 3 tane sipariş ettim kendime ve kardeşlerime ama hiç birimizin saati açılmadı hepsi ayrı ayrı şarjda ama ekran açılmıyor sadece şarj alıyor yardımcı olabilir misiniz Rica etsem?
Benim bu saatte ayarlar seçeneği yok ve bundan dolayı ses ayarlarını yapamıyorum.ses yükseltip alcaltamadim biri beni arayınca saatten ses çalmıyor sadece bir defalık titriyor ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim
Fir pro mobil uygulamasından bakmalısınız kişileri seçip senkronize edebilirsiniz fakat bazı modellerde rehberden kişi ekleseniz bile isim ile gözükmüyor
Abi ipad kullanıyorum ama Bluetooth ayarlarında ipadimin iki tane watch7 var birine bağlanıyo birine bağlanılmıyor fit pro uygulamasındada cihazımı bulamıyor internetinize zarar felan diyor ayarlarda nasıl düzeltebilirim acele yazarsan sevinirim
Saat üzerinden arama yaparken telefona bağlantılı olmanız ve internet üzerinden arama yapmamanız gerekli direkt rehberdeki kişi normal bir şekilde arar
Maalesef bunu kullanarak zor durumda bırakmaları kötü bir durum, saati şarja takıp uzun bir süre beklet bazen açılmasada batarya kendine geliyor çünkü uzun bir süre pil boş kaldığı için açılmıyor olabilir ama kuruduysa zor zaten açılmaz
Abi bizde aldık fakat şöyle sorun var telefonla Bluetooth’la bağladık fitpro üzerinden eşlemek için eşleme yerine girdiğimizde arama bileziğinde saatin ağı çıkmıyor ne yapmalıyım
Her modelde farklı oluyor detaylı videolarda defalarca belirttim tekrar olmasın diye çekmedim. Bildiğin denetim merkezinde şarkıyı durdur başlat önceki şarkı sonraki şarkı kısmı varya oradan ses aktarımı yapıyorsun en kötü call bağlantısını kapatarak kullan yine ses saatten çıkmaz
Aynı sorunu yaşayan 2.kişisiniz ancak böyle bir sorun yaşamadım ben yani alakasız bir durum bağlantıyı koparın ve sıfırdan kurulum yapmayı bir deneyin hatta imkanınız olursa başka bir telefondan denemenizde fayda var
Ben bu saati aldım. Saat üzerinden gelen aramaları cevaplamak istiyorum fakat bunun için Bluetooth tan bağlanması gerekiyormuş . Ben Bluetooth ta saati bulamadım yardımcı olur musunuz?
MERABA AYNI SAATTEN SİPARİŞ ETMİŞTİM ELİME ULAŞTI FAKAT SAATİ AÇAMIYORUM ŞARJI YOK SANDIM ŞARJDA DURMASINA RAĞMEN AÇAMADIM Bİ BİLGİN OLABİLİR Mİ KONU HAKKINDA
Saat şuan Bluetoothla telefonuma bağlı uygulamayı da indirdim, ama ben Bluetooth kulaklığı bağlamak istediğimde saatin bağlantısı kesiliyor yardımcı olur musunuz :)
Android kullanıyorsanız Bluetooth ayarlarında medya, ses gibi ayrı seçenekler var oradan medya kısmını kapatabilirsiniz. Ios cihazlarda ise denetim merkezindeki medya kısmının sağ üst köşesinde ses paylaşım simgesi var oradan iphone olarak seçebilirsiniz
Abi sağ ol ablam ilk defa hediye aldı bana ama saati öyle bir gömdün ki tüm hevesim gitti
Aldığı hediyenin değeri ve kıymeti sadece benim değil kimsenin dediğiyle kaybolmaz, senin için o saat en iyisi üzerindeki manevi değeri hiçbir modelde olmayacak 👌🏼
Abi bu saate oyun yükleniyor mu
@berenguler2999 hayır
@@TunahanKaramanYT peki abi hiç bir şekilde yüklenmiyor mu yani ne tür özellikleri var çünkü bazıları yüklüyor
Dışarıdan hiçbir uygulama yükleyemezsin
Saati telefona Bluetooth ile bağladığım zaman ses saatten geliyor Bluetooth ayarlarından medyayı kapatınca saatin hem uygulamadan hemde telefondan bağlantısı kesiliyor ve arama yapmıyorum bunu nasıl düzeltebiliriz
Abi saati dün aldım bugün şarja koydum 1 saat durdu açılmadı ve şuan kapalı ne yapabilirim
Uzun bir süre şarjda beklet şarjdan çıkardığında açılması gerekiyor
@@TunahanKaramanYT çok teşekkür ediyorum deneyeceğim 🙏🏻
Açıldımı @@imranealgur4052
Oldumu yeni aldım acilmiyor@@imranealgur4052
Çok güzel bir video elinize sağlık Tuna bey videolarınız çok kaliteli ve çok güzel anlatıyosunuz. Bence daha iyi yerlere gelmelisiniz.
Teşekkür ediyorum 😄👌
ABI EKRANI kirildida nereye verebilirim tsmie icin yardim edermisin
Uğraşma kankam
@@TunahanKaramanYTuzun is yani zor baya yani, tesekkurler reis kralsin 👍
Aynen öyle, bazen tamir için uğraşmaktansa yenisini almak daha karlı oluyor
Videolarınızı abimden görüp geldim şahane anlatım teşekkürler
Teşekkür ediyorum 😂👍
Bende qr kod ya da eşleştirme ekranı çıkmıyor. Sadece bluet ile bağlantı yapıyor Whatsapp bildirimi düşmüyor böyle olunca da
Bluetooth dan bağlantıyı aygıtı unut diyerek unutun ve saatin mobil uygulamasından tekrar bağlantı kurun
@@TunahanKaramanYT mobil uygulama fit pro ise bağlantı kesildi hatası veriyor. Sanırım saatte problem var. Ne denediysem olmadı
O zaman satıcı ile bir görüşün derim yeni aldıysanız
saati telefona bağlayınca telefonumda klavye aktif olmuyor yani ekrana gelmiyor neden olabilir cihazmı arızalı acaba
Hayır saatin telefona bağlı olması ile klavyemin telefonda çalışmaması birbirinden alakasız bir durum
Bendede aynı sorun var telefonun markası nedir acaba
Bende de aynı durum var saat bağlayınca klavyem çalışmıyor
@@erhan6097 yaptınız mı
@@selinatakaya8756 saati iade ettim ben hiç bir şekilde bağlanmıyordu
Merhaba benim saatim fit pro uygulamasına bağlanmıyor benim saatimin sadece kordonunun rengi beyaz nasıl bağlayabilirim
sizinki siyah o yüzden dedim
Eğer Bluetooth ile bağladıysan uygulamada göremezsin o yüzden bağlantıyı kaldır sıfırdan kurulum dene
@@TunahanKaramanYT onu nasıl yapıcam bi bilgin var mı
Telefonun Bluetooth ayarlarından
Sağol
abi yeni aldim jarja taktim sarj oluyordu simdi ne sarj gosteriyir nede açılıyor
İade et direkt
Bende de aynı sorun var şarja taktım açılmıyor bile hiç bir sorun yoktu oysa. İade almıyorlar neymiş açılıp kurulan ürün alinmiyormuş. Ürün sıkıntılı diyorum garantiye gönderin öyle iade alırız diyorlar. Muhtemelen kullanıcı hatası deyip ürünü iade etmeme bile müsade etmeyecekler
Maalesef bu durumun önüne geçilmesi biraz zor oluyor
@@TunahanKaramanYT evet öyle ben daha yeni aldığım ama çalışmayan bu ürünü ne yapicam. Koşulsuz iade hakkı tanıyıp önümüze bir sürü engel çıkarıp mağdur ediyorlar. Şu an bu sürecin içindeyim bakalım durum ne olucak
Artık daha yeni modellere yönelmelisiniz replika modellerin ilk serisi bu model olduğu için daha iyileri elbet var biraz daha bütçe sağlayıp tercih edilmeli
Selam ben bu saati normal olarak kullaniyordum daha da yeni aldım şarj oluyordu 1 kaç gün kullandım ama geçen gün saat kolumda olduğu zaman kolumu arkadaşım sıktı birazcık ondan sonrada saata dikkat etmedim öylece eve bıraktım şimdi de şarja takınca hem şarj olmuyor hemde ekranı açılmıyor nedenini merak ettim sıkılma yüzünden mi yoksa başka bir şey mi.
Merhaba, baskıdan dolayı ekranı patlamış olabilir ya da anakart kısmında lehim çatlağı olmuştur tamiri olmaz maalesef geçmiş olsun
@@TunahanKaramanYT 🥲
Abi fitproya güncelleme geldi privacy setting diye bir özellik geldi ama açılmoyooo tekrar video çeker misin lütfennnnnmm😭😭😭
Bendede olmuyor😢
Benim saatimi alanı 1 ay oldu ama pili bitti şimdi pile koyunca pil olmuyor😢😢lütfen yardım edin
Kablo bozulmuş olabilir
Saat ilk geldiginde sarzjı yokmu geldi saat ama şuan çalışmıyo sarjza taktım
benımkide oyle
simdi nasıl çalısıyor mu
Benim dün geldi saatim titreşim ve ses ayarı açık ama bildirim geldigi halde titreşim olmuyor neden
Abi ben 1yildir kullaniyorum sonra sarja takmadim sarja takdimda sadece arkasinda 2yesil isik yaniyo napa bilirim marka ayni??
O ışıklar sensörleri yani onlar yanar şarj ile ilgili değil
@@TunahanKaramanYT simdi napa bilirim bu saat icin?
@alina_777a ekran gelmiyorsa ise muhtemelen arızalanmıştır
@@TunahanKaramanYT tesekkurler
Çok sağ ol abi
Merhaba bir şey sorcam ben saati telefona bağlayamıyorum Bluetooth ile eşleşmiyor sürekli kapmasa dışında diyor onu nasıl yapcam
Merhaba saati telefonun Bluetooth ayarlarından eşlediysen aygıtı unut diyerek kaldır sonra tekrar uygulamadan bağlantıyı dene
@@TunahanKaramanYT teşekkür ederim birşey daha sormak istiyorum. Eşleşme yaptım ama müzik telefondan çalmasını istiyorum t500 den değil onu nasıl yapabilirim
@baharaydogan5358 watch call bağlantısını kapatman gerekiyor telefonu kullanırken
Merhaba ben bu saati aldım ama koluma takıyorum biraz yürüyorum çıkıyor cikmaması için ne yapmalıyım bana yardımcı olur musunuz
Merhaba Kordonları yerinden çıkıyorsa farklı bir kordon alıp taksan daha iyi olur
Merhaba bugün aldık saati sarza taktik beyaz ekran gözüküyo sizce bozukmu
Muhtemelen bozuktur zaten en eski serilerden satıcı ile iletişime geçip iade talep etmelisin
Saatin şarjı bitti taktım önce şarj oluyor gözüküyordu sonra ekrana herhangi bir şey gelmiyor ve hiç bir şekilde açılmıyor ne yapmam gerekir
Uzun bir süre şarjda bırakın ve şarj aldığından emin olun sonra şarjdan çıkarınca kendisinin açılması gerekli
@@TunahanKaramanYT ama şarj olduğunu gösteren ekran gelmiyor simsiyah
Yeni aldıysanız satın aldığınız yere danışıp iade değişim talep edin derim
@@TunahanKaramanYT bugün daha 2 gün oldu 🙈🙈 teşekkür ederim
Abi bizim ekranda saat o sekilde buyuk gozukmuyor sadece saat gozuksun istiyor iglum mesela 07.10 diye ekrani kaplasin istiyor inu nasil yapabiliriz
Düzenleme işlemi yapılamıyor maalesef
Merhaba dün aksam kargom geldi 3 tane sipariş ettim kendime ve kardeşlerime ama hiç birimizin saati açılmadı hepsi ayrı ayrı şarjda ama ekran açılmıyor sadece şarj alıyor yardımcı olabilir misiniz Rica etsem?
merhaba Yeni aldıydan iade talebi oluştur
Abi ben yardım merkezine giremiyorum boş diyor lütfen cevaplar mısın
Saati bluetooth a bağladığım zaman saat hiç bir şekilde açılmıyor ne yapabilim teldeki ses saate gidiyır ama ordanda ses gelmiyo
Yeni aldıysan aldığın yerle bir görüş derim
Evet bugün geldi
Teşekkür ederim
Bluetooh kapalıyken saat çalışıyor anlamadım yani sorun nerde
Kardeşim de birtane almış ta gösterdiğiniz gibi tuşa basıp açılmıyor ekran hiç açılmıyor bi bilginiz varmı acaba
2-3 saat kadar şarja takıp bekleyin batarya kendine gelince açılacaktır
Merhabalar. Bu saatten aldık ama whatsap eşleşmesi yapamıyoruz ama Bluetooth bağlandı
Mobil uygulaması ile bağlayıp bildirimlere izin vermen gerekiyor
Ekranda sadece saat gozukmesi icin ne yapabiliriz
Face watsap açılmıyor çift mod dediniz bende yok hep saate ses geliyr nasıl duzeltebilirm
Farklı bir seri olabilir satıcıya danışmalısınız
Nasıl yani saate uygulama yuklenmiyor mu ??
Hayır sadece kendi uygulamasında bulunan kadran vb. Şeyler yüklenebilir
merhaba saat dursuğu yerde dururken uygulama üzerinden adım sayısı neden artar
Sensörleri durduk yere hareket algılıyor yani sensörlere pek güvenmemek gerekiyor
@@TunahanKaramanYT teşekkğr ederim peki bu saat ne kadar gider şarj aleti dayanıklı gelmedı bana pek ama satılıomu yedeği
Dikkatli kullanmanızda fayda var çünkü kablonun yedeğini satmıyolar diye biliyorum
@@TunahanKaramanYT merhaba t700s modeli var onu önerir misiniz birde watch 8 ultra watch 7dt max model var hangisini almam daha iyi olur
8 serileri son çıkan modeller olduğu için 7 serilerine göre daha güncel, o yüzden 8 serilerinden birini tercih edebilirsin
Benim.saatim.yeni geldi yana bastığımda hic açılmıyor sarja mi koymak gerekiyor
Evet şarja koyup bir süre bekleyin yeni alınan ürünlerin genelde %0 - %20 gibi şarja sahip oluyor
@@TunahanKaramanYT bende sarja taktim ama basiyorum hic bisi acilmiyor sadece saati gösteriyor ama açılmıyor
Saati aldım tek problem arama yaptığımda benim sesim karşıya gidiyor ama karşıdakinin sesi saate gelmiyor sebebini biliyor musunuz
Başka bir işlem yaparken saatten ses geliyor mu test ettin mi
Benim bu saatte ayarlar seçeneği yok ve bundan dolayı ses ayarlarını yapamıyorum.ses yükseltip alcaltamadim biri beni arayınca saatten ses çalmıyor sadece bir defalık titriyor ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim
Farklı bir versiyonu olabilir o sebeple bazı özellikler bulunmuyordur
Abi saati telefona bağladığımda telefondan açtığım videoların sesi de saatten geliyor nasıl düzeltebilirim sesin telefonfan gelmesini istiyorum
Telefonu kullanırken saatten medya bağlantısını kapatarak kullan
Videonun kapak resmindeki saat kadrani resmi uygulamasinda varmidir
Hayır, yani ben görsel amaçlı olarak kullandım
Ben dedigim resimdeki gibi sade katranlar seviyorum o tarz katran kullanan bildiginiz uygulama varmidir
Sadece telefonun kendi uygulamasını kullanabilirsin
Abi yeni aldim dün denedim açıldı bugün aciliyo ama bataryasi bitmiş diyor bende sarja koydum sarj almıyor
Satıcı ile iletişime geçmeni öneririm yeni sonuçta
Normal telefon jarz başiyla jarz edemiyormuyuz bilgi verirseniz sevinirim
Edebilirsiniz hızlı şarj adaptörü olmasın yeter
@@TunahanKaramanYT teşekkürler
Abi sarja taktım ama açılmıyo sarj simgesi de gozukmuyo yeni alınmıştı
Yeni aldıysan ve şarj olmuyorsa iade etmeyi dene bozuktur muhtemelen
@@TunahanKaramanYT tamam abi sağol
Abi şarjı dolu mu geliyor lütfen cevapla😢
Duruma göre değişmekte çünkü belirli bir süre kutusunun içerisinde kalıyor
@@TunahanKaramanYT evet elime ulaştığı zaman şarji vardı am çok azdı bende hemen şarja taktım teşekkür ederim
Güle güle kullan 👌🏼
Telefona arama geldiginde saat sadece bir kere titriyor. Bunu ayarlayabileceğim bir yer var mı? Aramaları kaçırıyorum.
Bunuh için bir ayar yok, bildirim geldiğinde telefondan ya da saatten bir tuşa basıyor olabilir misin ?
Abi telefondan arama yaptığımizda saate çalıyor ama isim gozukmuyor numara gözüküyor neden isim gozukmuyor
Fir pro mobil uygulamasından bakmalısınız kişileri seçip senkronize edebilirsiniz fakat bazı modellerde rehberden kişi ekleseniz bile isim ile gözükmüyor
Abi ipad kullanıyorum ama Bluetooth ayarlarında ipadimin iki tane watch7 var birine bağlanıyo birine bağlanılmıyor fit pro uygulamasındada cihazımı bulamıyor internetinize zarar felan diyor ayarlarda nasıl düzeltebilirim acele yazarsan sevinirim
Bluetooth üzerinden bağlama direkt olarak fit prodan bağla
@@TunahanKaramanYT öylede Bluetooth bağlı olduğundan emin ol diyo
@@TunahanKaramanYT ne yapacağımıda şaşırdım babam a dersem kızar daha 2 gün önce aldık
Merhaba watsap a girince klavye çalışmıyor neden acaba
Saatten mesaj yazılamaz sadece okuma
arama esnasında mobil ağ kullanılamıyor telefon etmek için kablosuz ağa bağlanın diyor nasıl düzeltebilirim bunu acil cevap verirmisiniz
Saat üzerinden arama yaparken telefona bağlantılı olmanız ve internet üzerinden arama yapmamanız gerekli direkt rehberdeki kişi normal bir şekilde arar
Aldugumda da açılmadı şarja taktım yine acilmiyor paketi açılan ürün iade edilmez demişler sanki müneccim miyiz
Maalesef bunu kullanarak zor durumda bırakmaları kötü bir durum, saati şarja takıp uzun bir süre beklet bazen açılmasada batarya kendine geliyor çünkü uzun bir süre pil boş kaldığı için açılmıyor olabilir ama kuruduysa zor zaten açılmaz
@@TunahanKaramanYT Trendyol üzerinden aldim iade şansım olmazmi
@gulsumkocabas988 o zaman direkt trendyol ile iletişime geç yardımcı olurlar
Abi benimki kolumda durduk yere kapandı açılmıyor sorun ne?
Biraz şarjda bırak bir tepki veriyor mu ona bakarsın
@@TunahanKaramanYT yapdım da tepki vermedi
O zaman satın aldığın yer ile bir görüş derim
@@TunahanKaramanYT satın aldığım yerle görüştüm “ben sana gönderdiğimde çalışıyordu” dedi
Cidden mi ya 🙄
Saat'ten çıkan sesi nasıl kapatıcaz acaba onuda söylermisiniz
Aramaların gelmesi için bağladığınız call bağlantısından kaynaklı oluyor o baplantıyı kes telefonu kullanırken
Benim cihazım bu ıygulamayı kabul etmiyor başka kullanabileceğimiz uygulama var mı?
Hayır başka bir uygulama ile çalışmaz
Abi bizde aldık fakat şöyle sorun var telefonla Bluetooth’la bağladık fitpro üzerinden eşlemek için eşleme yerine girdiğimizde arama bileziğinde saatin ağı çıkmıyor ne yapmalıyım
Bluetooth üzerinden bağladığın için göremiyorsun bunun için bağlantıyı aygıtı unut diyerek unut ve sonra fit pro üzerinden tekrar arat çıkacaktır
@@TunahanKaramanYT çokk teşekkürederimm olduu ❣️
Ya saat bugun elime geldi ama bir turlu acilmadi simdi 1 saatir sarzda ama hayla acilmadi ne yapmaliyim yardim et lutfen 😊
Eğer şarj kablosunun bozuk olmadığına eminsen ve saat açılmıyorsa iade talep edebilirsin
@@TunahanKaramanYT cevap verdiğin için teşekkürler buyuk ihtimal iade etmeye calisicam ama almazlar ztn iyi aksamlar
Sonuçta yeni aldığın bir umarım ederler
@@TunahanKaramanYT inş
cihaz bağlantısı kesildi diyor sürekli ve watch 7 gözükmüyor bağlanmıyor😢
Tüm bağlantıları kaldır sıfırla ve baştan kurulum yapmayı dene
Bende saati aldım şarja takıyorum takıyorum açmak istedikte açılmıyor anlatsana neden
Satıcıyla iletişime geç
Ben bildirimleri hiç bir şekilde alamıyorum onu nasıl yapıyoruz bütün bildirim izinlerini açtım?
Komple silip tekrar sıfırdan kurulum yapın ayrıca saatide sıfırlayın
@@TunahanKaramanYT denedim ama malesef olmuyor klavyemde saat telefonuma bağlıyken kullanım dışı kalıyor
Yeni aldıysan satıcı ile iletişime geçip iade değişim isteyebilirsin
Saatte bağlantıyı kesmeden nasıl hoparlörü telefona geri yaparız?
Telefondaki ses aktarım kısmında saat yerine telefonu seçerek tıpkı aramadaki hoparlöre almak gibi
@@TunahanKaramanYT Ses aktarım nerede
Medya oynatılırken çıkan kısım yanında göreceksin küçük bir simge
@@TunahanKaramanYT nerede oynatiliyor. İlk nereye bakmalıyim. Tek tek açıkla misiniz adım adım bunun için video yapar mısınız?
Her modelde farklı oluyor detaylı videolarda defalarca belirttim tekrar olmasın diye çekmedim.
Bildiğin denetim merkezinde şarkıyı durdur başlat önceki şarkı sonraki şarkı kısmı varya oradan ses aktarımı yapıyorsun en kötü call bağlantısını kapatarak kullan yine ses saatten çıkmaz
Merhaba benim saatimde medya sesini kapattigimda Bluetooth bağlantısı da kapanıyor ne yapmam gerekiyor cevap verir misiniz
Zaten medya bağlantısı ile Bluetooth aynı kapatırsanız kapanır doğal olarak
Açma kapama düğmesi ne işe yariyo sım kartinimi koyuyoruz oraya
Sadece Bluetooth ile çalışıyor sim kart takılamaz
Abi küfür etmissin
😱😱😱🙌🏻
@@TunahanKaramanYT hheheheheh
Abi bu saat iPhone gibi telefonlarda da bağlana biliyoz mu
Kendi uygulaması ile bağlayabilirsin
@@TunahanKaramanYT peki ya kendi uygulama iPhone ye yüklenir mi
@lion_abdullah evet app store da var
@@TunahanKaramanYT abi bu plus mı ben plus alcam o yüzden
@lion_abdullah imkanın varsa biraz daha yeni modellere bakmanı öneririm
Bende tek sikinti titresim ayari acik her sey acik ama titremiyor ? Nasil cozeriz
Saati bağladığımda telefondaki klavye kayboluyor ne yapmalıyım
Aynı sorunu yaşayan 2.kişisiniz ancak böyle bir sorun yaşamadım ben yani alakasız bir durum bağlantıyı koparın ve sıfırdan kurulum yapmayı bir deneyin hatta imkanınız olursa başka bir telefondan denemenizde fayda var
Aynı sorun bendede var çözüm bulabildinizmi acaba
@@mustafaerturk2190 maalesef denedim tekrar bağlanmayı ama yine aynı sorun
@@elanurckn4799 iade edicez o zaman yapıcak pek bişi yok
Bende de aynı sorun var dün satın aldım defalarca sıfırladım yeniden eşleştirdim düzelmiyor
Abi saate karttta koyabiliyormuyuz sim kart
Hayır sim kart taksmazsın
Ben bu saati aldım. Saat üzerinden gelen aramaları cevaplamak istiyorum fakat bunun için Bluetooth tan bağlanması gerekiyormuş . Ben Bluetooth ta saati bulamadım yardımcı olur musunuz?
Fitpro uygulamasini indirmen gerekli
Abi bu Trendyol daki A plus life t500 akılı saat mi acaba?
Bilemiyorum farklı olabilir uzun zaman oldu çünkü
@@TunahanKaramanYT abi bı bakarsan sana zahmet ☺️☺️
Kankam satın almadığım yer için bişey diyemem ama biraz daha zorlarsan farklı modellerden tercih edebilirsin mesela dt7 max
MERABA AYNI SAATTEN SİPARİŞ ETMİŞTİM ELİME ULAŞTI FAKAT SAATİ AÇAMIYORUM ŞARJI YOK SANDIM ŞARJDA DURMASINA RAĞMEN AÇAMADIM Bİ BİLGİN OLABİLİR Mİ KONU HAKKINDA
Şarjda biraz bekletin sonra direkt şarjdan kaldırın
Herşeyi yaptım ama WhatsApp bildirimlerini alamıyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz
Bildirim izinler sessiz mod rahatsız etmeyin modu gibi ayarlara göz atmalısınıx
Ya benim saatim telefona bağlı olunca mesela bu videoyu izlerken video sesi saatten geliyor neden
Çift mod kısmından call bağlantısını kapatın sadece öobil uygulama bağlantısı kalsın
T500 plus mu lütfen cevap verin ona göre alıcam
Biraz daha imkan sağlayıp daha yeni modellere yönel bunu alma kankam
@@TunahanKaramanYT pekala usta tarz için takılır mı uzaktan bakılınca fark ediliyor mu
Aksesuar olarak düşündüğünde ve orijinaline yakın olsun ucuz olsun dersen dt7 modeline bak yeşil beyaz kutulu
@@TunahanKaramanYT aslında dün gece sipariş vermiştim kalbim kırıldı en iyisi iptal etmek aodnaoejaoej
Kankam gerçek olanı söylemek zorundayım maalesef 😐
Saati bağladım telefona herşey tam çalışıyor ama aramalarda isim yazmıyor yardımcı olurmusunuz sadece numara gözüküyor
Rehber eşitlemesi yapılsa bile isim ile göstermeyen bazı modeller var maalesef
Babam bana bu saati bugün almış Ve çift yön uygulamasını bulamıyorum lütfen yardım eder misiniz
Sürümü farklı olabilir kankam
Abi çok güzel anlatın saol
Vidyo izleyince neden ses saaten geliyor
Onu nasil ayarliyabilirim
Watch call bağlantısını kapatarak kullan en iyi yöntem
İlk aldığımızda şarja koyuyorsunuz?
Tabi,uzun süreler kutusunda durduğu için şarj etmeden kullanamazsın bataryası bitmiş geliyor
Abi kendi çıkan şarjıyla normal prizde şarj etsek sıkıntı olurmu
Olmaz
Saatin ekranına galeriden fotoğraf koyabiliyor muyuz ? Koyabiliyorsak nereden oluyor acaba bir bilginiz var mı ?
Hayır maalesef koyamazsınız
@@TunahanKaramanYT Peki arama ve diğer sesleri nasıl bağlayabilirim saate
Çift mod kısmı var saatte oradan yapılıyor video içerisinde gösterdim
Koyabiliyorsunuz hiwatch pro uygulamasından dosyalara izin verin
Ben cihazı yeni aldım kutudan çıkardı açılmıyo şarj ettim yine açılmadı neden acaba
Arıza vardıe belki satıcıyla görüşüp iade değişim talep edebilirsin
Saati yeni aldım ve şarja taktım ama hiç bi şekilde görüntü yok bi sorun mu var ne yapmalıyım
Yeni aldıydanız iade/değişim talep edin bence
Ya ben aldım sarjada koydum ama tuşlara basınca açılmıyor
Şarjda biraz beklet açılmazsa satıcıya danış
Abi aldım 3 ay kullanmadım şarja taktım şarj simgesi var ama açılmıyor
Uzun süre şarjda bekletip sonra şarjdan çıkardığında açılması gerekiyor
Abi bi gün şarjde bekletsen birşey olurmu,olmassa napmaliyım
@user-rq5ux8jf2s bir şey olmaz ama şarj etmene rağmen açılmıyorsa bozulmuş olabilir ve malesef yapacak bir şey yok
Tşk
Abi zar zor açtım şarjı var gösteriyor ama ekran süresi bitince kapaniyor ve şarj menüsüne dönüyor o şarj menüsünden çıkamıyorum bu yardım edermisin
Bişey sorucam acaba O saati ezmek için mi dediniz başlığa
Hayır ama saatin yetersiz olduğunu video içinde görebilirsiniz
Çift mod nerede bulamıyorum bir türlü
Gösterdiğim gibi değilse sürümü farklıdır
Telefona baglamadan kullanırmi peki acil cevap verirmisin sana zahmet
Telefona bağlamadan normal dijital saat gibi kullanabilirsin sadece
@@TunahanKaramanYT başka hiçbir özelliğini kullanamazmıyız
Hayır
Abi benim telefon koda geçersiz diyor WhatsApp açamıyorum nasıl olucak
Bağlanmak için direkt fir proyu kullan telefonun Bluetooth üzerinden eşlediysen aygıtı unut
@@TunahanKaramanYT yaptım çok teşekkür ederim
Rica ederim güle güle kullan
Abi benim telefonun Bluetooth u kendi kendine açılıyo saate bağlanıyo nasıl yapacam bilgi verebilir misin rica etsem
Otomatik bağlanmasını kapatabilirsin hiç bağlamamak istiyorsan aygıtı unut diyebilirsin
Saat şuan Bluetoothla telefonuma bağlı uygulamayı da indirdim, ama ben Bluetooth kulaklığı bağlamak istediğimde saatin bağlantısı kesiliyor yardımcı olur musunuz :)
Yani daha önce yaşadığım bir problem olmadığı için bir fikrim yok maalesef
@@TunahanKaramanYT tmm teşekkür ederim
İlk gelince kaç saat şarjda beklemesi gerekiyor??
Uzun bir süre rafta beklemiş olabilir o yüzden en kötü 5 saat şarjda kalabilir
En az 5 saat jarzda kalırsa acilir mi tunahan
Reis Selamun aleyküm
Ben aldım bu saatten ama şarja taktığımda şarj animasyonu geldiği halde şarj olmuyor ne yapabilirim
Aleyküm selam eğer yeni aldıysan açılmıyorsa iade ya da değilim talep edebilirsin
Benim saatin ekrani acilmadi yaa
Şarja tak uzun bir süre beklet
Çif mood tam olarak neresi
Saatteki sesi telefona nasıl aktarabilirim saatten gelmesi. Ses
Medya bağlantısını kapatarak kullanabilirsiniz
Medya bağlantısı derken biraz açarmisini,
Android kullanıyorsanız Bluetooth ayarlarında medya, ses gibi ayrı seçenekler var oradan medya kısmını kapatabilirsiniz.
Ios cihazlarda ise denetim merkezindeki medya kısmının sağ üst köşesinde ses paylaşım simgesi var oradan iphone olarak seçebilirsiniz
Bunu yapınca baglanti kopuyor
Yeni aldım saati şarja taktım ekran gelmiyor bilginiz var mı
Biraz bekletin şarjdan çekince gelmiyorsa satıcı ile iletişime geçin
@@TunahanKaramanYT biraz beklettim zaten en az 1 saat felan beklemiştir şarjdan çekinmeden düğmeye basılı tutuyorum açılmıyor
Satıcıya sorup bilgi almanız daha mantıklı arızası olabilir
Rehbere nasıl birilerini ekleyebiliyoruz
Fitpro uygulamasından kişileri ekleyip senkronize edebilirsiniz
Şey acaba sim kartı nerden takiliyo
Sim kart takılamıyor
Saat kapalıyken sıfırlama nasıl oluyor bana söyle saatim açılmıyor
Satıcıdan destek almalısın
Benim favori saatim kendime aldığım teknofonik akıllı saat 2 yıldır kullanıyorum hayla ayni
herhangibi bi sorun ile karşılaştınmı
Abi oyun indirebilir miyiz peki onun hakkında da bilgi verebilir misin
Hayır indirilemiyoe
Abi yaninda airpods seti olandan aldım airpods a bağlanınca saatten ses geliyo bu durumu nasilmcozebilirim
Bluetooth ayarlarından medya bağlantısını kapatabilirsin ya da saatteki çift mod uygulamasından kapalı konumuna getirebilirsin
Merhaba saatin içinden çıkan kulaklığı nasıl aktif hale getiririz?
Saat içinden kulaklık çıkmıyor
Bizdede kulaklık mevcut ama nasıl bağlandığını bilmiyorum
Merhaba bende saati aldım ama açılmiyor yardımcı olurmusun
Şarjda bekletin 1-2 saat sonra çıkarın otomatik olarak açılması gerekiyor
Telefon görüşmesi yapabiliyormuyuz
Telefona Bluetooth üzerinden bağlayınca görüşme yapılabiliyor
Eğer saat bağlanmak istiyorum app üzerinde hiç olmuyor ve saat hiç göstermiye neden bilmiyorum?
Daha önce Bluetooth ile bağladıysan aygıtı unut de ve mobil uygulamadan bakabilirsin