Oslo Maraton 2024 - Helmaraton

• Опубликовано: 29 сен 2024
  • Håkon Brox gjorde et imponerende comeback da han vant Oslo Maraton etter 10 år uten konkurranser.
    Følg gjerne kanalen vår ved å klikke her:
    / @kondisno
    Se også:
    Videoreportasje fra 10 for Grete: • Oslo Maraton 2024 - 10...
    Videoreportasje fra halvmaraton: • Oslo Maraton 2024 - Ha...
    Brox krysset målstreken på tiden 2.25.25, til stor overraskelse for seg selv.
    - Jeg så for meg å kjempe i teten, men at jeg skulle vinne hadde jeg ikke trodd, sa Brox etter løpet.
    I kvinneklassen ledet Helena Hope fra start til mål og løp inn til en solid seier på 2.51.43. Selv om hun slet de siste 8 kilometerne, var seieren aldri truet.
    - Jeg følte meg sterk i starten, men det ble tungt mot slutten, fortalte Hope etter målgang. Begge løperne leverte sterke prestasjoner i en spennende og begivenhetsrik utgave av Oslo Maraton.
    Bli med til Oslos gater og gjenopplev stemningen fra en begivenhetsrik dag med løping! 🌟