Salut!!!Mosor ce folosesti este cel original a lui coasa??coasa asta ProoCraft cred ca vine in categoria motocoase de steppach si rusesti ce sunt si pe emag acum,am vrut si eu sa cumpar coasa asta proCraftul la 52CC dar cred ca raman la 43CC consum poate aceeasi
20 ml ulei la 1 litru de benzina dar poti sa pui si 22 sau 23 ml ulei la 1 litru de benzina dar nu prea mult fiindca o sa ai depuneri de calamina pe toba
Pai se vede si in titlu , reparație la fisa de bujie . Am avut o problema cu fisa de la bujie , nu mai dădea scânteie . Nu fac training pe RUclips , arat doar ceia ce fac si ce probleme am cu sculele pe care le am
Salut!!!Mosor ce folosesti este cel original a lui coasa??coasa asta ProoCraft cred ca vine in categoria motocoase de steppach si rusesti ce sunt si pe emag acum,am vrut si eu sa cumpar coasa asta proCraftul la 52CC dar cred ca raman la 43CC consum poate aceeasi
Buna , mosor sau motor ? La aceasta este motorul ei de 58 cmc si merge brici deocam data
mosor cu fir ce folosest??eu chinezesc gardena asa cv am folosit ft.mult cu fir 3 patrat
De care gasesc pe piata , depinde si cum le nimerești. Dai bani pe unul care crezi ca te tine mai mult si vezi la urma ca crăpa
salut. amestecul cum il faci ? multumesc. am si eu asa model.
20 ml ulei la 1 litru de benzina dar poti sa pui si 22 sau 23 ml ulei la 1 litru de benzina dar nu prea mult fiindca o sa ai depuneri de calamina pe toba
De ce nu explică ceia ce face acolo să se anteleaga despre ce e vorba 😮
Pai se vede si in titlu , reparație la fisa de bujie . Am avut o problema cu fisa de la bujie , nu mai dădea scânteie . Nu fac training pe RUclips , arat doar ceia ce fac si ce probleme am cu sculele pe care le am
Cam repede se strica nu sunt bune modelele astea de motocoasa
Aici este vorba si de orele de functionare nu numai de model . Ca de 2 luni numai duminica a fost oprita motocositoarea si cind a ploat