Размер видео: 1280 X 720853 X 480640 X 360
Показать панель управления
Автовоспроизведение
Автоповтор
salutations de France, merci pour cette vidéo!!
Yaz lastiği alma arefesindeyim. Nasıl lastikler memnun musunuz? Lastikler sert mi yol sesi alıyor mu? Bilgi verir misiniz
Merhabalar hocam bu lastiği araştırıyorum hala memnun musunuz. Contact7 ile bide hankook ventus prime 4 ile git gel yapıyorum:)
Bende 2 si arasindaydim bridgestone t005 aldım internetten bugün takıldı.Lastikçi çok iyi lastik dedi.Zaten testlerden başarılı bir şekilde çıkmış.Tavsiye ederim
Dostum lastik nasil memnunmusun.ses, uğultu yapiyormu?
Merhaba bugün ben de aynı segment hatchback aracıma bu lastiklerden sipariş verdim 205 55 16 memnun musunuz performansından
Özlettirdin kendini video aymayı ihmal etme ☺️🙏
Lastik ölçüleri nedir acaba
205/55/16
@@gokhancinar1436 hocam seni yeni keşfettim abone oldum videolarınızı bekliyoruz
I thought all turkish drivers drive cars with lassa or petlas tyres 🙄
çok pahallı
salutations de France, merci pour cette vidéo!!
Yaz lastiği alma arefesindeyim. Nasıl lastikler memnun musunuz? Lastikler sert mi yol sesi alıyor mu? Bilgi verir misiniz
Merhabalar hocam bu lastiği araştırıyorum hala memnun musunuz. Contact7 ile bide hankook ventus prime 4 ile git gel yapıyorum:)
Bende 2 si arasindaydim bridgestone t005 aldım internetten bugün takıldı.Lastikçi çok iyi lastik dedi.Zaten testlerden başarılı bir şekilde çıkmış.Tavsiye ederim
Dostum lastik nasil memnunmusun.ses, uğultu yapiyormu?
Merhaba bugün ben de aynı segment hatchback aracıma bu lastiklerden sipariş verdim 205 55 16 memnun musunuz performansından
Özlettirdin kendini video aymayı ihmal etme ☺️🙏
Lastik ölçüleri nedir acaba
205/55/16
@@gokhancinar1436 hocam seni yeni keşfettim abone oldum videolarınızı bekliyoruz
I thought all turkish drivers drive cars with lassa or petlas tyres 🙄
çok pahallı