De goal van het kampioenschap

• Опубликовано: 2 окт 2024
  • Twee weken geleden kon Willebroekse sv. al kampioen worden, maar ging het thuis faliekant mis tegen Borsbeek. Bovendien wilde de enige concurrent, Branst, nog niet mee werken aan een Willebroeks feestje en won zijn eigen wedstrijden wel.
    Uitgerekend dat zelfde Branst kwam op 22 april op bezoek voor de een na laatste competitiematch. 6 punten verschil in de stand, bij gelijkspel zou Willebroekse sv. alsnog kampioen spelen.
    In de eerste helft was er geen vuiltje aan de lucht: 1-0 voor de thuisploeg. Iedereen maakte zich op voor een feestje. Echter, in de 2e helft keerden de kansen en kwam Branst een kwartier voor tijd op 1-1. Het werd billenknijpen, zeker na een schot op de paal. Willebroek wankelde. Het drama werd compleet toen Branst in de 87e minuut wederom toesloeg: 1-2, een hard geplaatst schot vanaf 25 meter, heel Willebroek in mineur achterlatend. Wat een domper!
    De harde kern van de oranje-zwarte Leeuwen schreeuwt de ploeg in de 95e minuut nog één keer naar voren. En dan.................
    Binnenkort is de ruim 1 uur durende dvd ervan bij de club verkrijgbaar.