Tesla’nın 3, 6, 9 Takıntısı İle Mısır Piramitlerinin İlişkisi Ne Olabilir?

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 24 фев 2022
  • Güncel olayları tarafsız bir şekilde görmek isterseniz sitemizi ziyaret edebilirisiniz: www.habercikelebek.com/
    instagram: / hanilteknoloji
    Bildiğimiz gibi Tesla rakamlara takıntılıydı bilhassa 3, 6 ve 9 sayılarına. Dünyanın 3, 6 ve 9 sayısının önemini bilmesini istiyor, bunların son aşama mühim sayılar bulunduğunu iddia ediyor ve hatta bu rakamları anlamamız niteliğinde evrenin anahtarına haiz olacağımızı laflarında belirtiyordu. Kendisinin mucizevi dehasının yanında ilgi çekici takıntıları bulunduğunu aslına bakarsan biliyoruz. fakat bu sayılar onun için neden özeldir? Ayrıca günümüzde oldukça şahıs bu takıntıyı niçin sürdürmeye devam ediyor? Tesla’nın 3 6 9 takıntısı, üç rakamına olan takıntısı ile başladı. Tesla bu yüzden bir binaya girmeden ilkin muhakkak binanın etrafındaki 3 kere gezinirdi. Kalacağı otellerin oda numaralarının 3 ile bölünebilmesine dikkat ederdi. Nikola Tesla, evrenin tamamen sayısal bir kurgu içerdiğini düşünen numerolojiyle ilgiliydi. Tesla’nın numerolojiye ilgisi de Mısır piramitlerinin yapısından geliyordu. Mısır piramitlerinin dev enerji vericiler olduklarını düşünüyordu. Tesla, piramitleri inceledikten sonra, onlardan esin alarak Tesla Kulesi’ni inşa etti. Tesla, ömrünün nihayetinde ucuz oteller içinde gidip geldi. Ve 3327 numaralı odada öldü. ( Bu oda numarasının rakamlarının toplamının 15 kısaca 3 sayısının katı olması Tesla ile aynı görüşü paylaşanlar için önemlidir.)
    Numeroloji Nedir?
    Numeroloji’nin babası bir çoğunuzun bilmiş olduğu şeklinde Pisagor’dur. Pisagor’a nazaran, kainat sayılar üstüne kurulmuş bir sistemdir. Bunun cevabında evrendeki uyum sayıların bir uyumudur. Her ne kadar takdiri Pisagor alsa da rakamlara bir anlam yükleme çabası Pisagor’dan daha ilkin Antik Mısır’da karşımıza çıkar. Nitekim Pisagor’un numeroloji ile alakalı laflarını Antik Mısır bilgeliğini yansıtan Hermetika’da bulmaktayız: “Mükemmel işleyen kainat, sayıların kuvvetiyle düzenlenmiştir.” Örneğin Antik Mısır’da 22 sayısına oldukca ehemmiyet verirlerdi. İbrani alfabesini mübarek alfabe olarak kabul eden kabalistlere nazaran İbrani alfabesinin 22 harften oluşması bir tesadüf değildir. Numeroloji çalışmaları, İslam’da da ebced hesabı adıyla yer alır. Ebced, geleneksel Arap alfabesinin eski sıralanışından (elif, ba, cim, dal) ilk dört harfinin okunuşlarıyla (E-B-Ce-D) türemiş bir sözcüktür. Ebced hesabında ise Ebced sayıları kullanılmaktadır. Bu sayede kelime ve cümlelerin sayısal kıymetini hesaplanır ve bu sonuçlardan birtakım anlamlara ulaşılır. Numeroloji ile ilgilenen kişiler için sayılar değişik anlamlar taşır. Bu nedenle tarih süresince asla umulmadık yerlerde gizli saklı mesajlar bulunduğunu iddia eden kişiler ortaya çıkmıştır. Tesla’da bu kişilerden birisiydi.
    3, 6, ve 9 Rakamlarının Mısır Piramitleri ile İlgisi Nedir?
    Tesla, piramitlerin yöntemlerinin değil konumlarının aslolan güçlerini belirlediğini düşünüyordu. Bu nedenle Tesla, Colorado Springs nahiyesinde Tesla Deney İstasyonu’nu ve ABD’nin şark kıyısında Wardenclyffe Kulesi’ni (öteki adıyla Tesla Kulesi) kurdu. Bu iki yapının da inşa edilmiş olduğu yerler, Dünya’nın eliptik yörüngesi ve ekvator arasındaki ilişkiyle alakalı olarak Giza Piramiti’nin inşa edilmiş olduğu kabul edilen yasalara gore seçildi. Bahsi geçen bu yasalar günümüzde Orion korelasyon teorisi olarak bilinmektedir. Bu teori, Mısır’daki Giza piramit kompleksinin en büyük üç piramidi ile Orion takımyıldızı içinde bir korelasyon bulunduğunu öne sürer.
    Herkeze merhaba Hanıl'a hoş geldiniz.Bu kanalda dünya gündemi, türkiye gündemi, kültürler,teknoloji vb konular olucak. Eğer sende HANIL Ailesine katılmak istersen abone olman yeterli!!
  • НаукаНаука

Комментарии •