Drill-ul din barca nu e obligatoriu pe toate lacurile unde este permis pescuitul plantat. Iar daca pescuiesti in agatatura se poate pescui linistit cu flotor, firul fiind in siguranta. Pana imi contruiesc zona de camping barcuta deja mi-a sondat tot standul, a generat o mapa batimetrica pe adancime si tipul de substrat. Si vorbim de o analiza complexa a substratului, atat pe primii 30cm la suprafata cat si sub 1m+ ca sa iti pot da seama exact de situatia malului. Prodding stick-ul nu e necesar decat poate la prima partida cu barcuta, ca sa-ti linistesti subconstientul. Accesorizand barcuta se poate nadi pe ploaie cu saculeti/bag, se poate face orice fel de pat de nada cu spirala si/sau morisca, se poate folosi camera subacvatica pentru analizarea patului de nada, autopilot complex care nadeste cu zgomot la minim si se intoarce singur. + urile sunt atat de imense, incat nici macar nu mai e comparabil :) Prefer atunci cand situatia o cere sa pierd plumbul si sa pescuiesc cu flotor, decat sa renunt la barcuta.
Prima data mulțumesc pentru mesaj este foarte detailat și documentat. Sunt unele puncte în care nu sunt complet de accord daca îmi permiteți să le expun o să incerc sa fiu la fel de detailat: 1. Cu sonarul care îl folosesc eu daca este vorba de un mal fin nu face diferența mai ales daca este vorba de balastiera unde este mal mai gros îți dai seama din sonar. Mi s-a întâmplat ca atunci când plantam din barca sa plasez montura sa simt mal și în 2 m mai încolo sa fie tare iar sonarul sa îmi indice aceeași treabă. Experiențele acestea sunt cu un sonar ce ii drept ceva mai vechi dar generație de mijloc. 2. Legat de nadire după mine cantitatea modul de nadire nu poate fi reprodus de un navomodel indiferent de accesoriile ce le are în dotare. Un simplu exemplu vreau sa bag o găleată de 20l rezolv in un drum cu navomodel tre sa fac cred că 20. 3. Indiferent de plumb pierdut sau flotor și altele sunt momente in care ai nevoie sa intri cu barca mai ales pe agatatura in acest aspect bărcuță nu te ajuta. 4. Frumusețea pescuitului este că nu este știință exactă noi, eu și cu Roli, am avut discuții în contradictoriu despre aceasta temă de unde și videoclipul, și cred că ține și de încredere de ce ești obișnuit și știi că funcționează. Va urez fire întinse indiferent de metoda folosita :) si eventual să vă dați cu părerea despre cele scrise mai sus eventual și alții care au experiențe în acest gen de pescuit.
Ar trebui sa precizezi si cat costa un astfel de navomodel, cu asemenea optiuni/dotari ,la care faci tu referire. Noi am facut acest test cu un navomodel de buget mediu si concluzile trase sunt bazate pe echipamentul de care dispunem. Incercam sa facem teste la produse ce sunt accesibile unui pescar cu buget mediu si mai la inceput de drum in ceea ce priveste pescuitul plantat.Cei care isi permit navomodele care costa cat o masina bunicica nu cred ca sunt multi, la noi in tara cel putin, si nici nu cred ca sunt interesati de teste de genul asta. Intradevar ai mai multe avantaje cu un navomodel "full option" dar si cei care folosesc asemenea navomodele sunt mai degraba exceptii. Daca o companie ne ofera spre testare si review un asemenea model promit sa repetam testul intr -o alta partida .
Felicitări! Vă urmăresc cu plăcere 🎣🥇🎣
Mulțumim pentru aprecieri și fire întinse!
Felicitări! Super partidă, super ieșire, mai ales că este și cu familia, se auzeau vocile pe fundal!🫡👍👏
Daa mulțumesc pentru aprecieri a fost și familia cu noi! Fire întinse!
Felicitări pentru partida 🎉
Mulțumim!
Partea 2 o găsiți aici ruclips.net/video/WajRoDp7tjg/видео.html
Frumoasă partidă! Pe ce baltă ați pescuit?
Mulțumesc pentru aprecieri! Balta se numește Big Carp Lake este in Ungaria foarte aproape de budapesta in Dunavarsany
Drill-ul din barca nu e obligatoriu pe toate lacurile unde este permis pescuitul plantat. Iar daca pescuiesti in agatatura se poate pescui linistit cu flotor, firul fiind in siguranta.
Pana imi contruiesc zona de camping barcuta deja mi-a sondat tot standul, a generat o mapa batimetrica pe adancime si tipul de substrat. Si vorbim de o analiza complexa a substratului, atat pe primii 30cm la suprafata cat si sub 1m+ ca sa iti pot da seama exact de situatia malului. Prodding stick-ul nu e necesar decat poate la prima partida cu barcuta, ca sa-ti linistesti subconstientul.
Accesorizand barcuta se poate nadi pe ploaie cu saculeti/bag, se poate face orice fel de pat de nada cu spirala si/sau morisca, se poate folosi camera subacvatica pentru analizarea patului de nada, autopilot complex care nadeste cu zgomot la minim si se intoarce singur.
+ urile sunt atat de imense, incat nici macar nu mai e comparabil :) Prefer atunci cand situatia o cere sa pierd plumbul si sa pescuiesc cu flotor, decat sa renunt la barcuta.
Prima data mulțumesc pentru mesaj este foarte detailat și documentat. Sunt unele puncte în care nu sunt complet de accord daca îmi permiteți să le expun o să incerc sa fiu la fel de detailat:
1. Cu sonarul care îl folosesc eu daca este vorba de un mal fin nu face diferența mai ales daca este vorba de balastiera unde este mal mai gros îți dai seama din sonar. Mi s-a întâmplat ca atunci când plantam din barca sa plasez montura sa simt mal și în 2 m mai încolo sa fie tare iar sonarul sa îmi indice aceeași treabă. Experiențele acestea sunt cu un sonar ce ii drept ceva mai vechi dar generație de mijloc.
2. Legat de nadire după mine cantitatea modul de nadire nu poate fi reprodus de un navomodel indiferent de accesoriile ce le are în dotare. Un simplu exemplu vreau sa bag o găleată de 20l rezolv in un drum cu navomodel tre sa fac cred că 20.
3. Indiferent de plumb pierdut sau flotor și altele sunt momente in care ai nevoie sa intri cu barca mai ales pe agatatura in acest aspect bărcuță nu te ajuta.
4. Frumusețea pescuitului este că nu este știință exactă noi, eu și cu Roli, am avut discuții în contradictoriu despre aceasta temă de unde și videoclipul, și cred că ține și de încredere de ce ești obișnuit și știi că funcționează.
Va urez fire întinse indiferent de metoda folosita :) si eventual să vă dați cu părerea despre cele scrise mai sus eventual și alții care au experiențe în acest gen de pescuit.
Ar trebui sa precizezi si cat costa un astfel de navomodel, cu asemenea optiuni/dotari ,la care faci tu referire. Noi am facut acest test cu un navomodel de buget mediu si concluzile trase sunt bazate pe echipamentul de care dispunem. Incercam sa facem teste la produse ce sunt accesibile unui pescar cu buget mediu si mai la inceput de drum in ceea ce priveste pescuitul plantat.Cei care isi permit navomodele care costa cat o masina bunicica nu cred ca sunt multi, la noi in tara cel putin, si nici nu cred ca sunt interesati de teste de genul asta.
Intradevar ai mai multe avantaje cu un navomodel "full option" dar si cei care folosesc asemenea navomodele sunt mai degraba exceptii.
Daca o companie ne ofera spre testare si review un asemenea model promit sa repetam testul intr -o alta partida .