Pozdrawiam serdecznie Pawła 🌞 Wysiadanie z roweru to jak w przełaju . A z kolei wsiadanie to nie taka prosta sprawa . Fajny merytoryczny film 🌞 Pozdrawiamy z CHICAGO 🚲🇵🇱
Ok, ale kilka pytań od laika, bo nie do końca ogarniam: 1. Rower jest po pływaniu. Masz mokre/wilgotne stopy. Ruszyć rowerem bez wkładania nóg do butów to nie problem, też bym ogarnął. No ale w końcu musisz te buty włożyć i zapiąć jadąc na rowerze. Skoro część osób ma problem z równowagą przy wsiadaniu (zapewne zmęczenie po pływaniu) to jak utrzymuje równowagę próbując włożyć nogi w buty i je zapiąć jednocześnie cisnąć pedały. Trochę cyrkowo się robi i czy wtedy nie tracisz tego co zyskałeś na szybkim starcie ? 2. Wilgotne gołe stopy po terenie...ile kamyków się przyklei które potem gniotą stopę przy pedałowaniu ? 3. Rowerowe buty do triatlonu są jakieś inne ? Bo nie wyobrażam sobie w zwykłych rowerowych bez skarpetki... nie ma obtarć ? Głupio potem biec z uszkodzeniami od roweru.
Hej. Obejrzyj ten film ruclips.net/video/GfiCdIQ5CjY/видео.html 1. Masz tam ładnie pokazane wsiadanie. 2. Też mnie to zawsze zastanawia i o ile bieganie bez skarpet jest słabe, o tyle rower spoko 3. Tak, buty do tri są inne, przystosowane do jazdy bez skarpet
Kreatywność Wasza na robienie filmów mimo, że tyle ich zrobionych nie zna granic :>. Brawo.
Pozdrawiam serdecznie Pawła 🌞 Wysiadanie z roweru to jak w przełaju . A z kolei wsiadanie to nie taka prosta sprawa . Fajny merytoryczny film 🌞 Pozdrawiamy z CHICAGO 🚲🇵🇱
1:42 ja już tak nie zsiadam jak ten pierwszy na filmie, bo traciłem balans i leciałem na przeciwną stronę, a od tego ratunku nie ma 😁.
Dobrze wyglądasz na zewnętrznym. Może trzeba częściej? I czasami rower można zabrać... 😁
Siema, Co z tym Pawlem sie w koncu stalo? On zrobil tego Im czy w tym roku bedzie robic?
Ok, ale kilka pytań od laika, bo nie do końca ogarniam:
1. Rower jest po pływaniu. Masz mokre/wilgotne stopy. Ruszyć rowerem bez wkładania nóg do butów to nie problem, też bym ogarnął. No ale w końcu musisz te buty włożyć i zapiąć jadąc na rowerze. Skoro część osób ma problem z równowagą przy wsiadaniu (zapewne zmęczenie po pływaniu) to jak utrzymuje równowagę próbując włożyć nogi w buty i je zapiąć jednocześnie cisnąć pedały. Trochę cyrkowo się robi i czy wtedy nie tracisz tego co zyskałeś na szybkim starcie ?
2. Wilgotne gołe stopy po terenie...ile kamyków się przyklei które potem gniotą stopę przy pedałowaniu ?
3. Rowerowe buty do triatlonu są jakieś inne ? Bo nie wyobrażam sobie w zwykłych rowerowych bez skarpetki... nie ma obtarć ? Głupio potem biec z uszkodzeniami od roweru.
Hej. Obejrzyj ten film ruclips.net/video/GfiCdIQ5CjY/видео.html
1. Masz tam ładnie pokazane wsiadanie.
2. Też mnie to zawsze zastanawia i o ile bieganie bez skarpet jest słabe, o tyle rower spoko
3. Tak, buty do tri są inne, przystosowane do jazdy bez skarpet
No hit… Goście mają rowery za grube dziesiątki tysięcy które mają urwać cenne sekundy, a nie potrafią na nie sprawnie wsiadać i z nich zsiadać… 😆
Mam sporo zastrzeżeń co do rzetelnosci tego testu.
😂
Wpadaj. Ponowimy
Wiedziałem , że mnie oszukali z tym wsiadaniem saltem do przodu 😁
Ej, ten triathlon to całkiem jak przełaje, nawet tyłek mokry. Wskok i zeskok w tej samej technice, tylko z butkami inaczej.
Letko za wysoko? Co to znaczy?🤦♂️
Ok 10 cm
Nie o to pytałem. Po prostu nie znam takiego słowa jak letko🤦♂️
@@dj.antaro no pacz...