Triathlon - jak być szybszym? Wskakiwanie na rower i zsiadanie z roweru, belka T1 i T2

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 14 дек 2024

Комментарии • 16

• @arot77
    @arot77 3 года назад

Kreatywność Wasza na robienie filmów mimo, że tyle ich zrobionych nie zna granic :>. Brawo.

• @jerzykryszczynski4892
    @jerzykryszczynski4892 3 года назад

Pozdrawiam serdecznie Pawła 🌞 Wysiadanie z roweru to jak w przełaju . A z kolei wsiadanie to nie taka prosta sprawa . Fajny merytoryczny film 🌞 Pozdrawiamy z CHICAGO 🚲🇵🇱

• @FoHsi
    @FoHsi 3 года назад

1:42 ja już tak nie zsiadam jak ten pierwszy na filmie, bo traciłem balans i leciałem na przeciwną stronę, a od tego ratunku nie ma 😁.

• @marcinkwiat1573
    @marcinkwiat1573 3 года назад

Dobrze wyglądasz na zewnętrznym. Może trzeba częściej? I czasami rower można zabrać... 😁

• @Warmeater
    @Warmeater 3 года назад

Siema, Co z tym Pawlem sie w koncu stalo? On zrobil tego Im czy w tym roku bedzie robic?

• @wojtekcegielny7022
    @wojtekcegielny7022 3 года назад +2

Ok, ale kilka pytań od laika, bo nie do końca ogarniam:
    1. Rower jest po pływaniu. Masz mokre/wilgotne stopy. Ruszyć rowerem bez wkładania nóg do butów to nie problem, też bym ogarnął. No ale w końcu musisz te buty włożyć i zapiąć jadąc na rowerze. Skoro część osób ma problem z równowagą przy wsiadaniu (zapewne zmęczenie po pływaniu) to jak utrzymuje równowagę próbując włożyć nogi w buty i je zapiąć jednocześnie cisnąć pedały. Trochę cyrkowo się robi i czy wtedy nie tracisz tego co zyskałeś na szybkim starcie ?
    2. Wilgotne gołe stopy po terenie...ile kamyków się przyklei które potem gniotą stopę przy pedałowaniu ?
    3. Rowerowe buty do triatlonu są jakieś inne ? Bo nie wyobrażam sobie w zwykłych rowerowych bez skarpetki... nie ma obtarć ? Głupio potem biec z uszkodzeniami od roweru.

• @airbikecompl
      @airbikecompl  3 года назад

Hej. Obejrzyj ten film ruclips.net/video/GfiCdIQ5CjY/видео.html
      1. Masz tam ładnie pokazane wsiadanie.
      2. Też mnie to zawsze zastanawia i o ile bieganie bez skarpet jest słabe, o tyle rower spoko
      3. Tak, buty do tri są inne, przystosowane do jazdy bez skarpet

• @misted5031
    @misted5031 3 года назад +5

No hit… Goście mają rowery za grube dziesiątki tysięcy które mają urwać cenne sekundy, a nie potrafią na nie sprawnie wsiadać i z nich zsiadać… 😆

• @FilipTe
    @FilipTe 3 года назад +2

Mam sporo zastrzeżeń co do rzetelnosci tego testu.

• @markspencer8195
    @markspencer8195 3 года назад

Wiedziałem , że mnie oszukali z tym wsiadaniem saltem do przodu 😁

• @marcinzarod6612
    @marcinzarod6612 3 года назад +1

Ej, ten triathlon to całkiem jak przełaje, nawet tyłek mokry. Wskok i zeskok w tej samej technice, tylko z butkami inaczej.

• @dj.antaro
    @dj.antaro 3 года назад +1

Letko za wysoko? Co to znaczy?🤦‍♂️

• @airbikecompl
      @airbikecompl  3 года назад

Ok 10 cm

• @dj.antaro
      @dj.antaro 3 года назад +3

Nie o to pytałem. Po prostu nie znam takiego słowa jak letko🤦‍♂️

• @airbikecompl
      @airbikecompl  3 года назад +2

@@dj.antaro no pacz...