Dobrej replay.... S úplně průměrným tankem. I když ho potkáš se VI. tak jde proti němu něco hrát.... né jako proti BZ. Je momentálně v akci na vrcholu jedné z posledních liniií kterou nemám doexpenou, tak ho zrovna taky hraju a smekám jak to borec dobře zahrál, já bych prohrál....
Moc pěkná bitva a super koment jako vždy. Bylo by to zajímavé, kdyby enemy Patriot a Emil jeli na kopec. Asi by to taková luxusní bitva nebyla. A určitě chceš mít v týmu 2x Tiger II, co nic neudělají.
Ukládají se do zvláštní složky ve hře. Podle nastavení hry buďto všechny, nebo jen poslední. V mém případě je to složka C:\Games\World_of_Tanks_EU eplays
Krásná práce Mike i autor replaye! To nemělo chybu. 👍
“Kanisbalismus” 😵💫😵💫
Najlepší replay za pekne dlhu dobu
Miku to byl teda mazec,typek to zahrál senzačně,U konce měl těstí,že vyjeli z kepu.Palec hore
Dobrej replay.... S úplně průměrným tankem. I když ho potkáš se VI. tak jde proti němu něco hrát.... né jako proti BZ. Je momentálně v akci na vrcholu jedné z posledních liniií kterou nemám doexpenou, tak ho zrovna taky hraju a smekám jak to borec dobře zahrál, já bych prohrál....
Moc pěkná bitva a super koment jako vždy. Bylo by to zajímavé, kdyby enemy Patriot a Emil jeli na kopec. Asi by to taková luxusní bitva nebyla. A určitě chceš mít v týmu 2x Tiger II, co nic neudělají.
excelentni bitva, to je promo jako z Hollyvoodu
dost dobré 👏
s tím Chi-ri evidetně neumí...je to hodně podceňovaná sedmička a mě se s ní hrálo luxusně...
Moc pěkná práce hráče
přesně tak
9/10 👍 -1b za to že to bolo proti VI tankom inak super hra 😃
Odměna byla fakt zasloužená 👍
Borec to hral na pána....super koment ( ako vždy) 👍
Nemám slov brutalní prostě!!!!
Super video
Ty kraso 🎉🎉🎉 čistý masaker a fakt to hral super. Za mna asi naj gamesa …
super game....super game...
zaspomínal som si na svoju hru s T32 keď som mal tiež 10 kilov a sám proti 5či 6? už to bolo dávno
Škoda že nedělam replaye, ted jsem dal s t32 6.5k a 10k ocinkáno na letišti, 15 mise hotova překvapilo :D
Se ukládají sami ne? Někam do složky
Ukládají se do zvláštní složky ve hře. Podle nastavení hry buďto všechny, nebo jen poslední.
V mém případě je to složka C:\Games\World_of_Tanks_EU
eplays
@@borisbatka5101 yes asi to tak bude ale asi to nemam povolené nebo nevím složka je prázdná :D
Jako 2500 základných exp ? Wau
T-32 > T-832